ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ! ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΛΑΜΕ! Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ, Η “ΔΙΟΡΘΩΣΗ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 23.000 ΧΑΜΕΝΕΣ ΛΙΡΕΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝ@@ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

    Κοινοποίηση:
    ekatomiriouxos

    Δείτε το βίντεο με τον…ταλαίπωρο Άγγλο που έχασε 23.000 λίρες επειδή τόλμησε να πει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και τον διόρθωσε ο σχολιαστής λέγοντάς του μάλιστα “ήταν Macedonian!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Και που είναι εκεί τώρα οι μεγαλοπρεπείς Έλληνες της διασποράς που στην Αγγλία έχουμε πολλούς.Να κάνουν μήνυση και να τους πανε γα@@@ντας.Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά????Το γνωρίζουμε ότι και οι Αγγλοι ήταν είναι και θα είναι μ@@@ια της λάσπης.Τι κάνουμε εμείς??

    2. Το βίντεο από την συγκεκριμένη εκπομπή (γυρισμένη προ 5 περίπου ετών), το πήραν οι γυφτοσκοπιανοί και το έκαναν σημαία τους, αποκρύπτοντας την συνέχεια … Η συνέχεια, λοιπόν, είναι ότι, όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση η εκπομπή, η παραγωγή, μετά από καταγγελίες ιστορικών και της Παμμακεδονικής Ενώσεως, για παραπληροφόρηση και εξαπάτηση, αναγνώρισε δημόσια το λάθος της, ζήτησε “συγγνώμη” και απέδωσε στο ζευγάρι τών παικτών, τα χρήματα που εδικαιούντο, διότι η απάντηση που έδωσαν, ήταν η ορθή …

    3. Εχει παει δικαστικα και τα εχει παρει τα φράγκα.

    4. Είχα συνομιλήσει κάποτε με έναν σκοπιανό-ήταν ένας…καζανοκέφαλος που θύμιζε περισσότερο τον… βουκεφάλα παρά τον Μ.Αλέξανδρο!

    5. Άμα έλεγε Μακεδόνας θα του έλεγαν,όχι είναι από την Πέλλα.

    6. Ο μεγαλεξανδρος ηταν μακεδονας.παντως σλαβος(σκλαβος) δεν ηταν.

    7. Στην Ελληνικη τηλεόραση πριν 2 μέρες , παικτης χανει 23 χιλιαδες γιατι δεν ήξερε να απαντήσει στην ερωτηση ” ποια είναι η συνιστώσα του Συριζα”
      !!!!!!!!!!

    8. Στην Ελληνικη τηλεόραση πριν 2 μέρες , παικτης χανει 23 χιλιαδες γιατι δεν ήξερε να απαντήσει στην ερωτηση ” ποια είναι συνιστώσα του Συριζα”
      !!!!!!!!!!

    9. Μαλακια έκανε που δεν ζήτησε αποζημίωση από την εκπομπή… Πότε δεν είναι αργα

    10. κ χίο αυτή η ερώτηση ήταν παγίδα για να μην του δώσουν τα χρήματα τον εξαπατησαν η απάντηση ήταν σωστή και το ξέρουν εάν τους μηνυση μπορεί και να το έκανε ήδη δεν ξέρουμε θα δικαιωθεί θα τα πάρει τα χρήματα , αυτούς δεν τους νοιάζει αν είναι έλληνας η κάτι άλλο ο με αλέξανδρος, ήταν παγιδα χρησιμοπιησαν την προπαγάνδα και του έφαγαν τα λεφτά απατεώνες είναι και όχι ανιστόρητη

    Comments are closed.