ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:»Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΜΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ. ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ»!

Κοινοποίηση:
gkiolias

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, μετά τις αποκαλύψεις του καταδικασμένου για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, Αναστάσιου Τσεχιλίδη.

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές της Λάρνακας στους Κύπριους αστυνομικούς, υποστηρίζει ότι ο συγκατηγορούμενός του, Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, του αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της «Σέχτας Επαναστατών». Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο 41χρονος ισοβίτης είπε ότι ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους εκτελεστές του δημοσιογράφου.

Οι αποκαλύψεις του Τσελιχίδη δεν σταμάτησαν εκεί, αφού φέρεται να έδωσε διευθύνσεις με διαμερίσματα-γιάφκες, ενώ έκανε λόγο για μια ακόμη δολοφονία, στην Κρήτη, την οποία οι Αρχές είχαν αποδώσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσεχιλίδης μίλησε ακόμη και για επαφές που είχε ο Μαμαλικόπουλος με τον Νίκο Μαζιώτη, όμως όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τους Έλληνες αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να είναι επιφυλακτικοί, καθώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται εμπλοκή Μαμαλικόπουλου σε αυτές τις υποθέσεις.

Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος είναι ένας γνωστός αντιεξουσιαστής και οι πληροφορίες-σύμφωνα με το stoxos.gr-τον θέλουν να έχει χοντρές άκρες στις ένοπλες ομάδες των Αθηνών και κυρίως στη Σέχτα Επαναστατών.

Όμως, όταν κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη στην Κύπρο, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και συνομίλησαν με τον Μαμαλικόπουλο, ο ίδιος κράτησε αρνητική στάση. Παρά τις προσπάθειες των Ελλήνων αστυνομικών να τον πείσουν να ανοίξει το στόμα του, για να ελαφρύνει τη θέση του, δεν είπε το παραμικρό.

Ο Μαμαλικόπουλος και ο Τσεχιλίδης καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα, τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων, οι οποίοι ήταν σωματοφύλακες Κύπριου επιχειρηματία.

Την εντολή για την εκτέλεση είχε δώσει αντίπαλος του επιχειρηματία, που είχε άκρες στην Ελλάδα με Έλληνα ποινικό και οι Έλληνες αντιεξουσιαστές πήγαν στην Κύπρο, για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. NA ΓIATI OΛA AYTA TA ANIΣOΡΡOΠA ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ KAΘAΡMATA THΣ «XEΣTΡAΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙ ΤΗΣ «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» ΤΩΝ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ Π Ο Τ έ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ, ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ.

    ΑΝΗΛΕΕΣ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ !!!!

    1. Χαχαχαψαψαχ εχεις μεσανυχτα …η σκοπιμως τα λες!!!

  2. Αν όντως το έκαναν αναρχικοί, επιβεβαιώνονται 2 πράγματα: 1ον ότι είναι καραγκιόζηδες και 2ον ότι εξυπηρετούν συμφέροντα εν γνώσει τους ή εν αγνοία τους. Από τα εκατοντάδες μεγαλολαμόγια που ζουν κ βασιλεύουν στην Ελλάδα, βρήκαν έναν blogger να σκοτώσουν, τι να πεις ύποπτα πράγματα πάντως.

  3. Αριστερα καθαρματα.Αθλια πρεζακια ,ναρκομανεις εγκληματιες σαν κι αυτους που εκτελεσαν τα δυο παιδια της χρυσης αυγης.Ελπιζω σε λιγο καιρο που θα ερθει η χρυση αυγη να να επανερθει και η θανατικη ποινη.

Comments are closed.