ΚΑΙ “ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ” ΚΑΙ “ΠΙΑΣΤΡΑΚΙΑΣ”-ΜΕ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ” ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ

    Κοινοποίηση:
    makeleio-exofillo3

    Η Δευτέρα και η Τρίτη, ήταν δοκιμαστική.

    Για ζέσταμα και για να βρούμε τους ρυθμούς μας. Για να κυκλοφορήσει ομαλά το φύλλο και για να το έχουν από σήμερα οι περισσότεροι στα χέρια τους.

    Από σήμερα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για τον κ.Σαμαρά αφού μόνον εμείς του θυμίζουμε το παρελθόν του και το παρόν του. Γιατί μέλλον δεν έχει.

    Τέτοιο λαμόγιο της Δεξιάς, δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος.

    Πηγαίνετε στο περίπτερο και πάρτε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να αντιληφθείτε ποιος πραγματικά είναι και πως κονομάει ο υπηρέτης των αφεντικών. Με μπουλντόζες και φορτηγά του τα έφερναν μέσα στο σπίτι του. Άπαικτος, ο παίκτης.

    Όλα στη φόρα μήπως ξεστραβωθεί ο λεβέντης ο Λαός και σταθούμε στα πόδια μας…..

    Και μην ξεχνάτε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι μια απλή συνηθισμένη εφημερίδα. Είναι το στήριγμα του κόσμου για να τους ρίξει.

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδων Ν. Αττικής
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΜΠΤΗ 22/1/2015 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2015 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΜΑΚΕΛΙΟ” ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ!!!
      ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ,
      ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..!!!
      https://www.facebook.com/spekamila/photos/a.159526427567814.1073741828.152085711645219/346642755522846/?type=1&theater

    2. Κάποιοι νομίζουν ότι εμείς οι Έλληνες μετά από όσα περάσαμε, θα αφήσουμε να καταστραφεί μια προσπάθεια που σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Ε όχι! Εμείς οι Έλληνες θα είμαστε την Κυριακή εκεί, στην κάλπη, να στηρίξουμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό, που κάθε μέρα δίνει προσωπική μάχη για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς δίνει από το Σύνταγμα σάλπισμα μάχης, σάλπισμα αγώνος, σάλπισμα νίκης! Ναι, δε θα έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία ποτέ! Δε θα το επιτρέψουμε να συμβεί! Δε θα το αφήσουμε να συμβεί! Θα τους κερδίσουμε στις εκλογές με το λαό στο πλευρό μας!

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ? ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ 300.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ…..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

      2. Ο μπουμπούκος θα είσαι μάλλον ή απλά τραμπούκος.

    3. Στεφανε καλησπερα. Το μεσημερι στις 13.20 περιπου αγορασα την εφημεριδα σου στο περαμα απο ψιλικατζιδικο επι της λεωφορου ειρηνης . Ηταν η τελευταια εφημεριδα. Δεν ειχε αλλη. Πολυ καλη η προσπαθεια. Συνεχισε δυνατα !

    4. Δεν υπαρχει αλλη λυση πλεον παρα μονομερης διαγραφη του χρεους και εισαγωγη νεου εθνικου νομισματος. Χρειαζεται ρηξη με την ΕΕ-ευρωζωνη και γενικα το παγκοσμιοποιητικο συστημα. Εδω που φθασαμε δεν υπαροχυν μεσες λυσεις….

      Το χρεος ειναι μη-βιωσιμο και μη-εξυπηρετησιμο, πρεπει να διαγραφει ολο.

      Μετα ειναι το θεμα πως θα δημιουργηθουν θεσεις εργασιας. Αυτο μπορει να γινει με χρηματοδοτηση απο το εθνικο νομισμα που θα εκδιδεται ατοκα απο μια εθνικοποιημενη τραπεζα της Ελλαδος και θα αυξησει τη ρευστοτητα στην οικονομια. Δηλαδη χρηματοδοτηση μαζικων δημοσιων επενδυσεων οπως για δημοσια εργα κλπ με σκοπο δημιουργια αμεσων και εμμεσων θεσεων εργασιας. Αλλα και δημιουργια νεων δημοσιων επενδυτικων τραπεζων που θα χρηματοδοτησουν ιδιωτικες επενδυσεις.

      Διοτι ξενοι επενδυτες δεν προκειται να ερθουν αφου προτιμουν αλλους “παραδεισους” οπως τη Κινα, το Βιετναμ η το μπαγκλαντες και λοιπες τριτοκοσμικες χωρες με μισθους 30-100 δολλαρια το μηνα. Το κεφαλαιο παει οπου αυξανει τα κερδη του. Αξιζει να γινουμε “Βιετναμ” η “Βουλγαρια” για να ανοιξουν μερικες φαμπρικες ? Και παλι ομως να ανοιξουν οι φαμπρικες-κολαστηρια των πολυεθνικων (“sweat shops”) δεν φθανουν για να βρουν εργασια το 1,000,000 + ανεργων ελληνων.

      Μετα οι “φωστηρες” μας λενε οτι με ιδιωτικοποιησεις θα ανοιξουν δουλειες. Μπουρδες.
      Οι ιδιωτικοποιησεις κρατικων επιχειρησεων μειωνουν τις θεσεις εργασιας αφου εχουμε αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος και οι νεοι ιδιωτες ιδιοκτητες μειωνουν προσωπικο και αμοιβες ωστε να αυξησουν και αλλο τα κερδη τους. Δεν ενδιαφερονται να απασχολουν σημαντικο αριθμο εργαζομενων μειωνοντας την ανεργια οπως εκαναν παλιοτερα τα κρατη.

    5. Ο/Η Αν το αγοράσετε θα εξαφανιστεί, οπότε μην αγοράσει κανείς για να υπάρχει λέει:

      Κοινή λογική. Προφανώς στο κοινό που απευθύνεται η εφημερίδα θεωρεί ότι δεν έχει λογική. Οπότε θα έχουμε πάλι τα γνωστά θέματα που διασύρουν το ιντερνετικό Μακελειό σε όλο το διαδίκτυο με πτώματα δεινοσαύρων κλπ. Καλύτερα πάρτε ένα καρβέλι ψωμί και μοιράστε το σε δύο άστεγους.

    6. Θα αγοράσω και σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ γιατί είστε η μοναδική πατριωτική εφημερίδα που υπάρχει!
      Φίλε Στέφανε έπεισα τον παππού και τη γιαγιά να ψηφίσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ είχαν ψηφίσει ΝΔ το 2012 και το 2014.
      Τους έστειλα και σταυρωμένα ψηφοδέλτια με το ταχυδρομείο.
      Συστήνω και στους λοιπούς αναγνώστες , αν δεν μπορούν να κλειδώσουν τα γερόντια, τουλάχιστον να προσπαθήσουν να τους μεταπείσουν!

      Ωστόσο, ένα από τα πέντε αδέρφια μου ψηφίζει Μπομπολοποτάμι.Τρελάθηκα σου λέω και είναι και στρατιωτικός.Η γυναίκα του τον έπεισε που είναι παλιά Πασπίτισα πασόκα.Αχώνευτη λέμε…

    Comments are closed.