..ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΡΑΜΠΟ” ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tzixant (1)

    Ένα απίστευτο βίντεο δείχνει πως μαίνεται η μάχη στη Συρία ανάμεσα σε Σύρους και τζιχαντιστές.
    Είναι εκπληκτικό πως ενώ στήνει το όπλο να στοχεύσει στη συνέχεια το παίρνει και προσπαθεί να επιτεθεί κάνοντας τον .. «Ράμπο» ώσπου δέχεται μια σφαίρα με τους όμοιούς του να αναφωνούν το «Αλλάχ Ακμπάρ».
    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

      1. Δεν έχουν και μεγαλύτερο IQ απο τους τζιχατιστές οι οπαδοί του Τάκη και του Άκη.

    1. ρε χιο σε λιγο αυτον θα τον βλαλουν να τον βαλουν σε κασελακι οστων ,εχει 5 χρονια το βιντεο

      1. δεν πειραζει που ειναι παλιο το βιντεο ,ας το δουν μερικοι εδω στην ελλαδα…..οι νεοκοουλτουριαρηδες νεοελληναραδες που μας το παιζουν και ανθρωπηστες ιμιτασιον διοτι αυτους ταιζουν εδω μεσα ,ενα μερος απο αυτα τα ισλαμιστικα ανδρεικελα……ποιος ξερει αυτα τα καθηκια που περασαν εδω στην ελλαδα ποσο κοσμο εχουν δολοφονησει και ο μαλακας ο ελληνας ,ο ΄΄ανθρωπιστης΄΄ ιμιτασιον τους ταιζει με τις πλατες των ΜΚΟ του ανθελληνα σορος,αφηνουμε το συνελληνα που πειναι για να ταισουμε ,τον μπγκλαντεσιανο,τον αφγανο,τον μαροκινο και το καθε καρυδιας καρυδι και τους βαφτιζετε και προσφυγες,μονο συριοι προσφυγες δεν ειναι,ξεπλυμα μαυρο χρηματος ,ζει και βασσιλευει

    2. Kalo alla palio o tipos aftos ine gios kapiou plousiou den ine kan stratiotis ton estile o mpampas tou na geinei antras alla paremine afto pou tou aksize.

    Comments are closed.