ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; – ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)

    Κοινοποίηση:
    open

    Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο όπου λαθρομετανάστες, αναρχοάπλυτοι και κατσαπλιάδες, τρέχουν στην παραλιακή Θεσσαλονίκης με κουκούλες και μαντήλια που καλύπτουν το πρόσωπο τους, ουρλιάζοντας συνθήματα μίσους και επιφωνήματα στον Αλλάχ!

     

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! “Οργιάζουν” αναρχοκατσαπλιάδες και λαθροάπλυτοι! (ΒΙΝΤΕΟ “makeleio.gr”)

    Ζημιές σε τράπεζες, καθιστική διαμαρτυρία, συνθήματα και αλλεπάλληλες εντάσεις σε μια πορεία που προκάλεσε αίσθηση.

    63e841c0b9dfd89dadb344d9d3b2f582_XL

    Με κεντρικό σύνθημα ″open the borders″ (ανοίξτε τα σύνορα) εκατοντάδες αλληλέγγυοι, πρόσφυγες, μετανάστες και συμμετέχοντες στην κατασκήνωση ″No border Camp″, που έχει στηθεί τις τελευταίες μέρες στο ΑΠΘ, πραγματοποίησαν το βράδυ μαζική πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

    no border

    Οι διαδηλωτές, στην πλειοψηφία τους άτομα νεαρής ηλικίας από χώρες της Ευρώπης, λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα βγήκαν από τους χώρους του πανεπιστημίου, όπου έχουν κατασκηνώσει και στη συνέχεια κρατώντας πανό, πλακάτ και σημαίες, κινήθηκαν προς την παραλιακή λεωφόρο Νίκης, μέσω των οδών Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή και Βενιζέλου.

    open

    Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έφθασαν στα πανεπιστήμια με ναυλωμένα λεωφορεία από δομές φιλοξενίας που λειτουργούν σε περιοχές έξω από τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιμετρικά από το κέντρο της πόλης είχαν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά η παρουσία τους ήταν διακριτική.

    Ταυτόχρονα, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωνε το κέντρο επιχειρήσεων για την εξέλιξη του συλλαλητηρίου. Φωνάζοντας συνθήματα στα αραβικά και στα αγγλικά, οι διαδηλωτές ζήτησαν να ανοίξουν τα σύνορα προς τις ευρωπαϊκές χώρες, ορισμένοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, κυρίως έξω από υποκαταστήματα τραπεζών, ενώ σε κάποια στιγμή, όταν η πορεία βρισκόταν στο ύψος του Λευκού Πύργου μικρή ομάδα διαδηλωτών κατέβασε από το μνημείο του Ναυάρχου Βότση την ελληνική σημαία και την έκαψαν.

    thesalonik

    Στην οδό Τσιμισκή, έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το προξενείο των ΗΠΑ, πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, λίγο αργότερα, στο ύψος της παλιάς παραλίας, νεαροί μετανάστες έπεσαν στη θάλασσα και κολύμπησαν, ενώ στις 9.30 το βράδυ, υπό τους ήχους αραβικής μουσικής οι διαδηλωτές κατέληξαν στους χώρους του ΑΠΘ, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο.

     

    πληροφορίες από thestival.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ,
      ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΡΑΤΣΙΔΙΑ , ΣΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

    2. Έπεσαν στον θερμαικο για μπάνιο,αχαχαχαχαχαα κλαιωωωωωωωωω

    3. epidei etyxe na exw perasei dipla apo kati tetoious, na kserete oti vromane oi typoi..

    4. Είναι τα προεόρτια μουσουλμανικής εξέγερσης με την υποστήριξη της Μέρκελ. Όπως πάντα την πατήσαμε. Πιστέψαμε στο “ξανθό γένος” το οποίο μαζί με Γερμανία, Τουρκία και Αλβανία θέλουν να μας τον φερμάρουν. Μην ξεχνάτε, οι Αντίφα έχουν άμεση σχέση με την γερμανική BND.

      1. Πιστέψαμε στο “αμερικανικό γένος” το οποίο μαζί με Γερμανία, Τουρκία και Αλβανία θέλουν να μας τον φερμάρουν. Μην ξεχνάτε, οι Αντίφα έχουν άμεση σχέση με την γερμανική BND.

    5. Σε αυτούς τους αλλοδαπούς αλήτες δεν στέλνει ο Τόσκας τα Ματ να τους στείλουν στο νοσοκομείο όπως κάνανε στην Χίο και σε ειρηνικές διαδηλώσεις Ελλήνων φορολογούμενων πριν κάτι μήνες, που θα πληρώσουν τα σπασμένα. Να γιατί είμαι υπέρ της φοροδιαφυγής των μικροεπαγγελματιών και του μεροκάματου, γιατί αυτά τα γαμησιάτικα πληρώνουμε και όχι έργα ανάπτυξης και ένα κράτος πρόνοιας του δούναι και λαβείν. Δεν έγινε τίποτα, κοιτούσανε οι δικοί μας σαν τους χάνους, άρα θα συνεχίζουν να ρημάζουν ότι γουστάρουν. Όσοι έκλεισαν τα σύνορα πολύ καλά κάνανε γιατί αυτά τα σιχάματα είναι αχάριστα και αυτό είναι το ευχαριστώ που ανεκτήκαμε την μπιχλα τους και το ισλάμ τους. Βλέποντας τους βανδαλισμούς οι ξένοι δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ τα σύνορα τους σε εισβολείς τρομοκράτες. Ας πάνε οι αναρχικοί αλλοδαποί να κάνουν κάτι παρόμοιο στην χώρα τους, εκεί δεν τολμάνε όμως. Βρήκαν τα κορόϊδα εμάς. Κάψανε την ελληνική σημαία, αυτό να το σκεφτούν τα βόδια οι λιμενικοί που τους σώζουν στο Αιγαίο και όσοι λυπούνται αυτά τα τέρατα, αντί να τους πατήσουν μια κλωτσιά για τον πατο της θάλασσας.

    6. ρε ριξτε μερικες ρουκετες εκει μεσα στο ΑΠΘ να τελειωνουμε με τα μαλακιστηρια.

    7. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ..ΤΟ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ,ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΠΟΤΑ ,ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΣΟΥ!! ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;; ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΞΥΠΝΥΣΤΕ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ…….(?? ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.!!!

    8. οι βρωμιαραιοι οι δικοι μας που θελουν ανοιχτα συνορα για ολους τους λαθραιους,ας πανε να μπουνε λαθραια σε χωρα καποιου απο αυτους τους δηθεν μεταναστες,να τους γ@μησουν!!

    9. Δεν πειράζει… Ο λαός της Θεσ/νίκης ψηφίζει τον αλληλέγγυο Μπουτάρη.
      ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ.

    10. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    11. Στις εκλογές μονο ΧΑ για να σταματήσουν αυτά τελος

    12. ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ;ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ;ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ.ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

      1. Μπράβο για το σχόλιο σου. Επισημαίνεις τά δύο καίρια σημεία πού εξηγούν ό,τι γίνεται στην Ελλάδα γενικά καί όχι μόνον με τους αναρχοάπλυτους. Δηλαδή το ότι αυτή η προδοτική κυβέρνηση (περισσότερο προδοτική και από τις προηγούμενες) ενεργεί σε ΟΛΑ τά θέματα βάσει σχεδίου πού έχουν εκπονήσει ξένα κέντρα εξουσίας.

        Και βεβαίως η κυβέρνηση άφησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους αναρχοάπλυτους να έρθουν στην Ελλάδα, όπως ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους άφησε να παραβιάσουν τον Πανεπιστημιακό χώρο, να προξενούν βανδαλισμούς και να καίνε την Ελληνική σημαία, όπως και ΕΠΙΤΗΔΕΣ άνοιξε τά σύνορα της χώρας καί ψήφισε νομοθεσία νομιμοποίησης των λαθραίων και παραχώρησης σε αυτούς ιθαγενείας. Αυτό είναι ψυχολογικός και έν τοίς πράγμασι ΠΟΛΕΜΟΣ εναντίον των Ελλήνων και αποσκοπεί στην περαιτέρω καταρράκωση του ηθικού των, ώστε να καταστούν τελείως ανίκανοι να αντιδράσουν στην σχεδιασμένη καταστροφή τους.

        Πολύ σωστά επισημαίνεις ότι η αμερικάνικη σημαία ούτε κάν αγγίζεται από τον πληρωμένο και χειραγωγούμενο συρφετό της Νέας Τάξης, ενώ η ελληνική σημαία καίγεται και προσβάλλεται σε σχεδόν σέ καθημερινή βάση.

        Είναι τόσο οφθαλμοφανές το ό,τι συμβαίνει έν γένει είναι μία σχεδιασμένη προδοσία πού απορεί κάποιος πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι τόσο αποχαυνωμένοι πού δεν μπορούν να καταλάβουν τόσο απλά πράγματα.

    13. τι μπουρδέλο είναι αυτό που ζούμε ρε πούστη,αμα το είχανε κάνει αυτό σε καμοιά τουρκία θα τους είχανε κρεμάσει απο τ’αρχίδια

      τσιπρα και φίλη καρκίνο και ψόφο γαμώ τα κόκκαλα σας καθάρματα!

      1. δε ξερω αν είναι πιο επικυνδινοι οι δηθεν αναρχικοι.. που τροφοδοτούνται από το συστημα ..πλανεμένοι ότι το χτυπάνε δηθεν.. η αυτοι που τους αρεσει η χουντα του Ερντογαν με τα στημενα λογικα πραξικοπηματα… και με το γιο του που κανει δουλειες με τον isis και που τοφοδοτουνται από τη καμια γνωση της ιστοριας μας ,από ψεματα , από τη βλακεια η από την αγαπη για χουντες… είναι ολοι ανθέλληνες παντως από αλλα ποστα.. πρεπει να γινει καθαρο αυτό σε οσους θελουν το καλο της Ελλαδας !!!

    14. Το Ισραηλ εχει παρει μετρα με τους φονιαδες Παλαιστινιους .Αυτα που εκανε το σκουπιδι στην Γαλλια με το αυτοκινητο τα κανουν τα αλλα τα ισλαμοφασιστακια της Παλαιστινης στους ΕΒΡΑΙΟΥς Κ ΤΟΥς ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΑΧ ΑΚ ΟΥΑΜΠΑΡ.
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΚΤΗΝΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ

    15. Το Ισραηλ εχει παρει μετρα με τους φονιαδες Παλαιστινιους .Αυτα που εκανε το σκουπιδι στην Γαλλια με το αυτοκινητο τα κανουν τα αλλα τα ισλαμοφασιστακια της Παλαιστινης στους ΕΒΡΑΙΟΥς Κ ΤΟΥς ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΑΧ ΑΚ ΟΥΑΜΠΑΡ.
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΚΤΗΝΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ

    16. Και τα παόκια που είναι; Αν τα κάνανε αυτά στον Πειραιά οι ολυμπιακοί θα τους είχαν ρίξει για μπάνιο στο Πασαλιμάνι.

      1. Ναι σίγουρα,σας είδαμε και τους ολυμπιακούς όταν τα σπάγανε στον πειραιά,στην πρώτη γραμμή ήσασταν

      2. αν ηταν παοκια θα τους πεταγαμε στη θαλασσα,οι αλλοι τι φταινε?

    17. Αλληλεγγυα κοπροτσογλανια που μετα το “κλεισιμο” της Ειδομενης κατασκηνωσαν στο ΑΠΘ και με μεγα θεατη την αστυνομια του Τοσκα επιδιδονται σε πλιατσικα και βανδαλισμους.
      Και οσο η αστυνομια παραμενει θεατης…αυτοι θα συνεχιζουν τις βρωμιες τους.
      Ποιος θα πληρωσει τις ζημιες ρε μαλακα Τοσκα; ε μαλακα!

    18. Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΕΣΚΙ ΚΑΛΤΑΚ ,ΚΑΧΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΡΟΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ . ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ .

    19. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΑ /ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ / ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…(ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ,ΝΑΙ , ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    20. γιατι δεν μπαινει η αστυνομια στο ΑΠΘ να τους συλλαβει? οι εισαγγελεις τι περιμενουν για να δωσουν το χαρτι? περιμενουν να ζωγραφισουν ολη τη θεσσαλονικη τα αλητοπαιδα?

    21. Κάθονται και κοιτάνε τα άρρωστα μπ@σταρδάκια αντί να τα σαπίσουν στο ξύλο και να τα πετάξουν στην θάλασσα να ξεβρομίσει ο τόπος!!!

      Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ Γ@ΜΩ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… Γ@ΜΩ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ!!!

    22. για αυτο χιο ΣΤΑΜΑΤΑ να γραφεις μαλακιες περι του αδολφου χιτλερ.μη ριχνεις το επιπεδο σου ακολουθωντας τα ψεματα των συμμαχων.τεταρτο ραϊχ ΔΕΝ υπαρχει.ουτε κ η μερκελ με τον σοϊμπλε ειναι ναζιστες..

    23. Γιατί κρύβουν τα πρόσωπα τους οι εγκληματίες της isis.?

    24. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚ@Τ@ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

      1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝΕ

      2. Οι σημαίες του κόσμου πέρνουν σβάρνα και τις δικές σας αμόρφωτε. Δεύτερον το να βάζεις φωτιές δείχνει το σεβασμό απέναντι στη χώρα και τους ανθρώπους της. Άρα αφού δεν σέβεσαι τα παραπάνω ψάχνεις την αντίδραση αυτών. Άρα είσαι βαλτός από κάπου αλλού. Το πού το γνωρίζουν αρκετοί.

      3. Φωτιά και σκατά στα μούτρα σου σκουπίδι-υβρίδιο ανθρώπου…και μην ξεχάσεις το στυλιάρι στο πρωκτό σου.

      4. Έτσι γιατί πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι ένάντια στην εξωγήινη απειλή… Μήπως είσαι υπάλληλάκος του Σόρος και άλλων Σιωνιστών?

      5. Σκατα στα μουτρα σου μουνοπανο βρωμιαρη θα ρθει η ωρα και η στιγμη που θα σε γεμισω σκαγια μουνοπανο

        1. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Ι Σ Ρ Α Η Λ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

      6. ΓΙΑ ΤΟΝ <>

        ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΚΕΦΑΛΌ ΣΟΥ , ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΡΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ
        ΣΑΠΙΟΠΟΥΣΤΡΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ. ΟΥΣΤ

    Comments are closed.