ΚAΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΗΛΙΑ;

Κοινοποίηση:
kasidiaris4

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατακεραύνωσε από του βήματος της Βουλής συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο που επιμένει να διατηρεί τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών και να μην κόβει ούτε μισό ευρώ από τους μισθούς των εθνοπατέρων, την στιγμή που ο ελληνικός λαός σε συντριπτικό ποσοστό βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας.«Τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και πέφτει από τα μπαλκόνια είναι πολιτική αλητεία οι βουλευτές να διαμαρτύρονται για το ύψος του μισθού τους», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Βουλή συνεχίζει να λειτουργεί αντισυνταγματικά, καθώς περνάει νομοσχέδια με 297 βουλευτές και όχι 300, καθώς έχει στερήσει το δικαίωμα λόγου και ψήφου στους αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένους Συναγωνιστές, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό.

Τέλος, επισήμανε για ακόμη μια φορά πως η σκευωρία της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής σύντομα θα καταπέσει, ενώ κατέθεσε και τροπολογία για την εξομοίωση του βουλευτικού μισθού με αυτόν του Πρέσβη (1899 ευρώ). Όπως είπε χαρακτηριστικά στους διαμαρτυρόμενους βουλευτές της ΝΔ: «Όποιος βουλευτής πεινάει, ας έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής».

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι όλα τα κόμματα εκτός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό της Βουλής ο οποίος συζητείται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια. Οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης στις τοποθετήσεις τους επισημαίνουν ότι στον προϋπολογισμό θα έπρεπε να προβλέπεται μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης αλλά και περικοπή των κονδυλίων που προορίζονται για τα έξοδα γραφείου τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. λυσσάνε τα φασιστοαπλυτάκια και τα κουτσαβάκια της χ.α με το δουν τρόικα , σκούζουν για να πληρώσει ο Λαός τα σπασμένα και με τα συσσίτια της ντροπής . Ξεφτύλα οι αλήτες

  2. Προς τι ρε παιδιά τα dislike? Συμφωνείτε δηλαδή με τους βουλευτές που διαμαρτύρονται για τους μισθούς τους? Επειδή τους τα χώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης? Έχετε ακούσει άλλον βουλευτή να τα λέει αυτά? Ονομάστε μου έναν. Το γιατί το ξέρουμε, πως με τέτοιον μισθό θα συντηρήσουν τις σπιταρόνες τους, τους κηπουρούς τους,τις νταντάδες τους,τις αυτοκινητάρες τους,τα ταξιδάκια τους?Δεν είναι προκλητικοί οι μισθοί τους?

  3. ΕΛΕΝΙΤΣΑ,ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΙΣΩΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΕΤΣΙ??ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ…

  4. ΣΤΕΦΑΝΕ,ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΟΠΟΤΕ Η ΠΙΠΙΛΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???

  5. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΗΣ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

  6. This is why they are the peoples/Hellenes choice.

    «… κατέθεσε και τροπολογία για την εξομοίωση του βουλευτικού μισθού με αυτόν του Πρέσβη (1899 ευρώ). Όπως είπε χαρακτηριστικά στους διαμαρτυρόμενους βουλευτές της ΝΔ: “Όποιος βουλευτής πεινάει, ας έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής”.»

    I choose Golden Dawn !!

  7. Αν θέλεις να κανείς κάποιον εχθρό δεν χρειάζεται να κυρηξεις πόλεμο απλώς πες την αλήθεια. Αυτό κάνει ο κασιδιαρης και η χα για αυτό έπρεπε να βγουν από την μέση. Η εγκληματική τους δράση είναι μια και μόνο. Βγάζει της βρωμες τους στη φορά και τιμωρήθηκαν για αυτόκαι μόνον για αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πολύ λυπάμαι που κάποιοιλοβοτομημενοι πιστεύουν ότι τους σερβίρουν τα μεγάλα κανάλια.

  8. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΟΜΩΣ, ΠOΛY ΣΩΣΤΑ TOYΣ TA ΚΟΠΑΝΑΕΙ O KAΣIΔIAΡHΣ!!

    ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΟΜΒΕΛ ΝΑ ΜΠΗ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΝΟΥΤΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΗ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΜΑΣΤΓΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ……….

  9. Ρε Βασιλακη Καιλα αφου τα συσσιτια τα κανετε για να εξαγορασετε κανενα ψηφο και ξερεις οτι οι βουλευτες και να παρουν τις σαπιες πατατες σου
    δεν θα σε ψηφισουν…..γιατι να τους δωσεις?
    Φανταζομαι οτι το μοιρασμα πατατας ειναι το προγραμμα σας.
    Η οι δολοφονιες?
    Μια και εισαι ο υπευθυνος οικονομικου τομεα της χρυσης αυγης εχεις τιποτα σοβαρο να μας πει…..?
    Εκτος απο εκεινη την μασημενη προταση για επιστροφη στην πρωτογενη παραγωγη που αναφερεται σε καθε ανακοινωση.

    1. KATAΛΑΒΑ…ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ «ΤΕΡΑΤΑ» ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ!…ΑΧ ΚΑΤΑΚΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!

      1. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ.

        1. ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    2. Εσενα οταν θα σου δειχνουν το φεγγαρι, κοιταζε το δαχτυλο…
      Τωρα για το αν οι πατατες ειναι σαπιες…κατι θα ξερεις παραπανω…

Comments are closed.