ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ “ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ” ΚΑΙ…”ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kasidiaris

    Σύμφωνα με ανάρτηση από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής : Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της αριστεράς για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

    Τα σπίτια και οι περιουσίες των Ελλήνων ρίχνονται ως βορά στα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας από μία κυβέρνηση που δήθεν έχει κοινωνικό πρόσωπο, αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υλοποιήσει την ιδεοληψία της, να μετατρέψει τους Έλληνες σε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανθελληνικής πολιτικής που ασκεί είναι η βίαια σύλληψη από πάνοπλους αστυνομικούς ενός υπέργηρου “φοροφυγά” καστανά στην Θεσσαλονίκη, την στιγμή που η υπουργός Γεροβασίλη σκορπούσε στα μπουζούκια τα λεφτά του ελληνικού λαού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. ‘Οσο υπάρχουν τέτοιοι ωραίοι έλληνες σαν τον Ηλία Κασιδιάρη, η ελπίδα για τη χώρα μας δεν σβήνει. Φθάνει να κυβερνήσει.
      Μιχάλης

    2. Δεν πρέπει να γίνει ο Κασιδιάρης αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αλλά να κάνει ένα δικό του πατριωτικό εθνικό κόμμα που να ενώσει τους έλληνες. Ουσιαστικά η Χρυσή Αυγη καταρρέει και ποτέ δεν εξέφρασε τους εθνικιστές. Χρειάζεται ένα εθνικό πατριωτικό κόμμα να εκφράσει τους έλληνες με αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη.
      Αλκης

      1. Συμφωνώ απόλυτα!Ο Κασιδιάρης πρέπει να φτιαξει ενα καινουριο κομμα ανοιχτο σε ολους τους πολιτικους χωρους και ιδεολογιες και με μια ομαδα πατριωτων πολιτικων για να τον καθοδηγουν και να αξιολογουν τις προτασεις που θα μπορει να κανει ο καθε πολιτης.Υπαρχουν πολλες προσωπικοτητες που θα μπορουσαν να καθοδηγησουν τον Κασιδιαρη στη δημιουργια ενος νεου πατριωτικου κομματος μακρια απο το ρατσισμο,το φασισμο και τη μισαλλοδοξια.

    3. Δεν είναι τυχαίο που διώκουν συνεχώς τον Ηλία Κασιδιάρη. Από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ελλάδα δίωκαν και εξοστράκιζαν όλους τους μεγάλους πολιτικούς άνδρες, όσους πρόσφεραν τα μέγιστα στην πατρίδα τους. Πόσοι μεγάλοι αθηναίοι στρατηγοί και πολιτικοί πέρασαν τη ζωή τους και πέθαναν στην εξορία; Οι περισσότεροι. ‘Ετσι συμβαίνει τώρα και με τον Ηλία Κασιδιάρη. Επειδή έχει καλές προθέσεις και είναι πατριώτης, το σύστημα τον διώκει ανηλεώς. Κι όταν λέω σύστημα δεν εννοώ μόνο τα αντίπαλα κόμματα, αλλά και το ίδιο του το κόμμα που κι αυτό ένα συστημικό κόμμα είναι κι εξυπηρετεί με τον αρχηγό του το κατεστημένο. Ο μόνος διαφορετικός σε όλον αυτό το ορυμαγδό για τη χώρα, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικά μόνος εναντίον όλων, αλλά με την αγάπη μεγάλου μέρους του λαού. Αν ζούσε στην αρχαία Αθήνα θα τον είχαν εξοστρακίσει οι πολιτικάντηδες της εποχής που παρακινούσαν το λαό γι΄ αυτά ή θα του είχαν δώσει να πιεί το κώνειο.
      Αγγελος Ακρίτας

    4. Ξεπουλιούνται όλα με τις ευλογίες και τις υπογραφές όλων των μνημονιακών κομμάτων και την ανοχή των υπόλοιπων αλλά και του ελληνικού λαού. Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυρισμός για τη χώρα. Οδηγείται στην πλήρη καταστροφή, γενικό ξεπούλημα όσο όσο, φθάνει να κερδίζουν οι λίγοι που ρίχνουν τις απείρου κάλλους ζεϊμπεκιές στα μπουζούκια και ανοίγουν τις σαμπάνιες να ξεδιψάσουν την απληστία τους. Ο μόνος που αντιστέκεται σε αυτή τη λαίλαπα, που στέκεται όρθιος για να εμψυχώσει και να βοηθήσει έναν λαό που παραπαίει είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, η φωνή του λαού στο κοινοβούλιο. Ας τον ακούσουμε όσο είναι καιρός και ας βοηθήσουμε κι εμείς τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας, στηρίζοντάς τον στο δύσκολο αγώνα του. Ο ρόλος του ηγέτη είναι αυτός που του ταιριάζει και τον χρειάζεται η πατρίδα μας.
      Φανή Παπαδάκη

    5. Η φωνή της λογικής και της πατρίδας είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Πολύ καλός πολιτικός και πατριώτης εθνικιστής. Η ελπίδα της Ελλάδας.
      Β.Φ.

    6. Ωραίος λόγος όπως πάντα άλλωστε. Είναι χαρά μου να τον ακούω αυτόν τον άνθρωπο. Οι ομιλίες του η μια καλύτερη από την άλλη. Και όλες πατριωτικές και για τα προβλήματα της φτωχοποιημένης Ελλάδας. Οι ‘Ελληνες θα χάσουν τα σπίτια τους και οι συριζαίοι και οι κουκουέδες γλεντοκοπάνε στα μπουζούκια και στα κλαρίνα. Πρώτη φορά αριστερά σου λένε ύστερα. Πρώτη και τελευταία, ελπίζω μόνο να υπάρχει η Ελλάδα ακόμη όταν θα πέσουν από την κυβέρνηση οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες που λέει κι ο Κασιδιάρης.
      Νάσος Τσιούμας

    7. Ο ελληνικός λαός μια επιλογή έχει αν δεν θέλει να εξαθλιωθεί τελείως και να εξαφανισθεί. Να κάνει πρωθυπουργό τον Ηλία Κασιδιάρη. Το λέω και θα το ξαναλέω συνέχεια, δεν υπάρχει καλύτερος πολιτικός από αυτόν. Να καταλάβουν οι έλληνες ότι έτσι μόνο θα μπορέσουν να ξαναγίνουν ανεξάρτητοι, αν είναι ενωμένοι και αγωνιστούν ενάντια στους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους.
      Δημ. Κώτσικας

    8. Ο λεβέντης της Μάνης, πάντα μπροστά στον αγώνα υπέρ των Ελλήνων, πάντα υπερασπιστής της πατρίδας και της ελευθερίας. Ενας σπουδαίος έλληνας πολιτικός, ο μελλοντικός μας ηγέτης.
      Γιώργος

    9. ‘Εχει τον τρόπο του ο Κας να μας κάνει να τρελλαινόμαστε να τον ακούμε. Ωραίος και αληθινός.
      Στάθης Λ.

    10. O Κασιδιαρης πρεπει να ηγηθει ενος νεου πατριωτικου κομματος που θα εχει επιτροπη σοφων που θα αποτελειται απο πατριωτες πολιτικους με γνωριμιες και εμπειρια στο χωρο για να τον καθοδηγουν.Το νεο πατριωτικο κομμα θα πρεπει να εχει και ενα συβουλιο αποφασεων.Το συμβουλιο αποφασεων θα αποτελειται από πατριωτες απο ολους τους πολιτικους χωρους και θα ειναι υπευθυνο για την αξιολογιση των προτασεων που θα μπορει να κανει ανοικτα ο καθε πολιτης.Οι αξιολογημενες προτασεις θα εισηγουνται στην επιτροπη σοφων και μετα απο δευτερη αξιολογιση των εισηγμενων προτασεων θα θετονται σε ψηφοφορια.Στη ψηφοφορια θα λαμβανουν μερος ολα τα μελη του νεου πατριωτικου κομματος.Μελος θα μπορει να γινει ο καθε πολιτης.Ετσι θα χαραχτει το προγραμμα και η γραμμη του κομματος με τη συμμετοχη ολων.Δημοκρατικα,πατριωτικα και μακρια απο διακρισεις και ναζισμο.Ευχαριστω.

    11. Για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα στην ομιλία του στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μακάρι να ξυπνήσουμε εμείς οι έλληνες να τον κάνουμε αρχηγό στη χώρα μας για να πάμε μπροστά.
      Παναγ. Γκιζέπης

    12. Ποιος να συγκριθεί με τον Κασιδιάρη Στέφανε; Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος. Γι΄ αυτό και τον πολεμάνε, γιατί ξέρουν πόσο πατριώτης, πόσο έλληνας είναι και πόσο θέλει να κάνει το καλύτερο για την πατρίδα μας. Το νεαρό της ηλικίας του όχι μόνο δεν τον εμποδίζει στην πολιτική αλλά είναι και καλό, γιατί είναι σύγχρονος άνθρωπος, ένας έλληνας που προσπάθησε κι αυτός επαγγελματικά, δεν είναι ανεπάγγελτος όπως άλλοι στη βουλή, είναι ένας από τους νέους έλληνες που μοχθούν και αντιμετωπίζουν προβλήματα και για την εργασία τους και για τις σπουδές τους, λόγω της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης. Είναι ένας από μας και αυτό είναι πολύ θετικό για έναν πολιτικό.

    13. Πολύ καλή ομιλία, από ένα σοβαρό πολιτικό, μίλησε για τα προβλήματα και τη φτωχοποίηση των ελλήνων και την ασυδοσία των πολιτικών που μας κυβερνούν που χορεύουν σε βάρος των πολιτών και της χώρας μας. Θερμά συγχαρητήρια στον Ηλία Κασιδιάρη! Εξαιρετικός!

    14. Ο τόπος μας χρειάζεται ένα κόμμα εθνικό πατριωτικό με αρχηγό του τον Ηλία τον Κασιδιάρη. Να μπορέσει να κυβερνήσει σωστά, δίκαια και τίμια. Καθαρά ελληνικά, εθνικά για το καλό της πατρίδας και του λαού της. Να ενώσει τους έλληνες και να ξαναφτιάξουν όλοι μαζί την πατρίδα μας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να το επιτύχει αυτό με ένα κόμμα εθνικό πατριωτικό που να το υποστηρίξουν όλοι όσοι αγαπούν την πατρίδα τους, ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ανάγκη επιβίωσης του ελληνισμού η δημιουργία του ελληνικού πατριωτικού κόμματος με ηγέτη τον Ηλία Κασιδιάρη. Αλλιώς δεν θα επιβιώσει ο έλληνας και θα εξαφανιστεί.
      Φ. Καλομοίρης

    15. ‘Εχει πάρει εργολαβία ο Χατζηνικολάου και μερικοί ακόμη δημοσιο-υβριστές, την λασπολογία εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη. Και έχουν μείνει στα παλιά τεχνάσματα ύβρεων, που είναι ξεπερασμένα πια από τον ελληνικό λαό και τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τσάμπα κουράζονται να τον καθυβρίζουν στα κανάλια, τρέχουν τα σάλια τους να γλείψουν το σύστημα που υπηρετούν και να λασπολογούν τον Κασιδιάρη. ‘Ενας εσμός απάτριδων, ανθελλήνων, που υβρίζουν τον μοναδικό έλληνα πατριώτη του κοινοβουλίου, τον άριστο πολιτικό Ηλία Κασιδιάρη. Καλά κάνεις κ. Χίο και είσαι αντικειμενικός, αυτή είναι η πραγματική δημοσιογραφία και την χρειάζεται η πατρίδα μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Χρειάζεται τη σωστή πληροφόρηση που εσύ προσφέρεις για να ξυπνήσει ο λαός επιτέλους, καιρός είναι και σ΄ ευχαριστώ που αφήνεις να σχολιάζει όποιος θέλει στην ιστοσελίδα σου.
      Σπ. Μπιντούλης

    16. Πολιτικός ξεχωριστός με ήθος και αρετές σπάνιες, με διορατικότητα και δυναμισμό, διαφέρει από τους άλλους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Οι διώξεις που γίνονται εις βάρος του αποδεικνύουν και την πολιτική του αξία, γιατί τα καρποφόρα δέντρα χτυπάνε πάντοτε. Οι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να τον κακολογούν είναι αυτοί που εξυπηρετούν και πληρώνονται από το καθεστώς ακριβώς για να κάνουν αυτή τη δουλειά, να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και να προσπαθούν να δυσφημούν όποιον πολιτικό θέλει το καλό του έθνους μας. Και αυτόν που πολεμούν περισσότερο είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, γιατί αξίζει περισσότερο από όλους τους άλλους και ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία του και αφυπνίζεται έστω κι αργά. Δεν έχουν όμως τίποτε ουσιώδες να του προσάψουν κι αναμασούν τα γνωστά τετριμμένα ψέμματα που λένε κάθε φορά. Μέσα όμως στη βιασύνη τους να τον λοιδωρήσουν, ξεχνιούνται και αφήνουν κι ακούγεται ο πατριωτικός λόγος του όπως συνέβη και τις τελευταίες φορές, κι έτσι ακόμη κι εκείνοι που δεν ενημερώνονται από το διαδίκτυο, καταλαβαίνουν πλέον ποιος είναι ο πατριώτης και ποιοι οι πωλητές και καταστροφής της χώρας μας.
      Ελένη Ν.

    17. Οι Ρώσοι που είχαν μυαλό όταν είδαν την καταστροφή που γινόταν στη χώρα τους έκαναν τον Πούτιν αρχηγό τους. Εμείς οι ‘Ελληνες, τώρα που οι προδότες πολιτικοί ξεπουλάνε την πατρίδα μας και καταστρέφουν τον ελληνικό λαό, πότε θα καταλάβουμε να κάνουμε τον Ηλία Κασιδιάρη αρχηγό μας; Αν υπάρχει ένας άνθρωπος να μπορεί να σώσει τη χώρα μας, αυτός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Οι άλλοι όλοι είναι για τα μπάζα. Να ξυπνήσουμε επιτέλους να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας με ηγέτη τον Ηλία Κασιδιάρη. Πιστεύω ότι έχει περισσότερες πολιτικές αρετές και από τον Πούτιν ο Κασιδιάρης. Αλλά να του δώσουμε την ευκαιρία να κυβερνήσει. ‘Εχουν κυβερνήσει όλα τα λαμόγια τόσο καιρό κι έχουν καταστρέψει την πατρίδα μας, όλοι οι πουλημένοι. Είναι καιρός να κυβερνήσει κι ένας πατριώτης πολιτικός, ένας πολιτικός με αρετές, τιμιότητα και ευφυϊα. Ισως τότε να καλυτερεύσουν τα πράγματα στη χώρα μας.

      1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ

    18. Α ρε Λιάκο λεβεντιά! Σου εύχομαι τα καλύτερα. Είσαι μεγάλος πολιτικός!

    19. Πόσο δίκιο έχεις σε ό,τι λες Ηλία! ‘Ολο το δίκιο του κόσμου. Είσαι πολύ σωστός κι ας λένε τα δημοσιογραφάκια της πεντάρας που έχουν λυσσάξει στα κανάλια της διαπλοκής. Ποιος τους ακούει πια; Κανένας δεν τους δίνει σημασία. Ο κόσμος έχει προβλήματα και χρειάζεται κάποιον σαν και σένα τίμιο και αγνό και αληθινό πολιτικό για να τον βοηθήσει. Δεν ακούει πια τους παπαγάλους. Και σιχαίνεται τις ζεϊμπεκιές των πολιτικών. Ο κόσμος πεινάει κι αυτοί χορεύουν ζεϊμπέκικα τρωγοπίνοντας. Δεν θ΄ αργήσει η μέρα που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους τους χαραμοφάηδες, τα λαμόγια και τους κλεφταράδες που ενώ κάποτε δεν είχαν βρακί να φορέσουν, είναι όλοι τους με βιλάρες και πισινάρες και εκατομμύρια στις ξένες τράπεζες ενώ ο λαός πεινάει και είναι άστεγος. Μακάρι να γίνεις πρωθυπουργός της χώρας και σύντομα Ηλία, για το καλό όλων μας.
      Αρ. Πάικος

    20. Μπράβο του, του Κασιδιάρη! Καθαρός και αληθινός, σπουδαίος ρήτορας και πολιτικός. Αυτός είναι γεννημένος ηγέτης. Θα μπορούσε να κάνει όμορφα πράγματα για τον τόπο μας αν κυβερνούσε. Αλλά βρίσκεται μέσα στο λάκκο με τα φίδια και δεν τον αφήνουν να ανασάνει. Ο ελληνικός κόσμος πρέπει να καταλάβει την αξία του, όσοι δεν την έχουν καταλάβει και να κοιτάξει να τον κάνει ηγέτη της χώρας. Γιατί μόνο αυτός αξίζει από όλους εκεί μέσα. Και να ξεφύγει από τη Χρυσή Αυγή, γιατί αυτοί τον εκμεταλλεύονται. Να κάνει δικό του κόμμα κι όλοι οι Ελληνες θα τον στηρίξουν και θα τον ψηφίσουν.

    21. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι αξεπέραστος και ασύγκριτος πολιτικός. Είναι γεννημένος ηγέτης, μεγάλος πατριώτης εθνικιστής, που θα είναι τιμή όλων των εθνικιστών να ηγηθεί καινούριου πατριωτικού κόμματος για να ενώσει τους έλληνες για τη σωτηρία της πατρίδας του. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν λάθος για αυτόν. Αν παραμείνει στη Χρυσή Αυγή αυτό που θα έχει συνεχώς είναι διώξεις και φυλακίσεις, γιατί ο αρχηγός τους ο Ν. Μιχαλολιάκος, αυτό που κάνει είναι να ελέγχει βουλευτές και στελέχη του μέσω των διώξεων για να τους κρατά στη Χρυσή Αυγή να δουλεύουν γι΄ αυτόν και την οικογένειά του. Ο Ηλίας Κασιδιάρης όμως, είναι πολύ μεγάλος πολιτικός και θα πρέπει να ξεφύγει από το χρυσαυγίτικο μαντρί που μόνο κακό του κάνει. Να γίνει ηγέτης της χώρας, μέσα από ένα πατριωτικό εθνικό κόμμα που να μην έχει σχέση με απολειφάδια, αλλά με καθαρούς εθνικιστές πατριώτες. Ετσι θα σωθεί η Ελλάδα, με ηγέτη τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλιώς και η Ελλάδα θα χαθεί και ο ίδιος.
      Χρήστος Ρεσβάνης

    22. ..κάποιος (με πολλά ψευδώνυμα) ή κάποιοι τρολλάκηδες επι πληρωμή του σάπιου ανθελληνικού “δημοκρατικού τόξου”…”συμβουλεύουν(!!!) τον Κασσιδιάρη” ..”να γινει …αρχηγός και να πετάξει τον..Μιχαλολιάκο”…γιατί αυτό θα βόλευε πάρα πολυ τ΄αφεντικά τους…αλλά μην φάτε έχει γλαρόσουπα…εντέλει ρε συντρόφια απο ανώνυμες “συμβουλές” είστε σαίνια..αλήθεια όμως γιατί δεν πηγαίνετε στην πλησιέστερη Τ.Ο του Λαικού Συνδέσμου να τα πείτε δια ζωσης;;;…έεεε;;;…αει στο καλό τρολλάκια.

      1. Αγαπητή δεν πρόκειται για κανένα τρολλακι και ότι άλλο λες.Πρόκειται για ψηφοφορους Ελληνες πατριώτες όπως εγώ ,που επί τρεις συνεχόμενες φορές ψηφισα Χρυσή Αυγή ,αλλά που στη επόμενη δεν θα το κάνω!Γιατί,Γιατί ο Μιχαλολιάκος καλός χρυσός και άγιος αλλά εμένα δεν με εμπνέει για να κυβερνήσει.Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι ηγέτες ,όπως ο Ηλιας ενώ άλλοι όχι.Ηδη μια μεγαλη μεριδα του κοσμου που ψηφισε χρυση αυγη ,βλεπει τα πραγματα οπως εγω και θα το δεις κι εσυ στις επομενες εκλογες που ενω δεν υπαρχει καποιο κομμα που να γεμιζει το κενο,τα ποσοστα της θα πεσουν.Μοιραια απο εκει και μετα θα δρομολογηθουν εξελιξεις.Θυμισου με.

      2. Μαρία τα πράγματα είναι πολύ απλά.Εάν κοιτάξεις ένα προς ένα αυτά τα σχόλια έχουν ένα κοινό σημείο.Έχουν όνομα,συνήθως δε ονοματεπώνυμο τόσο στην αρχή,όσο και στο τέλος..Εάν μπαίνεις καιρό στην σελίδα θα γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιο σε σχόλια ήταν εξαιρετικά σπάνιο,αν όχι ανύπαρκτο.Αυτό,σε συνδυασμό με το ότι όλα αυτά τα σχόλια γράφουν το ίδιο πράγμα με τον ίδιο τρόπο,είναι εύκολο να καταλάβεις ότι πρόκειται για το ίδιο πικραμένο άτομο.Ενδεχομένως θα είναι κάποιος δεξιούλης(άντε και η παρέα του),ο οποίος μπροστά στο ενδεχόμενο να μην εκλέξει αρχηγό η νδ(πέρασε και η 13η Δεκεμβρίου) και να διαλυθεί,προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει εντυπώσεις.
        Βέβαια αυτό που ζητάει είναι η δημιουργία ενός νέου κόμματος.Το τι πράγμα θα είναι αυτό το κόμμα και κυρίως από ποίους θα αποτελείται,ούτε κουβέντα.Είναι λοιπόν φως φανάρι ότι στο μυαλό του θέλει ένα νέο λάος ή ένα νέο επεν,ώστε να μην απομακρυνθούν τα ψηφαλάκια από το μαντρί και την κατάλληλη στιγμή να “επαναπατριστούν”.Τα ζήσαμε,τα ξέρουμε.
        Τώρα όσον αφορά για τους διάφορους “πικραμένους” που ονειρεύονται πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής,ας κοιτάξουν τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου και ας δουν ότι η Χρυσή Αυγή είχε αύξηση ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ,σε 36 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες.Επίσης μην ξεχνάς ότι οι ίδιοι “πικραμένοι” και “απογοητευμένοι”,τον Ιανουάριο του 2015 ψήφισαν συριζα για να φύγει ο γκαβός ή ψήφισαν τον γκαβό για να μην έρθουν οι κομμουνισταί…Ότι να ‘ναι δηλαδή!
        Άξιο αναφοράς είναι επίσης και το ότι κατηγορούν τους Χρυσαυγίτες(από μέλη μέχρι απλούς ψηφοφόρους) για “προσωπολατρεία”…δεν νομίζω να βλέπεις κάτι παράξενο ε…;
        Υ.Γ.1) Προσωπικά περιμένω μεγαλύτερη ακόμη “αγανάκτηση”,όσο πλησιάζει η ώρα για την μεγάλη συγκυβέρνηση,ήτοι το οριστικό ξεβράκωμα των “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΩΝ” και όσο η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ενημερώνει τους αγρότες-κτηνοτρόφους κ.τ.λ.,για το πρόγραμμα της,για την επίτευξη της αυτάρκειας και να τους οργανώνει.
        Υ.Γ.2) Θα επαναλάβω κάτι που συνηθίζω να λέω.Ξέραμε του μπλόγκερς του χιλιάρικου,τώρα με την κρίση μάθαμε και τους σχολιαστές της δεκάρας…

        1. Τι σου δίνει ο Μιχαλολιάκος να πετάς σαχλαμάρες Λευτέρη ή «Ιάσων» ή «Μαρία» κλπ. ;

          1. Αφενός συνεχίζεις να βλέπεις την κατάντια σου στους άλλους,αφετέρου απλά συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις,σχολιαστή της δεκάρας.
            Υ.Γ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με αυτήν την βλακεία θα σώσεις το δεξιό παράπηγμα;Αποχαιρέτα την μασονοδεξιά της Μυκόνου που χάνεται!

      3. Ο Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραδώσει την εξουσία στον Κασιδιάρη, αν θέλει να εξακολουθεί να υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Γιατί με τον Μιχαλολιάκο αρχηγό δεν πρόκειται να δει χαϊρι και προκοπή. Αυτός το κρατάει χαμηλά το κόμμα, το ρίχνει για τα προσωπικά του συμφέροντα. Να γίνει αρχηγός ο Ηλίας Κασιδιάρης όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού να λέγονται. Με τον Κασιδιάρη αρχηγό θα μπορέσει να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή.
        Ζ. Μαυροειδής

        1. Κασιδιάρης και ξερό ψωμί. Τον Κασιδιάρη θέλουμε αρχηγό και ας τρώγουμε πέτρες.

    23. Ασύγκριτος ο Ηλίας Κασιδιάρης! Την αλήθεια λέει και ας πάει να κουρεύεται ο Χατζηνικολάου και ο κάθε πληρωμένος κοντυλοφόρος που λασπολογεί όποιον αξίζει και όποιον θέλει το καλό της Ελλάδας. Ο κόσμος αγαπάει πολύ τον Κασιδιάρη και έχει καταλάβει πια το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος του οι δημοσιογράφοι του συστήματος και δεν τους λαμβάνει υπόψη του. Γι΄ αυτό και λυσσάνε περισσότερο εναντίον του αλλά δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Είναι αληθινός και τίμιος, γνήσιος πατριώτης ο Κασιδιάρης, δεν ξεπουλιέται αυτός.
      ΝΚ.

      1. Κασιδιάρης και ξερό ψωμί. Τον Κασιδιάρη θέλουμε αρχηγό και ας τρώγουμε πέτρες.

    24. Εξαιρετικός ο Κας. Λόγος που δεν χωρεί καμιάς αμφισβήτησης. Ηγετικός! Μπράβο!

    25. Ετσι που τους βλέπω και τους έχεις δίπλα δίπλα Στέφανε τον Κασιδιάρη και τον Πούτιν λέω πόσο μοιάζουν αυτοί οι δύο. Διαφορετικοί σε πολλά, αλλά το ίδιο ηγέτες. Καλά έκανες και τους έβαλες δίπλα δίπλα, σπουδαίοι και οι δύο.
      Ζ. Βικέλλας

    26. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι απόλυτα σωστός σε κάθε ομιλία του. Δεν τον έχω ακούσει ούτε μια φορά να πει κάτι λάθος, κάτι που να δείχνει ότι ξεπουλήθηκε, κάτι που να δείχνει ότι ενδιαφέρεται για το ατομικό του συμφέρον. Πάντα μιλά υπερασπιζόμενος την πατρίδα και το λαό. Γι΄ αυτό και κανείς δεν πιστεύει τα πληρωμένα παπαγαλάκια των «ειδήσεων» και των πολιτικών εκπομπών που προσπαθούν να του ρίξουν λάσπη. Αλλά η λάσπη στον φωτεινό ήλιο δεν κολλάει. Επιστρέφει στα βρωμερά μούτρα τους.
      Γιάννης Μαρτίνης

    27. ΟΙ ηγέτες γεννιούνται ΔΕΝ γίνονται.
      Ο ΛΙΑΚΟΣ είναι γεννημένος ηγέτης κόντρα στο παγκόσμιο σύστημα των ΆΘεων, απάτριδων, πισωγλέντηδων διεθνηστών.
      Με την βοήθεια του ΘΕΟΥ καιι όσων ΕΛΛΗΝΩΝ έχουμε απομείνει ελπίζω κάθε πόλη σε μερικά χρόνια να έχει οδό “παλουκωμένων ισλαμοαναρχοδιεθνοπισογλέντηδων”.

    28. Πολύ θέλω βρε Λιάκο, να έρθει η μέρα που θα κυβερνήσεις την Ελλάδα. Αλλά να γίνει σύντομα, όσο ακόμα υπάρχει Ελλάδα. Τι δουλειά έχει εσύ στη Χρυσή Αυγή; Εσύ είσαι πραγματικός πατριώτης εθνικιστής, έχεις την Ελλάδα μέσα σου, δεν έχεις σχέση με όλο αυτόν τον χρυσαυγίτικο συφερτό που μόνο για την κονόμα υπάρχει σαν κόμμα. Εσύ είσαι αετόπουλο αγόρι μου, φύγε από κει μέσα μη σε καταπιεί η οικογενειοκρατία και τα συμφέροντά της. Εσύ δεν πρέπει να χαθείς, πρέπει να κυβερνήσεις. Είσαι μεγάλο πολιτικό μυαλό, μη χαθείς μέσα στους άχρηστους.
      Ντ. Γιαννάκος

    29. ΚΡΙΤΗΣ ΣΟΥ Η ΛΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΛΙΑΝΙΖΕΙ ΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΑΚΗΣ

    30. Όπως τα είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι τα πράγματα. Γλένταγε η Γεροβασίλη με τη φτωχοποίηση και το ξεπούλημα της χώρας. Εριχνε τις ζεμπεκιές της γιατί κάνανε καλό deal φαίνεται, τα δώσανε όλα μπιρ παρά με το αζημίωτο φυσικά. Γι΄αυτό και χοροπήδαγε σαν το παρδαλό κατσίκι η Γεροβασίλη. Και οι σαμπάνιες έρρεαν στην υγεία των κορόιδων. Ολοι αυτοί που ξεπουλάνε την περιουσία του κόσμου και της πατρίδας κρέμασμα θέλουν, όχι φυλακές, κρέμασμα στο Σύνταγμα. Από τον Πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο βουλευτή που ψήφισε τα μνημόνια και τα μέτρα.
      Π. Ξιγγόρος

    31. Εγώ πιστεύω ότι ο Κασιδιάρης πρέπει να γίνει αρχηγός ενός καινούριου κόμματος, πατριωτικού, μακριά από τη Χρυσή Αυγή γιατί τον καταστρέφει και δεν έχει να προσφέρει τίποτε ούτε σε αυτόν ούτε στους έλληνες. Είναι μια στενή ομάδα συγγενών που βολεύτηκαν σε θέσεις και τρώνε από τον κρατικό κορβανά. Μόνο ο Κασιδιάρης διαφέρει μέσα σε όλους αυτούς. Και όλοι αυτοί στηρίζονται σε κείνον, στην αγάπη που του έχει ο κόσμος για να εκλέγονται βουλευτές. Ο ίδιος όμως μέσα στη Χρυσή Αυγή, μόνο το χρόνο του χάνει και εμποδίζεται. Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι γεννημένος για μεγάλα, πολύ σπουδαία πράγματα, να κυβερνήσει την Ελλάδα. Κανένας άλλος δεν μπορεί.
      Βασίλης

    32. αρχηγος της χρυσηςαυγης αλλιως 7 τα εκατο μια ζωη .τον συμπαθω τον μιχαλολιακο αλλα δεν τραβαει αλλο πρεπει να κανει στην ακρη

      1. Πολύ αισιόδοξος είσαι. Τα ποσοστά πέφτουν με αρχηγό τον Μιχαλολιάκο. Ποιο 7%. Τώρα είναι γύρω στο 5 με το ζόρι, γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει αντιπολίτευση, κάνει την πάπια. Μόνο ο Κασιδιάρης μπορεί να ανεβάσει το κόμμα.
        Γέρας

    33. Αισθάνομαι περιφρόνηση για όσους διώκουν αυτόν τον τεράστιο πολιτικό άνδρα. Δεν μπορεί παρά να είναι μισέλληνες. Και οι πράξεις τους εναντίον της χώρας μας αυτό δείχνουν. Ο μόνος που αντιστέκεται είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μόνος εναντίον όλων. Όταν όλοι εμείς είμαστε παραδομένοι στα προβλήματα και στη φτώχεια, εκείνος προσπαθεί να μας αφυπνίσει. Ενας άνδρας, ένας πολιτικός, ένας ‘Ελληνας. Μοναδικός στον τρόπο που εκφράζεται και πράττει και υπέροχος στην απλότητά του και στην αλήθεια του.
      Φωτ. Καράλη

    34. Καμιά φορά τα λόγια χτυπάνε περισσότερο το κακό αυτού του τόπου, πιο πολύ και από οποιαδήποτε σφαλιάρα. Και ο λόγος του Ηλία Κασιδιάρη είναι πολύ πιο αιχμηρός γιατί περικλείει το δίκαιο, το δίκαιο του έθνους. Γι΄ αυτό και είναι ακαταμάχητος.
      Σαπφώ

    35. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Ελλάδα να προσπαθήσει να ανακτήσει την χαμένη της λευτεριά. Φτωχοποιήθηκε και ξεπουλήθηκε, λοιδωρήθηκε και έγινε αποθήκη ανθρώπων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Είναι καιρός να ξαναγίνει και πάλι ελεύθερη και δυνατή και χρειάζεται έναν ηγέτη για να ξεκινήσει και να οργανώσει αυτή την ανοδική πορεία της προς την ελευθερία και την ανάπτυξη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να γίνει ηγέτης της, παρά μόνο ένας, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    36. Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος τόσο σκληρά διωκόμενος σαν τον Ηλία Κασιδιάρη να έχει τέτοιο σθένος και δυναμική στην υπεράσπιση του φτωχού λαού και της πατρίδας. Πέρασε φυλακή, περνά συνεχείς διώξεις από το ανθελληνικό καθεστώς και παραμένει το ίδιο δυνατός, το ίδιο αγωνιστικός και το ίδιο χαρισματικός. Ενας πολιτικός διαμάντι, ένας σπουδαίος Ελληνας!
      Σ. Σιαμούλης

    37. Οι έλληνες εθνικιστές εκτιμούν τον Ηλία Κασιδιάρη, τον θεωρούν ως το μόνο βουλευτή στο κοινοβούλιο που το πολιτικό του ανάστημα ταιριάζει με σπουδαίος πολιτικούς του παρελθόντος όπως ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο μεγαλύτερος πολιτικός της εποχής του. Ελπίζουμε στη δημιουργία του νέου κόμματος υπό την ηγεσία του Ηλία Κασιδιάρη. Γιατί ένας τόσο σπουδαίος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να στριμωχτεί σε ένα στενά οικογενειακό κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή, αλλά σε ένα κόμμα που να αγκαλιάζει όλους τους πατριώτες εθνικιστές υπό την ηγεσία του
      Λ. Πατσής

    38. Ηλία γίνε άμεσα ΑΡΧΗΓΟΣ της Χρυσής Αυγής!!!Και οταν μετα το Φεβρουάριο τελειωσει η δικη(αν αργήσει ο Ρουπακιας βγαινει λογω παρέλευσης του δεύτερου 18μηνου)…κανε αυτο που πρεπει αφου αθωωθει το κομμα και τα ΜΜΕ δεν θα τολμούν πια για μαύρη προπαγάνδα

    39. Ηλία είναι κρίμα για την Ελλάδα που βρέθηκες να συμπορεύεσαι
      με την ΧΑ …έτσι όλη αυτή η εκρηκτική σου δυναμική αναγκαστικά μένει καθηλωμένη από τα βάρη της ΧΑ ……

    40. Μπραβο Ηλια εισαι ενας πραγματικος πατριωτης το εχεις αποδηξει ανεκαθεν και εισαι η ελπιδα ολων μας !!!

    41. Ηλία γίνε αρχηγός η κάνε δικό σου κόμμα γιατί δυστυχώς με Μιχαλολιάκο δεν βλέπουμε φως.

    42. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ . ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

    Comments are closed.