ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΣΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ: “ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ “. ΣΕΡΝΟΥΝ “ΚΑΡΑΒΙ” ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ. ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

    Κοινοποίηση:
    fbi

    Ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει τα παιχνιδάκια αποπροσανατολισμού και σύγχυσης, σχετικά με το μέγεθος της συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής, οι εξελίξεις -ιδιαίτερα στο παρασκήνιο- καταγράφονται ραγδαίες σε όλα τα μέτωπα. Αυτό από μόνο του διαψεύδει την κυβερνητική προπαγάνδα περί «μικρής συγκέντρωσης» 140.000 ατόμων, όπως έβαλαν την ΕΛΑΣ να υποστηρίζει και να το υιοθετεί από χθες -αφού αυτός ήταν ο υποβολέας- ο ίδιος ο υπουργός Δημ. Τάξης Ν. Τόσκας. Αν το συλλαλητήριο δεν είχε επιτυχία, όπως λένε, δεν θα επικρατούσε αμέσως μετά αυτή η ταραχή, η οποία από χθες το πρωί είναι πιο έκδηλη.

    —-Μέχρι τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να πείσει το ακροατήριο του ότι, παρά τα μνημόνια και τα μέτρα που έχει ψηφίσει και εφαρμόζει, διατηρεί τον «αριστερό» του χαρακτήρα. Και με βάση αυτόν, στις εκλογές θα προσπαθούσε να επιβιώσει με ένα καλό διψήφιο ποσοστό και να παραμείνει «κυρίαρχη δύναμη» στον χώρο της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς. Ο Θεοδωράκης δεν τους αφαίρεσε απλώς και τα τελευταία προσχήματα περί δήθεν «αριστερής αγνότητας». Τους έδωσε πλέον τη στάμπα του «αριστεροφασίστα», που συνιστά ένα συντριπτικό κάταγμα για τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα. Τους αποτελείωσε.

    —–Το δεύτερο στοιχείο που τους πόνεσε είναι ο μεγάλος αντίκτυπος της ομιλίας του Θεοδωράκη. Σε ένα τεράστιο συλλαλητήριο, που οι ίδιοι οι κυβερνητικοί μηχανισμοί είχαν σπεύσει να πουν ότι τον τόνο θα δίνουν οι «ακροδεξιοί», φάνηκε ότι όλος αυτός ο κόσμος ήταν μια γροθιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ούτε αντιθέσεις, ούτε φασαρίες, ούτε κόντρες, ούτε διχαστικά ή μονομερή συνθήματα, ούτε παρατράγουδα. Το εντελώς αντίθετο από όλα αυτά. Η ενότητα που υπήρχε κάτω από την εξέδρα, σε όλο το μήκος και πλάτος της συγκέντρωσης, ήταν πρωτοφανής. Και αυτό ήταν που έχει τρελάνει κυριολεκτικά τους κυβερνώντες. Δεν το περίμεναν και δεν μπόρεσαν να το χαλάσουν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι την Κυριακή τελείωσαν και οι πλαστές διαχωριστικές γραμμές που εκείνοι καλλιεργούσαν. Από την Κυριακή, η διαχωριστική γραμμή που κυριαρχεί και παραμερίζει οτιδήποτε άλλο είναι ο πατριωτισμός, μία από τις εκφάνσεις του συνδέεται με τη Μακεδονία και το όνομά της. Από τη μία πλευρά είναι οι πατριώτες απ’ όπου κι αν προέρχονται κι από την άλλη οι υπόλοιποι…

    Αυτή η ανάλυση, την οποία όπως μαθαίνω κάνουν και στο κυβερνητικό κονκλάβιο, μακριά από αποπροσανατολιστικές μπούρδες που λένε προς τα έξω, είναι που τρομάζει και χαλάει τα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου. Κι η ζημιά που βλέπουν ότι παθαίνουν, λόγω του Μίκη από τα «αριστερά» τους, φοβούνται ότι θα είναι ανυπολόγιστη. Χάνοντας και τον αριστερό πυρήνα της εκλογικής της βάσης, ο κίνδυνος να γυρίσουν στα ποσοστά που είχε ο παλιός Συνασπισμός, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, από θεωρητικός γίνεται πια ορατός και πραγματικός.

    Πανικός

    Γι’ αυτό και υπό το κράτος του πανικού, που προκάλεσε το λαϊκό ξέσπασμα της Κυριακής, ξεκίνησαν την εκστρατεία διαπόμπευσης του Μ. Θεοδωράκη, στα πρότυπα του σταλινικού καθεστώτος και των διώξεων που εφάρμοζε κατά των αντιφρονούντων και ιδιαίτερα όσων είχαν εγκαταλείψει τον μπολσεβικισμό. Η εντολή τού Μεγάρου Μαξίμου είναι «να διασυρθεί» με κάθε τρόπο ο Θεοδωράκης, σε μια προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία και το κύρος του στους αριστερούς και να απαξιωθεί η ομιλία του την Κυριακή. Κι ας είναι ο ίδιος Θεοδωράκης, τον οποίο επισκεπτόταν στο σπίτι του ο Τσίπρας, πρωθυπουργός λίγων εβδομάδων το 2015, για να τον «οικειοποιηθεί» εν όψει της συνέχειας.

    Κι εκτός από τη διαπόμπευση του Θεοδωράκη, παράλληλα έχουμε νέο γύρο σκανδάλων. Ήδη, από το Σάββατο σας έγραψα ότι μπροστά στο αδιέξοδο για το πως θα διαχειριστούν την επόμενη ημέρα του συλλαλητηρίου -που θα ήταν οπωσδήποτε επιτυχημένο- «καταστρώνουν ακόμη και σχέδια νέων αντιπερισπασμών, για να τα θέσουν σε εφαρμογή από τη Δευτέρα, μέσα στην απελπισία τους».

     

    ———————–Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ότι στέλνουν άρον άρον στη Βουλή τον φάκελο για το σκάνδαλο της Νοβάρτις, με δέκα πρώην υπουργούς και υφυπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από το 2006 μέχρι τις αρχές τού 2015. Πλήρης επιβεβαίωση…

     

    —————————-

    Με αυτόν τον τρόπο -και με άλλες κινήσεις που “σχεδιάζουν”- πιστεύουν ότι θα «ξεχαστεί» το συλλαλητήριο και θα φύγει από την επικαιρότητα, ενώ ταυτόχρονα θα «στριμώξουν» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κάνοντας ακόμη και παζάρια για να υποχρεωθούν να ψηφίσουν άρον  άρον τη συμφωνία για τα Σκόπια. 

    Αυτά, μέσα στον πανικό τους, επιχειρούν να κάνουν τώρα. Ό,τι και να κάνουν, όμως, η προδοσία της Μακεδονίας δεν περνάει πια…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. NTINA MΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΡΑ!

    2. χιο προσεχε παρα πολυ αυτη την οχια τον δημητρη φιλλιπιδη που ηταν και προχθες στο συλλαλητηριο…ειναι κρυφοκομμουνι μεχρι το κοκκαλο.πριν κατι μηνες ειχε ποσταρει στο facebook ενα “αρθρο” για τον σφακιανακη απο το σαιτ του μπογιοπουλου που εγραφε οτι χειροτερο και τον εβριζε κι αυτος καθως και πολλα αλλα που μπορεις να τα δεις και μονος σου στο προφιλ του.βγαινει σε διαφορα καναλια και παριστανει τον πατριωτη απλα για να κερδιζει την ευνοια του κοσμου…προσεχε τον.

    3. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ !!!!!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ,Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ !!!!!!! ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ !!!!!!!!!

      1. Εσείς κύριε ΑΝΩΝΥΝΕ, σε ποιο ηλιακό σύστημα ζείτε; Στο δικό μας σίγουρα όχι. Γιατί εάν ζούσατε εδώ θα γνωρίζατε ότι ο στρατός στην χώρα που λέγεται Ελλάδα, δεν υπάρχει. Υπάρχουν “δημόσιοι υπάλληλοι” του στρατού, γιατί έτσι τους έχει καταντήσει το σύστημα. Δεν φταίνε οι ίδιο για αυτό. Μάλιστα, οι ανώτατοι από αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους, είναι απευθείας διορισμένοι ρουσφετολογικά από το διεθφαρμένο κράτος. Πως στο σύμπαν θα μπορούσε κάποιος τέτοιος αξιωματικός-αποδέκτης μίας τέτοιας θέσης να είναι αδιάφθορος; Τα έχετε χάσει εντελώς και γράφετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι μου φαίνεται. Έχουμε χάσει την απλή-κοινή λογική πλέον.
        Επίσης να προσθέσω ότι το άρθρο είναι εξαιρετικό και τα λέει όλα.

    4. Εαν προδωσουν οι εκδοροσφαγεις θα φγουν παγανια σε ολη την ελλαδα.Τα τσιγγελια σας περιμενουν

    5. ΛΟΓΙΑ ,ΛΟΓΙΑ ,ΛΟΓΙΑ !!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ‘Η’ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΥΠΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠ’ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ‘Η’ ΑΠΛΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!! ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΑ-ΗΣΥΧΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΠΑΔΙΑ !!!!!!!!!! ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ????? ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ????

      1. Όχι φίλε ΑΥΤΟΙ ΉΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΟΣ γιατί αυτό που γράφεις δεν το έχουν πει οι αρχαίοι πρόγονοί μας ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.

    6. Όταν κάποιος δεν είναι άξιος να ανέβει προσπαθεί να κατεβάσει τους άλλους για να φανεί ψηλότερος-καλύτερος. Μας κούρασε αυτό το παιχνιδάκι με την Νδ, τους έχουμε γραμμένους και τους δύο. Κανένα σκάνδαλο δεν μπορεί να επισκιάσει τα εθνικά θέματα, φάνηκε απο τον κόσμο που πήγε ακομμάτιστος να επικυρώσει την ιστορική αλήθεια. Δεν ξεχνάμε, συνεχίζουμε βλέποντας τους κυβερνώντες να τρέμουν για την καρέκλα που θα αποχαιρετίσουν μια για πάντα. Όσο για τους εμπνευστές της μηχανοραφίας σκανδάλων να τους πουμε πως η μέρα της μαρμότας ήταν λιγότερο προβλέψιμη. Δεν ξεχνάμε γενικώς τα εγκλήματα τους, άρνηση γενοκτονίας των Ποντίων, λαθρομετανάστες, δημοψήφισμα οχι σε ναι, μνημόνια, προσβολές θρησκείας, διαστρέβλωση σχολικών βιβλίων, πεοθηλασμό τουρκων, ανοχή μέχρι αηδίας σε μπαχαλάκηδες ανάρχες και άλλα πολλά. Αντε γεια!

    7. KOKKINOI ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ – ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 4% ΘΑ ΠΑΤΕ …

    8. καθαρματα μην προδωσετε την Μακεδονια, γιατι θα δειτε πρωτοφανεις εικονες στα καναλια για τον τοπο μας!

    Comments are closed.