“ΚΩΛΥΜΑΤΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ- “ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    xrisi-avgi5

    Με τον τίτλο “Στο «κόσκινο» του Αρείου Πάγου η Χ.Α” το συγκρότημα Αλαφούζου και η “ναυαρχίδα” του, η “Καθημερινή”, θέτουν ζητήματα-επικαλούμενα δικαστικές πηγές μέσα από τον Άρειο Πάγο-που πιθανόν να ανακόψουν την νόμιμη κάθοδο της “Χρυσής Αυγής” στις ευρωεκλογές. Με υπογραφή της Ι.Μάνδρου(η οποία έχει αναφερθεί πολλάκις στο θέμα αυτό), προβάλλουν ρεπορτάζ το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν θα είναι απίθανη η απαγόρευση της υπό δίωξη οργάνωσης στις εκλογές της 25ης Μαίου. Αναλυτικά το ρεπορταζ:

    “Το «κρυφό καταστατικό» της Χρυσής Αυγής που ήρθε στο φως από τη δικαστική έρευνα για την εγκληματική δράση στελεχών της ενδέχεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για το αν το κόμμα θα «περάσει» τον έλεγχο νομιμότητας στον Αρειο Πάγο, συμμετέχοντας στις ευρωεκλογές. Η διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας, που ξεκινάει αύριο στο Α΄ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Μαΐου με την ανακήρυξη κομμάτων και υποψηφίων ευρωβουλευτών, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, κυρίως σε ό,τι αφορά τη Χ.Α.

    Οπως δήλωναν στην «Κ» ανώτατες δικαστικές πηγές, δύο είναι τα μεγάλα ζητήματα που μπορεί να ανακόψουν τη συμμετοχή της Χ.Α. στις ευρωεκλογές. Το πρώτο, το «κρυφό καταστατικό» του κόμματος, που περιγράφει τη ναζιστικού τύπου δομή και τη φασιστική ιδεολογία της Χ.Α., και παράλληλα η τυχόν συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο στελεχών της, που μπορεί να έχουν ποινική εμπλοκή.

    Οπως εκτιμούν δικαστικές πηγές, κυρίως το «κρυφό» καταστατικό της Χ.Α., που αποκαλύφθηκε από τις έρευνες της Δικαιοσύνης και πάνω στο οποίο βασίστηκε σε σημαντικό βαθμό και η κατηγορία για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατά βουλευτών και στελεχών της, θα αποτελέσει το σημείο αιχμής στον έλεγχο νομιμότητας.

    Το καταστατικό αυτό μπορεί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», να προσκομίσει στον Αρειο Πάγο οποιοσδήποτε υποβάλλοντας ένσταση, προσδίδοντας, έτσι, άλλη διάσταση στην έρευνα που θα γίνει στον φάκελο της Χ.Α. όπου θα εξετασθούν εξονυχιστικά όλες οι παράμετροι. Το υλικό αυτό που έχει δημοσιοποιηθεί μετά τις έρευνες της Δικαιοσύνης περιγράφει με λεπτομερή τρόπο τη ναζιστικού τύπου ιδεολογία και οργάνωση της Χ.Α. και κατά τις ανακριτικές αρχές, είναι το «πραγματικό καταστατικό» της Χ.Α., ενώ βουλευτές και στελέχη της το αρνούνται κατηγορηματικά.

    Το ενδεχόμενο να μετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της Χ.Α. ποινικά εμπλεκόμενοι σχεδόν το αποκλείουν αρμόδιες δικαστικές πηγές, εκτιμώντας ότι η Χρυσή Αυγή θα το παρακάμψει προκειμένου να μην εμπλακεί το κόμμα στη διαδικασία ελέγχου νομιμότητας ώστε να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές. Αλλωστε, όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές στην «Κ», η Χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας τα ζητήματα νομιμότητας που μπορεί να ανακύψουν, προσβλέπει στην εναλλακτική λύση της Εθνικής Αυγής, η οποία επίσης κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στις ευρωεκλογές.

     

    Και τα δύο κόμματα, Χρυσή Αυγή και Εθνική Αυγή, έχουν ήδη καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως και άλλα κόμματα, στο πρώτο στάδιο του ελέγχου που διενεργείται για τυπικούς λόγους από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, πριν τη σκυτάλη λάβει το Α΄ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου που θα κρίνει και επί της ουσίας όλα τα θέματα. Η κατάθεση αίτησης και από την Εθνική Αυγή, της οποίας ηγείται ο Μιχ. Γιαννόγκωνας, εκτιμάται ότι αποτελεί το «plan B», σε περίπτωση που για τη Χρυσή Αυγή τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως αυτή ήθελε κατά τον έλεγχο νομιμότητας.

    Πάντως, στον Αρειο Πάγο, ενόψει των αποκαλύψεων που έχουν προκύψει από τη συνεχιζόμενη δικαστική έρευνα για την εγκληματική δράση βουλευτών και στελεχών της Χ.Α., έκδηλη είναι η πρόθεση να ελεγχθούν τα πάντα, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι διαδικασίες που να διευκολύνουν τον αποκλεισμό ενός κόμματος δεν προβλέπονται, παρά μόνον εξαιρετικά, από το Σύνταγμά μας.

    Στο πλαίσιο των προβληματισμών αυτών ο αντιπρόεδρος του Α.Π. κ. Γεώργιος Χρυσικός, που θα σηκώσει και το βάρος του ελέγχου της νομιμότητας όλων των κομμάτων, απέστειλε έγγραφο προς την εισαγγελέα του Α.Π. κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ζητώντας, πέραν του τυπικού ελέγχου, να τοποθετηθεί η Εισαγγελία για το αν τα κόμματα και βεβαίως η Χ.Α. «έχουν νομίμως συσταθεί». Από πλευράς Εισαγγελίας τον έλεγχο θα διενεργήσει ο έμπειρος εισαγγελέας Ιω. Σακελλάκος και αύριο, Δευτέρα, θα παραδώσει τους φακέλους των κομμάτων στον Αρειο Πάγο για την τελική κρίση συμμετοχής τους στις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο κ. Σακελλάκος θα περιοριστεί στον έλεγχο των τυπικών διαδικασιών και δεν θα προχωρήσει σε πρόταση για το αν τα κόμματα, μεταξύ των οποίων και η Χ.Α., έχουν νομίμως ή όχι συσταθεί, παραδίδοντας τη σκυτάλη για τα περαιτέρω στους αρεοπαγίτες…

    Σχετικά με τις υποψηφιότητες υποδίκων βουλευτών της Χ.Α. στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές, πρόβλημα συμμετοχής τους δεν υπάρχει, καθώς η εκλογική νομοθεσία δεν αποκλείει τους υποδίκους παρά μόνον τους καταδικασμένους με αμετάκλητη απόφαση.

    Στις ανακρίτριες τέσσερις βουλευτές

    Θέμα χρόνου είναι να σταλούν κλήσεις προς απολογία και στους λοιπούς βουλευτές της Χ.Α. για τους οποίους η Βουλή προχώρησε στην άρση ασυλίας τους, ενώ ήδη για τέσσερις βουλευτές η ανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται τη «βαριά» δικογραφία για την εγκληματική δράση της Χ.Α. έχουν καλέσει για αύριο, Δευτέρα, σε απολογία τους βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του Ν. Μιχαλολιάκου, και τους Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτριο Κουκούτση και Νικόλαο Κούζηλο.Ολοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Με την ίδια κατηγορία θα κληθούν προσεχώς και οι βουλευτές Αντώνιος Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ενώ σε εκκρεμότητα είναι η διαδικασία για την άρση της ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει ανεξάρτητος. Οι τέσσερις πρώτοι βουλευτές αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία και οι απολογίες τους προσδιορίζονται ενδεχομένως μετά τις ευρωεκλογές. Στο μεταξύ και άλλοι βουλευτές που ήδη είναι υπόδικοι αντιμετωπίζουν πρόσθετες κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών, μεταξύ των οποίων ο Ηλ. Κασιδιάρης αλλά και ο Ν. Μιχαλολιάκος”.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Ο Ιβάν πρέπει να πάρει την ομάδα και να φύγει από την Σουπερ-λιγδα και την ΕΠΟλυμπιακός……..μόνο έτσι θα ταρακουνηθεί το σύστημα. Σε οποιαδήποτε άλλη απόφαση απλά θα σκύψει το κεφάλι. Καμμία ψήφος στον Ζαγοράκη και σε οποιοδήποτε άλλο συμμετέχει σε κυβερνητικό ψηφοδέλτιο γτ πολύ απλά φάνηκαν λίγοι στο να αγωνιστούν με κατεστημένα. Αντιδραση τώρα ή ποτέ!!!!!
      Περιμενω αντιδραση αμεση και απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και απο το οργανωμενο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ…Ο πολεμος κατα της κυβερνησης πρεπει να ξεκινησει.Και μαλιστα τωρα που ειναι και περιοδος εκλογων.
      ΖΑΓΟΡΑΚΗΗΗΗ…..παραιτησου ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ
      Η εντολη ειναι σαφης: Να μην αναπτυχθει ο Σαββιδης. Αποτελει Ρωσσο οικονομικο παραγοντα και επουδενι λογο δεν πρεπει να κανει buisness στην Ελλαδα. Ποιος το λεει αυτο?? Ποιος το μεθοδεύει?? Να ειναι ο φερομενος και ως πρωθυπουργος ?Η εγχωρια οικονομικη ελιτ? Η μερκελ??Παει μακρια η βαλιτσα συντροφοι ..πολυ μακρια..οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει..Ειναι τυχαιο που ο Σαββιδης σε καθε επιχειρηματικη του ενέργεια αντιμετωπιζει προσκοματα?οχι φυσικα.ειναι τυχαιο το γεγονος οτι η ανυπαρκτη πρωθυπουργαρα μας εβλεπε επι δεκαετιες μαζι με το μαρινακι και το λαυεντιαδη τα ματσακια του γαβρου απ τις σουιτες του Καραισκακις? Δεν ειναι ποδοσφαιρικο το ζητημα αμιγως αλλα πολιτικο κυριως,.. Και αν κανει κόμμα ο Σαββίδης με ρωσσικα κεφαλαια που να εξυπηρετει τα ρωσικα συμφεροντα στην μεσογειο καιο την νοτιοανατολικη ευρωπη?? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ?? Απο που θα αντλησει ο σαββιδης?? απ το ΚΚΕ?απ το ΣΥΡΙΖΑ? απ την ΑΝταρσυα?οχι φυσικα….ε ρε γελια που πεσουν …..

      1. Ο Ιβάν πρέπει να κατέβεί στις πολιτικές εκλογές με δικό του κόμμα…
        Μόνο έτσι θα σφίξουν οι κώλοι της αμερικανοκίνητης σαμαρο βενιζελο αριστεράς…
        Χαλαρά έχει από τώρα 1.000.000 ψηφοφόρους υποστηρικτές!!!!

    2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και δωρεαν σαμπουαν να πλυθειτε ΑΠΛΥΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.
      Συνεχιστε ετσι μου φτιαχνετε την ημερα παλιο αναρχο μαλακες.

    3. Ο/Η ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΓΗ. λέει:

      ΕΜΠΡΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΣ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΣ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΙΟΟΟΟΟΣ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΗΗΉΗΗΗΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΟΥΟΥ ΤΟ ΦΩΩΩΩΩΩΣ!!!!!!Υ.Γ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΏΝ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΞΥΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΨΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ (μιχαλης)

    4. ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

      ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ

      ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΣ

      ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 12% Η ΠΟΛΑΝ-ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ

    5. Εναλλακτικός τίτλος άρθρου Τσακίστε τους φασίστες Όσο για τον Μιχαλολιάκο, ο πατέρας του πρέπει να είναι από τους Ινδούς που είχαν φέρει οι Άγγλοι. Έτσι εξηγείται και το χρώμα.

      1. ΒΡΕ ΤΟ gianni ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ. ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕ ΣΟΥ. ΒΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
        ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ENTRANCE ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.

        1. Efialtis πάτα το κουμπάκι να πάρεις νουμερακι σιγά σιγα για κορυδαλλό , να γλείψεις του Αφρικανό Πακιστανου αρχηγού σου το κώλο

          1. Ο/Η ο λιπαρός πακιστανός ενώ πρώτα είχε φάει μια μερίδα κλέφτικο με μπόλικες βούτες σε δυνατό τζατζίκι. λέει:

            Η ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΜΨΟΥ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΊΑ , ΟΤΑΝ Η “ΑΡΙΑ” ΒΙΟΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΑ ΤΟΥ Efialtis ναζιστικό έκτρωμα καλή χώνεψη χαχαχαχα

          2. ΜΠΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΒΡΩΚΟΚ….. ΤΟ ΕΡΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΜΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΛΟΥΓΚΡΗΤΣΑ.

    6. Προσπαθεια χειραγωγησης των δικαστων του αρειου παγου απο το εκδοτικο κατεστημενο..

    7. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΟΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ – ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ/ΑΝΑΡΧΟΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ………………………

    8. Όσο αντικειμενική μπορεί να είναι η χαβουζοφυλλάδα ξ καθημερινή άλλο τοσο αλήθεια λέει.
      Έχουμε και λέμε , καταστατικό κάνει κάποιος όταν θέλει να δημιουργήσει εταιρία κόμμα κλπ αλλιώς δεν το έχει ανάγκη. Η Χα έκανε καταστατικό όταν αποφάσισαν να κατέβουν στις εκλογές. Σε αυτό περιγράφονται κανονικά για το κόμμα όλα . Το κατέθεσε στον Αρειο Πάγο και το πήρε η ……….. Κουτσαμάνη.
      Κάποια στιγμή όταν ξεκίνησε η αποδεδειγμένη πλέον και χωρίς καμία αμφιβολία σκευωρία, εμφανίστηκε ο Ψαθάς (νομίζω) , της γνωστής ομάδας προδοτών και πρακτόρων των Αμερικανοσιωνιστών (αποδεδειγμένα δείτε παρακάτω) και παρουσίασε ένα καταστατικό χειρόγραφο , φωτοτυπία που λέει ότι είναι της ΧΑ.
      Ακόμα και ηλίθιος να είναι κάποιος θα έλεγε “μα γιατί να κάνει η ΧΑ καταστατικό αφού δεν χρειάζεται, άσε που αν ανακαλυφθεί αυτό θα πάει μέσα” Δηλ η ΧΑ έκανε κανονικό καταστατικό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το οποίο αν έπεφτε σε λάθος χέρια θα την κυνηγούσαν. Ηλιθιότητες.
      Επιπλέον το καταστατικό αυτό είναι φωτοτυπία , χειρόγραφο και δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη ότι είναι της ΧΑ. Αποδεδειγμένα το ψάξανε αλλά δεν βρήκαν κανένα στοιχεία γνησιότητας.
      Δηλ να πούμε τι έγινε στην πραγματικότητα. Όταν έγινε η δολοφονία (του Φύσσα) που τόσο πολύ περίμενε το κατεστημένο,ώστε να ξεκινήσει το πογκρομ, ο Ψαθάς έβαλε κάποιον και έγραψε αυτό το καταστατικό , το φωτοτύπησαν και το παρουσίασαν . Και φυσικά οι στημένοι δικαστές το δέχτηκαν. !!!! Παρ’ όλο που δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι αληθινό (πως να το κάνουν αφου είναι ψεύτικο) . Δηλ. με άλλα λόγια εγώ μπορώ να πλαστογραφήσω παρόμοια ένα καταστατικό για τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα Για ΝΔ κλπ και να τα παρουσιάσω , και οι δικαστές να τα δεχθούν. !!! Αμ δε , αν το κάνω θα πάω αμέσως μέσα για πλαστογραφία , κάτι που επρεπε να κάνουν οι δικαστές αλλά δεν το έκαναν γιατί ήταν στημένοι.
      Επιπλέον το καταστατικό του ΚΚΕ μιλάει ευθέως για κατάλυση του πολιτεύματος και παρ’ όλο που αυτό είναι καθαρός λόγος για δίωξη και απαγόρευση όλοι κάνουν την πάπια!!!
      Επιπλέον πιά είναι αυτή η Εφημερίδα “η Καθημερινή” . Ανήκει στον Αλαφούζο δηλ , σε έναν από αυτούς που έχουν παίξει το πιό βρώμικο παιχνίδι ενάντια στην Ελλάδα (οι άλλοι Μπόμπολα, Βαρδινογιάννηδες, κλπ) .
      Ο Παπαχελλάς γνωστό μέλος της λέσχης Μπιλτενμπεργκ.
      Και λίγη ιστορία . Όταν ο στρατός μας ήταν στην μικρά Ασία για να ελευθερώσει τα εδάφη μας εκεί αυτή η βρωμοφυλλάδα μιλούσε όπως και οι άλλοι προδότες (το ΚΚΕ) για “Οικαδε” δηλ. την επιστροφή των στρατιωτών μας στην πατρίδα. Είναι από τους κύριους υπαίτιους της μικρασιατικής καταστροφής (εθνικής τραγωδίας απίστευτων διαστάσεων)
      Ποιός είναι ο Ψαθάς και πόσο αξιόπιστος είναι; Ανήκει στην ομάδα του “ιου της ελευθεροτυπίας” γνωστοί για τους αγώνες υπέρ των λάθρο, των Τούρκων, των αναρχικών, κατά της Εκκλησίας , υπέρ των Εβραίων κλπ κλπ κλπ Να τονιστεί ότι διάβασα ένα άρθο ενός άλλου αριστερού όπου τους κατηγορεί ότι καθόλου τυχαία οι αποψεις τους συμπίπτουν με τα Αμερικανοεβραικά συμφέροντα πάντα π.χ Αγωγός Μπουργκας , Αλεξανδρούπολη, Βομβαρδισμούς Σερβία, Σχέδιο Αναν , Αγωγός ΤΑΡ , Δεκεμβριανά κλπ
      Να αναφέρω τέλος τα εξής ο ιος (μέσα και ο ψαθάς) έκανε φοβερό πολέμο με άρθρα (δηλ ψέμματα και λάσπη) κατά του ιερέα Αλεβιζάτου, που ήταν ο υπεύθυνος για τις αιρέσεις στην Αρχιεπισκοπή . Σε αυτά ήταν μαζί και ο γνωστός σαπιοκοιλιάς Ραφαηλίδης . Σε μία μεγάλη έρευνα που έκανε ο εισαγγελέας Αγγελής βρήκε τρομακτικά στοιχεία για την αίρεση της Σαιεντολογίας στην Ελλάδα όπου πέραν των άλλων έκανε και κατασκοπία κλπ κλπ . Είναι γνωστές οι σχέσης αυτής της αίρεσης με την CIA . Στην Γερμανία την έχουν κηρύξει παράνομη κλπ. Ο Αγγελής βρήκε πράματα και θάματα για την Σαιοεντολογία στην Ελλάδα. Αλλά επιπλέον βρήκε και τις πολύ μα πολύ στενές σχέσης της δημοσιογραφικής ομάδας του ιου της ελευθεροτυπίας με την σαιεντολογία!!! Μόλις αποκαλύφθηκαν αυτά ο Ραφαηλίδης την έκανε ομαγκας δηλ είπε καταδικάζω κλπ (και νόμιζε ότι ο έτσι θα καθάριζε) ο δε ιός τίποτα. Ο εισαγγελέας Αγγελής ενώ ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε διώξεις (και μέσα σε αυτές και για τον ιο της ελευθεροτυπίας , ξαφνικά χάθηκε και από τότε αγνοείται. Προφανέστατα τον φάγανε οι Αμερικανοεβραικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτά τα λίγα για τον ιο της ελευθεροτυπίας.
      Αυτοί είναι λοιπόν οι αξιόπιστοι μάρτυρες. Μόνο κάτι προβληματικοί σαν τον black oak arkansas θέλουν να τον πιστεύουν.

    9. αναμενομενο .μας τελειωσε και η χαυγη . τι κακο σε αυτη την χωρα .ουτε φασιστες της προκοπης δεν βγαζει !!!!ελεος . τουλαχιστον γελασαμε με τις παπαριες που λενε

    10. Στάχτη στα μάτια για τους χάφτες οπαδούς των παρακρατικών να την δουν διωκόμενοι να ανέβουν λίγο ψυχολογικά. Μέχρι να πέσει ο Σαμαράς, ο μαυριδερός εγκληματίας που ανέλαβε τα ηνία μετά το δόσιμο του αρχηγού θα αλωνίζει, μπορώντας ανενόχλητος να χαστουκίζει βουλευτές και να εξαφανίζεται μέσα από τηλεοπτικούς σταθμούς, να μην τον βρίσκουν για το αυτόφωρο, να διαπράτει ληστείες με νοικιασμένα αυτοκίνητα στο ονομά του, να βιαιοπραγεί εναντίον άσχετων δημοσιογράφων έξω από τα δικαστήρια κτλ. Ποιο πιθανό είναι να πάει μέσα ο Αντώνης, παρά ο Ηλίας.

      Ο Μητοστάκης ζεί, για τους νεοναζί!

    11. το κρυφο καταστατικο δεν υπαρχει απλο ειναι,εκτος και αν φτιαξουν οι ιδιοι δικαστικοι ενα καινουριο πλαστο καταστατικο και θα λενε οτι ειναι δηθεν της χρυσης αυγης,δεν ξερετε τι μουλαρια ειναι,εχουν ενοχοποιηση αθωους ανθρωπους χωρις καν αποδειχτικα στοιχεια!

    12. Πως λεμε κρυφοι λογαριασμοι , πως λεμε κρυφοι κωδικοι ,
      πως λεμε κρυφο ταλεντο ,
      κρυφοι λογαριασμοι ? που ΔΕΝ βρεθηκαν
      κρυφο οπλοστασιο ? που ΔΕΝ βρεθηκε
      κρυφη χρηματοδοτηση ? που ΔΕΝ βρεθηκε
      Μια ΚΩΜΩΔΙΑ μια ΠΑΡΩΔΙΑ μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ολοκαθαρη
      και πασιφανεστατη
      καλα ειπαν πολλοι εγκριτοι ποινικολογοι ,αυτα ολα θα καταρευσουν στην δικαστικη ακροαματικη διαδικασια σαν χαρτινος πυργος………..

    13. δεν υπαρχει περιπτωση ..το μονο που μπορουν να κανουν κατα της χα , ειναι να την δειχνουν με μικρα ποσοστα ,μπς και επηρεασουνε κανα συνταξιουχο

    14. Υπάρχει κανονικό καταστατικό που έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και φέρει (ως εκ ειρωνείας της τύχης) φαρδιά-πλατιά την υπογραφή και της Γκοντζαμάνη (της γνωστής και με το παρατσούκλι “Θεούσα”)…
      Το συγκρότημα Αλαφούζου μπορεί να ονειρεύεται και κρυφές επιθέσεις εξωγήινων από το διάστημα υπό τη μορφή body snatchers αλλά ο Άρειος Πάγος εάν δεν θέλει να ευτελιστεί ως θεσμός και να περισώσει τους όποιους θεσμούς δεν έχουν ακόμα διαβρωθεί σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να εγκρίνει πάραυτα το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής…
      Αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος και αυτός ως θεσμός για ό,τι πιθανόν συμβεί στο μέλλον…Δεν πιστεύω όμως ότι θα βρεθεί επίορκος δικαστικός που να συμβάλλει σε μία μελλοντική χαοτική κατάσταση σε αυτόν τον τόπο…

    15. – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Κ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ..;
      – ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΝΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ..

    16. ΡΕ ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ…ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΓΝ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΡΟΣ

    17. ΡΕ ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΒΑ ΑΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ…ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΓΝ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΡΟΣ

    18. Γιατί άραγε ζορίζονται τόσο πολύ; Αφού η Χρυσή Αυγή… καταρρέει στις δημοσκοπήσεις τους…
      Αν κάνουν έτσι από τώρα οι… δημοκράταροι, φανταστείτε πως θα κάνουν στις 18 και στις 25 Μαΐου!
      Με τις… χούφτες θα τα παίρνουνε τα… λεξοτανίλ!

      12 και σήμερα !!!

    19. Ρε τι κρυφό καταστατικό και αηδίες, το καταστατικό είναι ένα και είναι αυτό που έχει κατατεθεί επίσημα και έχει μέχρι και την τζίφρα της ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ!

      ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ….

      ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ…

    20. ΑΝ “ΚΥΡΙΟΙ” ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟ ΣΑΣ $ΥΡΙΖΑ,ΠΛΑΝΑΣΤΕ…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ…

    21. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ ,ΣΕ ΠΡΑΚΩΛΟΥΘΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ,ΓΡΑΨΕ ΠΟΥΤΙΝ ΟΧΙ ΠΟΥΤΗΝ,,,,,,ΟΡΝΙΘΑ………ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥΞΕΡΗ ΗΛΙΘΙΑ

    22. Αφου ειναι κρυφο το καταστατικο εσεις που το βρηκατε. Μηπως το ειχαν στην ιστοσελιδα της Χ.Α. ;
      Λοιπον το πατε σιγα σιγα για να αιματοκυλισεται τον τοπο καθαρματα.
      Αλλα ξενοι εισαστε τι σας νοιαζει;
      Καντε κανα αστειο για την Χ.Α. και το πιστολιδι θα παει συνεφο.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!!!!!
      Καθηκια λαθρολαγνοι καταστροφεις της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.

    23. 13 και σήμερα. Ούτε τα ελικόπτερα δεν θα προλάβετε ξεφτιλισμένοι καθεστωτικοί σπιούνοι.

    24. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ “ΚΩΛΥΜΑΤΑ”!……………

      1. Ρε μήπως είσαι εβραία και ντρέπεσαι να μας το πεις;
        “Οι φασιστοειδές”!!!Για το “Πούτην”,απαλλάσσεσαι λόγω βλακείας…
        Μάθε Ελληνικά!Είσαι σε μια ξένη,για ‘σένα,χώρα και επιβάλλεται να μάθεις την γλώσσα!
        Άσε τα “μεγάλα κωλύματα” και μείνε με τα “μεγάλα κανάλια”,αφού ξέρεις…
        Υ.Γ. Στο ‘πα και στο ξαναλέω(που λέει κι ο ποιητής),άλλαξε όνομα γιατί το “Αθηνά” το γελοιοποιείς !!!Χρησιμοποίησε το “σάρα”,σου ταιριάζει γάντι(για να μην πω κιπά).Άντε και καλή χανουκά…

      2. ΑΘΗΝΑ εκτός πληκτρολογίου πως ονομάζεσε?Ρούλης?

      3. Μάθε ελληνικά αναρχοαλβανάκι, μας στράβωσες!

    Comments are closed.