ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ…ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ( ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ) ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ! (ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ”, ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΩΡΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ)

    Κοινοποίηση:
    fetim-lato3

    Επεκτείνονται οι απειλές εναντίον της Ελλάδας.
    Μετά τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς τώρα έχουμε τους τσάμηδες της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς», με τον φερόμενο ως “αρχηγό” Φεστίμ Λατό (Festim Lato) να προβαίνει σε πολεμικές απειλές εναντίον των Ελλήνων πως έχουν έτοιμο «στρατό εισβολής»!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φεστίμ Λατό (Festim Lato) δεν αναγνωρίζεται από το κόμμα των τσάμηδων, το PDIU στην Αλβανία, καθώς αποκαλούν τον ίδιο και τους οπαδούς του «μαϊμού-τσάμηδες» όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

    Διαχειριστής «αλβανοτσάμικης» σελίδας έγραψε ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στον «φόβο της Ελλάδας» από «επιθέσεις των τσάμηδων από τον Βορρά».

    Στο ίδιο σχόλιο παραθέτει δήλωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που δεν τον κατονομάζει, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «αυτό που έγινε στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, θα μπορούσε να γίνει και στη βόρεια Ελλάδα από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται ««Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς» – (Ushtria Çlirimtare e Çamërisë ή με τα αρχικά «UÇÇ»).

    Ο διαχειριστής της ίδιας «αλβανοτσάμικης» σελίδας στο Facebook έγραψε πως «ως υπουργός Άμυνας της Κυβέρνησης της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» σας ενημερώνω ότι αυτός ο στρατιωτικός σχηματισμός δεν είναι είδηση αλλά μια υπάρχουσα δομή του υπουργείου της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και δημιουργήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης της Τσαμουριάς και με έγκριση από το κοινοβούλιο…».

    Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που αυτοί οι τύποι «ξεφύτρωσαν» τώρα που η Αλβανία είναι έτοιμη να υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο την συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ελλάδα και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

    Πάντως δεν είναι προς υποτίμηση καθώς πρόκειται για παραστρατιωτικό σώμα το οποίο θα μπορούσε να προξενήσει πολύ σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα αφού δεν ελέγχεται από τον επίσημο κομματικό φορέα των Αλβανοτσάμηδων στην ΑΛβανία, που σημαίνει ότι εξυπηρετούν άλλες επιδιώξεις

    alvanotsamides1

    Στην κεντρική φωτογραφία ένα «άγημα» από Αλβανοτσάμηδες του UÇÇ παρατάσσεται κάπου στην Ολλανδία.

     

    festim_lato

    Ο Φεστίμ Λατό, ποζάρει ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα. Όταν δεν συστήνεται ως «πρόεδρος» της… Θεσπρωτίας κυκλοφορεί και ως «Κομαντάντ Τσάμι» (Komandant Cami). Δεν είναι ανέκδοτο, έτσι συστήνεται.

    http://www.unpolitical.gr/2018/02/blog-post_93.html

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ.ΠΟΡΔΗ!Ε ΠΟΡΔΗ!

    2. Αχαχαχαχαχχαχααχ ουτσεκάς ένα κι έδαφος. Έλα, η ελληνική μπότα σε περιμένει να σε λιώσει αλβανόχεσμα

    3. Όλο για το σκοπιανό λέμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να λυθεί και το αλβανικό.

    4. ΕΛΑΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ!!!!

    5. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΙΧΩ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!

    6. ΡΕ ΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΧΕΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ
      ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    7. ΡΕ ΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΧΕΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ
      ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    8. ΡΕ ΑΣ ΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΝΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΧΕΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    9. ΡΕ ΑΣ ΑΣ ΚΑΤΗΦΟΗΣΟΥΝ ΣΤΝΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΧΕΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΣΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒςΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΣΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥΧ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    10. Κακώς δεν στελνουν μερικά βατράχια να τους κόψουν τις καρωτιδες να τελειώνουμε με αυτούς!!!!!

    11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
      ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣΙΜΙΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ;
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
      ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑXAXAXAX
      ΥΓ: ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ Μ Ο Ν Ο ΝΕΚΡΟΣ

    12. Χααα χα χααα!!!
      Αλβανικός κουβάς με γυναικομαστία που ποζαρει μονος του για να μην φαίνεται κοντός…
      …Τα’ι’σμενος με mcDonalds μεχρι σκασμού

    13. Χα χα…τρομερη καλτια…!
      Σε μια βδομαδα ανοιγει το Τριωδιο…!
      Χα χα χα…

    14. Ένταξει ρε παιδια, λογικο δεν ειναι;;; Τωρα ζητάνε κι αυτοι, που ξερουν πως εχουμε κυβερνηση των μεγαλύτερων προδοτων στην ιστορία της Ελλαδας. Οχι πως οι αλλοι ειναι καλύτεροι, αλλα κακά τα ψέματα, οι αλλοι δεν θα μπορούσαν να τα περάσουν ολα αυτα. Γίαυτο Εξ αλλου έβγαλαν τους αριςτερους. Τιποτα δεν ειναι τυχαίο. Απο εμας εξαρτάται πλεον το τι θα γινει. Θα τα δωςουμε ολα η θα πολεμήσουμε;; Πολεμο εχουμε ηδη δυςτυχως και αυτο που φοβόμαστε τελικα δεν θα το γλυτωσουμε.

    15. ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
      ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
      ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ?
      ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
      ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΡΕΖΑ
      ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
      ΛΟΓΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΚΑΤΟ?
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ?

    16. ΟΣΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ

      Η ιδεολογική βάση για όλο το αξιακό σύστημα της αριστεράς είναι ο «Διαλεκτικός Υλισμός» όπως τον καθόρισαν ο Μαρξ και ο Εγκελς. Βάση αυτής της θεωρίας είναι το δόγμα ότι: «H ύλη είναι το παν», «Όλα είναι ύλη», «Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από ύλη». Από εδώ προκύπτει και το μίσος τους για την θρησκεία, για την πνευματικότητα, για κάθε μεταφυσική αναζήτηση του ανθρώπου. Όμως υλικά αγαθά και ΧΡΗΜΑ είναι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Είναι τυχαίο(;;) ότι ακριβώς την ίδια υλιστική αξιακή βάση με τους αριστερούς έχουν και οι τραπεζίτες;

      Μέσα σε μια βαθύτατη και πρωτόγνωρη οικονομική κρίση ο Έλληνας επέδειξε μια απίστευτη στωικότητα και υπομονή σε σημείο αυτομαστίγωσης. Οι κυβερνώντες «πολιτικοί γιατροί» μετέφρασαν αυτή την στωικότητα ως βέβαιο θάνατο του ασθενούς, αφού δεν αντιδρά στα εξωτερικά ερεθίσματα δηλαδή στην έλλειψη χρήματος και υλικών αγαθών. Όποιος δεν αντιδρά στην έλλειψη, της κατ αυτούς, «υπέρτατης αξίας της ζωής» είναι νεκρός.

      Αφού επιβεβαίωσαν τον θάνατο, τρίβανε τα χέρια τους από χαρά διότι πλέον μπορούσαν να ξεκινήσουν το πλιάτσικο στα υπάρχοντα του «μακαρίτη». Ως ύαινες που λιγουρεύονταν τα πολιτισμικά τιμαλφή του «πτώματος», αμέσως έβγαλαν ως πραμάτεια προς πώληση το όνομα της μισής Ελλάδος. Αμοιβή τους η στήριξη των μέχρι χθες «ιμπεριαλιστών» για την εξασφάλιση της εξουσίας τους στον νεκροθάλαμο.

      Και εκεί που ήταν έτοιμοι να σκίσουν τις σάρκες του πτώματος, αυτό ξαφνικά, για ένα θέμα ΕΘΝΙΚΟ και όχι ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, σηκώνεται από το πουθενά, όρθιο, πανίσχυρο, στη Θεσσαλονίκη δίνοντας στις πολιτικές ύαινες μία γροθιά που ψάχνουνε ακόμα τα δόντια τους στον νεκροθάλαμο.
      Και τους έρχεται και το «κροσέ» την Κυριακή.

      Μετά το σοκ της πρώτης γροθιάς, έχει πάθει ταραχή όλο το σκυλολόι του συστήματος, από το «κράτος» σύσσωμης της Αριστεράς μέχρι το παρακράτος της στα Εξάρχεια, και από τους πάτρωνές τους σε ξένες πρεσβείες μέχρι τα συστημικά ΜΜΕ με τους αργυρώνητους των ειδήσεων, και τις τσατσάδες των κουτσομπολάδικων.

      Όλος ο παρακμιακός ανθελληνικός συρφετός ως παράφωνη «χεσμένη» ορχήστρα λασπολογούν ολημερίς την επόμενη συγκέντρωση στην Αθήνα την Κυριακή, κάνουν το άσπρο μαύρο, ονομάζουν «ναζί» εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες προκειμένου να μην πάνε οι «μη ναζί». Μια γελοία προπαγάνδα που θα την ζήλευε και ο Γκαίμπελς, ο …ναζί.
      Με αυτούς πλέον οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

      Όμως, η έγερση του Ελληνισμού δεν είναι απλά ένα εμπόδιο στην πώληση του συγκεκριμένου τιμαλφούς. Είναι κάτι πολύ βαθύτερο, γι αυτό η απύθμενη ταραχή τους. Είναι η έμπρακτη απόλυτη διάψευση των αριστερών ιδεών περί «ΥΛΙΣΜΟΥ» ως υπέρτατου κινητήριου μοχλού της ιστορίας. Είναι η απόλυτη επιβεβαίωση ότι ο Έλληνας ακόμη θέτει στην κορυφή του νοήματος της ζωής του ΜΗ ΥΛΙΚΕΣ αξίες, όπως η αίσθηση του συν-ανήκειν στην κοινή μας πολιτισμική, και όχι μόνον, συλλογικότητα, το Έθνος των Ελλήνων. Είναι «Το ΓΕΝΟΣ» στις προσευχές του Γέρου του Μωριά, το «Έλληνες εσμέν το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί» του Πλήθωνος του Γεμιστού στις εποχές της Άλωσης.

      Η έγερσης τους Ελληνισμού και Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ της αριστεράς μετά από 40 χρόνια αντεθνική προπαγάνδα είναι γι αυτήν κόλαφος. Από τα ταμεία της Σοβιετικής KGB μέχρι αυτά του θείου Γιώργου, του «φιλάνθρωπου» τοκογλύφου, εκατομμύρια έχουν ριχτεί για προπαγάνδα, εξαγορά συνειδήσεων, ΜΜΕ, έλεγχο της εκπαίδευσης, όλα με κοινό σκοπό την ενοχοποίηση του Πατριωτισμού, την εξάλειψη της Εθνικής συνείδησης, αφού αυτές οι έννοιες με το ηθικό αξιακό τους φορτίο, είναι ασύμβατες με την παραγωγή «καταναλωτικών γουρουνιών», είναι αντίθετες με μια υλιστική και μόνον θεώρηση της ζωής.

      Τα τελευταία χρόνια μάλιστα όπου η προπαγάνδα αποδεικνύονταν ανεπαρκής, είχαν στήσει και το παρακράτος τους για τρομοκρατία, απειλές, βία, βανδαλισμούς σε βάρος φωνών που ακόμα αντιστέκονται.

      Η ιστορία έχει πλέον καταγράψει ότι ένας λαός ανέχτηκε την τεράστια υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του, έζησε για χρόνια με πολύ λιγότερα υλικά αγαθά, έκλαψε νεκρούς, χαιρέτησε τα παιδιά του σε σταθμούς και αεροδρόμια, αλλά αυτό που τον έκανε να εγερθεί ήταν ένας Εθνικός του κίνδυνος, όχι ο ΕΝΦΙΑ, ήταν ο κίνδυνος της Εθνικής του ατίμωσης, όχι της προσωπικής του τσέπης. Αυτό δείχνει μια ζωντανή ακόμα, ανώτερη και πνευματικά πλούσια κοινωνία, γι αυτό αδέλφια ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

      Η Εθνική συνείδηση για μια ακόμα φορά αναδείχτηκε η πραγματική κινητήριος δύναμη της ιστορίας. Επιβεβαιώνει έναν μεγάλο σύγχρονο ξένο πολιτικό που είπε κάποτε:

      «Όσο μπετόν και να ρίξουν,
      το λουλούδι του Έθνους θα βρει τον δρόμο για να ανθίσει ξανά»

      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
      ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
      ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΞΑΝΑ

      Τ.Χ.

      Αναρτήθηκε από socratesnios στις 2:08 π.μ.

    17. ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΗΡΥΝΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΡΙΑ ΝΟ2 ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    18. Τραβάτε το σχοινί να δούμε που θα φτάσει όταν έλθει η ώρα θα δείτε το αποτέλεσμα σκατοαλβανά

    19. Ρε ποιος ασχολειται με τους αρχιδογυφτους .,..,.,Απλα ειδαν οτι τα παντα εχουν τιμη σε αυτο το αηδιαστικο κρατος , εσπασαν τους κουμπαραδες τους και εσκασαν μουρη .,..
      Αν υπηρχαν ελληνες πολιτικοι πατριωτες θα τολμουσαν να βγαλουν το κεφαλι τους μεσα απο το βοθρο τους ?

    20. εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο!
      αντε να χαθειτε ρε χαλβαδες που θα κανετε και εισβολη!
      γελαει η κοινωνια!

    Comments are closed.