ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η BILD: “ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΕΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ GREXIT;”- ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ Ή ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ “ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ Ω ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ”… Η ΔΟΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ… ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ! ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ… ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ….!!!

    Κοινοποίηση:
    Bild

    Προκαλεί και πάλι η γερμανική εφημερίδα Bild ! Από το ένα άρθρο-φωτιά στο άλλο. Το άρθρο το πιο πρόσφατο δημοσιεύτηκε σήμερα  με τίτλο «Σχεδιάζει η ΕΕ ειδική σύνοδο για Grexit;».

    «Ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ και το Ευρωκοινοβούλιο σχεδιάζουν μία ξεχωριστή σύνοδο με τον Έλληνα Πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα. Από εσωτερικά e-mail της Κομισιόν προκύπτει ότι η εν λόγω συνάντηση πρόκειτται να πραγματοποιηθεί πριν από τις 5 Ιουνίου. Την ημέρα αυτή η Αθήνα καλεί ται να καταβάλει 300 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ. Το παράξενο είναι ότι στη σύνοδο αναμένεται να λάβουν μέρος εκπρόσωποι της Ευρωομάδας και της ΕΚΤ αλλά όχι το ΔΝΤ. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θα αποφασιστεί ταχεία παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα, είτε ότι θα προετοιμάσουν μία συντεταγμένη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», όπως σημειώνει το σχετικό άρθρο της BILD.

    Διαβάστε ακόμα:

    ΗΤΑΝ “μεγάλη” η νύχτα του Αλέξη: Τι συζήτησε με Ολάντ και Μέρκελ… (φωτο)

    FT: “Η Ευρώπη μπορεί να αφήσει την Ελλάδα να πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας;”

    ΘΡΙΛΕΡ για γερά νεύρα: θα πληρωθούν τελικά οι συντάξεις στο τέλος του μήνα;

    Η Μέρκελ απαιτεί πιο εντατική δουλειά σε τεχνικό επίπεδο από τον Αλέξη Τσίπρα

    Handelsblatt για τη συνάντηση στη Λετονία: “Δυο ώρες συνομιλιών και μετά καληνύχτα”

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Έχουμε και εμείς ως σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης να τους πετάξουμε κάτι εκατομμύρια μετανάστες αφού το Δουβλίνο 2 μας τελείωσε. Γουστάρουν;

    2. Αϊ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κερατάδες. Κάθε μέρα λέτε, στις 12 του μηνός μετά στο τέλος του μήνα και πάλι μανά στις 15, στο τέλος του μήνα. Αϊ ΓΑMHΘEITE. Η Διαπλοκή προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο, για να επαναστατήσει αυτός και να την βγάλουν καθαρή τα καθάρματα. Αϊ………………….

    3. Εάν δεν πάρουν τα λεφτά αυτά τα κοπρόσκυλα οι πολιτικοί θα πληρωθούν;;;;;

    Comments are closed.