ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ: 27ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ 35ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

    Κοινοποίηση:
    AIMATA

    Νέο σοκ στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ 27χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνικών επιδιορθώσεων σε γκαραζόπορτες-έτσι τουλάχιστον έγραφε η εργατική φόρμα που φορούσε-υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σήμερα το πρωί έβαλε την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του και τίναξε κυριολεκτικά το κεφάλι του στον αέρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσκομείο. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

    Όπως πληροφορηθήκαμε ο άτυχος εργαζόμενος έχει υποστεί αφαίρεση από τον πυροβολισμό στο μισό κεφάλι και στα αυτιά και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

    Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα «οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και αποφάσισε λόγω χρεών να δώσει τέλος στη ζωή του».

    Αυτή είναι η πολιτική του μνημονίου που πέρασε κι έφυγε από την Ελλάδα. Αυτό είναι το επιτυχημένο στόρι του Σαμαρά. Αυτή είναι η Ελλάδα που μπήκε στις αγορές.

    Εργαζόμενη καθαρίστρια του Δήμου Περιστερίου, 35 ετών, “φούνταρε” από την ταράτσα του κτιρίου της Περιφέρειας Περιστερίου-Νέο σοκ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Μεσσηνιος που τα νας γεννημα η αφανηστης εθνους εσυ αποφασιζεις ψηφιζε σαμαρα για αναπτυξη αυτοκτονιων

    2. Δηλαδη ρε παληκαρι μου δεν μπορουσες να πας μεσα στην βουλη να ερθουμε και μερικοι ακομη μαζι σου να »καθαρισουμε».
      Το μονο πραγμα που προσωπικα καταδικαζω ειναι η αυτοκτονια.

    3. Μας έσωσε ο ΓΑΠημένος και ο Σαμαρ-ass! Θα έρθει τώρα και ο τρίτος εκ των τουρκαλβανών, ο Τσίπρα (με καταγωγή από τουρκαλβανοχώρι της Ηπείρου), για να ορθώσει το ανάστημα του στην Μέρκελ, έτσι όπως έκανε και με το Τουρκικό Προξενείο όταν του είπαν να ακυρώσει την συμμετοχή της Μουσουλμάνας Ρομά…Κακά τα ψέματα, έχουμε μπλέξει όχι απλά με απάτριδες αλλά με αλλοδαπά καθάρματα που το παίζουν Έλληνες μέχρι να υφαρπάξουν τις ψήφους….

    4. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ;;;;;;;;;
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ……….
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ……….ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ……
      ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΛΑΧΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
      ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ…….

    5. Δεν χάρηκαν καθόλου για το πρωκτογενές πλεόνασμα που ανακοίνωσε η εθνοσωτήρια κυβέρνηση κι επιβεβαίωσε σήμερα η eurostat!
      Μάλλον αδιάφορο τους ήταν….
      Κρίμα στους ανθρώπους και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει…η απελπισία χτυπάει κόκκινο στην Ελλάδα…καμία eurostat δεν διαθέτει δείκτες και αναλυτές για να την μετρήσει…
      Ξέρει μόνο πως αν αφαιρέσεις από το πρωτογενές έλλειμμα του 2013 -κάτι 15 τόσα διςςςς- τα 19 τόσα διςςς που έδωσαν στις τράπεζες για να τις στηρίξουν …προκύπτει …αβίαστα ένα… πρωκτογενές πλεόνασμα 3,τόσα διςςς που τα …ξαναέβγαλαν οι τράπεζες και τα έδωσαν στο σαμαρά πριν τις εκλογές για να κάνει το κομμάτι του…
      Tρελοκομείο!

    6. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    7. Ή Ελάδα τού SSαμαρά ## μπήκε ## στίς αγορές/πιάτσες τής Συγγρού κι ό Ελληνικός Λαός Μαζικά…… στούς Τάφους!!!

      Εφιάλτη Τρισκατάρατε!!!

    8. Ή Ελάδα τού SSαμαρά ## μπήκε ## στίς αγορές/πιάτσες τής Συγγρού κι ό Ελληνικός Λαός Μαζικά…… στούς Τάφους!!!

      Εφιάλτη Τρισκατάρατε!!!

    9. Eσεις θρηνειτε και χολοσκατε γιατι ο ταδε ντουφεκιστικε απο χρεη και γιατι η ταδε βουτηξε απο την ταρατσα απελπισμενη κι αυτη απο αναλογα προβληματα επιβιωσης.
      Ειναι αφροσυνη και μεγα λαθος η αυτοκτονια. Βεβαια, καταλαβαινω την πιεση που υφισταται ο καθε ανθρωπος χωριστα, οταν αντιμετοπιζει μια ολικη ανατροπη της ζωης του και η καθημερινοτητα να του μετατρεπεται σε κολαση, αλλα δεν ειναι η λυση να αφαιρουμε τη ζωη μας με τοση ευκολια. Η καθε αυτοκτονια σε αυτους τους δυσκολους καιρους, απο τους τυχοδιωκτες προσμετραται σε ενα χαρτι καταλογου και μωροκλαιν οτι δηθεν υποφερουν στο ακουσμα τετοιων περιστατικων. Φαινεται, απο τις κρεμασμενες κοιλιες ορισμενων που κανουν και καλαμπουρι, οτι μαζι τα φαγαμε. Δεν εχω δει ή ακουσει απο αυτες τις κρεμασμενες πατσες, καποιες να τις βρουμε κρεμασμενες απο τον πλατανο. Κατι φουκαραδες ειμαστε που στο ακουσμα του τηλεφωνου απο τον νταβατζη που ζηταει τα δανεικα της τραπεζας, τρεμουμε σαν το ψαρι οξω απο το νερο, αντι να του πουμε ολοι μαζι, «αντε και γαμησου εσυ και τα δανεικα, πηγαινε πρωτα να τα παρεις απο τα κομματα που δανεισατε με υποθηκη εμενα και ελα τελευταια σε μενα». Αντι αυτου, μας βρησκουν μεσα στις αποθηκες κρεμασμενους απο το πατερο. Εγω να κρεμαστω απο την ελια γιατι μου τηλεφωνουν οτι θα μου αρπαξουν την καλυβα, γιατι χρωσταω; Οχι, εκει, θα με χωσουν στην ψειρου, θα τρωω, θα πινω και θα καλζωω. Ποσο θα με ταιζουν, θα βαρεθουν, να με ζωοτροφουν τσαπα.
      Αν ολοι μας τους στελναμε τετοια χαμπερια, τωρα θα κρεμιοντουσαν αυτοι απο τις τυψεις τους.

    10. Σήμερα η Πορτογαλία μπαίνει στις αγορές με ομόλογα 10 ετών με επιτόκιο κάτω από 3,64% (Όχι σαν εμάς με 4,75% για ομόλογα 5 ετών υπό την προστασία Ε.Κ.Τ.)

      Στην Ελλάδα του Σαμαρά πέφτουν οι άνθρωποι από τα μπαλκόνια γιατί οι πολιτικοί δεν είναι ΣΟΒΑΡΟΊ.

    11. η κυβερνηση τι φταιει αν καποιοι εχουν ψυχολογικα προβληματα? σαμαρα προχωρα μην σταματας εισαι οτι καλυτερο ειχε η ελλαδα τα τελευταια 40 χρονια!

      1. ΟΧΙ ΑΡΗΣ.ΠΑΠΑΑΑΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!
        ΒΑΛΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ!

      2. ΦΙΛΕ ΑΡΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ………
        ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΛΕΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ……..
        ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ -ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ – ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…..
        ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΟΥΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΕ…….
        ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ …..

    12. ΤΟ SUCCESS STORY TOY αδωνι Γεωργιαδη!!! (ξερετε εσεις ΠΟΛΛΟΥς ελληνες με ονομα Αδωνισ? ασχετο…) ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!! ποτε θα πληρωσει αυτος ο ΑΛΑΖΩΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑΣ!! ΠΟΤΕ?…… ΠΟΤΕ?…..

    13. ‘Aλλοι 2 στις χιλιάδες των δολοφονιών από τους εγκληματίες που κυβερνούν!Δυστυχώς η απελπισία και η έλλειψη ενός οράματος για το μέλλον έχει φέρει πολύ κόσμο στο χείλος του γκρεμού.ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ..ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ.. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ 2012.

        1. Ο καθένας ότι θέλει αρκεί να μην τους ψηφίσει αυτούς ούτε η μάνα τους να ξεβρωμίσουμε..Εμένα αυτό με νοιάζει..

    14. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «SUCCESS STORY»!

      1. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΦΙΛΕ……..ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…….
        ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΡΙΟ….
        ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ……
        ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    Comments are closed.