ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ: “ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, Ο ΦΙΛΗΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. EINAI ΣΥΜΜΟΡΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    kasidiaris-astynomikos3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ , Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΔΗΞΕ ΤΙ ΕΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ , ΚΟΡΟΗΔΕΨΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΗΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ – ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ , ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΣΤΑΛΙΝΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ

    2. OTAN KΡΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΑΝΕ ΔΙΟΤΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ (ΠΑΙΔΙ) ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ

      1. Αλληλέγγυος είσαι και εσύ ? σε πληρώνει κατευθείαν ο Σύριζα ή έρχονται τα λεφτά από ΜΚΟ του Σόρος ?

    3. EΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΕΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ…”ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ”…ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΕΡΣΙΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ…Α)”ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ” Η “ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ”…ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΤΡΑΝΣΤΖΕΝΤΕΡ ΛΟΥΛΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΕΧΟΥΝ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΠΝ…ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ Η ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΡΟΘΟΙ ΠΟΥΝΑΙ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ-ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ…..”ΣΥΝΤΡΟΦΕ”..ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΠΕ!!ΑΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ=ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ!ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!ΚΟΥΜΟΥΝΑ,ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ+ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!ΚΟΥΜΟΥΝΙ-ΚΕΙΤ(ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ)…ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΑΡΕΣ+ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Η ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ+ΤΑ ΜΑΤ ΠΑΡΕΑ!ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.

      1. Καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψες; κατσε λιγο να περασει η επιδραση απο τον μπαφο και διαβασε το παλι να μας κανεις μεταφραση.

      2. Εσύ πρέπει να βγήκες από βιβλίο του Λιακόπουλου

      3. Ποοοοποοοο νόημα ρε φίλε ! Πολύ νόημα αμαλάχει να πούμε.

    4. Ο μπαμπάς το έβαλε το κωλόπαιδο μαζί με όλη την άλλη συμμορία του σύριζα.

    5. Ο μπαμπάς το έβαλε το κωλόπαιδο μαζί με όλη την άλλη συμμορία του σύριζα.

    6. Ρώτησα έναν κολλητό μου ψυχίατρο για την περίπτωση του Ηλία: ”Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολη η διάγνωση από βίντεο, πιστεύω ακράδαντα ( 80%) ότι, ο Ηλίας πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια”.

      1. Ρώτησα κι εγώ έναν κολλητό μου ψυχίατρο για την περίπτωση σου και του ψυχίατρου σου: »Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολη η διάγνωση από κείμενο, πιστεύω ακράδαντα ( 80%) ότι, και οι 2 πάσχετε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια».

      2. χα χα εχεις πλακα εσυ μωρη. λες οτι ρωτησες ψυχιατρο αλλα μετα λες οτι εσυ πιστευεις οτι πασχει απο αυτο που πασχεις εσυ. μουχαχαχαχαχαχα.

    7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ – ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ , Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΕ , ΣΤΑΛΙΝΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ !!!

    8. Μια απορία: Πότε θα του αλλάξει χάπια ο γιατρός δεν βλέπει ότι δεν του κάνουν τίποτα;

      1. και εσύ σταματά να τρέχεις διότι θα πέσουν όλες οι καποτες από την σουφρα σου και δεν έχω άλλες να σού χώσω.

    9. Μια απορία: Πότε θα του αλλάξει χάπια ο γιατρός δεν βλέπει ότι δεν του κάνουν τίποτα;

    10. Όλες πόρνες των $υριζαίων οι μάνες.

    11. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

    12. Διαβαζωντας τα σχολια των επικριτων του Ηλια το μονο που ειδα ειναι βρισιες.Μπορω να καταλαβω το να βριζουν οσοι εχουν εθνομηδενιστηκες ιδεες,καποιους αλλους ομως που αυτοχαρακτηριζωνται Δημοκραται ειλικρινα δεν τους καταλαβαινω,ειναι τοσο επιρεασμενοι απο την μπανανοδημοκρατια του καθεστωτος ωστε εχουν ξεχασει τι ειναι Δημοκρατια?αληθως απορω.

    13. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν δεν εχουν καμια διαφορα

      1. Για να δείς τη διαφορά θέλει τη στοιχειώδη αντίληψη και ψάξιμο χωρίς παρωπίδες κακ προκαταλήψεις. Κάντο και θα δείς τη διαψορά

    14. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΔΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ?….ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ?…ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…..

    15. κοιτα φατσα το πιθηκοειδες που θελει να γινει ανθρωπος

      1. ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ.

      2. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ…

      3. Εσύ μιλάς για ένα συνάνθρωπό σου αποκαλώντας τον πιθηκοειδές ? Και μετά μας το παίζετε ανθρωπιστές και πράσινα άλογα. Ωραίοι είσαστε !

      4. Μιλάει το απλυτοκομμούνι που είναι προϊόν κτηνοβασίας. Σκάσε και ψόφα, εαμοβούλγαρε κατσαπλιά, μαρξιστικό παράσιτο, μπασταρδάκι του Τσαουσέσκου.

    16. χωνει αυτος συχνα τους κανει κοσκινο μα κι η χρυση αυγη ειναι στην μασονια ψαξτε εχει στο νετ υλικο κι φωτο με αυτα

    17. Ρε Κλασι κανε καμια ριζικη αποτριχωση κι ασε τον Σκουρλετη

      1. σας τσουζει ο Κασιδιάρης και δεν εχετε τι να πειτε μερικοι εδω μεσα

      2. ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ;ΓΥΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩ…….ΔΟ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ;ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΓΥΙΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

      3. Ανώνυμος
        10|07|2016 στις 21:21

        Ρε Κλασι κανε καμια ριζικη αποτριχωση κι ασε τον Σκουρλετη
        =============

        κανε χωριστρα κι ερχεται ο πακιστανος σου

      4. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΕΣ;ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ;ΟΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Κ…….ΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    18. Όταν δόθηκε η ευκαιρία, στους Αριστερούς, να κυβερνήσουν.
      Και τις δύο φορές το μόνο που κατάφεραν, είναι να πάνε την χώρα σε εμφύλιο, τίποτε άλλο !
      Και τώρα διαλύουν, ότι άφησαν όρθιο οι προηγούμενοι…
      Σαν να λέμε: “Μπρος γκρεμός, και πίσω Τσίπρας”…
      Ερώτηση του Δημάρχου Αθηναίων: “Πού πάνε οι μετανάστες, όταν φεύγουν από τη χώρα μας;”
      Κυρά Τασία: “Απλώς εξαφανίζονται”.
      Κυρά Τασία: “Δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. Απλά το πρωί λιάζονται στις πλατείες”
      Και τα χειρότερα, έπονται !

    19. Ο δήμαρχος είναι πισωγλεντης,λαθρολαγνος,ανθελληνας,οποτε,στου κουφού την πόρτα……..

    20. Νίκο Μιχαλολιάκο, ήρθε η ώρα να γίνει αλλαγή φρουράς στο επόμενο συνέδριο του κόμματος. Άσε τον Ηλία να πάει μπροστά, να καθαρίσει το κόμμα και να φέρει νέα στελέχη.
      Η Χ.Α. πρέπει να ξεπεράσει το 15% στις επόμενες εκλογές.

    21. Μην απορισει κανείς αν δει το κωλοπαιδο του Σκουρλέτη σε 7, 8 έτη να πολιτευεται. Κάτι αντίστοιχα έκανε κι ο τσεκουράτος Βορίδης και τώρα είναι στην κοπροβουλή.

      1. Μου κάνει εντύπωση που συγκρίνεις τον Βορίδη με την κοπριά τον Σκουρλέτη. Ο Βορίδης κρατούσε τσεκούρι δι’ ευνοήτους λόγους. Δεν έκαιγε δημόσια περιουσία ούτε λήστευε τράπεζες….

    22. O γιός του Σκουρλέτη, αν θέλει να είναι μάγκας , πρώτα πρέπει να κάνει ένα “ντού” από το κωλοσύριζα (Κουμουνδούρου μεριά), εκεί μέσα που είναι μαζεμένοι όλοι οι “βολεμένοι” φίλοι του πατέρα του , οι οποίοι για να κρατηθούν στην εξουσία έχουν ξεπουληθεί στους Γερμανούς και έχουν καταδικάσει στην πείνα μισθωτούς και συνταξιούχους. Επίσης ξεπουλούν την Εθνική μας περιουσία και έχουν χώσει σε δουλειά τους δήθεν αλληλέγγυους. Για να μην πούμε για το παγκόσμιο ρεζιλίκι με το δημοψήφισμα, που από ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ.
      Και δεν είμαι Χρυσαυγίτης, αλλά πολύ γουστάρω να βγεί ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή για να σας αλλάξει τα πετρέλαια -άντε κωλολαμόγια, γιατί μας έχετε φέρει στο αμήν.

    23. Εχει πουθενα αδικο σε οσα λεει;ολα αληθειες ειναι.αυτα θα επρεπε να τα λενε καθε μερα οι δημοσιογραφοι.αλλα αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους πολιτικους.Ηλια σε θελουμε αρχηγο

    24. Κοίτα να δεις αδερφέ μου που ζούμε !!!
      Το καμάρι υπουργού Σκουρλέτη πρωτοστατεί με κράνος , ρόπαλα και βίαιο τσαμπουκά εναντίον της ΧΑ !!!
      Σίγουρα ένας τέτοιος γιος υπουργού να πράττει τέτοιες εγκληματικές πράξεις …… πρέπει να είναι …

      Ένας μεγάλος αληταράς , ένα μεγαλοπρεπές τσογλάνι του πεζοδρομίου , ένας τραμπούκος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ !!!
      Αλήτες αδερφέ μου , αλήτες ! Έτσι έχουν μάθει από τον πατέρα τους , να ζουν στον τραμπουκισμό και την αλητεία !!!
      Άι στο διάολο μεσημεριάτικα και συγχύστηκα με τον πεζεβέγκη αλήτη !
      Στράτος Δ.

    25. Ηλια ανελαβε τα ηνια του κομματος ή κανε δικο σου. δεν βλεπεις οτι ο περισσοτερος κοσμος το ζηταει; τι περιμενεις;

    26. O ΦΙΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ.ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

    27. 6-7 μονάδες μένει γιατί πάντα κλέβουν 2-3 % κατά την διάρκεια της λογιστικής διαχείρησης των ψήφων απο την ίδια ιδιωτική εταιρία που αναλαμβάνει κάθε φορά τις εκλογές και την οποία ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για το αδιάβλητο και αλάθητο της διαδικασίας και ανήκει στον αμερικανοεβραικό όμιλο K.K.R.

    28. Αλήθειες που στο καθεστώς που ζούμε δεν ακούς από τα μμε.

    29. ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ

      1. στη μπουζού θα μπούν όσοι έκλεψαν και ατίμασαν τη χώρα

    30. ναι καντε τους τη χαρη να ψηφισετε τον εκλογικο νομο να τους κρατησετε στο προσκηνιο και μετα ταχα να τους βριζετε και να τους στελνετε φυλακη

      1. ΑΚΟΥ ΝΟΥΔΟΥΛΕ…..Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ…..ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΝΑΙ

      2. Εάν ο εκλογικός νόμος στηρίζετε στην απλή αναλογική χωρίς καμία έδρα μπόνους – χάρισμα στο πρώτο κόμμα τότε είναι δίκαιος και καλά θα κάνει η Χ.Α και όλα τα κόμματα να τον ψηφίσουν

    31. Κάντε αρχηγό τον Ηλία μπας και σωθούμε γιατί με Μιχαλολιακο σαν του ΚΚΕ θα γίνει η ΧΑ, σταθερα 6-7 μοναδες θα μένει

      1. Έγινε συνέδριο αγόρι μου και επανεπιβεβαιώθηκε η απόλυτη στήριξη στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Και ο Κασιδιάρης και όλα τα παιδιά της Χρυσής Αυγής με μπροστάρη τον Μιχαλολιάκο πορεύονται! Μην ζορίζεστε, μόνο… 100% συσπείρωση έχει η Χρυσή Αυγή! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    Comments are closed.