ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ… ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Η ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΑΛΑΛ ΓΙΑ…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΛΑΜ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    14370203_1848326188732247_961114389512375475_n1

    Να λοιπόν που και στην Ελλάδα πολλές και μάλιστα γνωστές ελληνικές εταιρείες τροφίμων και όχι μόνο, προωθούν προϊόντα χαλάλ για την ισλαμική και όχι μόνο κοινότητα της χώρας και μάλιστα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

     

    Εντύπωση κάνει ο κατάλογος των εταιρειών που σιγοντάρουν με αυτόν τον τρόπο στην εδραίωση και επέκταση της ισλαμικής παρουσίας στην χώρα μας. Αγοράζοντας χαλάλ, βοηθάς στην εξάπλωση του ισλάμ.

    whc11

    Στην Ελλάδα έχουν ήδη πιστοποιηθεί σημαντικές ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών όπως οι Nestlé Hellas και Παπαγάλος Λουμίδη, Κολιός, ΕΨΑ, Provil, Πιτένης, Άλφα Κουκουτάρης, καθώς και οι παραγωγοί κομπόστας ροδάκινου Κρόνος, Παυλίδης και Venus Growers.

    Σε λιγο καιρο λοιπόν το χαλάλ θα κυριαρχεί και στο… Ελαδιστάν!

    Πηγή : Κατανυξις, Δημήτρης Καρατζάς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κανεις σχολιαστης δεν λεει οτι πρεπει οποσδηποτε να ΔΙΩΞΟΥΜΕ τους λαθρεποικους μαζι με αυτους ΟΛΟΥΣ τους ππολιτικους που τους εφεραν υπακουοντας σε ξενα κεντρα εξουσιας .
      Κριμα .
      Ευτυχως που συντομα θα καθαρισει η ηρα και ο Ορθοδοξος Ελληνισμος θα κυβερνησει τον Αγιασμενο τουτο τοπο .
      Δεν τον βρωμησαν μονον οι ξευτιλισμενοι πολιτικοι , αλλα και οι γραικυλοι που παριστανουν τους Ελληνες .

    2. Βρε άσχετοι μακιελιώτες!!!

      ΑΦΟΥ “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ” !!!!

      ..και η Γη ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΜΗ!!!!!

    3. Μποϊκοτάζ στα λαμόγια μην αγοράζετε τα προϊόντα τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν οι χαλασμενοι….

    4. ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ … κλπ.. ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ… ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΙΑ ΨΕΥΤΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ..ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ..ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ … ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΨΕΜΑ ΜΕ ΑΛΛΗΘΕΙΑ…ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ (το ότι παιζουν στις θρησκείες μασονοι.. και το ότι εχουν πειραξει από παλια το Χριστιανισμο … δεν εχει σχεση με την αληθεια) . . ΠΑΝΤΩΣ ..Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.. (Nestle ειναι.. εκτος αν το εγραψε στο κειμενο ετσι για να το καταλαβει ο κοσμος) ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΔΩ.. ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ.. ΟΧΙ ΛΟΥΜΙΔΗ πχ.. . ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ.. ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΤΑ 95% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ..ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.. (..ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΣΤΩ… ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Η ΦΕΤΑ η ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΨΑ (που εχω παρει λιγες φορες και μαλλον δε θα ξαναπαρω)…ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΛΑΛ κλπ .. ΑΛΛΑ ΜΙΑ η ΑΛΛΗ.. ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΗ ΦΕΤΑ… ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ).. . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.. (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ..ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ… ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΗΣ ….ΑΠΛΑ ..ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.. ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…)

    5. το πιστοποιηση ετσι οπως γραφεται στο video ειναι στα αραβικα γραμμενο?αααα και κατι αλλο οι εταιρειες(τα λογοτυπα τους)ειναι σιγουρα πιστοποιημενα κατα χαλαλ η “εχουν να γινουν μηηηηνυυυυυυσεις”(παρα πεντε)

    6. Ναί.χαλαλ μαλαλ αφού έμπλεξαν με μαλάκες μαλακίες θα κάνουν για να πουλήσουν.Τους δουλεύουν για να δουλεύουν

    Comments are closed.