ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ! Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: “ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…”

    Κοινοποίηση:
    neo

    Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος την ασύλληπτη τραγωδία, που εκτυλίχθηκε. μέρες Χριστουγέννων, στο τριώροφο σπίτι της οδού Ευρυπίδου στους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά του και πριν αυτοκτονήσει, δολοφόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι το μικρό του αγγελούδι, μόλις 3,5 ετών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του περίπου μιάμιση ώρα μετά την άγρια τριπλή δολοφονία.

    Συνολικά, ο 46χρονος αρχιφύλακας πυροβόλησε οχτώ φορές, με το υπηρεσιακό πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

    Η σχέση οργής με την πεθερά του 

    Η Βάσω Χερουβείμ είχε διαφωνίες για τη σχέση της κόρης της με τον Ζαπαντιώτη. Οι σχέσεις τους δεν άργησαν να γίνουν οι χειρότερες δυνατές. Συγγενείς και φίλοι των δυο γυναικών από τη Νάξο, ιδιαίτερη πατρίδα της 70χρονης, δίνουν ακόμη μια εκδοχή.

    «Τον ενδιέφερε η περιουσία της πεθεράς του και ό,τι άλλο κινητό περιουσιακό στοιχείο είχε. Σκεφτόταν να τη διώξει από το σπίτι και να το περάσει στο όνομα της Ελένης, με το φόβο ότι, αν πέθαινε η γιαγιά, υπήρχαν άλλα πέντε παιδιά της να διεκδικήσουν την κληρονομιά», λένε.

    Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χερουβείμ, θείο της 49χρονης, το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες. «Η ανιψιά μου, μου έλεγε ότι ο Χρήστος θα τη σκότωνε γιατί του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Τον φοβόταν και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί το θυμό του. Τελευταία τσακώνονταν συνέχεια. Οι καυγάδες δεν ακούγονταν από τους γείτονες γιατί το σπίτι είχε ηχομόνωση», υποστηρίζει.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, στο μοιραίο διαμέρισμα υπάρχουν ακριβοί πίνακες, αρκετά χρήματα και χρυσές λίρες.

    Ο παιδικός του φίλος μίλησε στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και επιβεβαιώνει την πολύ κακή σχέση που είχε με την πεθερά του:

    “Φτωχά παιδιά. Δεν μιλούσαν και πολύ. Τρία αδέρφια είναι. Ο μακαρίτης ο Χρήστος, ο Μήτσος και ο Παντέλος. Καλά παιδιά. Τι τον έπιασε τον Χρήστο δεν μπορώ να καταλάβω. Μαζί ήρθαμε στην Αθήνα και μπήκε στην Αστυνομία. Από κει και πέρα η πεθερά τον μείωνε για όλα. Δεν τα πήγαινε καλά μαζί της. Δικαίωμα στο χωριό δεν έδωσε ποτέ. Μαζί κόβαμε πορτοκάλια στην Άρτα. Μαζί και στο Γυμνάσιο του Εμπεσού. Μαζί και στο καφενείο στο Θυαμό Βάλτου. Τι να πώ…”

    Νίκος Ζ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Απο μέρες σας διαβαζω και θέλω να γράψω την άποψή μου γι αυτό το συγκλονιστικό γεγονός. Και η εφημερίδα σας να μη βιάζεται να βγαζει συμπεράσματα και να κάνει χαρακτηρισμούς,όπως μακελάρης κλπ Το επαναλαμβάνω συνεχεια ,μεγάλο πράγμα η απόρριψη,η μη αποδοχή, η ταπείνωση, σε διαλύει όλο σου το είναι. Αν δεν μπορούσε το θύμα να στηρίξει την επιλογή της να μην την εκανε. Και δεν σας προβληματίζει η μακρόχρονη σχέση; Που κολλούσε; Oi γυναίκες αν δουν πως περνανε τα χρόνια παντρευονται κα την ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ. Δεν δικαιολογώ βέβαια την πράξη του, μια σκέψη κάνω.

    2. αμα ειναι κανεις αχρηστος τον υποβιβαζει και η πεθερα του και ολος ο κοσμος,αμα ηταν μαγκας δεν θα περιμενε τα λεφτα της πεθερας του

    3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ????
      ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ….

    4. Οι πεθερες που υποβιβαζουν γυναικες η ανδρες.ειναι για κλωτσιες και κουμπουρι.κριμα για το αθωο μικρο κοριτσι.

    Comments are closed.