ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ…ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    metanastes-maxairomata-1

    Σκηνές Φαρ – Ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

    Ομάδες μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει εκεί περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

    Έντρομοι οι επιβάτες, Έλληνες και ξένοι, που περίμεναν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, έβλεπαν τους μετανάστες να συμπλέκονται μεταξύ τους και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.

    Στο αποκλειστικό βίντεο που σας παραθέτουμε, ακούγονται οι φωνές των λιμενικών να φωνάζουν «κάτω»… «άντε» με απελπισία για ότι ζουν εδώ και αρκετό καιρό.

    Μπουνιές, κλωτσιές, μαχαίρια που άστραφταν μέσα στη νύχτα, δημιούργησαν μία πρωτόγνωρη για την ήσυχη κοινωνία της Λέσβου εικόνα.

    Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο της συμπλοκής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας άνευ προηγουμένου πανικός, όπως σημειώνει το lesvosnews.gr. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τις τριτοκοσμικές εικόνες που σημειώθηκαν στο λιμάνι του νησιού:

     

    metanastes-maxairomata-2

    metanastes-maxairomata-3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ…..

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ 60% ΓΕΜΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΑΥΡΟ ΚΑΜΙΝΙΑ ΙΛΙΟΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ Κ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ Κ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΔΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ Κ ΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ

    3. Εφόσον ο ελληνικός λαός ψηφίζει λαθρολάγνους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (Τσίπρα, Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου κλπ) είναι άξιος της μοίρας του. Οι γραφικές αυτές πολιτικές καρικατούρες πρέπει να επιστρέψου στο 3% και πολύ τους είναι.

    4. Παιδιά,είναι αναπόφευκτο αυτό να συμβεί!!!
      Το περίεργο είναι να μην γινόταν τίποτα..Οι Σύριοι κυρίως είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες,όχι ότι δεν είναι και από της άλλες εθνικότητες..
      Είναι όπως τότε που οι Κτηνοβάτες γερμανοί έβαλαν τους Κωνσταντινουπολίτες να “Συνωστισθούν” στα παράλλια…Οι πιο πολύ ήταν πλούσιες οικογένειες…

      Την ΤαCIA ΌΜΩς ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ???
      Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική ανθρωπιστική ματιά του προβλήματος,ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ,κυρία Σάπια,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!!
      Έφτιαξες μία ΓΙΑΛΥΣΜΕΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!!ΟΥΤΕ Η ΖΩΗ,ΟΥΤΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,(ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑ ΜΟΥ ΝΑΧΕΙ),ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΤΩΝ 41 ΧΡΟΝΩΝ…

      Το Εργαλείο Σας (ISIS) δουλεύει καλά.πρόσφατα στην Γαλλία,την γλύτωσαν στην ταχεία από κάποιους που δεν υπολόγισαν την δική τους Ζωή,δεν μενδιαφέρει αν ήταν Έλληνας ο μισός ο άνθρωπος αυτος-σημασία έχει η αυτοθυσία που έδειξε- ούτε αν του είπε μπράβο η μαριοννέτα ο Πρόεδρος του Πλανήτη,που θέλει η Ελίτ…

      Αυτός σας ενδιαφέρει μόνο, να γίνει όλη η Γη Μιγάς,να έχετε ΙΣΑ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΣΑΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ:************************************************************************
      ************OI ΦΤΟΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ*****************
      ******************************************************************************
      ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΑΣΙΑ,ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΡΟΦΙΑ ΣΟΥ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…….

      ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…….ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!!!

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!
      ΜΙΛΑΤΕ ,ΕΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ?????

      ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΚΗΔΕΣ??????ΕΕΕ?????

      ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ…..ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΑΥΤΙ….ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!

      Πάει αυτό κορόιδα!!!!Τελείωσε!!!!!!!Πάει!!!!!!

      Τώρα κουνάμε τα χέρια ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ για να κολυπμήσουμε!!!!!!

      ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!

      Ένα βίντεο για το πως θέλετε να κάνετε τα παιδιά μας:
      https://www.youtube.com/watch?v=qKcZZVI-Sa0

      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ!!!!

    5. Και τώρα που είμαστε και σε περίοδο προεκλογική φοβάμαι ότι θα δούμε πολλά!!!

    Comments are closed.