LIVE: ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    pame2

    Σε εξέλιξη είναι νέο συλαλλητήριο των αγροτών έξω από τη Βουλή ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συλλαλητήριο αυτή την ώρα στην Ομόνοια.


    Κλειστοί είναι σχεδόν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω του πανελλαδικού συλλαλητηρίου των αγροτών, οι οποίοι προτίθενται να παραμείνουν στην Αθήνα τουλάχιστον έως το βράδυ.

    Πολλοί από τους αγρότες διανυκτέρευσαν στην πλατεία Συντάγματος σε σκηνές που είχαν στηθεί από το πρωί της Παρσκευής. προσέλευση αγροτών στην πρωτεύουσα από μπλόκα της Βορείου Ελλάδας αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

    Η συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Παρασκευής ήταν μεγάλη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συμμετείχαν περίπου 10.000 αγρότες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εργαζόμενοι άλλων κλάδων.

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

    pame pame1 pame2 pame3

    Το μήνυμα είναι ένα: Εργατιά – αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά. Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι των πόλεων, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, έχουν κοινά ταξικά συμφέροντα, ενάντια στην τάξη που τους εκμεταλλεύεται, ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους – λαιμητόμους, όπως είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενάντια στις κυβερνήσεις που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες που ξεζουμίζουν το λαό μας, δήλωσε από το συλλαλητήριο ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

    SINTAGMA-AGROTES3

    Στο Σύνταγμα βρίσκονται επίσης, συμπαραστεκόμενοι στους αγρότες, μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις, η ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ και πλήθος κόσμου.

    Σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα έχει καλέσει και η ΑΔΕΔΥ.

    Λόγω των κινητοποιήσεων, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνα
    SINTAGMA-AGROTES1

    Οι αγρότες ξενύχτησαν στο Σύνταγμα, μετά από τη μαζική κινητοποίηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής

    Η προσέλευση αγροτών στην πρωτεύουσα από μπλόκα της Βορείου Ελλάδας αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

    Η συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Παρασκευής ήταν μεγάλη.

    SINTAGMA-AGROTES6

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συμμετείχαν περίπου 10.000 αγρότες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εργαζόμενοι άλλων κλάδων.

    Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους

    SINTAGMA-AGROTES

    Σύμφωνα με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων οι αγρότες πρόκειται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

    Όπως μάλιστα ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Συντονιστικής, προϋπόθεση για να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου είναι η απόσυρση των εξεταζόμενων μέτρων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

    SINTAGMA-AGROTES5

    Σχολιάζοντας την πρόθεση του μπλόκου των Τεμπών να προσέλθει στο διάλογο με τον πρωθυπουργό, ο Ρ.Μαρούδας είπε ότι ο καθένας θα κριθεί από τις επιλογές του.

    SINTAGMA-AGROTES2

    Τα μπλόκα των αγροτών στη Βόρεια Ελλάδα

    Μόνο σε κομβικά σημεία, όπως τα τελωνεία, θα συνεχιστούν οι αποκλεισμοί.

    Το σημερινό δελτίο των κινητοποιήσεων για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα έχει ως εξής:

    * Ούτε για σήμερα προγραμματίζεται κινητοποίηση στο μπλόκο της αερογέφυρας Θέρμης, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία») και σε εκείνο επάνω στον κρατικό αερολιμένα. «Είμαστε όμως σε επιφυλακή να κλιμακώσουμε εάν χρειαστεί», ξεκαθάρισε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Βασίλης Μαυροσκάς.

    * Το καθημερινό πρόγραμμα αποκλεισμού του ακολουθεί σήμερα το μπλόκο στο Δερβένι,που είναι το εξής: 10:00- 15:00 κλειστές και οι τρεις λωρίδες και στα δύο ρεύματα. Μετά, και ως τις 18:00 θα δοθεί στην κυκλοφορία ένα ρεύμα και στις δύο πλευρές, σύμφωνα με τον συντονιστή, Αναστάση Σοϊλεμέζη.

    * Στον νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα, στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, τη Νέα Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο. «Σήμερα θα κλείσει 12.00-18.00 ο κόμβος στα Μουδανιά» δήλωσε ο συντονιστής του μπλόκου στον κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης.

    * Σε 48ωρο αποκλεισμό προχώρησε από νωρίς το πρωί το τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστική επιτροπής, Στέργιος Λίτος.

    * Στο τελωνείο της Εξοχής, στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα, ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Βασίλης Καστίδης επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 10:00-15:00 και 17.00-22.00 είναι κλειστό το τελωνείο για την κυκλοφορία των ΙΧ και λεωφορείων. Φορτηγά και νταλίκες δεν περνούν τις τελευταίες ημέρες, παρά μόνο όταν «κρίνεται απαραίτητο κάτι τέτοιο, για την αποσυμφόρηση της κίνησης». Παραμένουν τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης του νομού Δράμας, χωρίς ωστόσο να έχουν προγραμματίσει κάποια κινητοποίηση για σήμερα.

    * Υπό κατάληψη παραμένει η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων. Ελεύθερη είναι σήμερα η δίοδος για την παρακαμπτήριο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας.

    * Στον νομό Κιλκίς, όπου έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων και στη Δοϊράνη, στα σύνορα Ελλάδας- πΓΔΜ, στο πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός (12:00-15:00 και 20:00-23:00) και στο δεύτερο η διέλευση θα κλείσει από τις 18:00 έως τις 22:00.

    * Στα διόδια των Μαλγάρων, ο πολυήμερος αποκλεισμός έληξε την Πέμπτη στις 20:00 και δεν προβλέπονται αποκλεισμοί.

    * Σε αποκλεισμό παραμένει για 13η μέρα σήμερα ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας.

    * Στον κόμβο της Κουλούρας (Ημαθία), επί της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, καθημερινά γίνεται συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας από τις 16:00.

    * Στον νομό Πέλλας, η απόφαση που ελήφθη αφορά κλείσιμο των κόμβων: Μελισσίου (17:00-22:00), Μαυροβουνίου (17:30-21:00), Μεσημερίου (17:30-21:00), Αλυσίδας Βεγορίτιδας (12:00-14:00 και 17:30-21:00), Αψάλου (17:00-21:00) και Γυψοχωρίου (17:00-17:30).

    * Στη σερβική γέφυρα στα Γιαννιτσά, για πέμπτη μέρα σήμερα επαναλαμβάνονται 24ωροι αποκλεισμοί, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο αποκλεισμού και του παράδρομου στη γέφυρα Τσικαρλί, όπως και η ενδυνάμωση του μπλόκου στο τελωνείο Ευζώνων.

    * Πολύωρους αποκλεισμούς πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες οι αγρότες στο μπλόκο της Χαλκηδόνας. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Θεόδωρος Νέλλας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής, «και σήμερα ο αποκλεισμός θα γίνει το απόγευμα, πιθανώς 17.00-22.00. Από την περιοχή έχουν ήδη φύγει περισσότερα από δέκα λεωφορεία για Αθήνα.

    * Στον νομό Πιερίας, σε Αιγίνιο και Κατερίνη, σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Χρήστο Βάγια, ούτε και σήμερα θα γίνει αποκλεισμός δρόμων.

    * Στον κόμβο Αντιγίνου στο Αμύνταιο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, και σήμερα έχει δοθεί ελεύθερη δίοδος.

    * Το σημερινό πρόγραμμα κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία, που αριθμεί εννέα μπλόκα, είναι σύμφωνα με τον συντονιστή όλων, Δημήτρη Μόσχο το εξής:

    – Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και Νίκης με την πΓΔΜ (24ωρος αποκλεισμός από νωρίς το πρωί και στα δύο).

    – Γρεβενά-πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα (ελευθέρας για διευκόλυνση του κόσμου προς Αθήνα) και στα δύο ρεύματα.

    – Νεάπολη Τσοτυλίου (14:00-16:00 και 18:30-20:00).

    – Στο Άργος Ορεστικού κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά, 24ωρος αποκλεισμός από νωρίς το πρωί, και ελευθέρας σε Αγία Κυριακή και Δεσκάτη.

    – Στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης σήμερα δεν θα γίνει αποκλεισμός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

    Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο κέντρο – Οι αγρότες δίνουν νέο ραντεβού στο Σύνταγμα το απόγευμα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Έκλεισε η Αμαλίας – Μπροστά στη Βουλή οι αγρότες (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Γιατι ρε Θεσσαλοί καταντήσατε γιουσουφάκια του Τσιπρα και των αριστερών, τόσα χρονια δεν χορτασατε πορσε καγιεν και δεν συμμαζεύεται; Απο τη μια οι αγροτες με 20 τρακτερ απο τη Θεσσαλια κατοπιν συμφωνησεως ανενόχλητοι, απο την αλλη οι γραφικοί Κρητικοι που πριν λιγους μήνες αγκαλιαζονταν με τον Τσιπρα και τέλος όλοι οι αλλοι με τους Πελοποννησιους να ανακοπτονται φασιστικά στο Χαιδαρι και να πέφτει το ξυλο της αρκουδας. Σημερα ειδα το Παμε στο Συνταγμα και τον Μπουτα ως καπέλωμα των κινητοποιήσεων, για μένα η αγνοτερη μορφή του αγώνα οι πελοποννησιοι και μακεδονες.

    2. Τους αλητες του ΠΑΜΕ γιατι τους επιτρεπουν να καπελωνουν τον αγωνα τον αγροτων? Μονο οταν κατεβαινουν χρυσαυγιτες ξερουν να διαμαρτυρονται. Δυστυχως τα παλιοκομμουνια εδω και δεκαετιες ειναι κρατος εν κρατει. Ειναι τα χαϊδεμενα παιδια του συστηματος.

    3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙ.

    4. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ…..

      ….ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΚΕΚΕΔΕΣ

      ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ

    5. Ο ΚουμμουΝισμός και οι Αριστερές Ιδεολοιοληψίες ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ από τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ για να έχει ΦΤΗΝΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ Η ΜΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ!!!

      …γιαυτό και η εισροή τόσων ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ στην….”ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” Ευρώπη!!!!!

      …γιατί άλλωστε τους…..”πρόσφυγες” δεν τους πάνε στο ΔΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΊ???ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ???Στην Ισλαμική σαουδική Αραβία???Στο Ισλαμικότατο Κατάρ????
      πλουσιότατα Ισλαμικά Κράτη που μπορούν να θρέψουν ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.Ε???? Ε?????

      ΑΛΛΩΣΤΕ,”ΚΡΙΣΗ” ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ!

      ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ..,

      Κοιτάξτε τι είναι Η Ελληνόφωνη Αριστερά,ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..
      ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΚΑΝΕ,ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Η ΜΠΛΕ ΠΑΣΟΚ..

      …ΣΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ” ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2008…

      ΕΛΛΑΣ,ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ!!!

    6. Εγω βλεπω τις σημαιες απο τα ανθελληνικα κομμουνια συριζαιους του ΠΑΜΕ.
      Τα καθηκια αυτα ευθυνονται για μεγαλο μερος της καταστροφης της Ελλαδας.
      Τωρα τι περιμενης απο ενα λαο κοιμησμενο και μεγαλωμενο με το “δεν βαρυεσαι ρε αδερφε”.

    7. ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…..ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ…..ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ……ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ????……ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΚΕ….ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…..ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ…..ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ…..ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.

    8. Αυτο που ηθελε ο τσιπρας το πετυχε δηλαδη να υποβαθμισει με λιγα λογια το συλλαλητηριο βριζωντας την χρυση αυγη (μαυρη προπαγανδα) και βαζωντας τα σταλινοκομμουνια σε ρολο πυροσβεστη κριμας τοσος κοπος να παει στα σκουπιδια αει στα τσακιδια ολοι τους

    9. Ο/Η ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ λέει:

      ΠΑΜΕ! ΠΑΜΕ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!!!!
      ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΜΕ!
      ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
      ΑΝΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

      ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΤΟΥΣ.

      ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ ΖΩΑ ΣΤΟΚΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

      ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.

      ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

      ΜΠΡΑΒΟ κο κοκοκοοοο κο κο εεεεεεε

      ΑΞΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΣΑΣ ΚΗΦΙΝΟ-ΠΑΡΑΣΙΤΑ

    10. Ο αγωνας των αγροτων τελειωσε αδοξα. Απο τη στιγμη που δεχτηκαν στη διαδηλωση να παρεισφρησουν οι σταλινικοι με τα σφυροδρεπανα ο αγωνας τους κομματικοποιηθηκε και εχασε την ευρεια υποστηριξη που ειχε ολες αυτες τις μερες. Σημερα που κατεβηκα στο Συνταγμα νομιζα οτι βρισκομουν σε συλλαλητηριο του ΚΚΕ, παντου κοκκινα πανια,λες ειμαστε στη Βορεια Κορεα και φυσικα εφυγα τρεχοντας.

    11. Πάει κι αυτό μάγκες καπελώθηκε!Από ακκομάτιστη αγροτική διαμαρτυρία έγινε κομματικό πανηγύρι!Όλα τα χρώματα και τα αρώματα!Από Δευτέρα που τα κομματόσκυλα της “αγροτιάς” θα έχουν κανονίσει τις δουλίτσες τους με τα μαντριά όλα θα είναι μέλι-γάλα!Τα κεφάλια μέσα και πάλι στα τέσσερα!Μακάρι να κρατήσουν τα μπλόκα της Μακεδονίας γιατί αν περιμένουμε από αυτούς εδώ που ήρθαν εκδρομή στην Αθήνα κλάφτα χαράλαμπε!Το απόγευμα θα κάνουν την εμφάνιση τους και οι κουκουλοφόροι και η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος!

    12. Πάει κι αυτό μάγκες καπελώθηκε!Από ακκομάτιστη αγροτική διαμαρτυρία έγινε κομματικό πανηγύρι!Όλα τα χρώματα και τα αρώματα!Από Δευτέρα που τα κομματόσκυλα της “αγροτιάς” θα έχουν κανονίσει τις δουλίτσες τους με τα μαντριά όλα θα είναι μέλι-γάλα!Τα κεφάλια μέσα και πάλι στα τέσσερα!Μακάρι να κρατήσουν τα μπλόκα της Μακεδονίας γιατί αν περιμένουμε από αυτούς εδώ που ήρθαν εκδρομή στην Αθήνα κλάφτα χαράλαμπε!

    13. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΜΕ – ΠΟΥ ΠΑΝΕ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ , ΤΙ ΕΛΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΟΥΞΟΥ ΡΕΕ

    14. ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΟΜΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΗ,,,

    15. ..ρε αδέλφια αγρότες λιανίστε τους ανθέλληνες πράκτορες της μαγάρας του ΠΑΜΕ-ΚαΚαΕ..Τσακίστε τα σκουλήκια…

    16. ta τρακετρ απο τα μπλοκα τησ αθηνας δεν τα αφησαν να μπουν μεσα ενω τα κοκκινα τρακτερ του μπουτα που ητνα12 ωρες μακρια τα αφησαν….
      ολα τα τρακτερ απο νικαια δεν ειχαν την ελληνικη σημαια πανω ουτε τη μαυρη….ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ….
      ΠΡΟΔΟΤΕς ΣΤΑΛΙΝΟΣΥΜΟΡΙΤΕς…..

    17. Πλακωστε τους Κομμουνιστες του ΠΑΜΕ στο ξυλο, αντε απο κει

    18. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΜΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    19. Οι αγροτες δεν εβαλαν μυαλο και κανουν πορεια χερι- χερι με τα σταλινικα ΚΝΑΤ του Κουτσουμπα. Η αποτυχια των αγροτικων κινητοποιησεων ειναι πλεον δεδομενη απο τη στιγμη που τις καπελωσαν τα συστημικα Κομμουνια. Οι Ελληνες δυστυχως δεν εχουν καταλαβει ακομη οτι αυτος ειναι ο ρολος που εχει αναθεσει το συστημα στο ΚΚΕ. Γι αυτο και τα καναλια και τα συστημικα σαιτ προβαλλουν συνεχως τον ανεπαγγελτο κουτσουμπα, λες και εχει αυτος καμια σχεση με την αγροτια.

    Comments are closed.