ΜΕ 248 “ΝΑΙ” ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. 171 “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΤΩΝ “ΤΟΙΟΥΤΩΝ”. 148 “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΣΤΑ 15 ΕΤΗ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΕΚΡΗ Κ’ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ. ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    Ksanthi-Gay

    Με 148 «ναι» πέρασε τελικά από την Ολομέλεια της Βουλής το επίμαχο άρθρο 3 για αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια. Ψήφισαν συνολικά 285 βουλευτές.

    Διαρροές υπήρξαν από την κυβερνητική πλευρά καθώς η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά καταψήφισε το συγκεκριμένο άρθρο.

    Οι κκ Μπόλαρης και Μιχελογιαννάκης απουσίαζαν από την ψηφοφορία ενώ όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ψήφισαν όχι εκτός τον υφυπουργό Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι ο οποίος το ψήφισε.

    Διαρροές υπήρξαν επίσης και στις ψήφους για την τροπολογία σχετικά με την Τουρκική Ενωση Ξάνθης όπου οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ Ζεϊμπέκ και Μουσταφά και της Νέας Δημοκρατίας κ. Καραγιουσούφ ψήφισαν όχι, όπως επίσης και η βουλευτίνα της κυβερνητικής παράτακης κυρία Νίνα Κασιμάτη.

    Συνολικά επί της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν «ναι» 171 βουλευτές, «οχι» 119 και «παρών» 1.

    Για τα άρθρα 1,2,4,5,6,7 ψήφισαν «ναι» 165 βουλευτές, «οχι» 119 και «παρών» 1.

    Για το άρθρο 3 ψήφισαν «ναι» 148 βουλευτές, «οχι» 124 και «παρών» 13

    Για την τροπολογία σχετικά με την Τουρκική Ενωση Ξάνθης ψήφισαν «ναι» 248 βουλευτές, «οχι» 37 και «παρών» κανένας.

    ————————————

    «Όχι» σε όλα από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την αλλαγή φύλου, «ναι» στην τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, στην ονομαστική ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Βουλή.

    «Ναι» στην αλλαγή φύλου από τα 15 ψήφισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Όχι» σε όλα, «όχι» και στην τροπολογία για την τουρκική ένωση Ξάνθης από την Αλέκα Παπαρήγα.

    Η Έληνα Κουντουρά, ψήφισε «ναι» στην τροπολογία για τουρκική ένωση Ξάνθης, όχι στο άρθρο 3 για την αλλαγή φύλου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ψήφισε «όχι» στο άρθρο 3, «παρών» στα υπόλοιπα.

    Η κυβέρνηση ελπίζει να υπάρξουν αρκετές απουσίες βουλευτών ώστε να πέσει το όριο της πλειοψηφίας κάτω από τους 151 (σ.σ. απαιτείται πλειοψηφία επι των παρόντων) ή σε στήριξη από την «δεξαμενή» των ανεξάρτητων βουλευτών, η οποία όμως στερεύει. Ο κ. Χάρης Θεοχάρης δήλωσε ότι θα ψηφίσει επι της αρχής το νομοσχέδιο και τα άρθρα του εκτός από το άρθρο 3 καθώς διαφωνεί με την αλλαγή φύλου 15χρονων. Επίσης, οι Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Μίχος και Δημήτρης Κουκούτσης αναμένεται να καταψηφίσουν.

    Με τα έως τώρα δεδομένα το νομοσχέδιο αναζητά 4 επιπλέον θετικές ψήφους για να «κλειδώσει» την πλειοψηφία των 151 καθώς στο «ναι» κατευθύνονται οι 140 – από συνολικά 144 – βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι 6 βουλευτές του Ποταμιού και ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος από την ΔΗΣΥ που δήλωσε ότι διαφοροποιείται από την κεντρική απόφαση του κόμματος.

    Υπενθυμίζεται πως από το στρατόπεδο των 153 βουλευτών της συμπολίτευσης έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν το άρθρο για την αλλαγή φύλου ανηλίκων, οι 9 βουλευτές των ΑΝΕΛ ενώ με διαφοροποίηση «απειλούν» και τουλάχιστον 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Γεννιά, Γ. Μιχελογιαννάκης, Μ. Μπόλαρης και Ν. Κασιμάτη). Στην συγκεκριμένη ομάδα είχε ενταχθεί και ο κ. Δημήτρης Γάκης ο οποίος μιλώντας αργά το βράδυ της Δευτέρας είπε τελικά πως θα ψηφίσει αν τόνισε πως «θα ήμουν ευτυχής να μην υπήρχε η διάταξη για τους ανήλικους».

    Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο φέρνοντας παράλληλα στην Βουλή δική της πρόταση νόμου που προβλέπει μεταξύ άλλων δικαίωμα διόρθωσης φύλου μόνο για άτομα άνω των 18 ετών υπό προϋποθέσεις.  Επίσης, αναμένεται να καταψηφίσουν οι, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΧΑ και Ένωση Κεντρώων.

    Η ΔΗΣΥ αποφάσισε να ψηφίσει «ναι» επι της αρχής και «παρών» στο άρθρο 3 λόγω των ενστάσεων με την «φυλομετάβαση» ανηλίκων.

    Υπο αυτά τα δεδομένα «ρυθμιστικό» ρόλο αναλαμβάνει η δεξαμενή των 8 ανεξάρτητων βουλευτών. Πρόκειται για τους Νίκο Νικολόπουλο, Νίκο Μίχο και Δημήτρη Κουκούτση που πιθανότατα θα καταψηφίσουν. Τον κ. Χάρη Θεοχάρη που θα καταψηφίσει το άρθρο 3 καθώς δηλώνει ότι διαφωνεί με την φυλομετάβαση ανηλίκων και τους Στάθη Παναγούλη, Κατερίνα Μάρκου, Δημήτρη Καρρά, και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

    Να σημειωθεί ότι η ονομαστική ψηφοφορία θα γίνει για τα άρθρα 1 έως και 7 που συγκροτούν το πρώτο κεφάλαιο του νομοσχέδιου και αφορούν την διόρθωση ταυτότητας φύλου.

    Η ΝΔ, η ΧΑ και η Ένωση Κεντρώων καταψηφίζουν το σύνολο των άρθρων

    Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ψηφίζει τα άρθρα εκτός από το 3ο που θα δηλώσει «παρών». Το Ποτάμι ψηφίζει το σύνολο των άρθρων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θα δηλώσει «παρών».

    Επίσης, ονομαστική έχει ζητηθεί και για την τροπολογία που αφορά την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης».

    Υπερ της τροπολογίας ψηφίζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκτός της κυρίας Νίνας Κασιμάτη. Οι ΑΝΕΛ μετατοπίστηκαν από τις αρχικές τους θέσεις και δηλώνουν ότι θα υπερψηφίσουν. Επίσης η ΝΔ θα καταψηφίσει.

    Στο φινάλε της συζήτησης ο κ. Κοντονής επιχείρησε  να κάνει εν μέρει δεκτή την πρόταση της ΔΗΣΥ προκειμένου να άρει τις ενστάσεις των βουλευτών της και να ψηφίσουν το άρθρο 3 χωρίς όμως επιτυχία.

    Εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας παρακολουθούν τη συζήτηση από τα θεωρεία

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    77 Σχόλια

    1. Μας αφανίζουν σιγά σιγά και συστηματικά. ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ, ΕΘΝΙΚΆ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ,

    2. Καλημέρα.
      Να και κάποια εύστοχα ερωτήματα σχετικά με την περιβόητη αλλαγή φίλου.
      Έχουμε και λέμε λοιπόν:
      – Πόσες φορές μπορείς να κάνεις δήλωση αλλαγής φύλου;
      – Μπορεί κάποιος άντρας να δηλώσει γυναίκα, για να απαλλαγεί από το στρατό και μετά να ξαναγίνει άντρας;
      – Αν γυναίκα δηλώσει άντρας, θα την πάρουν φαντάρο;
      – Αν άντρας δηλώσει γυναίκα μπορεί να μπαίνει στις γυναικείες τουαλέτες;
      – Αν γυναίκα δηλώσει άντρας, μπορεί να παίξει σε αντρική ομάδα ποδοσφαίρου; (και το αντίθετο)
      – Αν άντρας δηλώσει γυναίκα μπορεί να κάθεται στο γυναικωνίτη;
      – Αν άντρας δηλώσει γυναίκα μπορεί να γίνει καλόγρια;
      – Αν άντρας δηλώσει γυναίκα και συλληφθεί για κάποιο λόγο, θα πάει στις γυναικείες φυλακές;
      – Αν γυναίκα δηλώσει άντρας, μπορεί να πάει στο ‘Άγιο όρος (έστω και με σχετική μεταμφίεση για να ξεγελάσει);
      – Αν άντρας δηλώσει γυναίκα και τον χωρίσει η γυναίκα του, ποιoς παίρνει την επιμέλεια και την διατροφή των παιδιών;
      – Αν η γυναίκα δηλώσει άντρας , θα κατουράει όρθια;

    3. Μα Δημοκρατία κατ’επίφαση είχαμε κ’ έχουμε ούτως η άλλως…Από την στιγμή που ψηφίζονται νόμοι που η πλειοψηφία των πολιτών είναι ενάντιοι.Όποιος κυβερνά κάνει ότι γουστάρει,ποιά η διαφορά με τα λεγόμενα απολυταρχικά καθεστώτα τουλάχιστον στο θέμα των νόμων που βγάζουν,όταν δεν λαμβάνουν υπόψιν την γνώμη του Λαού?

    4. ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ FULL.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    5. Από της σήμερον, διά ψήφων 148 η “ΨΗΦΙΖΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ” απεδέχθη την επίσημον αλλαγήν της ονομασίας της ως “ΠΟΥΣΤΙΖΟΥΣΑ ΨΟΛΗ” (όπως θα έλεγε και ο Γ. Σουρρής, αν ζούσε σήμερα).
      Ο δε επίσημος αγαπούλης παντός λαθρό, και λεγόμενος “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ”, διά της τελείας αποχαυνώσεως, απραξίας και απουσίας δυναμικής αντιδράσεώς του, επί τόσα έτη, σε κάθε αντιχριστιανικό και ανθελληνικό νομοθέτημα της πολιτείας ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, θα έπρεπε να μετονομασθεί πλέον επισήμως ως “ΦΥΛΑΞ-ΣΚΟΠΟΣ (ΤΟΥ) ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΡΑΠΗ”.
      Ο δε “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΞΕΛ”, δεν το συζητώ: η Ιστορία έχει ήδη αλλάξει την ονομασία του με μεγάλα ξανθοσκατί γράμματα στις πίσω-πίσω (: W.C.) σελίδες της, ως “ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ TΩN ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΜΠΟΥΣΤΗΔΩΝ”. Το γνωστό σύνθημα του Τσε “VIVA LA REVOLUTION”, έχει επισήμως μεταλλαχθεί απ’ αυτόν στο…. “ΤΟUS A΄ LA CONSOMMATION” !
      Toυτέστιν, ελληνιστί παραφραζόμενον: “ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΜΕΤ’ ΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΟΚΑΛΛΩΔΙΩΘΕΙΤΕ”…

    6. Παντως τα δυο τραβελια μοιαζουν με τα ξωγαμα της Τασιας καλουε της Χριστοδουλοπουλου,μουαχαχαχα.Μας δουλευουν ψιλο γαζι και μεις στην καναπεδαρα μας και στο pc εκτονωση.

    7. Γι’ ακόμη μια φορά μετά τους πισωγλέντηδες μόνιμους και τραβέλια μέσα στη βουλή.
      Οι κρεμάλες πλησιάζουν και να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχουν καθόλου σαπούνι.-

    8. Ολοι εμεις που γραφουμε εδω μεσα δε μπορουμε να γινουμε μια γροθια και να τους γαμησουμε; αρκετα με τα λογια…πλησιαζει 28η Οκτωμβριου ευκαιρια ξεσηκωμου…

    9. Εκει στα θεωρεια, παιζανε ψωλοξιφομαχιες για να περνα η ωρα…

    10. Η συρικνωση της ελλαδας απο τους συγχρονους κολετιδες και μαυροκορδατους του ελληνικου κοινοβουλιου μολις αρχισε. Σημερα η θρακη, αυριο η πελλοπονησος και τα νησια. Στοιχιμα οτι θα φτασουν την ελλαδα μεχρι την λαμια με τους ραγιαδες να γκαζονουν με τις μηχανες χωρις να εχουν ιδεα τι ερχεται. Ευτυχως που καποιοι φευγουμε αγανακτησμενοι για την αδρανεια και απαθεια του αμμορφωτου ραγια, αηδιασμενοι απο τις πραξεις και τα εργα του.

    11. Νομίζετε ότι φωνάζετε;
      Ούτε καν ακούγεστε! Ούτε κιχ δεν ακούγεται για να πω την αλήθεια….μόνο μπλα μπλα είστε και τίποτε παραπάνω. Με τους ψεκασμένους-αγανακτισμένους, είχε βοήξει το διαδίκτυο, για να δείτε πως υποκινούταν το πράγμα…..μετά από λίγο καιρό οι ψεκασμένοι-αγανακτισμένοι, μπήκαν στη Βουλή. Αυτοί λοιπόν απολαμβάνουν τις χιλιάδες ευρώ, προστατεύονται από το σύστημα τους αστυνομικούς και οι υπόλοιποι τρώνε τα νύχια τους. Δεν τρέχει μύτη. Όχι κρεμάλα, ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά τους δεν πρόκειται να τους πειράξετε.

    12. ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΕΤΑΙ……ΚΟΠΤΕΤΑΙ……

      Μεγας Αλεξανδρος.

    13. Σήμερα δόθηκε απλόχερα η Θράκη μας στους τούρκους, και οι ειδήσεις στο Κρατικό ΜΜΕ ασχολούνται με το χασμουρητό του ερντογαν. με την συναυλία που δόθηκε για τους κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού, με τους τσακωμούς των πολιτικών αρχηγών και των βουλευτών στην Βουλή, και με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την αναγνώριση της τουρκικής ένωσης Ξάνθης. Μας έχουν πρήξει τα μέζεα τόσες μέρες με αυτό το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους και την ταυτότητα φύλου και όλες αυτές τις μ@λ@λίες, και μαζί με το νομοσχέδιο της ταυτότητας του φύλου, πέρασαν εντελώς αθόρυβα (με την βοήθεια των συστημικών μέσων ενημέρωσης φυσικά) και το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της τουρκικής ένωσης Ξάνθης. Έλυσαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, ανεργία, φτώχεια, υγεία, οικονομία, ασφαλιστικό κλπ και αυτό που έφταιγε για τα χάλια της Ελλάδας ήταν η ταυτότητα φύλου. Και μάλιστα τα έξοδα για την αλλαγή φύλου, θα καλύπτονται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία!!! . Πριν μερικούς μήνες ένα παιδάκι είχε ανάγκη να μεταφερθεί σε ένα ειδικό κέντρο στο εξωτερικό, το μοναδικό στον κόσμο, για μια επέμβαση που θα του χάριζε την ζωή, και τα ασφαλιστικά ταμεία αρνήθηκαν να καλύψουν το ποσό που απαιτούνταν, (το οποιο ήταν μόλις 300.000 ευρω) αφήνοντας στην ουσία αυτό το παιδάκι και την οικογένειά του στην μοίρα τους, και η οικογένεια αναγκάστηκε να ζητήσει την βοήθεια του κόσμου για να συγκεντρώσει το ποσό. Πριν λίγες μέρες άλλη περίπτωση για βοήθεια κοινοποιήθηκε στο facebook όπου το απάνθρωπο Κράτος αρνήθηκε να εγκρίνει το ποσό που απαιτείται για να μεταφερθεί ένα άλλο παιδάκι στο εξωτερικό για σοβαρό πρόβλημα υγείας, Σε χρόνια ασθενείς, καρκινοπαθείς, διαβητικούς, καρδιοπαθείς κλπ, όπου τα φάρμακα και οι θεραπείες όλων αυτών των ασθενών είναι πολύ ακριβά, το Κράτος αρνείται να καλύψει αυτά τα ποσά προφασιζόμενο την έλλειψη χρημάτων. Για την αλλαγή φύλου όμως το Κράτος έχει λεφτά(!!!!!!) , όπου σημειωτέων η ζωή ενός ανθρώπου δεν κινδυνεύει αν δεν αλλάξει το φύλο του.
      Τα μόνα πράγματα λοιπόν που ενδιαφέρουν τους πολιτικούς μας είναι τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
      Για τα δικαιώματα των υπολοίπων πολιτών δεν δίνουν δεκάρα. Η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη για να χαρακτηρίσει αυτά τα πολιτικά σκουπίδια που διαλύουν το Κράτος, την νεολαία και την κοινωνία. Αναρωτιέμαι, δεν φοβούνται τι τους περιμένει αν ξεσηκωθεί ο λαός και τους λιντσάρει;;;
      AIΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ !!!

    14. ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ??ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

    15. βλεπω τον βαλιανατο και τον τζεησον-αντιγονη να παρακολουθουν..μα αυτοι δεν ειναι διεμφυλικοι..ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ..

      1. Βλέπεις τη Χρυσή Αυγή να ψηφίζει νόμο για τα παιδιά, όταν οι περισσότεροι ούτε έχουν, ούτε είναι διατεθειμένοι να κάνουν (είναι θέμα “γούστου” 😉 ).Η υποκρισία περισσεύει

    16. Καλά κανείς δεν κατάλαβε την σύμπτωση της ψήφισης δύο ασχέτων εκ πρώτης όψεως νομοσχεδίων ; Α αναγνώριση της Τουρκικής μειονότητας δηλαδή τροφή στον εκτουρκισμό και Β η νομιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας από νεαρής ηλικίας από ανώριμα άτομα , που δεν έχουν το δικαίωμα ψήφου άρα γνώμης , με τα δύο αυτά νομοσχέδια συν την ανεξέλεγκτη εισβολή μουσουλμάνων θα έχουμε χωρίς δυσκολία εφαρμογή του οθωμανικού σεξ , για να διευκολύνουμε τον Τούρκο μην χάσει ούτε την πίστη του ούτε τα βίτσια του . Όμως η ιστορία έχει πολύ βαθιές ρίζες, από την εποχή του ”εθνάρχη” Βενιζέλου που στην ανταλλαγή των πληθυσμών στην συνθήκη της Λωζάνης οι τούρκοι έδιωξαν 1.500.000 Έλληνες και ο Βενιζέλος μόνο 500.000 τούρκους , έτσι έμειναν στην δυτική Θράκη για να απειλούν με αυτονομία και αυτοδιάθεση οι απόγονοι τους αύριο .Βέβαια ο Βενιζέλος που έστειλε επιστολή το 1930 να απονεμηθεί το ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης στον σφαγέα του Ελληνισμού ΠΟΝΤΟΥ και Μ . ΑΣΙΑΣ , Κεμάλ που υπάρχουν οικογενειακές φωτογραφίες μετά των συζύγων τους . Δυστυχώς αυτά που δεν διδάσκονται τα Ελληνόπουλα , τα διαβάζουν οι επισκέπτες της ΒΙΚΙ ΠΑΙΔΕΙΑ όπου μπορείτε να τα διαβάσετε όσοι θέλετε να μάθετε όσα σας κρύβουν .

    17. Μεγάλη ανησυχία στον “πατριωτικό χώρο” για το αν θα μπορούν τα παιδιά να αλλάξουν φύλο. Ότι θα τον παίρνουν οι γιόκες τους από τα 15 το έχουν σίγουρο και ψάχνουν να το καλύψουν. Μάλλον ξέρουν τη μηλιά (ή μήπως να πούμε τη συκιά) κι ανησυχούν για το που θα παίσει το μήλο-σύκο και ποιος θα το δει. ΟΥΣΤ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ

    18. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ ΘΑ ΛΙΚΝΙΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ…
      ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ….ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

    19. ΒΡΩΜΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ . ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ TRES BANAL. ΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ , ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ , ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΄ ΤΕΛΟΣ.

    20. Α, ΡΕ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 Κ ΤΟΥ 1940! ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! ΚΛΑΙΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΩΡΕ! ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ! ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ…..

    21. Να ψοφήσετε στην κόλαση όσοι ψηφίσατε ναι!

    22. Αυτά και άλλα τέτοια γίνονται στην Ελλάδα μας και μετα κλαίμε και απορούμε γιατί ο Θεός δε μας βοηθάει.Ο Θεός έπλασε τον Αδαμ και την Εύα,άντρα και γυναίκα,δεν έπλασε τον Μιτσο και τον Κιτσο.Τώρα για το οτι ψήφισαν υπερ της τουκικης ενωσης ξανθης η της “πατριωτικης” νδλας και δινουν την Θρακη μας στα χερια των κολοτουρκων τι εχουν να μας πουν τα κομματοσκυλα της νδλας; Μην ειστε τοσο πατριωτες βρε παιδια ,θα σκισετε τις κυλοτες σας

      1. Βγήκε ο οπαδός της αιμομιξίας να μας πει τη γνώμη του.

    23. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !

      > ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ !!

    24. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ….ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    25. YΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!!!ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ!!!Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΖΟΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΤΑ!!!

      1. O Τσιπρας, ο Συριζα και η αριστερα γενικοτερα ΔΙΕΛΥΣΑΝ το αντιμνημονιακο μετωπο.

    26. ΟΙ ΚΑΡΑΠΟΥ…..ΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ….ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΦΥΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ! ! !

    27. TΣΑΜΠΑ ΠΟΛΕΜΑΓΕΣ ΒΡΕ ΠΑΤΕΡΑ……….

    28. Το πιο συντομο ανεκδοτο :Επανάσταση του Ελληνικου Στρατου εναντι των προδοτων του εθνους

      1. χαχαχα δεν υπάρχει τίποτα, σήμερα τελείωσε το παραμύθι, χάσαμε την Ξάνθη.

    29. Μπάσταρδοι αριστεροί και δεξιοι το ένα και το αυτό

    30. EMΜΜ ΣΥΡΙΖΑ ΛΥΣΑΞΑΤΕΕΕ….ΤΩΡΑ? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΕΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ???

    31. Ακούστε το καλά, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ :
      Το δικό σας μίσος για την Ελλάδα μας, εκατονταπλασιάζει το δικό μας μίσος για εσάς …
      Το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ … Η τιμωρία σας θα είναι σκληρή και ανελέητη …
      Μέχρι εδώ ήταν … ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ … ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ….

    32. ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
      ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΤΣΙ;
      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ…..ΛΟΓΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΜΕΝΗ ΠΑΠΙΑ.

    33. Φτιαχτε νομους και υπογραψτε χαρτια μαλακες , ετσι και αλλιως ακυρα ειναι. Στην πραγματικη ζωη ο πουστης λεγεται πουστης και οι προδοτες προδοτες. Οσες ταυτοτητες και να δωσετε μαλακες στις αδερφες απο την στιγμη που θα προκαλουν θα τρωνε κραξιμο απο ολο τον κοσμο. Οσων αφορα την τουρκικη ενωση απλα ροχαλες στην μαπα των νεοδημοκρατων. Ενταξει οτι οι συριζαιοι ειναι ανθελληνικα ρατσιστικα μουνοπανα το ξεραμε , το οτι ιδια σκατα ειναι και οι δηθεν δεξιοι φανηκε σημερα.Στις εκλογες χρυση αυγη , προσωπικα για το ατομο μου απο αντιδραση και να ενοχλω αυτους που σημερα ψηφισαν για την τουρκικη ενωση. Αφου η χρυση αυγη ειναι ο φοβος και ο τρομος συριζα και νδ δεν βλεπω κατι αλλο. Ακομη και αν δε γουσταρετε χρυση αυγη τωρα με τα χιλια.

    34. Ο/Η να εφαρμοστούν οι νόμοι του Σόλωνος, για τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ λέει:

      Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!
      Μού είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα, στην Πατρίδα μου, στο ΄Εθνος μου …
      Συνέλληνές μου, ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ …
      ΄Ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μιά γροθιά … Αύριο θα είναι αργά …
      Απαιτούμε την συγκρότηση ειδικού Δικαστηρίου και την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ τών 248 επιόρκων, με τις κατηγορίες :
      1) της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (όσον αφορά στην ένωση Ξάνθης), ΚΑΙ
      2) της ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, με σκοπό την καταβαράθρωση & τον αφανισμό τους ΄Εθνους (όσον αφορά τα κατάπτυστα νομοθετήματα, σχέσιν έχοντα με την ομοφυλοφιλία) …
      ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ & ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, για να γίνουμε πάλι, οι Ωραίοι ΄Ελληνες !!!
      ΕΜΠΡΟΣ, λοιπόν … στο χέρι μας είναι να μπει τροχοπέδη στα σκοτεινά σχέδια της ΝΤΠ …

    35. Για ένα ζήτημα μηδαμινής σημασίας κατάφερε να συσπειρώσει εναντίων του όλες τις βρωμερές κρυφόπουστες και τους παιδεραστές/παιδόφιλους, κάθε λογής αμόρφωτο πρεζόνι και κάθε τελειωμένο δημοσιογράφο.

    36. Δίδουν την Θράκη μας στους Τούρκους και τα παιδιά μας στους ανόμαλους. Με έναν σμπάρο δυο τριγόνια. Τέτοιος συντονισμένος ξεπεσμός ουδέποτε παρουσιάστηκε σε κάποιαν άλλη χώρα του πλανήτου. Αυτοκτονούμε και δίδουμε την χώρα μας και τα παιδιά μας “στο κρύο”.
      Ο αυταρχισμός, αφού πρώτα κατέλυσε την Δημοκρατία, τώρα την βιάζει δημόσια με τεχνιτή πλειοψηφία στο κ(υ)νοβούλιο. Στα δε θεωρία οι πλέον ανόμαλοι τύποι της χώρας. Έτσι η πολιτική διαστροφή ξεπερνά κάθε φαντασία.
      ΕΛΛΗΝΕΣ!! Πρέπει να διαχωριστούμε ξεκάθαρα από τους εξουσιαστές μας, διαφορετικά χανόμαστε για πάντα.
      Και ναι: “Νυν υπερ πάντων ο Αγών”

    37. Δίδουν την Θράκη μας στους Τούρκους και τα παιδιά μας στους ανόμαλους.
      Τέτοιος συντονισμένος ξεπεσμός ουδέποτε παρουσιάστηκε σε κάποιαν άλλη χώρα του πλανήτου. Αυτοκτονούμε και δίδουμε την χώρα μας και τα παιδιά μας “στο κρύο”.
      Ο αυταρχισμός, αφού πρώτα κατέλυσε την Δημοκρατία, τώρα την βιάζει δημόσια με τεχνιτή πλειοψηφία στο κ(υ)νοβούλιο. Στα δε θεωρία οι πλέον ανόμαλοι τύποι της χώρας. Έτσι η πολιτική διαστροφή ξεπερνά κάθε φαντασία.
      ΕΛΛΗΝΕΣ!! Πρέπει να διαχωριστούμε ξεκάθαρα από τους εξουσιαστές μας, διαφορετικά χανόμαστε για πάντα.
      Και ναι: “Νυν υπερ πάντων ο Αγών”

    38. Οι τουρκοι μεσα στη θρακη, οι νεοι μας θα μπορουν να δηλωνουν γυναικες για να αποφυγουν το στρατιωτικο. Το βλεπετε το κοινο σημειο? Η πραγματικη εισβολη μολις ξεκινησε. Ελλαδα τελος

    39. ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ, ΟΛΕΣ ΑΙ ΑΔΕΡΦΑΔΕΣ ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ . ΚΑΤΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ. ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .

    40. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΠΟ_ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΚΚΕ ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    41. ΦΤΟΥ σας ξευτίλες …αυτη δεν ειναι Ελληνική Βουλή…αυτη ειναι Βουλή πουστηδων μουσουλμάνων….τετοια ξευτίλα δεν την περίμενα…!!!!

    42. Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας ρε έρχεται…
      Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα!

      Μπήκαν στην βουλή οι εχθροί, και εμείς γελούσαμε….
      Η αλλαγή φύλου ήταν το πρόσχημα, για να μην ασχοληθούμε με την αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκική Ενωση Ξάνθης».
      Βοήθησαν με το αζημίωτο φυσικά τα βοθροκαλαλα!
      Βρομιαρηδες που τους πληρώνουμε για να κομματιασουν της Ελλάδα.
      ΞΥΠΝΑΤΕ σήμερα δεν υπάρχουν κομματα, μόνο προδότες!

    43. Ρε ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ πολιτικάντηδες , βρείτε τρύπα να χωθείτε … Δεν σας σώνει ΤΙΠΟΤΑ …
      Φωνή λαού, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ …
      ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ στα κεφάλια σας, ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ …

    44. Ν.Τ.Ρ.Ο.Π.Η. ΣΑΣ, Α.Λ.Η.Τ.Ε.Σ. !
      Καταντήσατε την Ελλάδα, σαν τα μούτρα σας, ΡΕΜΑΛΙΑ …
      Η ΟΡΓΗ των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να πέσει ΚΑΤΑΡΑ στα κεφάλια σας, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ / ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ …
      Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!

    45. Προδότες ,τσιπρας ό χρήσιμος ηλίθιος, μίκρυνε το Ελληνικό Έθνος. Κρεμάλα στούς 248….

    46. να δειτε χαρα τα κατσιβελια στην θρακη αραγε υπαρχουν ακομη ΜΑΛΑΚΕΣ που θα ξανα ψηφισουν συριζανελ και νδ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    47. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΑ ΑΠ ΕΞΩ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

    48. Ρε…. καταλαβαίνετε τι ψηφίζουν οι προδότες!!
      Βάζουν τις βάσεις για το διαμελισμό της Ελλάδας, θέλουν κρέμασμα ΟΛΟΙ!!

    49. Aληταράδες προδότες πολιτικάντηδες…

    50. Μαζεύτηκαν ένα σωρό κοπρίτες, γουρούνια, αμόρφωτοι, άξεστοι, ηλίθιοι και άσχετοι σ’αυτό το σπιτάκι που λέγεται “Βουλή” και κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να ζητάνε καμία άποψη από τον λαό. Μα πιο πολύ λυπάμαι γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε … και για να το πω καλύτερα … δεν αντιδρά καθόλου … κρίμα …

    51. ας αποδεχτουμε και να συμβιβαστουμε με την πραγματικοτητα. ας φωναξουμε ολοι δυνατα μας αρεσει το πισοκωλητο και να μαστε ευχαρηστημενοι με το ενα φραντζολακι για γευμα.. για να προχωρησει η ανθρωποτητα μπροστα, η ιστορια δειχνει πως υπαρχει πονος κ πεινα καποιων. ας γινουμαι λοιπον η θυσια. καλε σκιστε μας κιαλλο για μια ανθρωποτητα ενωμενη

    52. Βίζιτα απο τα 15 και με νομο…… και τα καινούργια σύνορα που ετοιμάζεται στην Ξανθη………συγχαρητήρια “ΑΝΩΜΑΛΟΠΡΟΔΩΤΕΣ”……

    53. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    54. Όσο δεν βγαίνουμε στους δρόμους, ότι και να πούμε από εδώ μέσα είναι περιττό.

    55. Θελω να δω τον ερνεστο σε gaypride με μινι φουστα και καροτο στον κ@λο
      Να τον μαστιγωνουν γεροντο πουστηδες , και να τον λενε Τζιλντα
      Ο τσιπρας ειπε οτι ειναι περηφανος για αυτους , την ωρα που ουρουσαν ο ενας πανω στον αλλον ντυμενοι με σαδομαζοχιστικα δερματινα ρουχα, με τον κ@λο ακαλυπτο , φυσικα….

    56. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΨΉΦΙΣΑΝ ΌΧΙ.. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ..

      1. Μην το πιστεύεις φίλε μου, στημένο είναι για αντιπερισπασμό, για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αν ήταν οριακό το αποτέλεσμα ΝΑΙ θα ψήφιζαν και αυτοί, μην έχεις καμιά αμφιβολία.

    57. Σήμερα για χάρη των ανώμαλων χάσαμε την Ξάνθη… Αξίζει κάτι καλύτερο από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε αυτόν τον γιδολαό;;; ΟΧΙ. Πάει τελείωσε η Ελλαδίτσα πάρτε το χαμπάρι.

    58. Κλαίω για την πατρίδα που χάνεται. Δεν φτάνει πια η αντίδραση μόνο ψήφο.

    59. ANTI NA BGΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

    60. Για την Χ Α ειναι αυτονοητο το οχι , ουτε που χρειαζεται αναφορα ….
      Γιατι στην ΧΑ εχουν ΛΟΓΟ
      Και τιμη

    61. ΕΡΕ ΒΡΩΜΟ-ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ…… ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ Κ@…..@@ ΤΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΡΑΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣ……..

    62. Αφού είναι κανονισμένο να δωθεί στους τούρκους. Περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τους ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ που μας κυβερνούν??????

    63. Πατριδα μου που καταντησες,γιατι βρε καθεστωτικα τομαρια του συνταγματικου τοξου εχετε τοσο μισος για την Ελλαδα?Ξυπνηστε βρε Ελληνες εαν δεν σας συγκινει πλεον η αγαπη για την Πατριδα,αντιδραστε για τα παιδια σας τουλαχιστον,θελω να πιστευω οτι αυτα τα αγαπατε.Νυν υπερ παντων ο αγων.

    Comments are closed.