Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: “Η ΜΑΖΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    tsipras-exaderfos

    Ο Γιώργος Τσίπρας, γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εξωτερικών, το πρώτο και πολύ χοντρό ρουσφέτι της οικογένειας των Τουρκόφιλων Τσιπραίων(λέγονται πολλά εδώ και μήνες για την αληθινή καταγωγή τους) σημειώνει: «Ο κόσμος, η μάζα ορίζει πολιτικά τα πράγματα. Τι είναι ηθικό και τι όχι, τι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο». Ο κύριος Τσίπρας που δεν θα τον ήξερε ούτε η μανούλα του εαν δεν ήταν εξάδελφος, βαφτίζει το λαό “μάζα”. Φαίνεται ότι τον έχει σε μεγάλη υπόληψη. Τον υποβιβάζει, τον λοιδωρεί, είναι προκλητικός.

    «Οι πολίτες με την τωρινή τους ψήφο νομιμοποίησαν πολιτικά το μνημόνιο. Ο κόσμος είναι που ορίζει πολιτικά τα πράγματα, τι είναι ηθικό και τι όχι, τι είναι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο», σημείωσε μεταξύ άλλων, με παρέμβαση του μέσω facebook ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας.

    «Ο κόσμος μας έδωσε μια γεμάτη δεύτερη ευκαιρία. Δεν μας είπε «άντε δοκιμάστε λίγο ακόμη». Μας είπε ολόψυχα πως παρά τα όσα έγιναν μας δίνει μια γεμάτη ευκαιρία να πάμε τα πράγματα ως εκεί που υποσχεθήκαμε. Και είναι για αυτό τεράστια η ευθύνη να τα καταφέρουμε, να μην τον απογοητεύσουμε, να μην αποτύχουμε. Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στον κόσμο που μας ξαναστήριξε με απλοχεριά και ανεκτικότητα στις ανεπάρκειές μας.

    Η νίκη μας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Γενάρη ακριβώς επειδή προηγήθηκαν όσα προηγήθηκαν.

    Παρά τη βουβαμάρα των εκλογών, ο κόσμος που μας ψήφισε δεν αισθάνεται ηττημένος. Αλλιώς δεν θα μας ψήφιζε. Και έτσι τρόπον τινά νομιμοποιεί το μνημόνιο πολιτικά, το καθαίρει από το στοιχείο της ήττας, της ανακολουθίας. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να αισθάνονται έτσι είναι πια πρόβλημά τους. Σε τελευταία ανάλυση, είναι ο κόσμος, η μάζα, που ορίζει πολιτικά τα πράγματα. Τι είναι ηθικό και τι όχι, τι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο”. καταλήγει ο ανύπαρκτος δοτός κρατικός υπάλληλος.

    Θα δούμε πολλά ακόμα από αυτούς τους τυχοδιώκτες και τα αρπακτικά της εξουσίας.

     

    Ο κόσμος που δεν πρέπει να απογοητεύσουμε είναι αυτός ο κόσμος, ο πολύς. Όχι οι «ηττημένοι», έγραψε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τουρκοφιλος ;
      Γιατι μοιάζει με Ελληνα το καθηκι ;
      Αλλα τι φταίει αυτος ς βρήκε ανοιχτές τις πόρτες και οι ραγιαδες του έδωσαν και καρέκλα .
      Στάχτη πουστιδες ψηφοφόροι ελεηνοι και τρισαθλιοι που καταδικασατε τα παιδια μου στην σκλαβια .
      Στάχτη να γίνετε .

    2. Στέφανε, μην σου κάνει εντύπωση, το Τσιπρέικο, σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα διεθνούς κύρους Χουριέτ και σύμφωνα με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που υπερηφανευόταν για την καταγωγή του στους Τούρκους αριστερούς όταν είχε πάει στη Θράκη, είναι Τούρκοι. Για αυτό και όλη αυτή η τουρκόφιλη εξωτερική πολιτική ίσως.

      Ψάξε το δημοσίευμα της Χουριέτ που τους έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα, ότι δηλαδή είναι Εβραίοι Τούρκοι και όχι Έλληνες στο γένος (δηλαδή όχι Έλληνες πρόσφυγες από τη Τουρκία, είναι Τούρκοι στο γένος) και κανένας τους δεν βγήκε να το διαψεύσει, ούτε για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου σαν Ελληνική κυβέρνηση.

      Ψάξε τι έλεγε ο Τσίπρας στους Τούρκους αριστερούς για το πόσο υπερήφανος είναι για τη καταγωγή του όταν είχε πάει στη Θράκη πριν γίνει πρωθυπουργός. Οι δηλώσεις του για τη Τουρκική καταγωγή του, καθώς και τα σχόλια των Τούρκων, είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα, εκεί τα διαβάσαμε και εμείς. Το άρθρο της Χουριέτ μπορείς να το βρεις στο ίντερνετ στα Ελληνικά. Θα καταλάβεις πολλά και ίσως γιατί μας το παίζει “άθεος” και γιατί το φέρνει σιγά-σιγά ότι “η θάλασσα δεν έχει σύνορα” εξυπηρετώντας και προωθώντας ξεκάθαρα την Τουρκική εξωτερική πολιτική για το Αιγαίο.

      Να είσαι καλά, ευχαριστούμε για τη πατριωτική σου στάση από το μετερίζι σου! Θερμούς χαιρετισμούς στο καθηγητή Πανά και χίλια εύγε!

    3. …και που το περίεργο???

      Βγες έξω με Ελληνική Σημαία,δεν είναι ανάγκη να είσαι χρυσαυγίτης,θα δεις από πόσες μεριές θα στην πέσουν οι……”μη φασίστες”,οι…….”προοδευτικοί” και τόσα άλλα ωραία επίθετα…

      Στο πεσαβάρ,που λέει και ο Τράγκας. (είναι απόλαυση η εισαγωγή του κάθε πρωί),ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ,ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

      Τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν???

      Τα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ της παγκόσμιας διαχείρισης του Χρήματος,αυτό θέλουν και αυτό πετυχαίνουν…

      Θα συγκρίνω αυτό το συνοθύλλευμα από χουλιγκάνουν που ονομάζεται “αριστερά” με προσωπικότητες όπως ο Μάνος Κατράκης,ο Θανάσης Βέγγος ή ο Λεωνίδας Κύρκος???
      Άνθρωποι οι οποίοι έφτιαχναν ΗΘΙΚΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ…………ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ…..

      …και τόση άλλοι Αριστεροί που Αγαπούσαν τον τόπο τους και τον Τιμούσαν…Ίδια ποιότητα είχε και ο κόσμος που τους ακολουθούσε…
      Ας κοιτάξουμε τα παλιά αναγνωστικά του δημοτικού σχολείου………

      Για ρώτήστε έξω την νεολαία,ποιος είναι ο κολοκοτρώνης,τι ήταν η Μπομπουλίνα και τα λοιπά…καταλαβαίνει ο καθένας….

      Υπάρχουν τόσα μα τόσα που μπορείς να αναρωτηθείς και να διαπιστώσεις…αλλά θα μείνουν μόνο οι διαπιστώσεις….
      Η Ελλάδα θα εκλείψει ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….
      Σε κάθε χώρα ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ…ΕΔΩ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ 41 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ…

    Comments are closed.