Ο ALEXIS ZHTA ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΣΤΗ ΡΙΓΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΤΟ 1945 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    Κοινοποίηση:
    ALE

    Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας.

    Η συνάντηση έγινε για να αποτιμήσουν τη μέχρι τώρα πρόοδο και να συζητήσουν τα επόμενα βήματα, όπως δήλωσε από τις Βρυξέλλες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

    «Αυτή τη στιγμή η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να βρεθεί μία αμοιβαία επωφελής συμφωνία κι ο καθένας θα κριθεί από αυτό» δήλωσαν κυβερνητικές πηγές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν.

    Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι και από τις δύο συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα, με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ την Πέμπτη και τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την Παρασκευή, το κοινό συμπέρασμα είναι πως προϋπόθεση για όλα τα περαιτέρω βήματα είναι η πρόοδος και η επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών του Brussels Group, προκειμένου να γεφυρωθούν τα χάσματα.

    Μένει δουλειά να γίνει ακόμα, σχολίαζε κυβερνητικός αξιωματούχος, με αφορμή σχετική δήλωση της κυρίας Μέρκελ το πρωί της Παρασκευής.

    Στην συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Γιούνκερ υπήρξε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις και ο πρόεδρος της Κομισιόν συμφώνησε ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος, με τη λύση να είναι εφικτή για το τέλος του μήνα ή τις αρχές Ιουνίου.

    Η τριμερής

    Το ραντεβού Τσίπρα-Γιούνκερ πραγματοποιήθηκε εχθές λίγες ώρες μετά την εποικοδομητική -κατά τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης- συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

    Η τριμερής συνάντηση διεξήχθη μετά το δείπνο των «28» ηγετών της ΕΕ. Οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν ότι έχει συντελεστεί σημαντική πρόοδος και εστίασαν τη συζήτηση στα εναπομείναντα ανοιχτά θέματα.

    Στο παραπολιτικό της υπόθεσης και μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα , ο κος Ζ.Κλώντ Γιουνκερ «έβαλε» τη γραβάτα στο Έλληνα πρωθυπουργό.

    Την παρέμβαση του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φέρεται να ζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τηλεφώνησε στον Τζακ Λιου.

    Ο κ. Λιου είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και ότι εξακολουθεί να στηρίζει ενεργά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

    Παράλληλα, ο Αμερικανός υπουργός χαιρέτησε τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις, προειδοποίησε ωστόσο ότι ενδεχόμενη αποτυχία να καταλήξουν γρήγορα η Αθήνα και οι θεσμοί σε συμφωνία θα δημιουργήσει άμεσες δυσκολίες για την Ελλάδα και αβεβαιότητα για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία γενικότερα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαν ξεβγαλει τους κομμουνιστες τωρα η Ελλαδα θα ηταν μεχρι τον Ολυμπο, ολα θα τα ειχανε δωσει σε βουλγαρους και αλβανους

    2. ΤΟ 45 ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΝΑΠΑΛΜ

    3. η ναζιστοκαφριλα των κουκουεδων ειναι η καλυτερη

      συνεργαζονται και με την νδ

      ευγε

    4. Αυτά παθαίνετε όταν…………….

      Στο μακελειό !

      Και τα μέσα … μαζικής αλήτικης ενημέρωσις ………… γράφουν …

      ΜΑΛΑΚΙΕΣ !

      Δεν ντρέπεστε ρε του μακελειό …να γράφετε ασυναρτησίες και κουτσομπολιά !
      Στράτος Δ.

      ΥΓ
      Αυτά συμβαίνουν από τα πολλά …πόρνο βίντεο και φωτός στο σίτε …ΚΡΙΜΑ !!!

    5. ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΟ.ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ.ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΖΕΤΑΙ ΝΙΑΝΙΑΡΑ,ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝ ΑΙΠΝΟΥΣ ΕΙΚΟΣΗ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΤΕΤΡΑΩΡΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΖΟΜΒΕΙ

    6. χαχαχα ποιοι ειναι οι μπολσεβικοι ρε κακομοιρη?….
      Οι συριζαιοι πιο πολυ με καπιταλες μοιαζουν

    7. Ε ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!!!

    8. ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΡΕ? ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΤΑ 4.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    9. Το στημενο τσιρακι το εβραικο σε ρολο βεγγου να τρωει αχυρο το ποπολο.

    10. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ?

      ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !

      ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΕΗ !

    Comments are closed.