ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ….!

    Κοινοποίηση:
    παρελαση

    Τον άκουσε όλη η Ελλάδα να λέει ότι ο Στρατός μας

    φροντίζει 31 δομές «φιλοξενίας» προσφυγών στην χώρα μας όπου ζούνε περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι! Παράλληλα προμηθεύουν τους ανθρώπους αυτούς με 42.000 μερίδες φαγητού την ημέρα!
    Μάλιστα επίσημη πλέον παραδοχή! Ο Στρατός μας έχει μετατραπεί σε Φιλιππινέζες των Λαθρομεταναστών

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. και οχι μονο αυτο συμβαινει αλλα οι λαθροεισβολεις το φαγητο το πετανε γιατι δεν ειναι της αρεσκειας του. καλα αυτος ο παρουσιαστης ηταν για γελια αυτος δεν ηξερε να μιλησει αυτα τα κοπριταρια πληρωνουμε στην ερτ του τσυριζαανελ

    2. Καταντήσαμε ”κωλοχανείο” φίλε Στέφανε….
      Τελειώσαμε !!!!!

    3. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
      OΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. Διότι πλέον στην Ελλάδα η λεηλασία του Eλληνικού λαού, από τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των μηχανισμών άμυνας του λαου είναι πλέον γεγονός.Ο Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ ..TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ “ΛΑΘΡΟΥΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ.
      .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…
      .ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΧΗΣ  ΕΠΊΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΊΔΩΝ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΊΔΕΣ   ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..

    4. Έλληνες τού εξωτερικού είσαστε ρατσιστές πού δεν αφήνετε στης παρέλαση σας αφρικανοί και μουσουλμάνοι να σηκώσουν την Ελληνική σημαία. Αίσχος!

    5. Μη λέτε βλακεία ρε πατριώτες Με 154 εως180 πέρασαν όλες της μαλακ… τούς. Όλα όταν θέλουμε είναι άκυρα και Ή ΕΛΛΑΔΑ θα ΕΊΝΑΙ πάλι ΠΑΤΡΊΔΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΖΗΤΏ Ή ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΏ ΤΌ ΌΧΙ.

    6. ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ , ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ .ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ .

    7. Μιας και έχει καταλάβει ότι δε πρόκειται να τον ψηφίσει κανείς έδωσε δικαίωμα ψήφου σε κάθε λαθραιο σκουπίδι που πατησε εδώ

    8. Μιλάει η πόρνη των νταβατζήδων για “φιλιππινέζες”.

    9. Ο Συριζα του Τσιπρα, πηρε 2.246.000 ψηφους και ο Καμμενος 293.000 , συνολο : 2.539.000 .
      Οι δυο πολιτικοι συνδυασμοι που ενωθηκαν σε συγκυβερνηση της πατριδος μας, ελαβαν μονο το 38,7 % πραγματικο μαθηματικο ποσοστό ( και οχι «μαγειρεμενο» ).!!!Ποσοστό επι των ψηφισάντων και επουδενί επι του συνόλου των καταγεγραμενων που δεν
      μπορεσαν ή δεν θελησαν ολοι να ψηφισουν !.
      Οι πολιτικες δυναμεις που κυβερνουν την πατριδα μας, εχουν την πενιχρη μειοψηφια ακομη καιεπι του ποσοστου των ψηφισαντων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε λογος για το συνολο των εγγεγραμμενων πολιτων !!! .Μια τετοια ομαδα μη δημοκρατικα εκλεγμενη, δεν αποτελει σοβαρη κυβερνηση και ομοίως και οι όποιες αποφασεις της δεν πρεπει να μας φοβιζουν ή να μας παγιδευουν !!!!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Μας κυβερνα το 38,7 %…ουτε καν το «μαγειρεμενο» 41 % ,για τα ματια του κοσμου , που εχουν μετατρεψει οι τελευταιες πολιτικες φαμπρικες…!!!Επουδενι λογος για 50 + 1. % !!!!!! Η Δημοκρατια πηγε προ πολλου, περιπατο.!Και αυτη η ομαδα που παριστανει την κυβερνηση της πατριδας μας, εντελως ξαφνικα αποφασισε να κανει δημοψηφισμα.!!!Πιανοντας κυριολεκτικα τον λαο στον υπνο.! Διχως ενημερωση, διχως χρονο για σκεψη, κλεινωντας τις τραπεζες και αδιαφορωντας για τις αναγκες των πολιτων που τα χρηματα τους και οι μισθοι τους περνανε ολα μεσο των ιδιωτικων τραπεζων. !!!Ολα στα ξαφνικα, με εκβιασμο και εκφοβισμο και προκαλωντας τον πανικο στον λαο.ΜΟΝΟ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ, «πιάνοντας τον λαο στο υπνο».!!
      Η ομαδα της κυβερνητικης μειοψηφιας, παιζει τον λαο στα δαχτυλα οπως γουσταρει,ενώ παράλληλα τοποθετώντας αρχηγούς των όπλων “λατέρνες” στολισμένες με “τσιγκους”, υπονομεύει τη μαχητική ικανότητα των ενόπλων δυνάμεων!Αντιπροσωπευτικό είναι το παράδειγμα του ,διορισμένου,ΑΓΕΑ,που κατά την άποψη του η π.α. είναι τα f16 και ΜΟΝΟ.
      Σας λέει κατι αυτό;

    10. Περνάει ο στρατός τής Ελλάδας φρουρός
      Ο στρατός ρέ ξεφτϊλες δέν είνα εδώ γιά νά ταΐζει τούς λάθρους,τά
      αποβράσματα από τήν Ασία καί τήν Αφρική,αλλά νά φυλάει τά σύ-
      νορα καί νά κυνηγάει τούς εχθρούς τού έθνους.Στίς 31 δομές νά
      προσθέσουν ακόμα μία καί νά κλείσουν εκεί όλο τό κυβερνητικό
      σκυλολοϊ
      Γιάννης

    11. Σιγα μην ειναι 20 χιλιαδες οι εισβολεις ….. τοσοι ειναι μονον στην Λεσβο…
      Και μην ξεχναμε οτι ο θιασος του μαστουρωμενου πρωθυπουργου εδωσε ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σε 580.000 μουσουλμανους κατα το ΦΕΚ..

    12. Ένωση όλων των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ένα πατριωτικό μέτωπο.
      ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΙΣ, ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στα νάματα της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.
      Ζούμε τον έσχατο εξευτελισμό από μια θλιβερή αριστερή μειοψηφία, που έχει επιβάλλει ετσιθελικά μια άθεη σταλινική χούντα, άθλιου τύπου, στην ιερή πατρίδα μας.
      Όλοι οι άχρηστοι, οι διαφυλικοί – οι πολυφυλικοί – οι λούγκρες και οι τραβεστί και δε συμμαζεύεται, που ψηφίζουν και νόμους για να νομιμοποιήσουν την ανωμαλία τους, ανέλαβαν να μας κυβερνούν, χάρη στην αδιαφορία και την απογοήτευση της πλειοψηφίας των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πρέπει να ΕΝΩΘΟΥΜΕ. Το οφείλουμε στην ΠΑΤΡΙΔΑ, το οφείλουμε στους νεκρούς μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στους αγέννητους απόγόνους μας.

    13. Ερασμια

      Μπορειτε να μου εξηγησετε τοσα παρασημα που φ,ορανε σε ποιο πολεμο τα πηραν;

    14. στρατιωτικος νομος…..η ΕΛΛΑΣ πρεπει να ξαναμπει στο γυψο…..γεμισαμε κοπροσκυλα

    15. Ουτε ενα γιουχαρισμα στα πολιτικα σκυβελα δεν ειχαμε σημερα στις παρελασεις σημερα , μπραβο ελληναραδες στα τεσσερα ολοι και ο στρατος και ο λαος

    16. ελεεινος τρισαθλιος και παντελως ασχετος ο παρουσιαστης!!! ομως του ξεφυγε η αληθεια εκει κατηντησαν τον στρατο μας ολοι αυτοι οι γυφτοκατσαπλιαδες πολιτικοι και ανωτατοι στρατιωτκοι του κωλοΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ μετα μιλανε για αξιομαχο τρομαρα τους κουμουνιστοσκεπαρνα του κερ@τ@

    17. Δυστυχως την αληθεια ειπε και οι αποικιακες παρελασεις ειναι για σκατοκεφαλους .
      Καμια υπερηφανεια δεν νοιωθω που διαλυθηκε η Πατριδα και ο Ελληνισμος ειναι υπο διωγμο στα χρονια μας και μονον ντροπη αισθανομαι που οι προγονοι μας εδωσαν την ζωη τους για την λευτερια .
      Ντροπη σε λεσχες ” αξιωματικων ” να ακουγονται τραγουδια εαμοβουλγαρων και την αλλη μερα να παρελαυνουν τα ενστολα καθηκια κρατωντας την Ιερη σημαια μας .

    18. Στρατος προδοτης ραγιας προσκυνημενος στους λαθρομουσουλμανους
      και στους αντιχριστους Αμερικανους και το ΝΑΤΟ..
      την παραδωσαν στους λαθρομουσουλαμους στους παιδεραστες
      και στους ομοφυλοφιλους και στο αντιχριστο το ιδιο..
      Γατε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να χετε φανφαρα και παρελασεις τη χωρα της 4 εκατομυριων στη πεινα
      υποψιν 2εκατομυρια Ελληνες μονο ψηφισαν Συριζανελ …μη αρχιστε παλι οτι του ψηφισε ο λαος ενα 20% του ψηφισε..
      Δε θα γινει ποτε πολεμος με την Τουρκια αν γινει θα τα παραδωσουν πριν γινει ολα
      εινα κοτες…οπως παραδωσαν τα Ιμια και δε πατανε ουτε ζωγραφιστοι πανω τους..
      ξυπνατε..

    19. Εδώ ρε Στέφανε έχεις υπουργό προστασίας του πολίτη έναν απίστευτο τύπο που κάνει πλατες καλύπτει και οργανώνει μαζί με ΜΚΟ και δημοσιογράφους δολοφονικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών αντιπάλων του συριζα. Ξεχάσατε τις συναντήσεις Τοσκα με τάγματα εφόδου του συριζα πριν ένα μήνα , τα έδειξε και η ταινία. Πάντως το γεγονός πως χρειάζεται ολόκληρος πολιτικός σχεδιασμός και οργάνωση σχεδίων σε αγαστη συνεργασία Τοσκα αντιφασιστών για μια πορεία εναντίον της Χρυσής Αυγής δείχνει τον φόβο και τον τρόμο των αριστερών.

    Comments are closed.