ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ TO ΕΙΔΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΌΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από κάμερα κινητού τηλεφώνου από τον περιβάλλοντα χώρο αεροδρομίου βλέπει κανείς μια «φλεγόμενη μπάλα» να διασχίζει τον ουρανό και να αφήνει πίσω της «φωτεινή ουρά».
    f16-600x275

    FAINOMENO 2

    FAINOMENO 3

    FAINOMENO

    FAINOMENO1
    Το συγκεκριμένο βίντεο «ανέβηκε» σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το τι ακριβώς είναι αυτό το ουράνιο σώμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. καλα ρε δε βλεπετε τι ειναι? ηρθε η αναπτυξη…αλλα που παει???

    2. Eιναι οι αυταπάτες του Τσίπρα που διασχίζουν την ευρώπη.

    3. Μαχητικά αεροσκάφη είναι που κόβουν απότομα ταχύτητα από υπερηχητική ταχύτητα και στρίβουν (break left λέγεται συγκεκριμένη μανούβρα αριστερής απότομης στροφής)

      1. ναι ειναι που ακολουθει αριστερη στροφη (πεταλο) κατεβαζοντας μεχρι και πρωτη ταχυτητα στο κιβωτιο. το φως που βλεπουμε ειναι τα σκασιματα απο την εξατμιση.

    4. Τι λε ρε φίλε χιε.πάγωσα καλοκαιριάτικα!!τρομερό ρεπορτάζ internet

    5. είναι κάποιος μετεωρίτης που έχει μπει στην ατμόσφαιρια με μεγάλη γωνία ως προς την κατακόρυφο και καίγεται σιγά-σιγά, το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ φωτεινός ο καπνός αλλά μάλλον φαίνεται το φως να προέρχεται από το κεντρικό αντικείμενο και να απλώνεται σαν οπτική ίνα μέσα στον καπνό.

    Comments are closed.