ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΛΗ! ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ! ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    adonis_kouroumplis_aftodioikisi

    O κακός χαμός σήμερα στην Αερόπολη – Παραλιγο να πέσει και ξύλο…

    Ένταση επικράτησε σήμερα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη όταν μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ Άδωνη Γεωργιάδη.

    Μερίδα πολιτών κατά την εκφώνηση του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με τον Δήμαρχο Αν.Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.

    Στην συνέχεια κατά την εκφώνηση του Άδωνη Γεωργιάδη οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με τον Δήμαρχο να φωνάζει “είσαστε Κάφροι” και έσπευσε προς το μέρος τους. Εκεί υπήρξε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις να ηρεμούν στην συνέχεια τα πνεύματα.

    Αναφορές θέλουν πως οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν από συγκεκριμένα άτομα ενώ αναμένεται και σχετική ενημέρωση από τις Αστυνομικές Αρχές για προσαγωγές που έγιναν στην συνέχεια.

    Από την πλευρά του και ο Δήμος θα εκδώσει ανακοίνωση για το συμβάν.

     Δείτε το απόσπασμα από τα πλάνα του Report24

    Ρεπορτάζ Βίντεο

    Γιάννης Παυλάκος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ουρανία όσα ψευδώνυμα και να βάλεις για να υποστηρίξεις τον Μιχαλολιάκο, η αλήθεια είναι ότι ο εθνικιστικός πατριωτικός κόσμος τον Ηλία Κασιδιάρη θέλει για ηγέτη του.
      Μαρίνος

    2. Επειδή τα περισσότερα σχόλια εδώ μέσα είναι στημένα αφήστε έναν Μανιατη αυτόπτη μάρτυρα να εκφράσει την γνώμη του. 1 Αποδοκιμασίες δεν υπήρξαν μόνο από Χρυσαυγίτες αλλά και από πλήθος κόσμου 2. Αυτοί που λένε ότι αμαυρώθηκε η τελετή μνήμης είναι εντεταλμενοι υπάλληλοι της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ 3. Αυτοί που μιλάνε υποτίθεται για τον καλό του Ηλία είναι αυτοί που θέλουν το κακό του όσο για τον κακό Μιχαλολιάκο αυτοί που αναπαράγουν αυτή την μαύρη προπαγάνδα είναι μια μειοψηφία γραφικών που θυμήθηκαν τώρα, ότι ο πατριωτισμός Πουλάει. Αντι η μοναδική τους έγνοια να είναι ο διχασμός και η προσωπική Ευμάρεια ας ασχοληθούν λίγο με την ανιδιοτέλεια και την αλήθεια.

    3. Τη φασαρία την έκαναν καμιά δεκαριά χρυσαυγίτες με τις ευλογίες του Μιχαλολιάκου. Μανιάτης να σου πετύχει! Λέρωσε την επέτειο η μανταμ Ουρανία. Ο υπόλοιπος κόσμος δεν επικρότησε αυτές τις συμπεριφορές των χρυσαυγιτών. Μόνοι τους κάνανε τη φασαρία οι χρυσαυγίτες και έγιναν ρεντίκολο στην Ελλάδα.
      Μάκης

    4. Πρέπει κάποτε να καταλάβουν αυτοί οι κάφροι ότι τα πανηγυράκια τα οποία κανουν για λόγους αυτοπροβολής τους έχουν τελειώσει.Και ου και ντομάτες και γιαούρτια θα τρώνε.
      Να σας θυμίσω τις παρελάσεις που γίνονται στην Αθήνα μόνο παρουσία πολιτικών
      για να τους δείξει η τηλεόραση και να κάνουν το κομμάτι τους γιατί φοβούνται να αφήσουν ελεύθερο το λαό.

      Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να αποδοκιμάζει (δεν τους πέταξε και ντομάτες) αυτούς που επί 40 χρόνια κάνουν πάρτυ στην πλάτη του.

    5. Τι σχέση έχεις εσύ Λιάκο μου, με την απολίτιστη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και της οικογένειας Μιχαλολιάκου; Καμία απολύτως! Εσύ Λιάκο μου είσαι πατριώτης Μανιάτης και αγαπάς την Ελλάδα. Όλα θέλεις να τα κάνεις για να σώσεις την πατρίδα σου. Αυτό φαίνεται σε κάθε σου λέξη και κάθε σου βήμα. Ο Μιχαλολιάκος όμως δεν έχει καμία σχέση με πατριωτισμό και εθνικισμό. Μόνο την καρέκλα του σκέφτεται και πώς να βολέψει τη γυναίκα και μετά την κόρη. Εσύ αγωνίζεσαι για πατρίδα και ο Μιχαλολιάκος για την αρχηγία και την καρέκλα. Εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Λιάκο μου έχεις μπλέξει στο λάκκο με τα φίδια και στο τέλος αν δεν προσέξεις θα σε φάνε. Φυλακή αυτοί σε έβαλαν τι νομίζεις; Σε συνεννόηση με τον Σαμαρά σε διώκουν συνέχεια και σε έστειλαν και στη φυλακή, εσένα τον πιο αγνό πατριώτη, γιατί έτσι είσαι εσύ. Φτιαγμένος από τη στόφα των παλαιών ηρώων και αγωνιστών της Λακεδαίμονας και της Ελλάδας. Ενας σπουδαίος έλληνας είσαι αγόρι μου και θα σε φάνε τα φίδια της Χρυσής Αυγής.
      Tsikis

    6. Ή είδες τον αραπόδερμο τον Ηλία σου και αγριεύτηκες;

    7. Αυτό που βλέπω εγώ κ. Χίο είναι την Ουρανία την κόρη του Μιχαλολιάκου να κάνει φασαρία και να χαλάει την επέτειο του έθνους. Κι ύστερα ισχυρίζονται ότι είναι και πατριώτες. Σιγά τους πατριώτες. Αφού ούτε την εθνική επέτειο δεν σέβονται. Επρεπε να τη μαζέψει την κόρη του Μιχαλολιάκου η αστυνομία και να την χώσει μέσα την ανεγκέφαλη. Ορίστε μας! Κατάντια!
      Panos

      1. Στριγκατε πανουλη στα 14 και μουγκα στη λαθροστρουγκα.

    8. Λεβεντόπαιδο Ηλία δίδαξε στους αστυνομικούς ποια είναι τα καθήκοντά τους, διότι με τόσο και τόσες προδοτικές κυβερνήσεις οι άνθρωποι ξέχασαν την δεοντολογία τους ξέχασαν τον όρκο τους και τα ιδανικά του λαού που υπηρετούν.
      Κάν’ τους μάθημα Ηλία! Γράψε πάλι ιστορία!

      1. Τέτοιο λεβέντη έκανε και η μάνα σου;

    9. για οσους δεν ξερουν και μιλουν, ο δημαρχος είναι μακραν ότι καλύτερο εχει περασει τις τελευταιες δεκαετιες.. καμμια σχεση με τα κομματοσκυλα που συνηθως λιμαινοντε την τοπικη αυτοδιοικηση..

      τωρα τι εγινε και πλακωθηκανε εκει κατω, δεν μπορω να βγαλω ακρη απο το βιντεο

    10. Να χαιρονται τον πρασινοτραμπουκο δημαρχο που εξελεξαν οι “περιφανοι μανιατες”. Μετα μου αρεσει που κανουν και κηρυγματα στους Κατοικους των νησιων που ψηφισαν τους συριζαιους λες και ιδιοι που εβγαλαν δημαρχο εναν κλεφτοπασοκο ειναι καλυτεροι.

    11. Ο Δήμαρχος που είναι Ν.Δ αλλά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ βγάλτε τα συμπερασματά σας.

    12. βαλαν ολα τα χρεπια ειδικους φρουρους και μετα απο χρονια δικαιονονται και τους φηλανε…..της κακιας τρελης να γινεται οι μπατσοι τους φυλανε…..αλλα οι αριστεροι δεν θελαν ουτε στρατο ουτε αστυνομια….αλλα μαλλον οχι για τους αλλους, μονο για την παρτη ους…..

    13. Κατεθεσε κι ο Λιακος στεφανι Αυτο γιατι δε το δειχνετε?? Ποιος αλλος θα επαιρνε την αγαπη και τα χειροκροτηματα του κοσμου?

    14. αυτά τα ρεμάλια της νέας πασοκρατίας!

    15. πηγε η δημαρχινα να τσαμπουκαλευτει και να δει ποιοι ειναι και καλα εκμεταλευομενος το αξιωμα του.αλλα παραλιγο να της αρπαξει και τον γλιτωσαν οι αστυνιμικοι.ρε μουνοπανα δεν το εχετε καταλαβει οτι μας εξαγριωνεται??θα το μαθετε βιωματικα μαλλον…………..

    Comments are closed.