ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΗΓΕΤΗ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    poutin

    Ο Πούτιν προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

    Ο Alex Jones διασπά τη συγκάλυψη των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για την πρόσφατη τρομερή προειδοποίηση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε μίλησε στους δημοσιογράφους, κατά τη σύναψη του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης στις 17 Ιουνίου, τονίζοντας χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κόσμος οδεύει προς τα κάτω και αυτή η πορεία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Άντε ρε μας τα πρήξατε με τον άχρηστο τον χαχόλο που θα τα έβαζε με όλους και θα μας έδινε πίσω και την Πόλη. Την Πόλυ Πάνου και να δούμε… Τα βρήκε και με τον σουλτάνο παρότι του βάρεσε το αεροπλάνο και να τα 10 δίς επενδύσεις. Και οι μακαρίτες ορτοντόξ που σκοτωθήκαν …ζωή σε λόγου τους.
      Άντε επιτέλους ξυπνήστε γίδια που περιμένετε από τους άλλους να σας σώσουν.
      Και για να θυμάστε ή να μαθαίνετε:”φωνάζεις γιατί μπήκε ο λύκος στο μαντρί? Μπες και διώξτον” -Περικλής Γιαννόπουλος.

    2. https://www.youtube.com/watch?v=5Cw0YDLYJSk παμε ολοι στον ρυθμο ….ελα να μαθενουμε ρωσικα και εσυ συντακτη μια που δινεις τετοια νεα επρεπε να ξερεις ειδη ,απο κατω θελουμε ρωσικο τιτλο.

    3. Σιγά τα αίματα. Εδώ δεν μπορεί να τα βάλει ούτε με τους τζιχαντιστές και μου θέλει και Γ παγκόσμιο; Μόνο λόγια είναι ο ψευτόμαγκας. Κανονικά σε μία μέρα θα μπορούσε να εξαφανίσει όλους τους Τζιχαντιστές αλλά όπως φαίνεται… παπάρια….. Του ρίξανε και ελικόπτερο με 12 ρώσους και ακόμα το σκέφτεται να ρίξει μία μίνι ατομική στη Ράκκα. Μεγάλος παπάρας… Θα μας σώσει ο παπάρας ε;

    4. Η μονη λυση για την Ελλαδα μας ειναι η αλλαγη γεωστρατηγικου προσανατολισμου.Grexit και εξω απο ευρω και νατο και συνεργασια με την ομοθρυσκη δυναμη την Ρωσια του Πουτιν.

    5. αντε ρε βλαδιμηρε πατα κανα κουμπακι να σφηξουν λιγο οι κολοι….

    6. Στον Ερντογαν το είπε; Α αν θέλει ας του στείλει κανα πολεμικό αεροσκάφος να του το κάνει τραγκλίδια!

    Comments are closed.