ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΥΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

    Κοινοποίηση:
    934903

    Κίνηση ματ από Αδωνι, άνοιξέ το σπίτι του!

    Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην κατάθεση του υποστηρίζει ότι ο Φρουζής της Novartis έδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσω συνεργάτιδος του στον Άδωνη Γεωργιάδη για να ανακαινίσει το σπίτι του.

    Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε να γίνει αυτοψία στο σπίτι του από την κάμερα του STAR για να διαπιστωθεί αν όντως έχει γίνει ανακαίνιση.

    Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που τηλεοπτική κάμερα μπαίνει στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη όχι για να καταγράψει μια οικογενειακή εκδήλωση αλλά για να κάνει αυτοψία στο εσωτερικό του και να διαπιστώσει αν ισχύουν οι καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα, ότι το σπίτι του ανακαινίστηκε με χρήματα που πήρε από τη Novartis.

    Προστατευόμενος μάρτυρας: «Πήρε χρήματα από τη Novartis για την ανακαίνιση»
    «Πήρε στο χέρι δύο εκατ. ευρώ όταν εξασφάλισε να πληρωθούν τα 65 εκ. οφειλές στη Novartis. Έγινε σάλος στην αγορά γιατί ο Φρουζής εξασφάλισε τη δική του εταιρία τη Novartis και μέσω μίας συνεργάτιδάς του, ποσά 50 και 70 χιλιάδων για ανακαίνιση σπιτιού σε φάκελο στο Ledra Marriot που δόθηκαν στη γραμματέα του Κατραβά»

    ‘Άδωνις : Δεν έχω κάνει ανακαίνιση εδώ και πολλά χρόνια
    Ξεκινήσαμε την αυτοψία από το ισόγειο. Πάνω στην πόρτα της εισόδου υπάρχουν έντονα τα σημάδια της φθοράς. Προχωρήσαμε στον χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι.

    Συγκρίναμε τη σημερινή κατάσταση του σαλονιού και της κουζίνας με την εικόνα που είχε καταγραφεί στις 22 Ιουνίου 2009 την ημέρα του γάμου του. Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

    Όπως βλέπετε η εσωτερική διακόσμηση, τα έπιπλα σαλονιού και της κουζίνας φαίνεται ότι είναι ακριβώς τα ίδια.

    Ανεβήκαμε και στον πρώτο όροφο όπου τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανέστατα στις κουπαστές της σκάλας αλλά και στους τοίχους

    Τα σημάδια της υγρασίας είναι εμφανή σε πολλά σημεία των δωματίων όπως και τα ραγισματα σε πόρτες και γυψοσανίδες.

    ΔΕΙΤΕ το το 09:10 ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Tα λεφτά ήταν ευγενική χορηγεία και Ευγενεία δεν είχε αντίρηση.

    2. ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ . Η ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΛΑ ΦΙΑΧΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ 300€. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΘΕΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .

    3. Έλα ντε, πες τα ρε φίλε

    4. Έχεις και βίλα viki??τοσα λεφτά δλδ??
      Χάπια να τα παρεις!!!

    5. Το εβραιοσκυλο τα πήρε και τα έχει στο εξωτερικό!οσο για το σπίτι του που το έδειχνε στο σταρ,σιγά το σπίτι δλδ….τόση είναι η δίκη μου αποθήκη στην βίλα μου!!!

    6. Ο Τσίπρας ένα καλό έχει κάνει στην Ελλάδα απομυθοποίηθησε την αριστερά που από το 74 και μετά ήταν η ιερή αγελάδα,,αν κάνει άλλο ένα καλό , βαλέι φυλακή αυτό το μογκολο ,εγώ παίζει να των ψυφησο…..και καλά λέμε τώρα!!!!
      ΥΓ.αν και δεν πιστεύω να γίνει κάτι γιατί όλα τα γουρούνια στη βουλή την ίδια μούρη εχουν

    7. Ο κτηνανθρωπος πολακης μαζι με ολη την συμμορια συριζα,εστεισαν καλο σκηνικο

    8. Ε και; Πήρε τα 2 μύρια, τα έχωσε σε offshore και σε γλάστρες και ποια ανακαίνιση και φούμαρα ρε;

    9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ , ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ , ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΙ , ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟ(Υ)ΠΙ(ΔΙ)ΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ , ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΤΟ Θ. ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ .. ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ . ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ , ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ; ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ Θ. ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ .

    10. Μην σας κοροιδευουν Ελληνες με πουστιες οι κ(Υ)νοβουλευτικοι .
      Κανεις δεν θα τιμωρηθει για την καταστροφη μας . ΟΛΟΙ τους ειναι υπηρετες ξενων .
      Ακομη ενα θεατρικο εργο ειναι και αυτο . Μην σας περνανε για τοσο ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ .
      Μην ασχοληστε με οτι σας παρουσιαζουν τα καθαρματα για να σας απροσανατολισουν απο την νεκρωσημη ακολουθεια του Εθνους μας και του γενους .
      ΞΥΠΝΑΤΕ γαμω τα κεφαλια σας ΞΥΠΝΑΤΕ !

      1. σκασε τρομπα ημιμαθη. δεν ειναι ολοι το ιδιο. μασας κι εσυ την καραμελα των προπαγανδιστων και βριζεις τους αλλους, χαιβανι

        1. Φιλε μου και ομως ΟΛΟΙ και οι 300+την γλαστρα τους ειναι ΟΛΟΙ της ιδιας συμμοριας .
          Φυσικα εσυ εισαι μαλλον καποιου μαντριου κομματοσκυλο και επομενως δεν μπορεις να δεις περα απο την μυτη σου , γιατι τα μυαλα σου εχουν γινει βουρκος .
          Νασαι καλα που με λες ημιμαθη …και καταλαβα οτι εσυ εισαι τερας μορφωσεως !
          Μην ξεχασεις να πας στις ελεγχομενες κατοχικες καλπες ΤΟΥΣ για λευτερωθεις !
          ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ σας εκαναν ; ΤΟΣΟ ;

          1. Απόδημε διαφωνώ μαζί σου. Όλοι πλην της Χρυσής Αυγής είναι διαφθαρμένοι. Λυπάμαι αλλά – όσο και εάν είσαι ΕΣΥ κοαμματόσκυλο τύπου “Viki” και προσπαθείς να μας πουλήσεις “πνέυμα” – η Χρυσή Αυγή δεν έχει πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από την ταλαιπωρημένη καμπούρα του Έλληνα και δεν έχει προδόσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αντιθέτως, μάχεται καθημερινά υπέρ της διαφάνειας, της εκδίκασης και της τιμωρίας (εάν βρεθούν ένοχιοι), των διεφθαρμένων πολιτικών. Αυτό είναι η αλήθεια, σ’αρέσει δεν σ’αρέσει. Τώρα, trolls που γενικεύουν τους χαρακτηρισμούς τους προς τους πολιτικούς και επιθυμούν να δουν ορισμένα κοροϊδα να μην πάνε στις κάλπες, ώστε ο μειοψηφικός κομματικός στρατός των προδοτών, να εκλέγξει τους αηαπημένους τους διαπλεκόμενους προδότες, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.
            Έχεις; δει εσύ κανένα άλλο κόμμα να λέει (και να εννοεί επιπλέον) αυτό:
            https://www.youtube.com/watch?v=eBlOx5TtEmg
            ;

    11. Οπως η Υποθεση της ΧΑ ηταν στημενη εις γνωση της για να ανεβασει τη ΝΔ. Ετσι και αυτη η υποθεση ειναι ακριβως το ιδιο για να ενισχυσει το ΣΥΡΙΖΑ. Ολα τα κομματα εντος και εκτος κυνοβουλιου ειναι τσιρακια των Μασσονων

      1. Δεν ειναι ετσι ο διωκομενος στην πραγματικοτητα ωφελειται γιατι οι διωξεις και στισ 2 περπτωσιες ειναι εξοφθαλες φουσκες

    12. Το οτι δεν ανακαινισε το συγκεκριμενο σπιτι,δεν σημαινει οτι δεν τα πηρε κιολας.Μπορει να αγορασε καινουργιο στο ονομα του γιου του στο Saint Moritz.

    13. του λενε πηρες λευτα απο novartis (για να ανακαινηση το σπιτι) και λεει δεν ανακαινιστηκε.αρα?

    14. Μα τόσο δούλεμα…;
      …εβαλε στην τσεπη 2 εκατομμυρια , και για αλλωθι , “”θα αφησουμε το σπιτι άβαφο , και θα το δειχουμε αν τύχει και βρωμίσει κατι””

    15. Οπως η Υποθεση της ΧΑ ηταν στημενη εις γνωση της Χα για να την ανεβασει.Ετσι και αυτη η υποθεση ειναι ακριβως το ιδιο για να ενισχυσει την ΝΔ.Ολα τα κομματα εντος και εκτος κυνοβουλιου ειναι τσιρακια των Μασονων

      1. Οπως η Υποθεση της ΧΑ ηταν στημενη εις γνωση της για να ανεβασει τη ΝΔ. Ετσι και αυτη η υποθεση ειναι ακριβως το ιδιο για να ενισχυσει το ΣΥΡΙΖΑ. Ολα τα κομματα εντος και εκτος κυνοβουλιου ειναι τσιρακια των Μασσονων

    16. Οπως εκανε η ΝΔουλα στη ΧΑ με “προστατευομενους (ψευδο)μαρτυρες” και μετανοημενα “πρωην μελη της ΧΑ” και εχωσε φυλακη σχεδον ολη την ΚΟ της ΧΑ,ετσι τα ιδια παθαινει τωρα απο τον συριζουλη.Ροδα ειναι και γυριζει.Αλλα δυστυχως δεν θα παει κανενας απ’αυτους φυλακη,ουτε για μιση ωρα.

    17. αυτή τόσο γκαβλιτα τι βρείτε από αυτόν τον ανεραστο σαγόνια αλλά Γιάτσεκ Γκμοχ ???

      1. Βρήκε κάτι μαύρα, όπως η Βικυ Σταματη! Ξυπνατε ρε!

      2. Πήγαινε στο ίντερνετ κ ψάξε εκπομπή Καρατζαφέρη για γεωργιαδη κ πρωθυπουργό σαμαρά. Θα καταλάβεις πολλά

      3. Δεν τον εχεις ακουσει πως μιλαει οταν πουλαει; Ροδανι παει η γλωσσα του.Και μετα το γλυψιμο που εριχνε στον Ατνωνη,ενω σαν βουλευτης του Καρατζαφιοζη τον εβριζε.Εχει μεγαλη γλωσσα ο Μπουμπουκης.Αυτα ειδε η γκαβλιτα και σου λεει θα κανει και δυνατα πινελα.

    18. Όταν ο μπουμπούκος της ψήφιζε το ’12 τον νόμο περί προστασίας μαρτύρων, δεν ήξερε τι ψήφιζε? Τα καλά και συμφέροντα ρε μαλάκα? Αμ! δεν πάει έτσι. Τώρα ο ΣΚΑΪ γράφει για “κουκουλοφόρους” Όχι ρε τσοντοκάναλο, “προστατευόμενοι” μάρτυρες τους λένε, εσείς θέλετε να τους υποτιμήσετε γιατί άραγε?

    Comments are closed.