ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ! ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ! “ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΤΙ…” – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    319c7d_3

    Σοκάρουν οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις φυλακές,,,

    Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, από τις γυναικείες φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ όπου κρατείται, φέρεται να έχει δώσει στις Αρχές τα ονόματα των δύο ανδρών – όπως τουλάχιστον εκείνη τα γνώριζε – και τα κινητά τους τηλέφωνα.

    Παράλληλα, εμφανίζεται να έχει αποκαλύψει και την εμπλοκή ενός άλλου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα με την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την «πέρασε» σε εκείνη.

    Η νεαρή υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το περιστατικό αυτό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάμερα, επομένως το πρόσωπο του άνδρα έχει καταγραφεί.

    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

    «Όταν είδα στο ίντερνετ τη φωτογραφία από τη σύλληψή της με την κουκούλα και ότι επρόκειτο για 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, κόρη αστυνομικού, κατάλαβα ότι είναι η Ειρήνη. Έχασα όλο τον κόσμο», δήλωσε στην εφημερίδα ο 31χρονος πρώην σύντροφος της νεαρής, με την οποία διατηρούσαν σχέση για περίπου ένα χρόνο και μάλιστα συζούσαν.

    Όπως ανέφερε ο Στράτος, η Ειρήνη είναι ένα καλοκάγαθο και άπειρο κορίτσι, το οποίο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. κατσε ισοβια μεσα με οτι αρσενικο κυκλοφορει εχεις παει δεν σε λυπαμαι καθολου οτι σπειρεις παιρνεις

    2. Εψηνε τον μαύρο από την Αιθιοπία για να την κανονίσει και πάρε δώσε με τους ρωμάνους με τις ψεύτικες ταυτότητες.

    3. ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ……….ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ

    4. Βλέπω όταν αναφερόμαστε στο δήθεν μοντέλο με την λέξη πουτανα βιζιτου δεν το δημοσιεύετε ε;

    5. ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΙΝΗ 20 ΧΡ. ΠΕΡΙΠΟΥ !!!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ !!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!! ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 2 ΚΙΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ !!!!!!!! ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΙΔΙΟ !!!!!!! ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΙ !!!!!!!!!!! Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙ’ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!! ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΠ’ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

    6. Αφήσαμε τα δικά μας και πιάσαμε το Χονγκ Κονγκ.
      Τι έγινε με εκείνη την υπόθεση με τη μεγάλη σπείρα που έστελνε τα πακέτα με το ΚΤΕΛ Αθήνα – Θεσ/νίκη – ΔΡΑΜΑ ?
      Δεν ακούγετε τίποτα ξέρει κανείς?

    7. γιατι ρε φιλε εσενα η δικια σου φατσα εχει στοιχεια κακοποιου η αγαθου

    8. Ρε φιλε μας δουλευεις, καλοκαγαθο κοριτσι,μονο την φατσα της να δει καποιος θα καταλαβει

    Comments are closed.