ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ [ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Κοινοποίηση:
EKTAKTO-MAKELEIO-3-2-1

Τραγική εξέλιξη για τον 21χρονο φοιτητή που αγνοείτο εδώ και μία εβδομάδα στην Κάλυμνο.

 

Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε νεκρός επτά μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η σωρός του Νίκου Χατζηπαύλου βρέθηκε σε απόσταση μόλις 80 μέτρων από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του την περασμένη Κυριακή.

Τον άτυχο φοιτητή εντόπισε τυχαία στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου (25/11) ένας νεαρός κάτοικος του νησιού. Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές που «χτένισαν» όλο το νησί.

xathz

Στο σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο, είναι κατ΄ομολογίαν κατοίκων του νησιού ένα σημείο το οποίο πηγαίνουν με αρκετή προσοχή, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Ο 21χρονος είχε πάει για πεζοπορία την Κυριακή το μεσημέρι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία κι έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα: Από τη στιγμή που το σώμα του βρέθηκε μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε το ποδήλατό του, πώς γίνεται τα παπούτσια και οι κάλτσες του να βρέθηκαν στην άλλη άκρη του βουνού; Σε αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει η Αστυνομία και η νεκροτομή.

Αυτήν την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τον τόπο όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες φέρει μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Φυσικά, ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται να δώσει η αυτοψία  του χώρου, η αυτοψία και η νεκροτομή του ιατροδικαστή.

Το πτώμα εντόπισε τυχαία ένας νεαρός κάτοικος που μάζευε χόρτα για τα ζώα του, μέσα σε ένα μικρό ρέμα δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: