ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    foto1

    Σε λίγο καιρό όλες αυτές τις σκηνές που θα δούμε παρακάτω και τις φρικτές ιστορίες που θα μάθουμε είναι πάρα πολύ πιθανόν να τις ζήσουμε και εμείς στις πόλεις μας και στα σπίτια μας.
    Αφρικανοί κάνουν ό,τι θέλουν με τις Γερμανίδες, τις κοροϊδεύουν στο δρόμο και προσπαθούν να τις ελέγχουν χωρίς να φοβούνται κανέναν.

    Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μια μάνα ξεσπά σε κλάματα στα δικαστήρια στην Γερμάνια διότι μόλις αθώωσαν τον δράστη της κόρης της. Η ιστορία είναι ως έξης: Η κόρη της, μια νεαρή κοπέλα, πήγε μια μέρα για καφέ σε ένα μπαρ. Ύστερα από λίγο έρχεται ένας Αφρικάνος, της κάνει παρέα και την καλεί για ένα ποτό στο σπίτι του, εκεί όπου τους περιμένει και ο φίλος του Αφρικανού. Το σχέδιο ήταν να προελκύσουν μια κοπέλα και να την βιάσουν μαζί. Αυτό έκαναν και με την 27χρόνη φοιτήτρια, δηλαδή την κλείδωσαν μέσα στο διαμέρισμα και την βίαζαν επί ώρες μαζί. Η κοπέλα έπαθε σοκ και αυτοκτόνησε.

    Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι δεν τιμωρήθηκαν οι δράστες, ενώ το χειρότερο είναι πως όταν η δημοσιογράφος αντίκρισε τον δράστη έξω από τα δικαστήρια, αυτός απήντησε με ειρωνεία στην ίδια, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον δικάσει, κανείς άλλος, και αποχωρεί χαμογελώντας. Αυτούς μάζεψε και μαζεύει η Ευρώπη καθημερινά για να μετατρέψει την ζωή των Ευρωπαίων πολιτών μια ζωντανή κόλαση.

    Το εξωφρενικό πλέον είναι στην Αγγλία όπου σε μια πόλη της, βίασαν 1400 παιδιά, δράστες που κατάγονταν κυρίως από Πακιστάν, και όποιος μιλήσει είναι ρατσιστής. Το ρεπορτάζ έγινε το 2014, και τίποτε δεν άλλαξε από τότε. Όχι μόνον δεν τιμωρούνται αυτοί οι δράστες αλλά καθημερινά και μεθοδικά καλούν όλο και περισσότερους να έρθουν.

    Ακόμη, ένα βίντεο σχετικά με ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο ξυλοκοπούν για να διασκεδάσουν και να το ανεβάσουν στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή είναι η Ευρώπη και τα παιδιά της σήμερα, τι μέλλον μπορεί να περιμένει κανείς από αυτές τις ψυχές.

    Η πτώση Ευρώπης-οι τελευταίες μέρες της:


    Η καθημερινότητα στο Βερολίνο:

    Οι καταστηματάρχες φοβούνται για την ζωή τους καθώς κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα μπροστά στο μαγαζί τους, τους κλέβουν συνεχώς ενώ οι ίδιοι είναι ανυπεράσπιστοι. Οι γυναίκες στο δρόμο παρενοχλούνται σεξουαλικά ενώ τα πάρκα είναι γεμάτα από εμπόρους και ναρκομανείς. Δεν φοβούνται κανένας από αυτούς την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί τις περισσότερες φόρες είναι ανυπεράσπιστοι και πλέον κάνουν τα στραβά μάτια. Τα εγκλήματα είναι τόσα πολλά που δεν τα προλαβαίνουν.

    Σύντομα και στις δίκες μας γειτονίες θα εξελίσσονται οι ίδιες εικόνες. Ετοιμαστείτε ανάλογα διότι το σχέδιο τις ελίτ προχωρεί, ενώ εμείς κοιμόμαστε, αλλά σύντομα θα αναγκαστούμε να ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο.


    nikosxeiladakis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Άμα θέλετε να δείτε το μέλλον της Ελλάδας,πηγαίνετε μία βόλτα στο Λονδίνο. Ζήτημα είναι αν θα βρείτε λευκό σε ορισμένες περιοχές. Όταν πήγα στον αντίστοιχο τους ΟΑΕΔ(Job Centre λέγεται) για να βγάλω το insurance number(που μου το ζητούσαν από την πρώτη μου δουλειά), ήμουν ο μοναδικός Ευρωπαίος!!! Όλο μαύρους και Ασιάτες έβλεπες. Ο καθένας του με 4-5 παιδιά…Όλοι τους με επιδόματα ζούσαν. Και μάλιστα ήταν απαιτητικοί και αγενείς προς στους υπαλλήλους…Τραγικές καταστάσεις. Για αυτό και ψήφισαν οι Άγγλοι υπέρ του Brexit. Στο Βορά από York και πάνω τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα αλλά δεν υπάρχουν τόσες δουλειές όσο στον νότο.

    2. ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΠΟΤΑΜΙ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΛΠ ΓΕΙΝΙΚΩΣ ΞΕΣΙΚΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΥΜΟ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ

      1. Πολύ σωστά. Φτάνει πια ο κομματικός διαχωρισμός. Εϊναι ένα παιχνίδι για να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση… ΓΕΝΙΚΟΣ ξεσηκωμός είναι η λύση, πρέπει να ξυπνήσουμε!!!! Ετοιμάζουνε πάλι δημοσκοπήσεις λές και ο Κούλης είναι η λύση, τα ίδια είναι, δεν αλλάζει τίποτα. Η χρυσή αυγή από τη στιγμή που είναι τρίτη δεν γίνεται τίποτα!!! Ρε μας κοροιδεύουνε ρε ξυπνήστε! Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Μέχρι να διαλυθεί τελείως η πατρίδα μας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΝΕΝΑΣ – ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ.

    3. Χρυσή Αυγή η μόνη λύση για την Ελλάδα.

    4. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

      Σε γνωρίζω Έλληνα.
      Το Αίμα σου πηγάζει από το ιερό λάδι που βγήκε από τα λείψανα των Αγίων Πατέρων σου.
      Που πέθαναν με την Ιερή προσευχή στα χείλη τους : ” Χαίρε Ω! Χαίρε λευτεριά “.

      Σε γνωρίζω Έλληνα.
      Ένα απλήρωτο γραμμάτιο…
      Χρωστά Αυτή η γενιά στον εαυτό της.
      Απέναντι στην ίδια την πατρίδα του.
      Απέναντι στην ίδια την ανθρωπότητα…
      Για την κατάντια της Ολυμπιακής πνευματικής φλόγας…
      Που παραδόθηκε από τους Ελληνόφωνους Δεσπότες και αρχιμανδρίτες του Κίσινγκερ στα χέρια του Θεού του Ξέρξη.

      Σκεπασμένος με το ένδυμα των προγόνων του ο Νεκρός από πνεύμα Ελληνικό ο Έλληνας.
      Κοιμάται υπερήφανος για τους Πατέρες του…Τον ύπνο της σκλαβιάς του.
      Μακριά της Ανθρωπιάς της Πατρίδος του.
      Μακριά από το πνεύμα του φωτός του.
      Μακριά από τα Ιερά και Όσια της Αγίας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΊΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.

      Υπερήφανοι για το “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”…
      Σήμερα οι Έλληνες διακονούν τα στρατεύματα της τζιχάντ και τους παρέδωσαν αμαχητί την Χώρα.

      Σήμερα το Υπέρ πίστεως και πατρίδος… δεν βρήκε οικογένεια ούτε Χριστό στην Ελλάδα…
      Αλλά μια Εκκλησία που αντί να ευλογεί, να χτίζει για πρέπουσα γνώση την των αλλοθρήσκων εθνών κατάρα εις τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς.

      Ο πύργος της Βαβέλ των Ιουδαίων…
      Είναι η βασιλείς υπουργοί και βουλευτές του Κράτους του Σώματος της ανθρωπιάς των σημερινών Ελλήνων.
      Τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας… που αλληλοτρώγονται αναμεταξύ τους…
      Και όλα ανήκουν στο ένα σώμα και Μια καρδιά. …Στο Νέο των Εβραίων Ισραήλ εν τη γη της επαγγελίας τους …
      Στην γη των διχασμένων και δηλητηριασμένων Ελλήνων από τον φθόνο της μασονικής τεκτονικής ιδεολογίας των κομμάτων τους …

      Σε γνωρίζω Έλληνα.
      Είσαι Αυτός που τον Ιούδα έχεις επάνω στην συκιά κρεμασμένο. ..
      Και ως Ιούδας εσύ τα παιδιά σου σκλάβους στα πολυεθνικά συμφέροντα … στον Καιάδα του Ξέρξη πετάς.

      Σε γνωρίζω Έλληνα.
      Εσύ είσαι στην Εικόνα Αυτός ο Χριστός…..Και στην Ουσία σου ως Θεού Υιός. …τα έργα σου….Είναι….
      Αντίχριστα.

      Ιωάννης Έλλην Ορθόδοξος πολίτης.

      Αναρτήθηκε από socrat

    Comments are closed.