ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ “ΜΠΡΑΒΟΙ” ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ 60ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΑΝΑΤΟΣ!ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΜΤΖΗ! ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    a4

    Μία γυναίκα φέρεται να ήταν η αιτία για την αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μπαρ στο κέντρο της Σπάρτης, που στοίχισε τη ζωή του 61χρονου ιδιοκτήτη.

    Δράστες είναι δύο Γεωργιανοί 33 και 38 ετών, οι οποίοι διασκέδαζαν στο μπαρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες ήταν υπό την επήρεια μέθης και με αφορμή μία γυναίκα ξέσπασε ο καβγάς με θαμώνες του καταστήματος.

    Στη συνέχεια, ο καβγάς μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος και οι δράστες ξυλοκόπησαν με γρονθοκοπήματα τέσσερις Έλληνες, τον άτυχο 61χρονο, τρείς ακόμα άνδρες ηλικίας 46, 54, 57 ετών, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του θύματος, καθώς και μία 32χρονη Ρουμάνα. Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.
    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

    Κινηματογραφική η σύλληψή τους

    Ένα ανθρωποκυνηγητό ακολούθησε την αιματηρή συμπλοκή έξω από το μπαρ στην Σπάρτη, καθώς οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

    Αρχικά, οι αστυνομικοί έσπευσαν για έρευνα στην κατοικία του πρώτου, σε μια πολυκατοικία, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δεύτερο δράστη.

    Μετά από ώρα,  έφυγαν από το σημείο, ή έτσι φάνηκε, καθώς κάποιοι είχαν μείνει να επιτηρούν διακριτικά την περιοχή, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

    Ο 38χρονος τότε έπεσε στην «παγίδα» και σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο δεύτερος δράστης είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας και κρυβόταν. Όταν είδε τους αστυνομικούς να φεύγουν, κατέβηκε και έτσι οι αστυνομικοί τον έπιασαν.

    Και οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς ήταν τραυματισμένοι, ενώ οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίθηκαν.

    Τι λένε οι αυτόπτες 

    Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς αυτόπτες μάρτυρες, η συμπλοκή ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα και πολύ γρήγορα συνεχίστηκε στην είσοδό του.

    Οι δράστες χτυπούσαν με μανία τα άτομα που βρίσκονταν απέναντί τους, με τον άτυχο 60χρονο να γρονθοκοπείται μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

    Η είδηση του αποτρόπαιου εγκλήματος συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σπάρτης με συγγενείς και φίλους του άτυχου 60χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο “έφυγε” ο δικός τους άνθρωπος.

    Μάλιστα, από το πρωί στον τόπο του συμβάντος, έχουν αφεθεί λουλούδια και κεριά στη μνήμη του εκλιπόντος.

    la1la2

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Συγκλονισμένη πληροφορείται η τοπική κοινωνία της Σπάρτης την είδηση της στυγερής δολοφονίας του Γεωργίου Αρφάνη, 60 περίπου έτων, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1), έξω από γνωστό ελληνάδικο της Σπάρτης

    Δράστες του εγκλήματος φέρονται να είναι δύο άνδρες από τη Γεωργία, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε στο κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο Αρφάνης φέρεται να δέχτηκε πολλαπλά γρονθοκοπήματα, τα οποία αποδείχτηκαν μοιραία για τη ζωή του. Παρά την άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον 60χρονο άνδρα, ο οποίος είχε υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς στο κεφάλι και στον αυχένα.

    a2
    Από την επίθεση των δύο Γεωργιανών τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τον αδελφό του θύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με τραύματα στο κεφάλι, καθώς και έναν ακόμα άνδρα, φίλο του νεκρού, που έχει υποστεί ελαφρύτερους τραυματισμούς.

    a1

    Το ζεϊμπέκικο που έγινε θάνατος. Σύρραξη, ξύλο και ένας νεκρός σε μπαρ της Σπάρτης. Γεωργιανοί οι δράστες. Τι αναφέρει η αστυνομία

    Όταν το κακό γίνεται στον διπλανό σου θα φθάσει και σε σένα.
    Η αύξηση της εγκληματικότητας λόγω πολλών παραγόντων που δεν είναι του παρόντος να δούμε τα αίτια έφθασε και στη νύχτα της Σπάρτης αφού δύο αλλοδαποί γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου τον Γιώργο Αρφάνη έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Σπάρτης, που παίζει ελληνική μουσική επί της Ευαγγελιστρίας, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου.
    Η συμπλοκή έγινε μεταξύ του θύματος και δύο αλλοδαπών από τη Γεωργία, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου όπως ειπώθηκε και τον άφησαν να ξεψυχήσει στο έδαφος…..
    Δείτε τον άτυχο 61χρονο:

    a3

    Λεπτομέρειες αναφέρονται στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
    Συνελήφθησαν, στις 3.1.2018 και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
    Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 33χρονος και ο 38χρονος, ευρισκόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), αφού διαπληκτίστηκαν με τους θαμώνες του καταστήματος, τραυμάτισαν με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, αντίστοιχα και μία 32χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
    Οι ανωτέρω τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησαν.
    Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

    Λουλούδια και κεριά στο σημείο της δολοφονίας

    lakonia1-600x391

    Απίστευτο..

    Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στην Γερμανία,ένας Έλληνας πού προέβαινε σε παράνομες πράξεις,
    Α)Αν ήταν σε βαθμό πλημμελήματος χωρίς φυλάκιση απλά γινόταν απέλαση και απαγορευόταν για πάντα η είσοδος του στην Γερμανία,
    Β)Αν ήταν κακούργημα, φυλακίζονταν κι όταν είχε εκτίσει την ποινή του γινόταν πάλη απέλαση και απαγόρευση εισόδου στην Γερμανία.
    Υστερόγραφο
    Αν ήταν μεταξύ μεταναστών,
    Δηλαδή Έλληνας σκότωνε Έλληνα δεν τον έβαζαν καν φυλακή, απλά τον έστελναν πίσω αμέσως και του απαγορευόταν η είσοδος για πάντα στην Γερμανία.
    Εμείς ισόβια
    Που είναι 25 χρόνια
    Που αμέσως είναι 18,
    Που γίνονται 12 λόγου πολλών κρατουμένων,
    Που με νόμο Παρασκευόπουλου βγαίνουν στα 7 και συνεχίζουν να είναι στην Ελλάδα

    ΠΗΓΕΣ
    lakonikos.gr
    apela.gr
    notospress.gr
    ionian tv
    www.dimotikiagoratislakonias.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Η ΣΠΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΗΣ..ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ!!

      1. Εσείς οι πουλημένοι των νεοταξιτών, κάντε όση προπαγάνδα-προβοκάτσια θέλτε εναντίων της ΧΑ. Ο κόσμος ξυπνάει σιγά-σιγά. Χτυπηθείτε όσο θέλετε στο πάτωμα και δυστυχώς για εσάς, η ΧΑ είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που ασκεί κοινοβουλευτικό εργό υπερ της Ελλάδας και των Ελλήνων και κοινωνικό ακτιβισμό. Ψήσατε τα μυαλλά των Ελλήνων με την προπαγάνδα σας όλα αυτα τα χρόνια και να που καταντήσατε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Νομίζετε ότι θα είστε “βολλεμένοι” για πάντα ασκώντας την προπαγάνδα των αφεντικών σας που διαλύουν την χώρα μας.

    2. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θέλατε για 45 χρόνια;;; Προσέξτε μη σας πουν ρατσιστές.

    3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ.
      ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
      ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ……Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ………

    4. ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    5. καλα τους εκανα εγω τους κωλογεωργιανους μπραβους που τους ξαπλωσα εξω απο το μπουζουξιδικο που δουλευανε χωρις ελεος αυτοι θελουν κρεμασμα

    6. Όξω ρε πούστιδες από την παράγκα! Κωλοαλβανοί, κωλογεωργιανοί, κωλοαφγανοί, κωλοπακιστανοί! Έχουμε γεμίσει όλη τη σαβούρα. Την έχουν γαμήσει τη χώρα μας!

    7. Τα έχει ρυθμίσει όλα όμορφα και ωραία ο Soros (και) για το κορόιδο τον Έλληνα, δια μέσου των μαριονετών του πολιτικών. Οικονομική υφαρπαγή της Ελλάδος + συλλογή όλης της μαφίας του κόσμου (οι οποίοι έλκονται στην Ελλάδα από την ευνοΙκή μεταχείρηση που τους παρέχει το κράτος του Soros).
      Αυτοί που ενεπλάκησαν στον καυγά – από ότι φαίνεται από το ρεπορτάζ – δεν ήταν ερασιτέχνες που απλά “έριξαν και έφαγαν μερικές ψιλές”. Αλλά φαίνεται να είναι επαγελματίες (τραμπούκοι-δολοφόνοι) και ενδεχομένως να το έχουν ξανακάνει και να την έχουν γλιτώσει μέχρι τώρα.

    8. ολη την αληταρία της Γεωργίας την εχουμε εισαγει στην Ελλαδα…κανουν τις πιο αιματηρες ληστειες μπαινουν στα σπιτια βιαζουν σκοτωνουν καινε και εχεις τα μπασταρδα του συριζα να τους φυλανε 5 αστυνομικοι και σωματαφυλακες τον καθεναν..εχουν αφησει τη χωρα στο ελεος των χιμπατζηδων γεωργιανων,πακιστανων,αφγανων,αλβανων και δε συμαζευεται…εχεις τον τοσκα και το παιζει υπουργος κοροιδευοντας τον κοσμο και μια αστυνομια ουσιαστικα ευνουχισμενη….σημαδια μιας ξεπουλημενης χρεοκοπημενης χωρας ακυβερνητης και μια ρουλετα θανατου να γυριζει πανω απ τα κεφαλια μας για το πιος θα ειναι ο επομενος…ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

      1. Έξω Γεωργιανοί. Πακιστανοί Αφγανοί και όλη σφρικανι.

    9. Το αρνάκι στη σούβλα πρεπει να εγινε λουκούμι!!

    10. έτσι είναι αυτά Χίο.. στα κατεχόμενα κράτη ο πολίτης είναι αναλώσιμος! σε 7 χρονάκια θα είναι έξω..

    Comments are closed.