Ο θόρυβος ακούστηκε πριν η φωτιά γιγαντωθεί, ήταν μερικά δευτερόλεπτα αφότου το θηριώδες αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού.Όπως περιγράφει μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό ακόμη το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου δεν είχε ζωστεί από τις φλόγες που τελικά τον οδήγησαν στον θάνατο.Η γυναίκα, που μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, είπε πως κινητοποιήθηκε καθώς άκουσε έναν περίεργο θόρυβο, κάτι σαν μικρή έκρηξη, ήταν όπως θόρυβος ενός ελαστικού που σκάει, είπε.Τότε, όπως περιέγραψε, είδε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα.
Όπως είπε η μάρτυρας εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε παρά μια μικρή φλόγα και λόγος καπνός. Τίποτε δεν προμήνυε τη συνέχεια. Μάλιστα οι πρώτοι διερχόμενοι οδηγοί, είπε η γυναίκα, δεν φάνηκε να αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι κάποιοι οδηγοί να αντιληφθούν τη φλόγα, να σταματήσουν και να σπεύσουν σε βοήθεια του οδηγού.Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας ο θόρυβος ήταν περίεργος, δεν ήταν ούτε θόρυβος σύγκρουσης, ούτε όμως και μεγάλος θόρυβος που να παραπέμπει σε κάποια μεγάλη έκρηξη στο όχημα.
Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τα αίτια του δυστυχήματος
Τι δείχνουν οι κάμερες της Τροχαίας
Τις κάμερες της Τροχαίας και διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού εξετάζει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα που οδηγούσε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος με συνέπεια να απανθρακωθεί ζωντανός.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες έχουν καταγράψει την πορεία του οχήματος που κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο μετά την έξοδο 9 στο ύψος του Νέου Ηρακλείου. Το όχημα φαίνεται να κινείται ομαλά και ξαφνικά ελαττώνει ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες. Ο οδηγός προφανώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει αν και φαίνεται να έκανε το όχημα στην άκρη ωστόσο δεν πρόλαβε να κατέβει.
Συμμετέχουν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και των Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής
Παναγιώτης Μαυρίκος. Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε «παιδί- θαύμα» των εκδόσεων, όταν σε νεαρή ηλικία, κατάφερε να εκδώσει πολλές διαφορετικές εφημερίδες και να λάβει σημαντικά χρηματικά ποσά από κρατική διαφήμιση , ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» και ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των δημοσιογράφων – εκβιαστών, είναι ο άνθρωπος που, κατά ανεπίσημες εκδοχές της αστυνομίας και πληροφορίες, κάηκε ζωντανός το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα στην Porsche Cayenne της συζύγου του, την ώρα που κινείτο στην Αττική Οδό. Μάλιστα από αστυνομικές πηγές η συζυγος του κατόρθωσε να αναγνωρίσει ότι θύμα είναι ο σύζυγος της.
Η είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο, κινούμενο στην Αττική οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, τυλίχτηκε από άγνωστη αιτία στις φλόγες, στο ύψος των εξόδων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης. Οι πληροφορίες συγκεχυμένες μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο η πρώτη ανεπίσημη ενημέρωση από την αστυνομία ήθελε το αμάξι να ανήκει στη σύζυγο του μεγαλοεκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, Ευαγγελία Συρίγου. Το πτώμα ωστόσο το οποίο βρέθηκε από άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, λόγω του ότι απανθρακώθηκε πλήρως, ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί. Λίγα λεπτά αργότερα οι πληροφορίες έκαναν λόγω, πως στη θέση του οδηγού, βρισκόταν ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.
Αυτόπτες μάρτυρες δίνοντας τις πρώτες μαρτυρίες είπαν πως το αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne «έκοψε αρχικά ταχύτητα και έπειτα τυλίχτηκε στις φλόγες. Το μαύρο τζιπ φαίνεται να προσέκρουσε στο στηθαίο, στην αριστερή λωρίδα, με την πόρτα του οδηγού να είναι στραμμένη προς το διάζωμα». Ο οδηγός, ανέφεραν κάποιοι, «προσπάθησε να βγει αλλά μάταια, αφού μυστηριωδώς οι πόρτες του πολυτελούς Cayenne είχαν μπλοκαριστεί από άγνωστη αιτία». Στην Αττική οδό επικράτησε το αδιαχώρητο, ενώ μάρτυρες τόνισαν πως «με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών έφτασαν τα πρώτα αυτοκίνητα με υπαλλήλους της Αττικής Οδού του Μπόμπολα, στη συνέχεια έφτασε η ΕΛ.ΑΣ και τελευταία η πυροσβεστική». Ήταν όμως αργά για τον οδηγό ο οποίος έχει βρει τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο.
Αναγνωρίστηκε;
Η σορός του άτυχου άντρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ κλήθηκε προς αναγνώριση η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου η οποία έπρεπε να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον άντρα της, αναγνωρίζοντας μόνο αντικείμενά του, όπως το χρυσό ρολόι και τη βέρα του τα οποία φέρεται να φορούσε την ώρα του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του αναγνώρισε τα αντικείμενα αυτά. Η πλήρης αναγνώριση του πτώματος θα γίνει με την μέθοδο του DNA, καθώς το πτώμα είναι πλήρως απανθρακωμένο και τα συγγενικά του πρόσωπα, και εν προκειμένω η σύζυγος, είναι αδύνατον να αναγνωρίσει το παραμικρό.
Την ίδια ώρα, δημοσιογραφικές σελίδες έκαναν λόγω για δηλώσεις του δικηγόρου του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωνε ότι ο νεκρός της Αττικής οδού είναι ο εκδότης της Ακρόπολης. Ο κ. Κούγιας ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διέψευσε την επιβεβαίωση και τόνισε πως «η αναγνώριση δεν έχει γίνει ακόμη, και πως μέχρι να γίνει καλό θα είναι να είμαστε αισιόδοξοι. Όλοι διερωτώμεθα γιατί να πάρει τον δρόμο προς την Ελευσίνα και όχι προς τη Βάρκιζα όπου είναι το σπίτι του. Υπάρχουν ερωτηματικά. Αν τελικώς είναι ο κύριος Μαυρίκος, υπάρχει μια τραγωδία που έρχεται. Έχει έναν ανιάτως πάσχοντα αδερφό τον οποίο προστατεύει από παιδικής ηλικίας, έχει δυο πολύ μικρά παιδάκια και μία ανυπεράσπιστη γυναίκα. Είχαμε συνδεθεί επειδή μέναμε και πολύ κοντά. Μαχητής της ζωής, αυτοδημιούργητος άνθρωπος αλλά δεν θέλω να κάνω αγιογραφία». Το αυτοκίνητο της συζύγου του εκδότη μεταφέρθηκε στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.
Η ζωή και η σύλληψη του μεγαλοεκδότη
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν δημοσιογράφος και εκδότης πληθώρας έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, με εκδοτικό όμιλο με έδρα την Ακτή Μιαούλη. Μερικά από τα μέσα ιδιοκτησίας του ήταν: «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», «24 ΩΡΕΣ», «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», «Αθλητική Ημέρα», «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»,www.greeknews.biz. Αν και ξεκίνησε από απλός ρεπόρτερ του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε ταχεία ανέλιξη ως εκδότης. Συνήθως επέλεγε ιστορικούς τίτλους εφημερίδων («Ακρόπολις», «Μεσημβρινή», «24 Ωρες», «Επικαιρότητα»). Υπήρξε, παράλληλα, και αντιπρόεδρος του Ψυχιατρικού νοσοκομείου – είχε παραχωρήσει, μάλιστα, το μισθό του στο ίδρυμα, σημειώνοντας πως ήταν συναισθηματικά δεμένος με αυτό, λόγω της περιπέτειας ενός συγγενικού του προσώπου. Πριν από την ενασχόληση του με το ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφία, ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν υπάλληλος στη ΔΕΗ. Σε αυτήν γνωρίστηκε με τη σύζυγό του Ευαγγελία, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Σοφία.
Ο τρόπος που ο κ. Μαυρίκος εξασφάλιζε την κρατική διαφήμιση για τις εφημερίδες του παρέμενε «θολός» για πολλά χρόνια. Όταν «έσκασε» η υπόθεση με το κύκλωμα δημοσιογράφων-εκβιαστών και με βάση το κατηγορητήριο εις βάρος του Παναγιώτη Μαυρίκου και των συνεργατών του, Παναγιώτη (Τάκη) Μουσσά και Χρήστου Φράγκου, οι τρεις τους είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, εκβιάζοντας κυβερνητικούς υπαλλήλους, με σκοπό να λαμβάνουν «ζεστό» χρήμα μέσω κρατικής διαφήμισης. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους.
Η κόντρα με τον Β. Μεϊμαράκη
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε βρεθεί στην επικαιρότητα λίγο πριν έρθει στο φως η υπόθεση των εκβιασμών, όταν, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, είχε επιτεθεί στον τότε πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Όπως είχε προκύψει τότε, από τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη «Διαύγεια», η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ είχε αρχικά αποφασίσει την παραχώρηση δωρεάν χρόνου και χώρου προβολής στα site της εφημερίδας «Ακρόπολη» και «24 Ώρες», έναντι 3.000 ευρώ μηνιαίως όπως συνέβαινε και με άλλες εφημερίδες. Η σύμβαση εν συνεχεία είχε ανανεωθεί από τη διοίκηση της ΕΡΤ, με την επαναλειτουργία της, με τη διαφορά ότι οι «24 Ώρες» αντικαταστάθηκαν από την αθλητική εφημερίδα «Αθλητική Ημέρα», συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία.
TO MAKELEIO ΤΗΡΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ
NΩΡΙΤΕΡΑ
Οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.
Πληροφορίες ότι τις έρευνες αναλαμβάνει το Τμήμα Aνθρωποκτονιων/Εκβιαστών
Το απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρεται στο νεκροτομείο στο Γουδι.
Στο σημείο έχει κληθεί και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν εάν η ανάφλεξη οφείλεται σε εμπρηστικό μηχανισμό και εάν είναι εγκληματική ενέργεια ή όχι.
Όταν το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά, ο οδηγός στην προσπάθεια να το σταματήσει εγκαίρως το έστριψε τέρμα αριστερά, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να εγκαταλείψει το όχημα, αφού σφήνωσε άθελά του την πόρτα του οδηγού στο προστατευτικό τοιχίο.
Δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τον οδηγό, όμως η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε με τραγικά αποτελέσματα.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού ατόμου που ανασύρθηκε μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επί της Αττικής Οδού.
Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, ενώ οι λόγοι της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως φαίνεται από τις κάμερες διαχειρισης της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, ο οδηγός (δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα) φαίνεται να σταματά στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και αμέσως μετά να τυλίγεται το αυτοκίνητο στις φλόγες.
Μάρτυρες λένε πως ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και απανθρακώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο γνωστού εκδότη, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το οδηγούσε η ίδια ή κάποιο συγγενικό της άτομο.
Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.
Διαβάστε επίσης:
Ό,τι και αν ακούγεται ότι έχει κάνει…στην τελική ας τον κατήγγειλαν οι εκβιαζόμενοι και αν έπρεπε να πληρώσει ας πήγαινε φυλακή ο άνθρωπος. Δεν αξίζε θάνατο για τέτοιου είδους αδίκημα, ρε παιδιά.
Το πιο πιθανο το σκηνοθετηαν και εβαλαν καποιον αλλο.Την κοπανησε για αλλες πολιτειες
Εάν το αυτοκίνητο ήτανε με υγραέριο θα γινότανε και έκρηξη στο πίσω μέρος,
2 Εκδοχές η την κοπάνησε,
Η τον φάγανε
H 13 ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΖΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ…ΔΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝΕ ΤΑ ΒΕΡΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΝΑΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ..ΤΟΥ ΤΟΠΑΝ ΧΤΕΣ..ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ!ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ…ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗ…ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ..ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΟΛΗ Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΟΚΑ ΧΑΣΙΣ ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ειναι σιγουρα ο Μαυρικος ο μακαρίτης ή εφαγε κανεναν αλλο ανθρωπάκο κ αυτος βρισκεται στις μπαχάμες κ πίνει κοκτέιλ στην παραλία;
Μπλέξαμε με τα σκατά σε αυτή την χώρα…
Bασικά θα συμφωνήσω με πολλούς, Τον έφαγαν ή την κοπάνησε! Δυστυχημα απλώς δεν ειναι!
Πιστεύεται αυτές τις μαλακιές που σας λένε ακόμα????
Τους «ξέφυγε» και είπαν τα τσοντοκαναλα ότι δεν υπήρξε εκρηκτικός μηχανισμός…σύντομα θα το αποσύρουν.. γιατί όταν έκλεψες ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ δεν πεθαίνεις εύκολα!!!! ΚΟΡΟΙΔΑ ΨΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!
Ο απατεώνας τους ζει και κάνει μπάνια στην Μαγιορκα!
Τον φάγανε ή πήρε τη θέση του κανένας φουκαράς μιας και το πτώμα απανθρακωθηκε και ο κουγιας στις δηλώσεις?
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ…
ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΛΛΙΚΑ…
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…
NEW LIFE…
ΦΕΥΓΕΙΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ…..ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΤΥ……ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!!!,,,,,,ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ……ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ……ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ…Η ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ……ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ………ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ………ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,Η ΕΞΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ…..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΝΑΝΕ ΜΕΣΑ……Η ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΓΕ ΟΛΑ,Η ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑ…….ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…….ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…..ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…..
τα αφεντικά που τον ετάιζαν τα ίδια αφεντικά τον σφουγάρισαν!!όποιος ανακατέυεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες στο τέλος
εχουν περασει απο διπλα πεντακοσια αμαξια κι ουτε ενας δεν σταματησε να βοηθησει με πυροσβεστηρα οι οποιοι ειναι υποχρεωτικο να υπαρχουν σε καθε αυτοκινητο
Ποιος τρελος θα πλησιαζε με τέτοια φωτιά και μαλιστα με ένα μικρο πυροσβεστηρα!
Ποσοι εχουν χρησιμοποιησει εστω κ μια φορα πυροσβεστηρα αυτη ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου.
Ποσοι εχουν χρησιμοποιησει εστω κ μια φορα πυροσβεστηρα αυτη ειναι η απαντηση στο ερωτημα.
με αυτήν την κυβέρνηση δεν «πλήττεις» πότε!! τώρα με αυτήν την είδηση να «κλάψουμε» η να «γελάσουμε»
Ο σοφός λαός λέει πως οποίος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…..κρίμα για τον άνθρωπο.Θεος Σχωρεστον…
Σας φαίνεται περίεργο που ένα αμάξι (πιο τελευταίας τεχνολογίας δε γίνεται) χωρίς να υπάρξει τροχαίο, στα καλά καθούμενα ενώ κινείται παίρνει φωτιά; Και τελείως τυχαία αυτή η (μηχανική μη φανταστείτε τίποτα άλλο!) βλάβη συμβαίνει σε έναν υπόδικο, ο οποίος τελείως τυχαία θα έδινε μετά από 2 μέρες συμπληρωματική κατάθεση και θα κατονόμαζε πρόσωπα προς ΝΔ μεριά; (Κουμουτσάκος κλπ). Κομμένη η πλάκα. η ΝΔ δολοφονεί και φανερά πλέον…
Πόσο πολύ μου θυμίζει υπόθεση Παναγούλη;;
Δεν πας να σε κοιτάξει κανένας γιατρός καλύτερα γιατί φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.
Λένε οτι ηταν υγραεριοκίνητο. Ήταν βόμβα από μόνο του.
Γιατί τον «φάγανε» ?
Και στα «καλύτερα» σπίτια τελικά συμβαίνουν αυτά ε;