ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! ΟΙ “ΦΙΛΟΙ” ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    erntogan -isis

    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…

    OI »ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!!!

    ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΤΟΥΡΚΜΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

    ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ !!!!!

    ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΗΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!!!

    Βίντεο από: “Ελευσις Θέρους”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΖΙΧΛΟΕΓΓΕΦΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕ ΞΗΠΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΚΙ ΤΗΝ ΜΙΡΒΑΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ

    2. Μπραβο ρε kalasnikov για το οπλο που εφτιαξες και τι χαιρομαστε

    3. ΡΕ ΣΤΟΚΕ.. Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ…ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ “ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ” ΜΕ 45ΑΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ…… ΤΙ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΙ Κ ΛΑΛΑΚΙΕΣ…ΗΜΑΡΤΟΝ,ΚΟΙΜΙΣΗ…..

    4. Η πρώτη ημερομηνία εξέγερσης είναι κάπου στις 25 Μαρτίου στην παρέλαση με τον στρατό στο δρόμο.. Η δεύτερη είναι την Κυριακή του Πάσχα (η λεγόμενη και ως 2η Ανάσταση των Ελλήνων-και καλά απελευθέρωση γιατί θα έχουν συμβεί αρκετά). Έχουν σκοπό οι πράκτορες να ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ και να πάρουν οπλισμό για τους λαθραίους. Μαζί με το χτύπημα υπάρχει πιθανότητα για ενα μεγάλο σεισμό (πιθανή ώρα 12-6 το βράδυ). Εδώ και καιρό Σκόπια,Αλβανία,Βουλγαρία,Τουρκία έχουν στρατό στα σύνορα με τους Τούρκους να είναι και στα νησιά μας. Οι Τούρκοι έχουν μεταφέρει και μονάδες από ψηλά προς τα κάτω (άγνωστο). Δεν τα γράφουμε για να τρομοκρατηθείτε αλλά για να προστατευθείτε και να επιλέξετε από ΤΩΡΑ για την αντίδραση σας. Άλλωστε βλέπετε που πάμε..

      *Τα παραπάνω δεν αποκλείουν αλλαγή ημερομηνιών.

      1. Η Ελλάδα όντως κινδυνεύει αλλά το ότι θα συμβεί και σεισμός, μάλλον ως δούλεμα από τίποτε antifa ακούγεται…

        1. Αν το κάνει πράξη η Τουρκία με την πρώτη δεν θα λες για αντιμαλακίες. Πως αλλιώς θα το πάρει χαμπάρι ο κόσμος αν είναι βράδυ αν κάποιος δεν προκαλέσει σεισμό..; Τί είχε γίνει πριν μερικά χρόνια στην Τουρκία όταν κοιμόσασταν σαν γουρούνια το βράδυ που ετοίμαζαν επίθεση; Που ζείτε και ενώ σας δίνονται οι πληροφορίες για να αναβληθούν τα σχέδια αυτά κοιτάτε σαν χάνοι; Η μαζική “στροφή” μεγάλου μέρους του πληθυσμού προς αυτό το δρόμο μπορεί να αναβάλει-καταργήσει πολλά πράγματα αλλά δυστυχώς κοιμάστε πολλοί με δική σας θέληση.

    5. Τότε να τους προλάβουμε και να μπουκάρουμε εμείς στα στρατόπεδα να πάρουμε τα όπλα. Θα βάλουμε και λίγο φούμο να το παίξουμε αλλοδαπά για να μην μας πειράξουν. Δικαιολογημένη άρα η αποστρατικοποίηση και τα λουκέτα σε στρατόπεδα εδώ και χρόνια, προετοίμαζαν το έδαφος. Είναι όμως λίγο κουλό να αφήσουν οι στρατιωτικοί τους Ταλιμπάν να πάρουν τα όπλα για να μην χαρακτηριστούν ρατσιστές και έχουν νομικές συνέπειες. Είναι σαν να μπουκάρει κάποιος στο σπίτι σου και να λες δεν θα αμυνθώ γιατί το βρωμοκράτος δεν αναγνωρίζει το ιδιωτικό άσυλο όπως στην Αμερική. Πρέπει να είσαι βούρλο για να τους επιτρέψεις να έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εμείς είμαστε πιο μεγάλοι ρατσιστές απο τον ισλαμιστή ρατσιστή που κόβει το κεφάλι σε όποιον δεν είναι φανατικός μουσουλμάνος παλαβός; Ζούμε τα χρόνια του αντίχριστου, γίνονται τα ανάποδα και τα βαφτίζουν φυσιολογικά και ανθρωπιστικά.

    Comments are closed.