Να απαντήσουν τώρα καλούνται οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες και μέτοχοι της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ύπαρξη ναζιστικού υλικού στο σπίτι του κ. Πάλλη. Πυροβόλα όπλα, ναζιστικά σύμβολα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες, είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα των ερευνών στο σπίτι του επιχειρηματία και συνεκδότη του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα.
Τα ευρήματα βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και εντός ειδικών χώρων (βιτρίνες), μέρος από τα οποία κατασχέθηκε. H ύπαρξη ναζιστικού υλικού στο σπίτι του κ. Πάλλη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του HOT DOC που κυκλοφορεί, αναφορικά με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή.
Η εφημερίδα με συνεχή ρεπορτάζ εδώ και αρκετούς μήνες επιχείρησε συστηματικά να «ξεπλύνει» τη «Χρυσή Αυγή», στα μάτια της κοινής γνώμης. Με στημένα ρεπορτάζ, καλοκάγαθες γριούλες, lifestyle εμφανίσεις στελεχών της αλλά και δημοσιεύματα, που βρισκόταν κοντά στις απόψεις της Χρυσής Αυγής. Οι ναζιστές και βίαιοι χρυσαυγίτες μετατράπηκαν μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας σε ειρηνικούς πατριώτες που η δράση τους δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή των υπολοίπων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα των ερευνών, οι οποίες διενεργούνται έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εκτός όμως από το ναζιστικό υλικό στην έπαυλη βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
– πιστόλι Walther 357 Magnum
– πιστόλι Walther 9 mm
– τέσσερα πιστόλια Glock 9 mm
– τέσσερα πιστόλια Glock 0,45
(για όλα τα παραπάνω πιστόλια – συνολικά 10 – έχει εκδοθεί άδεια κατοχής πυροβόλων όπλων),
– βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί
– άλλες είκοσι τέσσερις διόπτρες σκόπευσης στόχο
– μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων,
– πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
– βαλλίστρα με διόπτρα
– δύο τόξα με μεγάλο αριθμό βελών
– ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και
– μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM , βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος του επιστάτη της έπαυλης σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
σαπιλα παντου!σαπιοι δημοσιοκαφροι πουλημενοι κοματικοποιημενοι για ν προβαλλουν τα πραγματα ετσι οπως τους διαταζουν τα κοματοσκυλα.πουλημενοι πολιτικοι,πουλημενη Ελλαδα.χρυση αυγη?δε ξερω αν ειναι πολιτικο κομμα ή τρομοκρατικη-παρακρατικη-παρανομη οργανωση.αλλα στη σαπια ελληνικη πραγματικοτητα που αυτοι δημιουργησαν,δε ψηφιζεις ενα καλο κομμα γιατι απλα δεν υπαρχει.ψηφιζεις το λιγοτερο σαπιο κομμα,το κομμα με τα λιγοτερα σκατα..!πραγματικος Ελληνας ηγετης ειναι αυτος που θα κανει την Ελλαδα να στεκεται ορθια,με πεισμα εγωισμο κ πυγμη.αυτος που θα μας βγαλει απο το βουρκο του βυσματος,ρουσφετιου κ κλεψιας.αυτος που θα πιστεψει στο θεσμο πατριδα-θρησκεια -οικογενεια!αν τον βρειτε,πειτε τον μου κ σε ‘μενα να τον ψηφισω!!!
Σε μια απο τις φωτογραφιες διακρινω ενα βαλιτσακι Daysi το οποιο ειναι απο αεροβολο πιστολακι αμπουλας.Και αυτο ειναι ευρημα? Γελαει ο κοσμος ρε παιδια
ΧΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!…………….ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!………….ΠΑΠΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!…………….ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗ.
ΧΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΖΕΒΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΗ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@.Ο ΤΖΕΒΑΣ ΧΙΟ ΤΑ ΜΑΓΚΩΣΕ ΕΣΥ ;
Υ.Γ 1)ΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Υ.Γ 2)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ-SITE ΣΟΥ ΕΧΡΟΝΤAI ΡΟΧΑΛΕΣ.
Υ.Γ 3)ΕΝΑΣ ΑΜΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
Υ.Γ 4)ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Αφού έχει δηλώσει ότι έχει μουσείο πολέμου, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει όπλα και στολές και όλα όσα θα αποτελούσαν μουσειακά εκθέματα. Ποια είναι λοιπόν η είδηση;;; Ότι είναι φασίστας; Άθλιοι δημοσιογράφοι που για να βγάλετε τα κόμπλεξ σας, τρώτε τις σάρκες των ανθρώπων και παρουσιάζετε το άσπρο ως μαύρο… Τα έχει βάλει ο Βαξεβάνης με τον Θέμο και εσείς κάνετε παιχνίδι… Σας έχω σιχαθεί με την παραπληροφόρηση σας.
Το σχόλιο μου στο ανωτέρω δημοσίευμα: http://www.makeleio.gr/?p=17752.