ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ!!! ΦΟΒΗΤΡΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ – ΈΚΑΝΑΝ «ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ» ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    russian_marines

    Ρώσοι πεζοναύτες ενεπλάκησαν σε μάχη με μια μικρή ομάδα μαχητών του Ισλαμικού κράτους, κατά τη διάρκεια της νύχτας της 19ης προς την 20η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στρατιωτική ρωσική ιστοσελίδα.

    Οι Ρώσοι φρουρούσαν τη στρατιωτική βάση που είναι κοντά στη Λαττάκεια, όταν έλαβαν πληροφορίες ότι ομάδα Ισλαμιστών προσεγγίζει το στρατόπεδο.

    Οι πεζοναύτες έστησαν ενέδρα και περίμεναν τους ισλαμιστές έξω από τη βάση. Ήταν 8 άτομα πεζή, οπλισμένοι με όλμους και αυτόματα όπλα. Στη μάχη που ακολούθησε, τρεις από τους Ισλαμιστές σκοτώθηκαν, δύο συνελήφθησαν και οι άλλοι κατάφεραν να διαφύγουν.

    Οι Ρώσοι, συν τοις άλλοις, για την προστασία των βάσεων τους, έχουν ενεργοποιήσει δορυφόρους, οι οποίοι καταδεικνύουν με σαφήνεια οποιαδήποτε τυχούσα προσέγγιση σε αυτές.

    Το περίεργο είναι ότι οι τζιχαντιστές είχαν λεπτομερή σχέδια της βάσης και των ρωσικών θέσεων και η απορία φυσικά είναι… που τα βρήκαν; Ποιος τους τα έδωσε;

    Και απειλές κατά της Ρωσίας
    «Η Ρωσία θα ξεκινήσει ένα νέο Αφγανιστάν. Εάν στείλει εδώ στρατιώτες, θα τους στείλουμε πίσω σε φέρετρα», φέρεται να δήλωσε αντάρτης της συριακής αντιπολίτευσης που πολεμά κατά του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, όπως γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

    Οι Σύριοι αντάρτες έχουν θορυβηθεί με τις πληροφορίες για άφιξη Ρώσων στρατιωτών στη Συρία και υποστηρίζουν ότι η παρουσία τους θα οδηγήσει σε αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας που λαμβάνουν από τη Σαουδική Αραβία, όπως σημειώνεται.

    «Επιπλέον, η περαιτέρω ανάμειξη ξένης δύναμης (Ρωσίας) θα μπορούσε να επηρεάσει την ήδη περίπλοκη σχέση μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν» τονίζεται.

    Οι Σύριοι αντάρτες, μιλώντας πρόσφατα στο Ρόιτερ, δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν ισχυρή αντίσταση από τις δυνάμεις του προέδρου Άσαντ, λόγω των νέων ρωσικών όπλων με τα οποία έχουν εξοπλισθεί.

    Σύμφωνα με αυτούς « ο πόλεμος με τη συμμετοχή της Ρωσίας, θα καταστεί ακόμη πιο δύσκολος».
    Οι Σύριοι αντάρτες σημειώνουν ότι επεμβαίνει η Ρωσία για να σώσει τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Οι Ρώσοι πεζοναύτες τους φάγανε τους τζιχαντιστες!

    2. ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΜΠΑΜΑ Κ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΛΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΧΑ! ΧΑ! Η ΘΕΩΡΙΑ Κ Η ΒΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    3. Τζιχαντιστές και παραμύθια.
      Μη τρελλαθούμε κιόλας.Ένα τσούρμο σαν πρόβατα είναι ανεκπαίδευτοι
      τεμπέληδες έτοιμοι να αυτοκτονήσουν επειδή έτσι αρέσει στον Προφήτη.

      Και ο πιο ανεκπαίδευτος στρατός μπορεί να τους πάρει παραμάζωμα.
      Για τους οπλισμένους και εκπαιδευμένους Ρώσους είναι παιχνιδάκι.

    Comments are closed.