ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Οι Τούρκοι στέλνουν μετανάστες για να μας χτυπήσουν πισώπλατα αν γίνει πόλεμος

    Σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα αληθείας επιδόθηκε ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου, Χρυσόστομος, ανήμερα Χριστούγεννα.

    Στο εορταστικό μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος, αφού παρουσίασε την οπτική της εκκλησίας για τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό κάνοντας λόγο για «λεγόμενους μετανάστες» που «αποστέλλονται (από την Τουρκία) για να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα».

    Οι μετανάστες, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, φτάνουν στο νησί όχι λόγω των πολέμων και της φτώχειας στις πατρίδες τους, αλλά ώστε σε περίπτωση πολέμου να συνταχθούν με την Τουρκία, σκεπτικό που παρουσιάζει με μία περικοπή από την Έξοδο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δεν είναι ξυπόλητοι !!!…
      Για να περάσεις τόσα σύνορα χρειάζεσαι περίπου 20.000, χωρίς λεφτά κανείς δε θα σου επιτρέψει να περάσεις ούτε ένα σύνορο πρέπει να λαδώσεις πολλούς.

    2. και με τι οπλα θα μας χτυπησουν οι ξυπόλητοι?

    3. Αυτο το ειπε πριν χρονια ο Οζαλ, οτι δεν χρειαζεται πολεμος με την Ελλαδα, θα τους καταλαβουμε στελνοντας μιλιουνια λαθρομουσουλμανους!!!!! Μηπως αυτο δεν γινεται τωρα; Και οι προδοτες πολιτικαντηδες εχουν ανοιχτα τα συνορα και δεχονται τις βαρκες στα νησια , που στελλνουν οι Τουρκοι δου λεμποροι θησαυριζοντας και η χωρα καταστρεφεται!!!! Αυτη ειναι η πραγματηκοτητα. Ο λαος κοιμαται υπνο βαθυ!!!!!

    4. ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ”ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΤΟΥΝΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΨΥΧΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΟΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΔΟΛΟ Η ΠΑΓΙΔΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΛΑΒΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΤΙΜΟΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ,.

    5. ο Αρχιεπισκοπος αυτος ειναι χειροτερος απο τον βαρθολομαιο, πουλησε την ορθοδοξια στον παπα κι τωρα μας μιλα περι προστασιας απο τους Τουρκους.
      Αγαπητε προκαθημενε, τι ειπε ο Ισαποστολος, Αγιος, Ιερομαρτυς Διδασκαλος του Γενους Κοσμας ο Αιτωλος;;;;;;;
      Τον παπα να καταρσθαι αυτος ειναι ο Ολετηρας της ορθοδοξιας κι εσεις συναγελαζεσθε μετ αυτου, κι τον προσκαλειτε κι κανετε συλλειτουργα εναντια των Αγιων Οικουμενικων Συνοδων, Ελεος, ο Κυριος να σας ελεησει………
      Κι τους ορθοδοξους αδελφους του πατριου εορτολογιου διωξατε εκεινη την ημερα την θλιβερη που ο παπας ηταν στην Κυπρο…………

      1. οι ναζι δε δικαιουστε να κρινετε τους ιεραρχες μας

    6. Το φωναζει ο Ηλιας Κασιδιαρης μεσα στην Βουλη εδω και χρονια!!!!!!

    7. Επιτέλους!!!!!!

      Ένας άνθρωπος που είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Οι ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ “κυβερνήσεις Ελλάδας-Κύπρου ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

      Φταίμε και οι δύο λαοί,ιδίως ο νεοέλληνας…

      Σάπιος λαός μέχρι το μεδούλι στην συντριπτική πλειοψηφία του..

      Γαλουχηθήκαμε με το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ ,το οποίο μεταλλάχτηκε στο μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με προσμίξεις Μισελληνισμού.

      Είμαστε Άξιοι της Καταστροφής Μας….

      Που είναι ο Ηγέτης που θα μας παρασύρει έξω από την Μαύτη Τρύπα???

      ….όχι σε αυτή την Ελλάδα πάντως…

      Ίσως σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν,σε μία Ελλάδα γεμάτη Φως!!!!!!

      1. Ο Μιχαλολιάκος θα μπει μπροστά με τον Καρατζεφέρη και πάγκο τον Λεβέντη.

    8. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      —–ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ———-ΤΣΙΠΡΑΣ-=ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ —ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

    9. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΙΣΑΤΕ.
      ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ.
      ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΟΖΑΛ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

      1. Οζάλ: “Δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, απλώς μόνο η βαθμιαία αποστολή εκεί τριών-τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων”. Η Τουρκική υπηρεσία JITEM της τουρκικής στρατοχωροφυλακής είναι αυτή που κατ’ εντολή και με την έγκριση του Τ. Ερντογάν μεταφέρει σε καθορισμένες και ελεγχόμενες διαδρομές προς τις Τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο και με πληρωμέ
        νους«υπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες προς τη χώρα μας με σκοπό την επίτευξη των σχεδιασμών του μουσουλμανικού τόξου που προωθεί με τεράστια κονδύλια

    Comments are closed.