ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”: “ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ. Ο ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ H KOYΡΣΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. “ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΜΕ…”. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤ. ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    χιος δωρα

    Το  ρεπορτάζ από το makeleio.gr και την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο πατερας εχει αλλοθι οτι την ωρα του φονικου ηταν κουρσα στου ζωγραφου.τοσο μεγαλη συμπτωση μετα να παρει τον φονια της κορης του..αυτα μονο στα εργα γινονται..

    2. Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ (δεν ειναι καν πατερας), ηταν μπλεγμενος σε κυκλωμα τοκογλυφιας και ειπε στον εντεταλμενο των τοκογλυφων να βρει τη Δωρα εκει που πηγαινε παντα (νεκροταφεια) για να πληρωθει. Οταν τη βρηκε, η κοπελα αιφνιδιαστηκε κ πηγε να ξεφυγει, αυτος εβγαλε μαχαιρι κ τη σκοτωσε, παιρνοντας τη τσαντα, νομιζοντας πως εχει τα λεφτα μεσα. Απλο σεναριο που ισως να ναι αληθινο.

    3. το θεμα ειναι να πιαστει ο Τσάρλι και να αφησει η οικογενοια τους τσακωμους για το αν ηταν ή δεν ήταν καλος πατερας ο ταξιτζης

      Πολυ καλο βιντεο Στεφ θελουμε πιο συχνα τετοια

    4. ρε συ Στεφανε το πιστευεις…δεν θελω να κοιμηθώ και να δω αυτόν τον εφιαλτη δηλαδη..
      καποιον με μαχαιρι να με κυνηγαει και εγω να πηδαω από ταφο σε ταφο για να γλυτωσω! δηλαδή η κοπελιτσα εζησε τις τελευταίες στιγμες ένα θριλερ που δεν εχει προηγουμενο….δηλαδή είναι μια δολοφονια που εμας τις γυναικες μας εχει τρομαξει και θα μεινει στην ψυχη μας!

    Comments are closed.