ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΣΙ ΒΑΡΑΝΕ TA ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ! ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΝΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    pame-ergasias-astynomikos-696x379

    Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας ενώ πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στον τρόπο κήρυξης απεργιών και στον συνδικαλιστικό νόμο.

    11

    Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κτήριο επιχείρησαν να εμποδίσουν την εισβολή των διαδηλωτών και προκλήθηκε ένταση κατά την οποία τραυματίσττηκε στο κεφάλι ένας αστυνομικός.

    Επεισοδιακή είναι η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά των κυβερνητικών ρυθμίσεων για τις απεργίες. Η πορεία πριν λίγο έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον δρόμο έκλειναν κλούβες των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς τις κλούβες, προσπαθώντας να περάσουν και η αστυνομία τους απώθησε με τη χρήση χημικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο ΣΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΡΥΚΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ. ;). ΣΟΡΟΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    2. θαρθει η ωρα σας σταλινικα αποβρασματα….
      ο ελληνικος λαος και ελληνικος στρατος θα σας κανονισουν μια για παντα….
      και αυτη τη φορα δεν θα εχει διακοπουλες στη μακρονησο….

    3. Μέχρι και οι μούμιες του ΚΚΕ ξεσηκώθηκαν και τα παρακρατικά σκυλιά οι δωσίλογοι χρυσαυγίτες ακόμα γαβγίζουν φιλώντας τους κώλους των αφεντικών τους των Συριζαίων.

    4. Τα κομμουνια δεν θελουν τα ωραια μευρα της τροικας κ τραυματισαν τους πατριωτες αστυνομικους που προστατευουν την πρωθυπουργαρα μας

    5. ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ;;;;;;; ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο “ΑΝΩΝΥΜΟΣ”, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.

    6. όταν βαράνε τους συνταξιούχους είναι άντρες ;; σπάστε τους τα κεφάλια πάλι…

    7. Μπραβο ζηλο ο μπατσος !
      Εβαλε το κεφαλι του μπροστα στους απλυτους για να προστατεψει τους αλλους απλυτους του μαξιμου..

    8. Καλά η αστυνομία γιατί δεν άφησε να μιλήσουνε όλοι οι αριστερόι μεταξύ τους με τον Τσιπρα… και άμα βγάλουνε άκρη τραβά μου την μύτη…μετά από 10 μπαφους και μεταξύ Μαρξ… Έγκελς και μπακουνιν…και διαλογισμο 3μηνων…θα μας βγάζαν…έκτακτο δελτίο τύπου…Ότι δεν καταλήξαμε πουθενά για τα εργασιακά θέματα…..

    9. Έπρεπε η αστυνομία να τους αφήσει να μπούνε μέσα να βρούνε τον ομοϊδεάτη Τσίπρα, που έλεγε ότι έβγαλε τα κάγκελα από τις παρελάσεις & ότι δεν χρειάζεται την αστυνομία ?!

    10. ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΥΓΓΟΦΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ. ΤΟ 2011 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣ,

    11. οι φιλιππινεζες του σόρος κανουν κινητοποιησεις και οι εθνικιστες κοιμουυυυυνται

    12. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Comments are closed.