ΤΩΡΑ! ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ!

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη ειδηση

    Την ώρα που το σκάνδαλο Novartis – Gate ανοίγει και η σχετική δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε αυτό – καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή για άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο της Υγείας, αυτό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ πΑΛΗΚΑΡΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΝΟΙΛΗΔΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΟΡΗ Κ ΓΙΟ Κ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ….ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΗΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑ….

    2. Καιγεσαι για τι νου δου βλεπω. Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ειναι ολοι το ιδιο;;;

    3. Δεν φταίει το μογκολο, ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ φταίει που των έβγαλε στην πολιτική και των τρωμε τώρα όλοι εμείς στην μαπα ,όπως και όλα αυτά τα νούμερα που συνεχίζουν να των ψυφηζουν
      ΥΓ.Σωστος ο Νίκος!!!

    4. Διώξε τον παράφρονα ρε Κούλη! Έλεος με τον καταφερτζή βαψομαλλιά!!! Διαλύει τη Νέα Δημοκρατία αυτό το άτομο

    5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ . ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΔΟΣ

    6. Όλοι στο Γουδή για εκτέλεση κλέφτες του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και προδότες και εθνομηδενιστες του ΣΥΡΙΖΑ μαζί Με τους λαγούς τους.

    7. Αλητες ολοι βουτηγμενοι στα σκ@τ@ και στα λεφτα μεχρι το λαιμο.

    8. Ο Γκεμπελς δεν έκανε προπαγάνδα.
      Αποστολή του ήταν να αποκρούει την προπαγάνδα των ΜΜΕ που ανήκαν στούς Εβραίους
      Ξεσκεπαζοντας την . Σαν αυτο που κανεις πολυ καλα εσυ vlad…. ξυπνας τον κοσμο.το ίδιο έκανε και εκείνος.

    9. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΗ. ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.

      1. Αλητες ολοι βουτηγμενοι στα σκ@τ@ και στα λεφτα μεχρι το λαιμο.

    Comments are closed.