ΝΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ – ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΣΕ ΚΛΟΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ…ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    0c0436be5c036c0cead9c3a69bef9859_XL

    Ντου Σταλινομπολσεβίκων στη ΔΕΘ

    Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα οποία έφτασαν πριν λίγο στην πλατεία της ΧΑΝΘ, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά προς την είσοδο της ΔΕΘ και αφού έσπασαν το προστατευτικό στόρι μπήκαν στον χώρο τον εκδοτηρίων της Έκθεσης. Εκεί φώναξαν συνθήματα και προς στιγμήν επικράτησε ένταση.

    Στη συνέχεια, στον χώρο επιχείρησαν να εισέλθουν και αντιεξουσιαστές που κατέληξαν στη νότια πύλη της ΔΕΘ, ωστόσο η αστυνομία τους απώθησε κάνοντας χρήση χημικών.

    ΠΗΓΗ: Thestival

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Καλα που υπάρχουν και αυτα τα παλικάρια της αριστεράς και ανοίγει και κανα ρουθούνι…..γιατι αν περίμενες απ τους γαβγιτες…μαμ κακά και νάνι!!!!

      1. Οι κουνιστουληδες του ανταρσυα εννοεις;;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Αναρχοκομουνιστές εναντίον κομμουνιστοσυμμοριτών

    3. Tους φωναξε ο Τσιπρας για ξεκαρφωμα για να κοροιδεψουν ταλλα ζωντανα,πουναι οι original antifa θα ταχαν κανει σταχτη και μπουρμπερη,τωρα μονο οι κουνιστρες πανε,συμβαδιζουν με τον dieselato Τσουπρα.

    4. Αναρχία και εξωκοινοβουλευτική Αριστερά έκαναν ό,τι απαιτούσε η περίσταση. Εσείς, οι αυτοαποκαλούμενοι “πατριώτες” (δηλαδή φασίστες), πού ήσασταν; Σας αντικαθιστούσαν οι μπάτσοι, τα πολιτικά σας αδέρφια;

      1. Εσεις το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να στηνεστε στα τεσσερα στσ ταξικα σας αδερφια τα λαθροσκατα του ισλαμ.Αυτα τα χθεσινα ηταν συζυγικα καυγαδακια για το ξεκαρφωμα.Κοκκινα φασιστομουτρα σας γ@μ@νε μια ζωη οι πατριωτες

        1. Ανύπαρκτοι φασιστες κατάρα της ανθρωπότητας,κατακάθια της κοινωνίας!!!!!!

      2. Κάναμε ότι απαιτούσε η περίσταση……..Τσακισαμε τα σάντουιτς με κρέας,και τις μπουγάτσα με κρέμα,μιας και μας ξεθεωσαν τα μαύρα ταξικά μας αδέρφια στην φούτσα…

    5. σύντροφοι μή μασάτε από ακροδεξιές κορώνες…
      εμείς οι πρόθυμοι αριστεροί σταθερά…
      γουστάρουμε ανάπτυξη με σαρία και μπούργκα
      και ψηφίζουμε πάντα μερκελ΄ππουλα και αλεξο-κούληδες!!!!

    6. Το χάλασε το δοσιλογικό χρσαυγίτικο κατακάθι που κάποιοι σηκώνουν κεφάλι

    7. Οικογένεια – σπίτι – φιλαράκια.
      Τίποτε άλλο.
      Χωρίς αυτά τα 3, δεν εχης ΖΩΉ…..

      ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΒΡΗΣΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΆΛΙ.
      ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΌΧΙ..

      1. Μιας & δεν εχεις προβλημα να βρης πατριδα & θρησκεια,αδειαζε μας τη γωνια μαζι με τους φιλους σου τους λαθρο,γιατι εμεις θελουμε & θα ζησουμε στην πατριδα μας Ελλαδα,με τα ηθη,τα εθιμα μας,την Ορθοδοξη θρησκεια μας,τη γλωσσα μας & βεβαιως την οικογενεια μας.

      2. Ο Μεγας φιλοσοφοφος Σωκρατης σου λεει οτι οχι μονο εισαι τυφλος , αλλα και ΗΛΙΘΙΟΣ .

        Οσο για τους ρουφιανους του κατοχικου καθεστωτος που ΜΑΘΕΣ εκαναν διαμαρτυρια , οι μονοι που πιστεψαν το θεατρο τους ηταν τα σουργελα που ψηφισαν το αεργο και αμορφωτο ελληνοφωνο σκουπιδι που παριστανει , ο ΜΑΛΑΚΑΣ , τον πορδυπουργο της αποικιας .
        Το αληταρακι και η βρωμοπαρεα του τα πηραν χοντρα για να συνεχισουν την προδοσια των προηγουμενων δοσιλογων , εσεις που τους στηριζετε ρε σουργελα τι πηρατε ;

    Comments are closed.