Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, έξω από την Βουλή.
Με συνθήματα όπως: «Κάτω η χούντα του Μνημονίου» και «Το ΄21 προδότη Σαμαρά, εσείς θα φυλακίζατε το Γέρο του Μοριά», μέλη της Χρυσής Αυγής και Έλληνες πολίτες διαμαρτύρονται για την σημερινή εισβολή της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και για τα μνημονιακά μέτρα και την σημερινή πολιτική.
Όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή μέσα από την ιστοσελίδα της, οι κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τον χώρο γύρω από τη Βουλή και εμποδίζουν την προσέλευση του κόσμου στον χώρο.
ειμουν εκει και μετρηθηκαμε ενας-ενας
ειμασταν 50000 και 50001 σημαιες (εγω κρατουσα 2)
Τα εχετε χαμενα με την ανοδο της χρυσης αυγης γι αυτο τα ξεστομιζετε αυτα ε? Χτες με μια κοινητοποιηση μισης ημερας και χωρις καμια οργανωση μαζεφτηκαμε ετσι {δυστηχως για εσας αφου το νουμερο που λετε δεν υπαρχει ουτε στην σφαιρα της φαντασιας σας. Ψαχτε βιντεακια που υπαρχουν στο YOU TUBE και θα το διαπιστωσετε } για πλακα τρεις χιλιαδες ατομα. Ξανα δυστηχως για εσας αλλα η χρυση αυγη ανεβενει ανεξελενχτα και ραγδαια !!!
ΜΟΝΟ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΛΕΙΠΕ……
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ 10.000.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ 150 ΑΤΟΜΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ.
η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι ετοιμη να κυβερνησει…..
για την σωτηρια της πατριδας……..οσο ειναι ακομη καιρος
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ/ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΣΙΤΑ!
5000 δείτε καλά και ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ !
http://www.youtube.com/watch?v=FvYH-FxlILg
..και περαστικά σας…
Eπρεπε να περασει ενας οδοστρωτηρας να πατικωσει αυτα τα 1500 πιθηκια που προσβαλλουν τη χωρα μας.
Διορθωση: 150 ηθελα να πω, μου ξεφυγε ενα μηδενικο.
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
100 άτομα με το ζόρι…άντε και στο 0.3% σιγά σιγά!!
1000* ο δαίμων του πληκτρολογίου χαχαχα
ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΤΟ 20%(ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ε? ΧΑΧΑΧΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΖΟΥΖΕΙ ΑΠΛΥΤΑΡΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ