ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟ-ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 2 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΗΣ. ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ntalika-kifisos3

    ntalika-kifisos

    Μας το μεταφέρουν για το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στην περιοχή της Νότιας Λακωνίας, χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε λάδι ή βενζίνη στη φωτιά. Κι αυτοί που μας το μεταφέρουν, δεν είναι τυχαία πρόσωπα αλλά παράγοντες της Μάνης.

    Είναι γνωστό ότι οι Αλβανοί φιλήσυχοι πολίτες που ζουν στη χώρα( και στη Μάνη αρκετοί), εαν δεν τους ενοχλήσεις , δεν σε ενοχλούν.

    Όμως το αιματηρό συμβάν, έχει δημιουργήσει θόρυβο και θυμό στις τάξεις τους , ακόμα και στην περίπτωση ενός φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, με νεκρούς δύο συμπατριώτες τους και με τον οδηγό να προβάλλει το επιχείρημα μέσω του δικηγόρου του, Πέτρου Μαντούβαλου(παραδικαστικό κλπ). ότι έσφαλε αλλά δεν είχε δόλο. Το εαν δεν είχε δόλο έχοντας πιεί 8 καράφια ούζο, είναι μια άλλη υπόθεση που θα την λύσει η Τροχαία. Το ελπίζουμε.

    Το θέμα είναι μεταξύ Μανιατών και Αλβανών να κυριαρχήσει η ψυχραιμία.

    Ως γνωστόν, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα. Ο απολογισμός, τραγικός… δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος Έλληνας που οδηγούσε την νταλίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είναι ο αδερφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης Π.Ανδρεάκου, Δημήτρης, 65 ετών.

    troxaio_photo3

    Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα το τιμόνι του φορτηγού αν και οι πρώτες εξετάσεις από την αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο.  Ήδη έχει παρθεί αίμα από τον δράστη προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Δέν μας ενδιαφέρει εαν ήταν Έλληνας ή ξένος ο οδηγός του φορτηγού, που προκάλεσε το θανατηφόρο, ατύχημα δέν μας ενδιαφέρει εαν τα θύματα ήταν Έλληνες ή αλλοδαποί νόμιμα βρισκόμενοι στην Ελλάδα, ούτε εαν ήταν τουρίστες!. Το πρόβλημα είναι οτι το κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά διάτρητο σαν κόσκινο μίας και άφησε να κυκλοφορεί το εν λόγω φορτηγό που είχε τόσες παρατυπίες με βάση τής υπάρχουσες πληροφορίες και οτι ο επαγγελματίας οδηγός ήταν σουρομενος και τον άφησαν να κυκλοφορεί σε αυτήν την κατάσταση!!!!!. Αυτό είναι το πρόβλημα!. Του παίρνεις το δίπλωμα και δεν το αφήνεις να οδήγησει ποτέ ξανά στην ζωή του, τον βάζεις μέσα και εαν δεν φτάνουν τα χρήματα για τις αποζημιώσεις στα θύματα απο τις ασφαλιστικές του κανείς πλειστηριασμό ολόκληρη την περιουσία του!!!!. Αλλά με αυτούς που μας κυβερνούν(Συριζανελ) δέν το βλέπω…….

    2. Αντι να ντρεπομαστε και να κοιταμε τα χαλια μας σαν Ελληνες,με το μεθυσο ηλικωμενο νατλικιερη με τις πλαστες πινακιδες,βριζουμε και χαιρομαστε που σκοτωσε 2 ανθρωπους εστω και Αλβανους.Αν το ειχε κανει αυτο το πραγμα αυτος ο ρεζιλας στην Ευρωπη,θα ειχαμε γινει ρεζιλι των σκυλιων,θα μας ξευτιλιζανε ολα τα ΜΜΕ του κοσμου,και θα απαγορευανε τις Ελληνικες νταλικες στην Ευρωπη.

    3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ???? ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ???? ΤΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ???? ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ !!!!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ????ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ!!!!!!!!!

    4. Μη Βρίζετε συνέλληνες , δεν εμαι ομοφυλόφιλος ούτε αριστερός, αντιθέτως, αναφέρομαι για Αλβανούς που έχουν αφομοιωθεί ( ορισμένοι ειναι βορειοηπειρώτες και πάνε στην εκκλησία ) το κακό ειναι οτι οι καλοί φευγουν και μεταναστεύουν και πλακώνουν οι Ταλιμπάν

      1. Μην ασχολείσαι με τα πιθήκια χρυσαυγουλα, βλήτα είναι.

    5. ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΟΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΤΑΣΟΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΑΙ……………..Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ???????ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

      1. Μπα νομίζεις ότι είναι και πολλοί οι εναπομηναντες Έλληνες;

    6. Ατύχημα ηταν ρε παιδια. Δεν είχε βάλει στόχο τους ανθρωπους αυτους επειδη ειναι Αλβανοί. Στην θεση αυτών των ανθρώπων θα μπορούσε να ειναι κι ενας Ελληνας. Τι βλακείες λενε καποιοι;;; Οτι ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τον θάνατο αυτών των ανθρώπων, ναι, σιγουρα ειναι. Αλλα δεν υπήρχε δόλος εναντιον των συγκεκριμένων ατόμων. Αυτος στο κατω κατω σκότωσε τους Αλβανούς απο αμέλεια, ενω πολλοι Αλβανοί εχουν σκοτώσει Ελληνες απο δόλο. Εμεις λοιπον τι να πούμε;;;; Έλεος πια, η ζωή ειναι πολύτιμη για ολους. Βεβαια αν ηταν Ελληνες, ηια να ειμαι ειλικρινής θα στεναχωριομουν πολυ περισσότερο, οποτε τους καταλαβαινω και τους συγγενεις των θυμάτων. Αλλα πρεπει να σκεφτούν πως ηταν απλως ενα τραγικό δυστύχημα. Δεν υπήρχε δόλος.

    7. Αν οι Ελληνες δημιουργουσαν βεντετες για καθε αγρια δολοφονημενο απο αλβανικο χερι θα επρεπε σημερα να μην υπαρχει πια αλβανια.
      Ατυχημα ηταν , και ευτυχως δεν σκοτωθηκαν Ελληνες.

    8. Εδω και δεκαετιες οι Αλβανοι ληστευουν βιαζουν και δολοφονουν Ελληνες….εχει συσσωρευθει πλεον πολυ μισος γιαυτο μην απορειτε με καποιους…εσεις που κρινετε καποια σχολια και το παιζετε πολιτισμενοι και προοδευτικοι, σκεφτηκατε μηπως οτι καποιοι απ αυτους που γραφουν αυτα τα σχολια εχουν χασει αγαπημενα προσωπα απο Αλβανους? Αλλα ειστε τοσο ηλιθιοι που δεν μπορειτε να βγητε ουτε στιγμη εξω απο την μαρξιστικη πλυση εγκεφαλου που υποστηκατε!!!

      1. Σώπα μωρή λουγκρα που το παίζεις και διανοούμενη.

    9. Βικι ελα να σε παρω στο Αλγερη.
      να φυγουμε μακρια απο τους Ελληνες ρατσιστσες…..

      1. Αστο σκλαβε γιατι ειμαι κακια αφέντρα!θα σε μαστίγωνω ολη μερα σκυλε μαύρε!

    10. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι Αλβανοί να φάνε μέλη της οικογένειας του θύτη – νταλικιέρη (ή τον ίδιο) ; Εμείς τόσα που έχουνε κάνει οι Αλβανοί στην Β Ήπειρο, τι πρέπει να κάνουμε ;

      1. Ελεύθερη ειμαι αλλα δεν ειμαι λεσβία κοπελα μου!δεν θα μπορουσα να ειμαι άλλωστε λεσβία γιατι ειμαι εθνικοσοσιαλιστρια!

        1. Πλάκα στην πλάκα θελεις να γνωριστούμε μωρό μου;; εύκολο είναι !

      2. Εξαλου εδω μεσα εχω νταλαβερι με τον μωχαμεντ που μου την πέφτει!
        Αχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχ

      3. Έλα να σε γαμησω μούλε. Πες μου που είσαι και τι κανείς.

        1. Τώρα που το σκέφτομαι δεν με χαλάει. Ανοίγω τα πόδια και μπαίνουν τα αγόρια.

    11. τι λετε ρε Μ@Λ@ΚΕΣ, στην συγκεκριμενη περιπτωση ο οδηγος της νταλικας (για οσους ειδαν το βιντεο) θελει κρεμασμα απ τ αρχιδια το ρεμαλι…τι παει να πει ηταν αλβανοι τα θυματα?? αυτα γραφεται και γινομαστε ρεζιλι…
      δηλαδη ειμαστε μια χωρα αγιων και οι υπολοιποι ειναι μουλοι…δεν ειναι ετσι…οι αλβανοι εγκληματιες ποινικοι να φυγουν απ την ελλαδα τωρα…αυτοι που εργαζονται τιμια και νομιμα δεν υπαρχει καποιο προβλημα…μη μου πειτε οτι δεν γνωριζετε μερικους αλβανους που ειναι ενταξη?? λοιπον παιδια επειδη και η μαλακια εχει τα ορια της, το δυστηχημα που εγινε να μην συμβει σε κανεναν…αυτα ειχα ναπω… @viki εχεις κοψει σασμαν κοπελα μου…αν εισαι και κοπελα και και δεν εισαι κανα συριζοτραβελος…αντε γιατι και η πλακα εχει τα ορια της,,

      1. Περίμενε και εσυ από τς χρυσαύγουλα με το μυαλό μπράβου να έχουν και άποψη…

      2. Τραβα και γαμησου ρε σκουπίδι με Αλβανούς και παράτα μας ηλίθιε !!

      3. Περήφανη χρυσαυγιτισα με μύδι είμαι ανδρικο…ηρέμησε γλυκέ μου!

      4. Καθε ενας αλβανος εργατης = ενας Ελληνας ανεργος….αντε σαλτα και γαμησου ηλιθιο βοδι που νομιζεις εχεις και αποψη…Ηλιθιε βλακα!

        1. Τε ουστ από εδώ μουλε που θα μου πεις για τους τεμπέληδες Έλληνες που όλη μέρα τον παίζουν. Τα Αλβανα δουλεύουν τουλάχιστον σαν τα σκυλιά,

    12. Φασιστες βρωμοναζιδες Χρυσαυγίτες καλά τα λέει ο Μανιάτης!!!Κακο ψόφο να έχετε σιχαμερά ερπετά μπαστάρδια!!!

      1. Άν δεν ήταν η ΧΑ ανθέλληνα, θα ήμασταν εδώ Πακιστάν τώρα…Να τους ευγνωμονείς που ζεις και αναπνέεις…Και κοίτα, η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της. Βασανίσου τώρα με τα χάλια σου κακομοίρη.

        1. Τα πήρες τα χαπάκια σου αποψε γιατί κάτι άλλο φαίνεται…

    13. Επιτελους ενας νεοδημοκρατης που εκανε κατι καλο εστω και αθελα του…

    14. ΦΙΛΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ Κ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΕΤΥΧΕ Κ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΔΗΛ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ………

    15. Οποιος σκοτώνει Αλβανούς και γενικά λαθροπηθικια πρεπει να γινεται ήρωας!οποιος σκοτώσει ειδικα εβραιοσκυλα να του γινεται άγαλμα!
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!,

    16. Τι έγινε μανιατη;;Έφυγες πισοπλατα από την ΧΑ και άλλαξες μυαλά;;Άμα είναι καλοί οι Αλβανοί στην μανη να έχεις την κατάρα να τους κανεις γαμπρούς και νύφες στα παιδιά σου

    17. τοτε και μεις οι ελληνες να κανουμε αντιποινα στους τουρκαλμπαν για τους χιλιαδες ελληνες που δολοφονησαν και τις χιλιαδες ελληνιδες που βιασαν με προσφατο παραδειγμα τον ομαδικο βισμο μιας 400χρονης ελληνιδας που την βιασαν επι ωρες 4 τουρκαλβανικα κτηνη πριν εναν μηνα

      1. 400χρονη ελληνιδα;Που τη βρηκαν;Σε κανα μουσειο;

    18. αυτος οπου σκοτωσε απο μαλακια του τους ανθρωπους εχει μεγαλη ευθινη τελος !! δε ειν αυτο ομως ετια να γινει βεντετα !! δε το εκανε εσκεμενα να σκοτωσει αυτουςσα να τους ειχε στοχο βαλει !! ενας μπεκρης ανοιτος τυπας ειναι που πρεπει να τον χωσουν στην φυλακη για παντα !!

      1. Σκασε ρε αλητη…που θα βαλουν φυλακη τον ανθρωπο επειδη σκοτωσε καποια υπο-ζωα! Τον σκασμο πουστρακο αντε και και μαμησου

    19. Που πατε μωρε τηγανοκεφαλοι αλβανοι. Ξερετε τι εστι μανιατης; Τι να πουμε και εμεις, που οι αλβανοι εχουν σκοτωσει χιλιαδες ελληνες τοσα χρονια για να τους κλεψουνε.

    20. Αφού ξεπάστρεψε Αλβανούς καλά έκανε!!!
      Τι να φτουρήσουν μωρε μαγκιά οι Αλβανοί μπροστά στους Μανιάτες;;; Θα τους ξεκληρισουν οι Μανιάτες θα τους κόψουν στο γόνατα!!!!

      1. Αισχος ! ντροπή σου, οι Αλβανοί της Λακωνίας ειναι γενικά εργατικοί και φιλήσιχοι οικογενιάρχες και τα παιδιά τους ειναι καλοί μαθητές , αυτά απο ένα Μανιάτη

        1. ίσα ρε καραβάνα που το παιζεις κ χρυσαυγιτης για να μας πεις οτι οι Αλβανοί ειναι καλοί ανθρωποι!!ουστ ρε πουλημενε…

        2. Ντροπη της μανης εισαι πουστρακο….σου πηδανε την γυναικα τα αλμπανια και χαιρεσαι βρωμιαρη ανικανε!!!

        3. Μακαρι να σου βιασουν τα παιδια ξευτιλισμενε

          1. Εσένα σε βιάσουν με διπλό από πίσω; Λέω μήπως και το γυαλίζει το πόμολο…

    Comments are closed.