ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΕΝΤΡΟ

    Βράζει το Κέντρο…
    Συνδικαλιστές τα πήραν στην κράνα και έβαλαν με το έτσι θέλω λουκέτο στα κατάστημα που θα άνοιγαν τις Πύλες τους σήμερα Κυριακή…
    Από το PUBLIK μέχρι τα h&m κανένα τους δεν άνοιξε….
    Η Ελλάδα παραδομένη στους άπλυτους συνδικαλιστές….
    17 KATASTIMATA KENTRO317 KATASTIMATA KENTRO217 KATASTIMATA KENTRO117 KATASTIMATA KENTRO
    Η δημοσιογραφική ομάδα είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα καταστήματα πληρώνουν στους εργαζομένους την αργία της Κυριακής όπως το επιτάσσει ο νόμος…
    Η αστυνομία θα επιβάλλει την τάξη….
    Πάντως κανένας από τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας δεν κάνει τα ψώνια του την Κυριακή, την οποία και θεωρούμε Ιερή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. το αρθρο λεει μπουρδες.
      ψωνισα απο το Η&Μ.
      ΠΑ;ΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
      ΓΙΑΤΙ ???

    2. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
      ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    3. Στη χώρα μας, ένα μεγάλο ποσοστό καταστημάτων είναι καταστήματα εστίασης. Γιατί να μην είναι κλειστά την Κυριακή όλα τα καφε-bars, ψησταριές, εστιατόρια, καταστήματα τουριστικών ειδών κλπ; Επισης, να μην λειτουργούν Δημόσια και Ιδιώτικά Νοσοκομεία και κλινικές, να μην υπάρχουν λεοφωρεία, τραίνα, αεροπλάνα, ταξί και ό,τι άλλο βαλεο ο νους σας. Γιατί να εργάζονται αστυνομικοί, στρατιωτικοί, λιμενικό κλπ; Είναι τουλάχιστον υποκριτικό όλη η συζήτηση να γίνεται μόνο για τα εμπορικά καταστήματα και ειδικά με θρησκευτικά προσχήματα.

    4. Τα καταστήματα θα πρέπει να είναι ανοιχτά τουλάχιστον μια Κυριακή το μήνα (π.χ. την τελευταία), για να μπορεί ο κόσμος που εργάζεται μέσα στην εβδομάδα να κάνει τα ψώνια του.
      Εννοείται ότι το μεροκάματο των υπαλλήλων θα πρέπει να είναι διπλό, όπως ορίζει ο Νόμος, και οποιαδήποτε σύμβαση που δεν το τηρεί να έχει σοβαρές συνέπειες.

      Αλλά στην Ελλάδα, ο χαζολαός τρώει κουτόχορτο 40 χρόνια και βάλε. Τον γαμάνε 24/7 και τον πείραξε η Κυριακή…

      Όσο για τα σχόλια του τύπου “η Κυριακή είναι του Κυρίου…”, να τους πληροφορήσω ότι κάθε μέρα είναι του Κυρίου.

    5. Εσείς που αποκαλείτε τους συνδικαλιστές άπλυτους,μυρίστε λίγο τους κ@λους σας γιατί βρωμίσατε στους καναπέδες σας.

    6. Ρε δεν ντρεπεστ€ καθόλου??? Γιατί να δουλέψει κάποιος τις Κριακ€ς ειδικά στο εμπορικό τρίγωνο??

    7. H Κυριακη ειναι του Κυριου!! Οι Οβραιοι,οι γιαχωβαδες,οι αθεοι και 12θειστες θελουν να την κανουν εργασιμη!!

    8. Να μην βγαινει κανεις να ψωνιζει τις κυριακες!αντιστεκομαστε στο συστημα συμπαρασταση στους ιδιωτικους υπαλληλους!

    9. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ pUBLIC κΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ pUBLIC ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ. ΟΥΣΤ Ε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ. ΝΑΙ Ε ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΤΕΛΟΣ.

    10. Εδώ δεν έχει ο κόσμος λεφτά να πάρει ουτε ψωμί θα βρούνε τις Κυριακές λεφτά να βρέξει;πληρωνεσαι κάθε μήνα κ στις 15 εχεις ξεμείνει μας κοροϊδεύουν;κ όντως κ Κυριακή είναι η μέρα αργία οι εβραίοι τα Σάββατα τα προσεχουν.

    11. ρε γαμημενοι που γραφετε οτι μαλακια θελετε ποιος σας ειπε οτι τις πληρωνονται; η γυναικα μου δουλευει σε πολυκαταστημα στην ερμου και σημερα και πληρωνονται σε ρεπο.γαμω τα ρεπορταζ και τις κωλογνωμες σας.

    12. ρε γαμημενοι ποιος σας ειπε οτι πληρωνονται οι κυριακες; η γυναικα μου δουλευει σε πολυκαταστημα στην ερμου και σημερα και το παιρνει σε ρεπο. εσεις

    13. Αν έχει κανείς λεφτά για ψώνια μπορεί να πάει κάποια άλλη μέρα στα μαγαζιά, δεν είναι ανάνγη να είναι κυρική.

    14. Η άποψη μου είναι ότι όπως ο καθένας μας θέλει να πηγαίνει την Κυριακή για κανα μπάνιο με την οικογένειά του και να έχει την ευκαιρία να ξεκουράζεται, καλό θα ‘ναι να Προσπαθούμε να μπούμε λίγο στη θέση του εργαζόμενου και να καταλαβουμε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων…! Προσωπικά δεν θέλω να μπω Στη διαδικασία και να κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν οι άλλοι, Να με αναγκάζουν δηλαδή να δουλεύω κυριακάτικα , Μπορώ να βρω χρόνο και άλλες μέρες να πάω να ψωνίσω . Την Κυριακη την θέλω για να γεμίσω ζωντάνια και όχι για να αδειάσω τις τσέπες μου …!

    15. Ειναι μεγαλο ερωτηματικο το γιατι δεν πανε οι “συνδικαλιστες” σε μωλ και εκπτωτικα χωρια τις κυριακες
      Ολο αυτο μοιαζει σαν στοχευση του ιδιωτικου μεσαιου και μικρομεσαιου εμποριου που μοναδικο στοχο εχει να πληξει την εμπορικη δραστηριοτητα του κεντρου και των γυρω συνοικιακων περιοχων προς οφελος των πολυκαταστηματων τυπου εμπορικων κεντρων
      Οντως η Κυριακη ειναι καθιερωμενη αργια που καταργειται σταδιακα οπως το πανε
      Αυτο που θα πρεπει να μας προβληματιζει ολους ειναι η σταδιακη και διαρκη καταπατηση των πασης φυσεως εργατικων δικαιωματων αντι να τα βαζουμε με τους συνδικαλιστες που κι αυτοι δεν ειναι μπουμπουκια
      Υπαρχει πολυ σαπιλα εκει στον συνδικαλιστικο τομεα

      Αυτο που θα πρεπει να γινει ειναι μια εξ’ αρχης καθαρση του συνδικαλιστικου τομεα με επαναπροσδιορισμο δρασεως με σαφεις θεσεις και απο εκει και περα διαρκης αγωνας με συντονισμενη δραση πανελλαδικως επανακτησης οσων μας εχουν καταπατησει ολα αυτα τα τελευταια 6-7 ετη

    16. OXI ανοιχτα τα μαγαζια τις Κυριακες. Είναι αισχος.

    17. Στο μωλ και στα εκπτωτικα χωρια γιατί δεν πάνε τα κομμουνια;

      1. Ελα κι εσυ τώρα…δηλαδή θέλεις να δαγκώσουν τα χέρια που τους ταίζουνε δεκαετίες τώρα;

    18. Ευτυχώς οι άπλυτοι πάνε στο κέντρο και αφήνουν ήσυχα τα mall, ώστε να κάνουμε τα ψώνια μας.

    19. Κάπου τα έχετε μπερδέψει εσείς οι ορθόδοξοι πατριώτες…….. Αν θέλει να πάει ο άλλος στην εκκλησία πότε θα πάει πατριωτάκια μου;;;
      Έτσι θα χτυπήσετε τα μνημόνια αρθρογράφε;;; Στηρίζοντας τα;;;;

    20. Οι άπλυτοσυνδικαλιστές είναι για πολλές κλωτσιές ναι,αλλά τα μαγαζιά δεν πρέπει να είναι ανοιχτά την κυριακή.Ακόμα χειρότεροι είμαστε εμείς,που πηγαίνουμε τις κυριακές στα μαγαζιά,αν δεν πηγαίναμε μπορεί και να μην άνοιγαν.Και που το ξέρετε εσείς,ότι οι εργαζόμενοι όντως πληρώνονται για τις κυριακές?Ανοιχτά μαγαζιά τις κυριακές,είναι εκμετάλλευση για τους εργαζόμενους,σε μια κοινωνία που τα εργατικά δικαιώματα,ένα ένα αφαιρούνται.

    21. Οποιαδηποτε ενεργεια δημιουργει προβλημα στον υποτακτικο δουλο και ψευτη Τσιπρα ειναι πραξη που αποβλεπει στην λευτερια του λαου. Ο Τσιπρας οπως και ο χιτλερ πηρανε την εξουσια με εκλογες αλλα υποσχομενοι ψεμματα .Καλυτερα ενα πραξικοπημα απο εναν συνειδητο ψευτη που με δολιο και προστυχο τροπο κατελαβε την εξουσια. Οταν καταλαμβανεις την εξουσια με ψεμματα εισαι δικτατορας.

    22. Δηλαδή κε αρθρογράφε, για να καταλάβω: Αν εσένα σε πλήρωναν (μέχρι το τελευταίο ευρώ) για να δουλεύεις 20 ώρες την ημέρα εσύ θα πήγαινες να δουλέψεις τόσες ώρες μόνο και μόνο επειδή … στις πληρώνουν;

    23. Την κυριακη ο Θεος την εδωσε για να ξεκουραζομαστε…δεν καταλαβαινω την αναφορα για ”απλυτους συνδικαλιστες” ειπαμε εχουμε κανει τοσα κακα στην χωρα οι συνδικαλιστες αλλα και τα δικαια τα αιτηματα πρεπει να τα υποστηριζουμε…οι αγορα ειναι καθε μερα ανοιχτα και 3-4 φορες την εβδομαδα και τα απογευματα τοσα χρονια που δεν ανοιγαν τις κυριακες τι γινοταν δηλαδη μεναμε χωρις φαι η χωρις παπουτσια….

      1. Στην Ελλάδα ολο το χρόνο ξεκουράζονται. Μια απεργίες, μια αργίες, μια της ξαφνικής, ΕΛΕΟΣ !
        Ολοι θελουν να κάθονται και να βγαζουν λεφτα.
        Τι παπόρια είπες ρε φίλε? Να πάρουν κι άλλους υπαλλήλους.

    24. αυτοι ειναι ορθοδοξοι κ νοιαζονται για τον εκκλησιασμο των εργαζομενων??? η ειναι αθεοι κ ανθελληνες κ νοιαζονται για την αναρχια κ επιβολη δικτατοριας τυπου Ερντογαν?
      γαμηστε καθε σκουπιδι αναρχικο κ συριζαιικο

    Comments are closed.