ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΝΕΦΡΕΚΤΟΜΗ. ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    stamatiadis-kifisia-makeleio

    Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησαν εξ επαφής οι ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα.

    Γεννημένος στη Βιέννη και με καταγωγή από την Ανδρο, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.

    Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά.

    Μετά από την πρώτη, πολύωρη επέμβαση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί αιμορραγία στα νεφρά, οπότε έκριναν αναγκαίο να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση. Μετά την ολοκλήρωσή της, οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Στο νοσοκομείο βρισκόταν η σύζυγός του, που σε κατάσταση σοκ είπε στους δημοσιογράφους « Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί γι’ αυτόν», ενώ εκεί έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι που πήγαν να δώσουν αίμα.

    Λίγο μετά τις 17:30, δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία έκανε ο κ. Βασίλης Κεκερής, διοικητής του νοσκοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Όπως είπε, «η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε πλήρη καταστολή και με υποστήριξη της αναπνοής. Τα χειρουργεία που έγιναν, ήταν απολύτως επιτυχημένα, για την ανάσχεση της αιμορραγίας, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα -και αυτό ήταν πρωτεύον ζήτημα για την ζωή του».

    Σε ερώτηση για το πια όργανα του 52χρονου αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, ο κ. Κεκερής απάντησε: «Το ήπαρ, ο θώρακας, η σπονδυλική στήλη, ενώ και οι ίδιοι οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν έχει δεχτεί δύο ή τρεις σφαίρες».

    Η κατάσταση του 52χρονου παραμένει ιδιαιτέρως κρίσιμη και γι’ αυτό είναι κρίσιμα και τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Κεκερής, ο τραυματίας υποβλήθηκε και σε δεξιά νεφρεκτομή

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που τον πυροβόλησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι τα ξημερώματα – Του αφαίρεσαν το ένα του νεφρό

    Σε νεφροκτομή υποβάλλεται την τελευταία ώρα ο Αλέξανδρος Σταματιάδης 52χρονος επιχειρηματίας που τον πυροβόλησαν χθες τα ξημερώματα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην οδό Κηφισού στην Κάτω Κηφισιά, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να του αφαιρεθεί το ένα νεφρό.

    Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση από τις 5.30 το πρωί. Αργότερα τον μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε μόνο μισή ώρα καθώς οι γιατροί εντόπισαν νέα ευρήματα που ανάγκασαν τους γιατρούς να τον εισάγουν εκ νέου στο χειρουργείο.

    Το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα από πυροβόλο όπλο και στο κεφάλι από τα χτυπήματα σιδηρολοστού.

    Την ώρα της εισβολής των δραστών στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία, στο σπίτι βρισκόταν και ο γιος του ζευγαριού, καθώς και η οικιακή βοηθός η οποία δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη.

    Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί δύο κάλυκες. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες δεν έκλεψαν τίποτα από το σπίτι.

    Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

    «Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του», καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

    Τόσκας : Δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο

    «Αγγελικά πλασμένο κόσμο και κόσμο χωρίς προβλήματα, εγκλήματα και παραβάσεις αν κάποιος ξέρει, να μας τον πει», υπογράμμισε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφερόμενος στο περιστατικό και συνέχισε, «κάνουμε συνεχείς προσπάθειες να μειώσουμε την εγκληματικότητα. Κάποιοι μας χλεύαζαν, όταν είπαμε τις οδηγίες όλων των αστυνομιών του κόσμου για το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε τέτοιες επιθέσεις. Τώρα δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να πουν. Οι οδηγίες δεν είναι κάποιου συγκεκριμένου, αλλά είναι διεθνείς πρακτικές τις οποίες εφαρμόζει και η Ελληνική Αστυνομία», δήλωσε ο κ. Τόσκας, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας «Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού)», οπότε «προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε».

    Δημοκρατική Συμπαράταξη για την επίθεση στην Κηφισιά

    Με αφορμή την ένοπλη ληστεία σε οικία στην Κηφισιά η Υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ραγδαία αύξηση ένοπλων ληστειών και κλοπών με αποκορύφωμα το σημερινό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα ένας συμπολίτης μας να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Η απουσία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος αλλά και η ανοχή σε  ασυδοσία οργανωμένων ομάδων χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

    Δεν μπορεί οι πολίτες να φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια επειδή ο κ. Τόσκας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Αντί να αρκείται να τους προτρέπει να παριστάνουν τους κοιμισμένους, εμείς τον προτρέπουμε να ξυπνήσει επιτέλους και να προστατεύσει τους πολίτες!»

    Aξίζει να θυμηθούμε τις κατάπτυστες δηλώσεις του Νίκου Τόσκα, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όταν 88χρονος αμύνθηκε και πυροβόλησε ληστές που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στη Γλυφάδα την προηούμενη εβδομάδα:

    «Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας . «Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Δεν πρέπει να δούμε σκηνές που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται» υπογράμμισε ο κ. Τόσκας.

    Δείτε τις δηλώσεις του Διοικητή του νοσοκομείου Γ. Γενημματάς για την κατάσταση της υγεία του 52χρονου επιχειρηματία

    Διαβάστε επίσης:

    ΆΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ ΜAKELEIO.GR)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ????? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΣΑΙ

    2. Ας μην ήταν πλούσιος και επώνυμος και θα ήταν μονόστηλο σε εφημερίδα…

    3. Το τομάρι ο Σαμαράς που άνοιξε τα σύνορα και έφερε το αλβαναριό στην Ελλάδα δεν πρέπει να ψοφήσει;

    4. που εισαι παπαδοπουλε!!!!!……..

    5. Γιγαντωσομος αντρας πάλεψε για να σώσει την ζωη του και την οικογένεια του…ζόρισε τους αλήτες και τον βάρεσαν στο ψαχνό!!Δεν υπαρχει παιδια σωτηρια απο αυτην την πουστροκυβέρνηση….πάρτε τον νόμο στα χέρια σας και βαράτε στο ψαχνό όποιον μπει στο σπιτι σας!!Και παλι θα το ξαναπώ…ψαροντούφεκο με καμακι δελφιναρι…διπλα στο κομοδίνο οπλισμένο!!! Τωρα για αυτα που λεει ο Τόσκας και ο καθε αλητήριος συριζαιος γράψτε τον στα απίδια σας!!! Πανω απο ολα ειναι η επιβίωση μας….

      1. Ένα αφεντικό λιγότερο, ή σακατεμένο. Υπέροχα νέα!

      2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΤΟΣΚΑ !!!!!!! ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΡΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΖΥ ΤΟΥ !!!!!!!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ‘Η’ ΣΧΟΛΕΙΟ !!!!!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ 100% ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΟ !!!!!!!!!!

    6. Εύχομαι ολόψυχα ο άνθρωπος αυτος να γινει γρήγορα καλα, αν και ποτε δεν θα ειναι ξανα οπως ηταν. Οςο για τον μαλακα τον Τόσκα, τι θα βγει να πει τωρα;;; Αντε στον διάολο, αλήτη. Ευχομαι να παθεις τα ιδια και χειροτερα. Οχι μονο εσυ, σκουπιδι, αλλα ολη σου η οικογενεια. Ευχομαι να δεις τα δικα σου παιδια να χαροπαλεύουν μετα απο μια επίθεση κάποιου ληστή. Τιποτα καλύτερο δεν σου αξίζει. Σίχαμα.

      1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ !!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΤΕΣΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ‘Η’ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ????

    Comments are closed.