ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Σχόλιο Σωτήρη Μ. Τζούμα

    Αυτή την ώρα συνεδριάζει η ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και της Εκκλησίας της Κρήτης. Το θέμα ένα και μοναδικό. Η απαράδεκτη απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει πάλι τους ναούς την ημέρα των Θεοφανείων και να μην επιτρέψει στους πιστούς να συμμετέχουν του μεγάλου Αγιασμού.

    Όλα δείχνουν ότι σύσσωμες  η Ιεραρχία της Ελλάδος  αλλά και της Κρήτης έχουν αποφασίσει να συγκρουστούν με την πολιτεία και να επιμείνουν στο να ισχύσει  η προηγούμενη ΚΥΑ η οποία επέτρεπε τον εκκλησιασμό και την συμμετοχή των πιστών έστω και στα χαμηλό αριθμό των 25 πιστών ανά ναό και 50 πιστών ανά Μητροπολιτικό ναό.

    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος  ήταν απόλυτος στην εισήγηση του προς τους Συνοδικούς και στο πνεύμα αυτό κινήθηκαν και όλοι οι Μητροπολίτες.

    Όταν μάλιστα έφτασαν και από την Κρήτη τα νέα ότι και η εκεί επαρχιακή Σύνοδος κινείται στην ίδια κατεύθυνση αναθάρρησαν  οι Αρχιερείς ότι η Εκκλησία μας έχει κοινή φωνή και γιαυτό  θα πρέπει να γίνει διπλά σεβαστή. Μάλιστα Συνοδικός Ιεράρχης πρότεινε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την παράνομη και αντισυνταγματική  αυτή απόφαση η οποία στερεί από τους πιστούς να τελέσουν το Συνταγματικό τους δικαίωμα. Αλλά ο Νόμιμος Σύμβουλος της Εκκλησίας κ. Θεόδωρος Παπαγεωργίου όταν κλήθηκε να εκφράσει την νομική του άποψη είπε ότι όταν κληθεί το ΣτΕ να συζητήσει την προσφυγή δεν θα υφίσταται πλέον ως θέμα και θα είναι άνευ αντικειμένου η προσφυγή.

    Αλλά οι Ιεράρχες επέμειναν ότι αυτό πρέπει να γίνει για να το έχει ως άλλοθι η Εκκλησία αλλά και να δοθεί η δυνατότητα  να προσφύγει αργότερα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Όπως όλα δείχνουν ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος  και η Σύνοδος  είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος αυτή τη φορά και να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση να υποτιμήσει άλλο την Εκκλησία και τους πιστούς!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. ΟΛΗ Η ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΛΑΣΣΑ.
      ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    2. Ο/Η ανασατανισμένη κυβέρνηση ανθελλήνων γερμανοτουρκοgαμημένων λέει:

      Αν αγιάσουν τα νερά, ζητώ βαθιά συγγνώμη που τους έβαζα στο ίδιο τσουβάλι με την σατανίστρια κούλα, παιδί ή αδερφή του τουρκόσπορου ντορή. Βέβαια ο ιερόδουλος πρέπει να κλείσει τη ΜΚΟ του.

    3. Σήμερα είναι χρέος όλων των Ελλήνων να θυμηθούν τη σύνδεση των πολεμιστών του 21 με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και όχι μόνο. Η εκκλησία τι ρόλο παίζει και πως εμφανίζεται στο νεοσυστατο κρατος του Καποδιστρια με τους αγωνιστες -πολεμιστες να μην έχουν κυριολεκτικά στον ήλιο μοίρα και η πολιτεία να στρέφεται εναντίον τους με την ταυτόχρονη αποδοχή ξένων, αλλότριων και καιροσκοπικών συμφερόντων.
      Μέχρι και Βασιλιά εισαγώμενο αυτή η χώρα! ντροπής πράγματα.
      Τι να πεις… παλι καλα ενας Μακρυγιαννης

      αΝ είναι ο τραγος δυνατος δεν τον κρατά η μαντρα
      ο αντρας κανει τη γενια και οχι η γενια τον αντρα

    4. Aνατριχιαστικό ,και μετά ξυπνήσαμε ! Κι εκεί δούλεμα ! Βέβαια έχουν χάσει από τα ούφα που πάνε και τους προσκυνούν οπότε ναι εν μέρη τα έχουν πάρει και αυτοί στην κράνα . Τώρα τους έπιασε η καυλα για συνείδηση @ Σφαχτείτε μανταμίτσες μου , και εις άλλα με υγεία !

    5. Ούτε οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πολέμησαν έτσι την θρησκεία όπως ο Κούλης και η παρέα του.

    6. η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!! όλα για τα προσχήματα είναι, καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν θεσμό!!!!

    7. Με τον Αγιασμο των υδατων που γινετε σε εξωτερικο χωρο θα δημιουργηθουν εστιες εξαπλωσης του κορωνοιου Στα σουπερ μαρκετ που στοιβάζονται ο ενας πανω στον αλλο δεν υπαρχει προβλημα. Στο λεωφορείο του ανηψιου με την Αλκηστη του ολα καλα. Στην Παρνηθα μοτο κρος με την Μαρεβα χωρις μασκες ολα καλα. Τι περιμνεις ομως απο ενα εθνομηδενιστη που εκανε Προεδρο της
      Δημοκρατιας μια Αθεη κομουνίστρια που δεν ασπαζετε το Ευαγγελιο καταργει την Προσευχη και τον Εθνικο μας Υμνο απο τις Εθνικες εκδηλωσεις λες και δεν υπηχε καποιος πατριωτης για το αξιωμα του πρωτου πολιτη της Χωρας. Οσο πιο γρηγορα πεσει ο θιασος του Τσιπροκουλη τοσα λιγοτερα δεινα θα συμβουν στην Ελλαδα

    8. ΑΝΟΙΞΤΕΝΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ.ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΧΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    9. Η επανάσταση τους έχει να κάνει κ με τον αγιασμό των υδάτων; δε νομίζω. Για fake επανάσταση μου μυρίζει.

    10. Άνοιξε τις εκκλησίες ρε μαλακό πίτουρο Κουλη αντίχριστε!Άντε από εκεί παλιομπινε! Σιχαματα!

    11. δεν έχω εμπιστοσύνη στον ιερώνυμο δεν πιστεύω ο Ιερώνυμος να είναι με τον κόσμο είναι με το σύστημα τώρα κάποιοι παπάδες προσπαθούν μακάρι να τους βγει

    12. Μπα χλωμό το βλέπω…..
      Καμμιά κοκορομαχια και αν…..

    13. Η ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ )
      Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ )
      Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?
      Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ??
      ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΙΝΑΛ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ???

    14. σιγα μην σκισουν κανενα καλσον τρομερο αυτο που κανανε !!! αντε απ εδω ντροπή τους που δε προστατευουν τον λαο απο το 666 αντιθετος πανε εκει με τις δήθεν συμβουλές τους το κοσμο και σα να μην συμβαίνει και κατι !! υποστιριζουν τα λαθρο και ολα cool ξυλο και παλούκωμα στους ρασοφορους προσκινιτες της μασονοεβραιομουσουλμανολαγνιας

    15. κουλη βερζεβουλη.ανα χαθειτε καλικατζαροι

    16. Είμαι ολίγον θολωμένος, δεν την πάω την ζούλα κομμουνίστρια κα. πρόεδρο,
      αλλά για κράτει ρε παιδιά, προχθές η εκκλησία απαγόρευε δια ποινής του θανάτου
      κάθε Ελληνικό ακόμη και το όνομα Ελλην απαγορευόταν! Χαίρομαι για τα ελληνόπουλα
      του σάιτ που κράζουν Ελλάς-Ορθοδοξία, αλλά, είναι έτσι? Από ότι εγώ ξέρω κατόπιν έρευνας
      σε βάθος, Ελληνισμός και χριστιανισμός δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ενοιες!

      1. Πρόσεξε μη πάθεις από την πολλή έρευνα σε βάθος. Στο λαγούμι σου έψαχνες ;

    17. Έστω κ αργά! Επιτέλους!!Κ να ρίξουν τον Σταυρό στα ύδατα,να μην φοβηθούν κανέναν!Μόνο φόβο Θεού να έχουμε!

    18. ”…..της Ελλάδος και της Κρήτης….”;
      Τι εγινε ,προωθήτε τον διαχωρισμό;

      1. Η εκκλησία τής Κρήτης υπάγεται στό πατριαρχείο τής Κωνσταντινούπολης γιά αυτό το γράφουνε έτσι,δέν υπάρχει θέμα διχασμού.

    19. Πεινανε και οι παππαδες πως θα βαλουν χερι στο παγκαρι δεν γινεται αλλιως

    20. Κάτω ή ναζιστική Γερμανική μονοκομματική δικτατορία τού άχρηστου εξόφθαλμου.Ζήτω ή πατρίδα
      ζήτω ή Θρησκεία,ζήτω ή οικογένεια.
      Γιάννης Λάκων

    21. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ

    22. Θυμαστε τι σας ελεγαν οι Νεοδημοκρατες προεκλογικα;;; Να φυγει ο ΣΥΡΙΖΑ και βλεπουμε αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

    23. Στεφανε σε παρακαλω μην κΓαλιεργεις προσδοκιες στον λαο οπου δεν προκειτε να εκπληρωθουν με τιποτα..
      μην μας θρεφεις δηλαδη με φλουδες ελπιδες..Τoν tzeronymo τον πηραμε ηδη χαμπαρι σε ποιον προσκυναει
      οπως και η ΔΙΣ ..ΚΑΙ .ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΑΧΑΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΚ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 9 ΠΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ και τους περιορισμους ΚΤΛ.ΚΤΛ.!!!
      ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΕΞΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΟΜΩΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ………ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ?ΣΑΣ
      ΘΥΜΗΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ
      ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ !!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !!! ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ……
      ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ……….
      καλα ρε Στεφανε τοσα χρονια τα μασωνακια δεν τα εμαθες οτι μας δουλευουν με τον ιδιο τροπο ?
      ΜΙΑ ΚΟΨΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ

      1. Εχει ο καιρος γυρισματα. Η εκκλησια βλεπει οτι αδειαζουν τα παγκαρια και ανησυχει. Ο Κουλης αργα η γρηγορα θα φυγει απο την καρεκλα. Το ποσο γρηγορα εξαρταται και απο εμας. Οι καναπεδες για τα σηριαλ ακομα αντεχουν. Θελουμε πολυ ψωμι και πατατακια ακομα για να σηκωθουμε.

    24. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΘΑ ΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΙΤΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ. ΑΠΑΝΤΕΣ. ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ!

    25. Αποσυντονιστηκα λίγο και χρειάζομαι μερικές μέρες άδεια.

    26. Το ύπουλο ανθελληνικό ρατσιστικό φίδι που έκαναν πρόεδρο της δημοκρατίας, με τις πράξεις της ανθελληνιδας αυτής ρατσίστριας έγινε ποιο εύκολη η απόφαση για ρήξη. Κατέβασε η σκύλα οτιδήποτε εθνικό και οτιδήποτε ιερό από το προεδρικου. Η υαινα που ξέρει μονάχα να μισεί την Ελλάδα και την ορθοδοξία κυρηξε τον πόλεμο στην πίστη και στην Ελλάδα. Ούτε βήμα πίσω, να μάθει αυτή η κ@υφαλα η ρατσίστρια πως Ελλάδα και Έλληνες έχουν έθνος πίστη ιερά και οσια. Ποιος της έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσει σε αυτές τις ρατσιστικές κινήσεις μίσους? Έχει την εντύπωση πως ο λαός μας την εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο? Έτσι νομίζει η σιχαμένη ρατσίστρια, αυτό νομίζει?

    27. Η αντίδραση είναι μόνο για τν προσέλευση των πιστών στους ναούς, όχι για τον μη αγιασμό των υδάτων ο οποίος και θα γίνει εντός των εκκλησιών….Κοινώς στάχτη στα μάτια…Μν μασατε

    28. Όλα τα μέτρα που εφαρμόζουν είναι τελείως αντισυνταγματικά. Η όποια προστασία της υγείας πρέπει να γίνεται με τη συναίνεση των πολιτών,όχι με τη κρατική βία. Την ίδια στιγμή μάλιστα που οι πολιτικοί κάνουν συνεχή επίδειξη παραβίασης των μέτρων που οι ίδιοι επιβάλλουν. Προφανώς ο Κούλης ήθελε να τους ξαναεξαπατήσει τους ιεράρχες,αλλά αυτή τη φορά φαίνεται αντιστέκονται. Να δούμε,γιατί και ο Κούλης δεν έχει κανένα πρόβλημα σε άσκηση παράνομης κρατικής βίας και σε επιβολή παράνομων προστίμων. Προθύμους δούλους έχει πολλούς,απ’ότι φαίνεται.

      1. Δεν θα έρθει σε ριξη γιατί ξέρει ότι όποιος τα εβαλε με την εκκλησία έχασε πανηγυρικά συν ότι επειδή το παραξηλωσαν το έργο με τα μέτρα αν γίνει καμία σύγκρουση, η πλειοψηφία με ποιον λέτε να πάει?με την εκκλησία η με τους πολιτικούς?

    29. Ο Θεος ειναι ο τελικος κριτης. Οτι και να κανουν αυτοι οι αθρησκοι και απατρηδες στο τελος θα προβει εις βαρους τους διοτι ο Ελληνικος λαος θα ξυπνησει καποτε και ισως αυτοι να ειναι η κοκκινη γραμμη. Πρεπει να φυγει το συναφι τους οσο δυνατο γρηγοροτερα απο την εξουσια. Καρκινος πραγματικος. Αυτη δεν ειναι δημοκρατια. Εχει καταλυθει το συνταγμα μας εδω και πολλα χρονια.

    30. Άνοιξε τις εκκλησίες ρε παπάρα Κούλη να πάμε να προσευχηθούμε να ψοφισεις μαζί με τους 300 μπινεδες της Βουλής.

    31. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    32. Μακάρι Παναγία μου. Να αγιασουμε, να φυγουν οι καλικάντζαροι που μας κυβερνούν και οι αρρώστιες

    33. Ο Ιερώνυμος θα πάει κόντρα στο Μητσοτάκη και στις άνωθεν εντολές και κάνει τον καλό;

    34. Υμνεί τους ΛΑΟΤΚΙ, ενώ εξορκίζει οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό υπάρχει στη χώρα, αυτή είναι η διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

    Comments are closed.