01:45, ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΙΣ 02:00 ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΞΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 (ΙΣΤΟΡΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    tanks1

    …Στις 01:45 μετά τα μεσάνυχτα εκείνης της Παρασκευής ο Παπαδόπουλος έφτασε στο Κέντρο Τεθωρακισμένων στου Γουδή, στη μονάδα του ταξιάρχου Παττακού, μαζί με τον Νικόλαο Μακαρέζο. Στις 2:00 τα άρματα μάχης εξήλθαν από το στρατόπεδο, με τον Παττακό, μετά του Ιλάρχου Διοικητού του Σχηματισμού, να επιβαίνει στο πρώτο άρμα που κινήθηκε προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, το οποίο κατέλαβαν.

    Σύμφωνα με το σχέδιο δράσεως από τις δύο τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής της 21ης Απριλίου 1967, έπρεπε να εφαρμοστεί το σχέδιο «Προμηθεύς» και να κινηθούν οι στρατιωτικές μονάδες, που κατάργησαν την κυβέρνηση του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, τον οποίο συνέλαβε εικοσαμελής ομάδα στρατιωτών, υπό τις διαταγές του λοχαγού Ηρακλή Θωμά, συγχωριανού, υπασπιστή και στενού συνεργάτη του στρατηγού Οδυσσέα Αγγελή. Μία από τις πρώτες ενέργειες των επαναστατών ήταν να συλλάβουν τον αρχηγό του Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγο Γρηγόρη Σπαντιδάκη και να τον αντικαταστήσουν με τον Οδυσσέα Αγγελή, που έδωσε εντολή σε όλους του μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς της χώρας να εφαρμόσουν το σχέδιο «Προμηθεύς». Λίγη ώρα αργότερα, τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή σε ολόκληρη τη χώρα το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, το οποίο πρόβλεπε την αναγκαστική ανάληψη της εξουσίας από το στρατό με σκοπό την εξουδετέρωση κομμουνιστικής εξεγέρσεως, με αποτέλεσμα να κινηθούν όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Αττικής, ενώ ο διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Δημήτρης Ιωαννίδης, κινητοποίησε το τάγμα της σχολής και τη Στρατιωτική Αστυνομία.

    Ο Ταξίαρχος Στυλιανός Παττακός είπε χαρακτηριστικά πως «..Ουδαμού συνάντησα εχθρόν. Προελαύνων προς Ραδιοφωνικόν Σταθμόν, Βουλήν, Ανάκτορα και Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών». Στις 02.30 το Πεντάγωνο καταλαμβάνεται από την Β’ Μοίρα Καταδρομών. Σε λίγο φτάνει ο Γεώργιος Ζωιτάκης και οδηγείται στο γραφείο του Παπαδόπουλου. «….Στρατηγέ μου, πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε. Το πράξαμε όμως για να μη σας φέρουμε σε δύσκολη θέση, επειδή δώσατε το λόγο της στρατιωτικής σας τιμής. Εάν σας λέγαμε ότι προχωράμε, είμεθα βέβαιοι ότι θα συμφωνούσατε μαζί μας, πλην όμως θα ήσαστε ένας άτιμος στρατηγός που παρέβη το λόγο της στρατιωτικής του τιμής, ενώ εμείς σας θέλουμε έντιμο στρατηγό..», είπε στο Ζωιτάκη ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

    Ο Ιωάννης Λαδάς αποκάλυψε ότι «η οργάνωση υπήρχε από τότε που είμαστε στη Σχολή Πολέμου, το ’53, το ’54», συμπληρώνοντας ότι η ιδέα ήταν «όλων μαζί», αν και αναγνώρισε ότι ήδη ξεχώριζε ο Παπαδόπουλος διότι «είχε αποκαλύψει τις πολιτικές ικανότητες του από ταγματάρχης ακόμη, στις αναλύσεις της πολιτικής καταστάσεως». Ο Σπύρος Μαρκεζίνης, ηγέτης του Κόμματος των Προοδευτικών, είχε προαναγγείλει το στρατιωτικό κίνημα λέγοντας «εκλογές δεν θα γίνουν. Φοβούμαι τον άγνωστο συνταγματάρχη». Η αριστερή εφημερίδα «Αυγή» δημοσίευε εκείνες τις ημέρες τρία προγραμματισμένα άρθρα υπό τον τίτλο «Γιατί δεν πρόκειται να γίνει δικτατορία», τα οποία είχαν γραφτεί από τον Άγγελο Διαμαντόπουλο, μετέπειτα μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού. Από τα άρθρα αυτά είχαν δημοσιευθεί μόνο τα δύο, ενώ το τρίτο έμεινε στο τυπογραφείο, καθώς ήταν προγραμματισμένο να δημοσιευθεί ανήμερα της ημέρας του κινήματος. Στις 3:30 τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 1967, η Επανάσταση είχε επικρατήσει αναίμακτα, ενώ με συντακτική πράξη στη διάρκεια της ημέρας ανεστάλησαν οι διατάξεις του Συντάγματος και ματαιώθηκαν οι εκλογές της 28ης Μαΐου 1967. Εκτός από τις εφημερίδες και γενικότερα τα αριστερά έντυπα που έκλεισε το καθεστώς της 21ης Απριλίου, μόνο η δημοσιογράφος και εκδότης Ελένη Βλάχου, έκλεισε οικειοθελώς τις εφημερίδες «Καθημερινή» και «Μεσημβρινή». Ο ελληνικός λαός αποδέχθηκε το στρατιωτικό καθεστώς και δεν εκδηλώθηκε κανενός είδους αντίσταση.

    Metapedia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΑΧ Παπαδοπουλε αραγε υπαρχει καποιος σαν εσενα να μας σωσει

    2. Για συνταγματικό τόξο βαλίτσες από το Κατάρ, ακαταδίωκτο για τις μίζες τους εντός Ελλάδας με νόμο περί μη ευθύνης υπουργών, ακαταδίωκτο για τους τραπεζίτες για τα δάνεια στα κόμματα που τους δώσανε και καμία δίωξη για τους 103 νεκρούς των τεμπών(και όχι 57) και την ίδια ώρα μνημόνια, 400 δις χρέος για τα Ελληνόπουλα και funds για τον Έλληνα που έχει χρυσοπληρώσει το σπίτι του. Φάτε συνταγματικό τόξο και φτύστε τον εαυτό σας αν ξαναψηφίσετε τους προδότες. Γιατί εγώ παρότι θα ψηφίσω Ηλία, φτύνω τον εαυτό μου που τους ψήφιζα τόσο χρόνια τους προδότες!

    3. ΕΛΛΑΣ ΕΛΔΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

    4. Μεγάλε Παπαδόπουλε, είθε να αποκατασταθεί το όνομά σου και να πάρεις τη θέση που σου αξίζει στην ιστορία. Πόσο δίκιο είχε ο πατέρας μου.

    5. Η 21η Απριλίου είναι εθνική επανάσταση του ενδόξου Ελληνικού Στρατού για να αναγεννήσει το Έθνος εξ ου και το έμβλημα της, ο αναγενόμμενος
      εκ τέφρας του Φοίνιξ.
      Πρόλαβαν και τον αλλογενή βασιλαία πριν προλάβει να κάνει πραξικόπημα με τους υπ’ αυτόν στρατηγούς.
      Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, υιός διδασκάλου και βαφτισιμιός του Γεωργίου Παπανδρέου, πρώτος εισήλθε στην σχολή Ευελπίδων και πρώτος απεφοίτησε το 1940.

    6. Ζήτω η επανάσταση, ζήτω ο στρατός, ζήτω η 21η Απριλίου 1967.

    7. Ευχαριστώ όσους αναγνωρίζουν το έργο μας, για τους υπόλοιπους να χαίρονται το δημοσκατοκλοπικό τόξο. Όταν φθάσει το σκατό στη κάλτσα της κλεπτοκρατία σας, φωνάξτε μήπως και σας ακούσει κάποιος δεκανέας.

    8. Θυμάμαι όταν στα χωριά ξηλωναν το σύμβολο το πουλί που έγραφε Ζήτω η 21η Απριλίου 1967 και κάποια άλλα ζήτω ο στρατός, ζήτω η μομα κάποιοι μονολογουσαν, καλά ήταν καλά περάσαμε να δούμε τώρα και τούτους. Τους είδαμε δυστυχώς όλοι.

    9. βγήκαν να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεια, εκείνης της εποχής.
      τώρα ποίος?

    10. με ανοιχτά παράθυρα, ούτε αράπηδες υπήρχαν, ούτε μογγολόφατσες, οι δε γύφτοι ήταν ανιθαγενείς, κοινώς δε ψήφιζαν και ήταν κότες λειράτες, γιατί ο χωροφύλακας πρώτα τους βάραγε και μετά τους ρώταγε. Μπείτε στο “διαύγεια” του υπουργείου εσωτερικών και δείτε τις αθρόες χορηγήσεις ιθαγένειας σε αλβανά και αράπηδες. Ξεφτίλισαν την ελληνική ιθαγένεια, μπλεε και ροζ αριστεροί. Θα φάτε καλά στις εκλογές, όποτε κι αν τις κανετε.

    11. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΣΑΠΙΟ
      ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ !!!

    12. Που εισαι Παπαδοπουλε φωναζει ο Ελληνισμος απανταχου.Γιατι αραγε? Ζητω η 21 Απριλιου 1967.Τοτε που η Ελλαδα μεγαλουργησε και ηταν η ισχυροτερη οικονομικη δυναμη στην Ευρωπη(ΟΑΣΑ 1972) Τα ταμεια ολα με μεγαλα αποθεματικα και η ασφαλεια των πολιτων στο μαξιμουμ
      Σημερα?

    13. Χρονια πολλα συνελληνες.Ζητω η Επαναστασης της 21 Απριλιου 1967. Τοτε που η Ελλαδα εγινε κρατος.Ποιος δεν λεει σημερα ….Που εισαι Παπαδοπουλε?

    14. Βορίδη που υπογράφεις ελληνοποιήσεις, τι γνώμη έχεις για την Επέν που λένε ότι ήσουν; Η Επέν θα έφερνε ποτέ νόμο να απαγορεύσει Ελληνικό κόμμα και να κάνει χοτ σποτ μεταναστών; Η χούντα δεν έκανε τζαμί, εσείς το κάνατε! Εσείς που μιλάγατε για χούντα και η κυβέρνηση σας έγινε γιουσουφάκια του ζάεφ, του ερντογάν και των λαθρομεταναστών με σύνθημα “σπίτια στους μετανάστες”! Επειδή που λέτε αχυράνθρωπο τον πρώην Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εσείς είστε αχυράνθρωποι του Κωνσταντίνου του Ανταρσύα των μεταναστών που εφαρμόζετε την πολιτική του! Ρε εγκαινιάστε το τζαμί πριν πέσετε, εσείς το ανοίξατε, μην σας κλέψουν την δόξα οι μπολσεβίκοι, όπως έλεγε ο πρώην Πρεσπομάχος Γεωργιάδης για την τρόικα! Και μετά με Ρεπούση και Φίλη στις Πρέσπες, να σας βραβεύσει ο Ζάεφ για τον αγώνα σας να τον βάλετε στην εοκ!

    15. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να προσδιορίσουμε, ειδικά μέσα μας, τι είναι φασισμός, δικτατορία. Η συντριπτική πλειοψηφία απλών ανθρώπων που έζησαν την περίοδο εκείνη, ειδικά στην επαρχία, δεν έχει να πει κάτι άσχημο. Μόνο την προδοσία της Κύπρου που έγινε μετά που τα αίτια ήταν πολύ βαθύτερα. Ο λαός που ήθελε να ζήσει δουλεύοντας, κοιτάζοντας το σπίτι του, την οικογένειά του ήταν ευχαριστημένος. Δεν είναι μόνο τα έργα, είναι η ασφάλεια που ένιωθαν οι άνθρωποι. Το χειρότερο σε σύγκριση με την δημοκρατία μας και τους πολιτικούς όλων των βαθμίδων είναι ότι όχι μόνο οι πρωθυπουργοί,οι υπουργοί,οι βουλευτές αλλά και ο όποιος δήμαρχος έχει ένα πόθεν έσχες καταθέσεων και ακινήτων που τρελαίνει όποιον το διαβάσει. Όλοι όσοι έχουν εξουσία κάνουν ζωαρα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Οι Απριλιανοι φτωχοί και χωρίς πορτοφόλι πέθαναν και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και σήμερα πολλοί τους θυμούνται με νοσταλγία. Κάποιοι θα πουν κυνηγούσε τους αριστερούς, μα αυτός ήταν ο λόγος που έγινε η δικτατορία. Για μένα ήταν λάθος και αυτό που έπρεπε να κάνουν θα ήταν να εξαφανίσουν, πέρα από όποια ιδεολογία, τα λαμόγια, τους μαυραγορίτες και τους μιζαδορους μέχρι τρίτο βαθμό συγγένειας και να παραδώσουν την χώρα σε σοβαρούς, ανιδιοτελείς, πραγματικούς Έλληνες.

    16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ!!ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

    17. Η καλύτερη εποχή. Ηρεμία, ταξη, ασφάλεια, ανάπτυξη . Φτιάχτηκαν έργα. Δεν υπήρχε ανεργία. Στα χωριά φτιάχτηκαν δρόμοι πήγε το ρεύμα και πολλά άλλα. Το σημαντικό πέθαναν όλοι τους πάμφτωχοι . Αυτό τα λέει όλα. Μακάρι να είχαμε και σήμερα τους Απριλιανούς. Θα είμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ευημερία. Χρόνια πολλά.

    18. Το “εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο” ξεχάστηκε μόλις μυρίστηκα το χρήμα της ΕΟΚ! Στρατηγέ Παττακέ(που έκανες τα Δημόσια έργα) δεν είμαι χουντικός, αλλά δεν ξεχνώ ότι εσύ πέθανες φτωχός, σε ένα ισόγειο χωρίς λεφτά και το συνταγματικό τόξο είναι στην εοκ με βαλίτσες από το Κατάρ! Η Δαμανάκη πόσα λεφτά πήρε από την ΕΟΚ, θα μας πει; Που μέχρι στο πασόκ του τουρκόφιλου Γιωργάκη πήγε! Και μετά παραξενεύονται που θέλουμε τον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο και σιχαινόμαστε τη γενιά του Πολυτεχνείου που πούλησε τα πάντα όπως και οι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες που ο βορίδης κάνει και ελληνοποιήσεις!

    19. εγω ξερω απο τον παππου μου οτι οι δρομοι στο χωριο φτιαχτηκαν επι χουντας… οπως επισης και οι τουαλετες μεσα στα σπιτια …. μεχρι τοτε ηταν εκτος σπιτιου και δεν ηταν χουντικος …. απλα ειπε την αληθεια

    20. Και πεθαναν φτωχοι. Ενω σημερα και ο τελευταιος τροχος της πολιτικης αμαξης κολυμπαει στα εκαταμμυρια. Ο Παττακος πουλουσε βιβλια, μεχρι να καταπεσει, για να ενισχυει τα οικονομικα του. Το μονο λαθος τους, ηταν η αποσυρση της μεραρχιας απο την Κυπρο.

    21. αθανατα χρονια ευημεριας προοδου οχι τις σημερινες προδοσιες των κλεφτοαρπαχτηκων δημοκρατικων αποβλητων που καταστρεφουν την χωρα μας

    22. αυτα ηταν χρονια ευημεριας οχι σημερα που τα εχουν κανει ενα απεραντο μπουρδελο την χωρα οι γιαλαντζι δημοκρατια τοξα και ενα σωρο μ@λ@κιες αλλα το λαθος τοτε ηταν που δεν εσφαξε στο γονατο ολους αυτους τους παρασιτοκαλοπερασακηδες και πουλημενα τομαρια κατα της χωρας αθανατη επταετια

    23. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967! ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΠΑΡΣΙΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!

    24. Αυτοι που βριζουν σημερα τον φασισμο και το παιζουν δημοκρατες,
      Κουληδες- Τσιπρες- Ανδρουλακηδες, Κουτσουμπες κλπ…
      αυτοι εφαρμωζουν την πολιτικη του Σταλινο-Ναζισμου……….
      Μαλιστα αυτος που το παιζει Πρωθυπουργος ,
      ειναι γυιος συνεργατη των Γερμανων στην κατοχη 1941-1944…
      Τα ΜΜΕ με την πλυση εγκεφαλου που κανουν,στους τηλεθεατες,
      εχουν ξεπερασει τον Γκαιμπελς,
      ο οποιος ωχρια μπροστα στην προπαγανδα των σημερινων καναλιων..

      “Ναζισμο” βριζουμε αλλα ναζισμο ζουμε….
      Εχουν κατακλεψει την χωρα και ειναι ατιμωρητοι….
      Κανουν νομους για τον εαυτο τους…….

      Θα τα χασουμε ολα ,
      Πατριδα -θρησκεια – ηθη και εθιμα-Ελληνικο Πολιτισμο,
      αλλα με καμαρι και περηφανεια θα λενε οι ηλιθιοι, οτι
      δεν “ψηφισαμε Κασιδιαρηδες”
      οταν αυτοι προσπαθησαν να μας σωσουν απο τον πραγματικο ναζισμο

    25. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
      ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ……….

      AΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
      ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑΖΙΣΤΗ…….
      Ο ορισμος του Ναζισμου ειναι :
      ενα κομμα μειοψηφιας (ΝΔ),
      που οι Υπουργοι του εχουν καταληστεψει
      τα Δημοσια Ταμεια
      ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ,(Eθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ) ,
      ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ,
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2020…..

      Ολη η λυσα της διεφθαρμενης ΝΔ
      ξεκινησε βλεποντας τα ποσοστα των ΕΛΛΗΝΩΝ ,
      σε διψηφιο νουμερο…..
      Η Αντισυνταγματικη εκτροπη της ΝΔ
      θα πεσει στο κενο….

      Στις 21 Μαιου θα ειμαστε παροντες στην καλπη,
      με ποσοστο πανω απο 15% ,
      οπως ομολογησε αθελα του και ο ιδιος ο Βοριδης………

    26. Βλεπουμε τα κοινωνικο-οικονομικα αποτελεσματα των κυβερνησεων ΝΔ -ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
      απο το 1974 μεχρι σημερα…….
      Το καθεστώς που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, δεν είναι ούτε καπιταλισμος,
      ουτε σοσιαλισμός, ούτε σοσιαλδημοκρατία, αλλά ούτε και φιλελευθερισμός,
      ούτε καν ένας συνδυασμός ελεύθερης αγοράς και κράτους προνοίας.
      Από την επομένη της μεταπολιτευσης ,
      μας φορέσανε καπέλο ένα ιδιότυπο καθεστώς αέναης ευφορίας
      των πάσης φύσεως κρατικοδίαιτων συμμοριών,
      εφοδιασμένο όμως με υπόγειους μηχανισμούς,
      μέσω των οποίων οι πλέον απίθανοι τύποι που ήσαν πιο αδίστακτοι
      κι από τον γκαγκστερ Aλ Καπονε,
      μπορούσαν να πλουτίζουν διαρκώς, απεριόριστα και ανεξέλεγκτα!…….
      σε βαρος του Ελληνικου λαου φυσικα…
      Και φυσικά μας κατάντησαν ΕλλαδοΠακισταν……..
      Και επι πλεον αντικαθιστουν τον Ελληνικο λαο με ΑφροΑσιατικες Ισλαμικες ορδες…….
      ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟς ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……..

    27. Ουτε ανωμαλοι ουτε κλεφτες Αισθανωσουν ασφαλεια Και πραγματικα ισχυε Το πατριδα θρησκεια οικογενεια

    28. Ζητά η επανάστασις. Ζήτω η 21ή Απριλίου. Φάτε δημοκρατία του λο@τκι eμβολιαστικοϋ τόξου, των λαθροταλιμπάν, της προδοσίας των Πρεσπών και σύντομα του Αιγαίου, των μνημονίων για να πτωχεύει η Ελλάδα όσο πλουτίζουν οι τοκογλύφοι και οι εν Ελλάδι παραδουλεύτρες τους. Ζήτω το έθνος. Χριστός Ανέστη.

    29. Χρυσή εποχή.δεν κάναμε σχολείο κ παίξαμε μπάλα.ο κόσμος ρωταγε τι έγινε.Ζητω ο στρατός.Ζητωσαν άι ενοπλαι δυναμεις

    Comments are closed.