16:50! ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ – ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ – ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΣΤΟΝ… ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ

    Κοινοποίηση:
    dimosio

    Ο κορονοϊός έφερε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε αυτούς που ξεζούμισαν τον ελληνικό λαό, να το ξανακάνουν με ακόμα χειρότερο τρόπο. Ο Κούλης ο Μητσοτάκης αντί να βρει τρόπους να στηρίξει τον εργαζόμενο λαό και όχι τους κεφαλαιοκράτες που πατάνε επί πτωμάτων, επιλέγει να καταπατήσει εργασιακά κεκτημένα και να οδηγήσει σε στρατιές ανέργων.

    Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας, το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο εργασιακό καθεστώς από τον Ιούνιο, είναι πλέον ορατό, όπως εξίσου ορατή και δεδομένη είναι και η αύξηση της ανεργίας, απόρροια της νέας τάξης πραγμάτων που δημιουργεί ο κορονοϊός.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκφράζονται φόβοι για… επιδηµία 15νθήµερης εργασίας µε µισές αποδοχές. Το κράτος θα καλύπτει µέσω ειδικού µηχανισµού το 40%-60% των απωλειών όσων µπαίνουν σε ευέλικτα σχήµατα απασχόλησης.

    Ο κορονοϊός πραγματοποιεί τα όνειρα των Γερμανών και τον εν Ελλάδι δορυφόρων του αφού ξανά ο εφιάλτης των μνημονίων πλανάται πάνω από τη χώρα με το δεύτερο εξάμηνο του 2020 να προμηνύεται δυσοίωνο.

    Και το κακό δεν τελειώνει εδώ. Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα παράτασης των αναστολών συµβάσεων εργασίας για ακόµη έναν µήνα στις πληττόμενες επιχειρήσεις. Με λίγα λόγια, όποιος εργαζόμενος διεκόπη η σύμβασή του περίπου στα τέλη Μαρτίου, θα ξαναπάει για δουλειά (αν ξαναπάει) κατακαλόκαιρο.

    Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να δώσει μια απάντηση στα σχέδια του Μητσοτάκη που για ακόμη μία φορά πάει με τα νερά των πλουσίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Βγάλτε τον εκτός λειτουργίας αφού πρώτα του αφαιρέσετε διά βίου την άδεια εργασίας του.

    2. Δεν κατάλαβα για πιο εργασιακό μεσαίωνα γράφετε
      Το κράτος προτείνει για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις να πάνε στο μισό ωράριο κ μάλιστα θα καλύψει μέρος της χασούρας στον εργαζόμενο
      Επίσης η παράταση της διακοπής σύμβασης αν αυτή πάλι επιδοτηθεί με 800€ ποιον ενοχλεί ;
      Κ στις δυο περιπτώσεις το κράτος στηρίζει τις επιχειρήσεις με μεγάλα ποσά

    3. Εγώ ελπιζω σε μια φοβερή οικονομική καταστροφή στην Ελλαδα. Ελπιζω να πεσει πείνα γιατι νομιζω πως ειναι ο μονος λόγος για τον οποιο θα σηκωθεί ο Ελληνας απο τον καναπε και επιτελους θα πάρει με τις πέτρες ολους αυτους που τον πρόδωσαν και τον ξεπουληςαν οπως και ολη την Ελλαδα. Ελπιζω και Ευχομαι να πεινάσουμε πράγματικα. Θα ειναι μια αρχη για να πάρουμε πίσω την πατριδα μας. Οςο ο Ελληνας εχει γεμάτο στομάχι και λεφτά για καφέ και Ίντερνετ δεν θα σηκωθεί απο τον καναπε ακομα κι αν μπαίνουν σπιτι του οι λαθρο και βιάζουν τα παιδια του. Ακομα κι αυτο θα το καταπιεί. Αν δεν πέσουμε, δεν θα μπορέσουμε ποτε να σηκωθούμε. Ακουγεται κακό αυτο που γραφω;;;; Ιςως και να ειναι, αλλα δεν νομιζω πως θα εχουμε αλλη ευκαιρια. Τωρα ειναι η τελευταία μας. Ας την εκμεταλλευτούμε. Οπως λενε, ποτε δεν πρεπει να αφήσεις μια κρίση να παει χαμένη.

    4. ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΗΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ Η ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΗΤΕΣ ΣΑΣ?
      ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΛΩΡΙΖΩΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΝ
      ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΧΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
      ΑΝ ΜΕ ΠΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΕΛΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ. ΔΑΝΕΙΑ Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΩ Ε.Ε. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

      1. Εσύ γιατί γράφεις με κεφαλαία; ΜΟΥΛΟΣ είσαι;

    5. Τι είναι αυτά που λέτε ρε. Για να δουλέψει κάποιος πρέπει να υπάρχει αντικείμενο και λεφτά, το λεφτόδεντρο ξεράθηκε. Μόνο το δημόσιο συνεχίζει ακάθεκτο αλλά μέχρι πότε? Επρεπε να έχουν ήδη περικοπεί οι μισθοί . Ο πρόεδρος των δικαστών λέει όχι σε παράταση λειτουργιας των δικαστηρίων γιά να πάνε τρίμηνες διακοπές αλλά τα λεφτά τα τσεπώσανε ,το ίδιο και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ . Κι εμείς που τους πληρώνουμε με τους φόρους μας λέμε όχι αλλά αν δεν πληρώσουμε θα μας τα πάρουν απ το λογαριασμό με τσαμπουκά ή θα μας βγάλουν το σπίτι στο σφυρί

    6. ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.
      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΛΛΑΔΟΣ.
      ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
      ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Comments are closed.