2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΟ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΑΙΣΧΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ – ΠΡΩΤΑ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    mihos-640x426

    Μία εισήγηση που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη, προκαλώντας την οργή πολιτών και πολιτικών κομμάτων που θέλησαν να καταδείξουν την αντίθεσή τους, ακούστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εδώ και περίπου δύο μήνες εκδικάζεται πίσω από κλειστές πόρτες η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, σε μία υπόθεση που θυμίζει το ξέπλυμα του Λιγνάδη.

    Η εισαγγελέας της έδρας ανέπτυξε κεκλεισμένων των θυρών τις θέσεις της γύρω από τους συνολικά 26 κατηγορούμενους, ζητώντας ενοχή για τους 25. Μάλιστα, υπήρξε καταπέλτης για τη μητέρα του παιδιού, καθώς θεωρήθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- το πρωταγωνιστικό πρόσωπο και υπαίτιο για τη σκληρότητα με την οποία ήρθε αντιμέτωπο το 12χρονο κορίτσι, ρίχνοντας πάνω της όλη την ευθύνη.

    Παρά την πρόταση καταδίκης για τους περισσότερους κατηγορούμενους -μόλις ένας ζητήθηκε να απαλλαγεί καθώς φαίνεται πως υπήρξαν αμφιβολίες για τα κατά πόσο υπήρξε “πελάτης”- οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, καθώς για την εισαγγελική λειτουργό ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, που -κατά τη δικογραφία- θεωρείται το πρόσωπο που εξέδιδε τη 12χρονη, ενώ φέρεται και να τη βίασε, θα πρέπει να αθωωθεί για επιμέρους πράξεις.

    Η πρόταση για τον Ηλία Μίχο

    Συγκεκριμένα, η εισαγγελική εισήγηση, κατά πληροφορίες, ζητά να μην καταδικαστεί ο Ηλίας Μίχος για τις πράξεις:

    του βιασμού κατ’ εξακολούθηση
    της εμπορίας ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και
    της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας ανηλίκου κάτω των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με αντάλλαγμα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ό,τι αφορά το κακούργημα του βιασμού η εισαγγελική τοποθέτηση έκανε λόγο για αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία ώστε να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα, ενώ ως προς την εμπορία ανθρώπων -κατά την εισαγγελέα- φαίνεται πως δεν προέκυψε ο προσπορισμός περιουσιακού οφέλους για τον κατηγορούμενο.

    Τέλος, ως προς τη διακεκριμένη μαστροπεία, στην πρότασή της η εισαγγελέας φέρεται να ανέδειξε τους λόγους που θα πρέπει ο Ηλίας Μίχος να κηρυχθεί αθώος, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στο ότι δεν εντοπίστηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που να καταδεικνύουν πως εκείνος εξώθησε στην πορνεία την ανήλικη. Για το λόγο αυτό ζήτησε την καταδίκη του για το αδίκημα της διευκόλυνσης της ανήλικης να εκδίδεται, πράξη η οποία κατά την εισαγγελέα φαίνεται να αφορά στο ότι ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι η 12χρονη εκδιδόταν, χωρίς ο ίδιος να έχει προσωπικό κέρδος.

    Να σημειωθεί, πάντως, ότι η εισαγγελική εισήγηση αναφέρει τέσσερα αδικήματα για τα οποία θα πρέπει να καταδικαστεί ο Ηλίας Μίχος. Πρόκειται για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα:

    διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών, για την οποία ο ισχύων νόμος προβλέπει ποινή κάθειρξης από 5 έως 15 χρόνια και χρηματική ποινή,
    διευκόλυνση του ανηλίκου να εκδίδεται, που αναφέρθηκε παραπάνω, και ορίζει ποινή κάθειρξης από 5 έως 15 έτη και χρηματική ποινή,
    διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών, με την επιβαρυντική περίπτωση του προσώπου που το είχαν εμπιστευθεί για να επιβλέπει και να φυλάσσει το ανήλικο, αδίκημα το οποίο επισύρει κάθειρξη από 5 έως 15 έτη και χρηματική ποινή
    και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών.
    Ως προς τα αδικήματα που προτάθηκε απαλλαγή -δίχως αυτό να σημαίνει ότι το δικαστήριο θα υιοθετήσει την παραπάνω εισήγηση- ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει για την εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών και χρηματική ποινή και για το βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών έως ισόβια κάθειρξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Δεν μπορούσε το πουλημένο σκουλήκι η εισαγγελέας να μην του προσάψει κάποια κατηγορία έστω για 2 χρόνια, νομίζοντας πως θα αποκαλυφθεί ο χρηματισμός της, αλλά ουσιαστικά τον αθώωσε. Σύμφωνα με την δικαιοσύνη του κώλου απο την οποία απέχει η ίδια έτη φωτός, η 12χρονή ήθελε να του κάτσει, είδε τα νιάτα του και την ομορφιά του Μίχου και τον πόθησε. Δεν γουστάρω να πληρώνω απο τον κόπο μου τέτοια σκουπίδια της δικαιοσύνης. Τον πούλο θα έπρεπε να πάρει γενικώς η συγκεκριμένη. Έχουμε αηδιάσει. Φυσικά φταίει και η μάνα γιατί όπως και στα ζώα έτσι και στον άνθρωπο η μάνα είναι το Άλφα και το Ωμέγα για το παιδί, αν δεν το προστατεύει η μάνα γίνεται βορά προς τα άλλα ζώα, είτε τετράποδα είτε δίποδα. Ας παρατηρήσουν κάτι τέτοιες μάνες δίποδες τις αληθινές άξιες τετράποδες μάνες για να πάρουν μαθήματα. Το πιο ρυπαρό άθλιο είδος είμαστε. Βρωμάμε και ζέχνουμε.

    2. Εσυ που γραφεις ως «30 ευρω» ξευτιλα κωλονταβατζη μαλον απο το περιβαλλον σου βγαζεις το συμπερασμα.

    3. Αμα μεινει κανα χρονο μεσα,μπορει να προλαβει και να «αυτοκτονησει».Συνηθως οι παιδοβιαστες στις φυλακες,»αρρωσταινουν»περιεργα και αμετακλητα,οσο και αν φυλαγονται.

    4. Εν γνώσει της έκανε βίζιτες το πτανάκι, κανένας βιασμός δεν έγινε.

      1. Τι λες ρε καραγκιοζη γαμημενε μπασταρδομαλακα??? Βγες λιγο εξω να τα φωναξεις αυτα, να φας το ξυλο της χρονιας σου

        1. Βία όλοι μπορούν να παράγουν, λογική είναι δύσκολο να παραχθεί. Αληταράς που εκπόρνευσε ανήλικο είναι, δεν διαφωνώ, πρέπει να φάει καμπάνα, όχι όμως βιαστής. Βιαστής π.χ. ήταν το αφγάνι που βίασε την Μυρτώ. Και την γνώμη μου θα την λέω και έξω μάλιστα και όποιος θέλει ας ξεκινήσει να με χτυπάει, θα βγει κάτι… μετά μέσα από το σακάκι μου και θα πληρώσει… άσχημα ο κύριος… νευρικός… που θα μου επιτεθεί πρώτος. Λετσαρία, έχετε και άποψη…

          1. Θα προσεχουμε μην βγει κανενα αγγουρι απο τον πισινο σου ,!! Χα ΧΑ ΧΑ

    5. Αργα η γρηγορα το Κουλοκρατικο κομμα θα τον…ευνουχισει for ever! Κουνια που τον κουναγε τον κτηνανθρωπο τον μυζηθρογαμικουλα νταβατζη ανηλικων!

    6. Η εισαγγελέας που εισηγήθηκε κατ’αυτόν τον αισχό τρόπο, στην αγόρευσή της,μην σας φανεί περίεργο στο μέλλον που θα την αναβαθμήσουν στον Αρειο Πάγο.Οπως έγινε με την πρόεδρο της ΧΑ που την εκαναν αερπαγήτισσα……Εξαγοράζονται ποινές και εισηγήσεις με αναβαθμήσεις……

    7. τώρα μεταξύ μας..όλοι αυτοί δε θέλουν έναν Κουφοντίνα;

    8. Η νουδουλα εχει συνενοχους τη συμφωνημενη αντιπολιτευση του κωλου. Ολοι μαζι κυβερνανε,οπως και ολοι μαζι κυβερνουσαν απο το 2010 και μετα,για να μην παμε και πιο πισω. Μνημονιακο Τοξο ,τελος! Οποιος καταλαβε,καταλαβε… Κυριε Χιο, η παρουσια του τεως υπαλληλου του Αλαφουζου,τεως βουλευτη του Κουλη, κλπ,κλπ . στο δελτιο του Καψαμπελη, που ανακαλυψε ταχα οτι η οικογενεια μιζοτακη ειναι διεφθαρμενη στα … 2023,μας κανει να αναρωτιομαστε κατα ποσο ο Βελοπουλος μας ετοιμαζει παλια ξινα ρεβυθια .Οταν βλεπω την καραφλα του πονηρου πολιτευτη πατριδεμπορα,το κλεινω. Αυτα,για να μη μας περνανε για ηλιθιους μερικοι-μερικοι.

    9. Ελληνική Δικαιοσύνη: ένας συρφετός ανώμαλων ξεπουλημενων μασόνων πού έφτασε νά φυλακίζει αθώους (την μάνα τής 12χρονης) καί νά απαλλάσσει ενόχους (τόν Ηλία Μίχο). Ο απόλυτος ξεπεσμός καί η πλήρη διάλυση κάθε έννοιας δικαιοσύνης από δικαστικούς έρμαια τών ανώμαλων παθών, τών συμφερόντων, καί τών στοών.
      Σατανάδες, όπως είδαμε με την περίπτωση τού αντιπροέδρου τού συμβουλίου της επικρατείας πού έδινε ναρκωτικά σε νεαρούς αλλοδαπούς για νά τόν πηδάνε.

    10. Ευνουχειστε τον ετσι απλα το μυζηθρα ψηφοσυλλεκτη της Νεας Κουλοκρατιας!

    11. Μεγαλο προτερημα ειναι να εισαι νεα δημοκρατια στην μπανανια που ζουμε

    Comments are closed.