ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΆΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ… ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    milo

    Διαβάζουμε χωρίς λογοκρισία την σελίδα 22 της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου.

    Πώς άλλαξες έτσι ρε συνταγματάρχη που δήλωνες πρόθυμος να πυροβολήσεις τους κακούς;

    Αντώνης Μυλωνάκης: «Επόμενος σταθμός, Νέα Δημοκρατία του Κούλη»!

    • Οι τρεις ρόλοι στη ζωή του «ιπτάμενου και τζέντλεμαν» που λάτρεψε κάποτε όλη η Ελλάδα!

    Γύρω από το όνομά του, έχει περιέλθει πλέον η απόλυτη σιωπή, σαν να μην υπάρχει, σαν να απολαμβάνει τη σύνταξή του, στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά. Τα θεμέλια της τηλεόρασης του Αρτ και του «Εκρηκτικού Δελτίου», του οποίου υπήρξε παρουσιαστής για περισσότερα από τέσσερα χρόνια και λατρεύτηκε, θα λέγαμε «αποθεώθηκε» κυριολεκτικά από τους τηλεθεατές του, ακόμα σείονται, μόνο στη σκέψη ότι μετά τους τίτλους των ειδήσεων, ακούγονται παιάνες, όπως το τραγούδι του Καραϊσκάκη, «Όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω», «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα» και το θρυλικό «Αρνιέμαι, Αρνιέμαι, Αρνιέμαι».

    «Εγώ είμαι συνταγματάρχης, οπλοφορώ και πυροβολώ», έλεγε πολλές φορές στον πρόλογο του δελτίου του. Σήμερα ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι αυτό που λοιδορούσε και αντιμετώπιζε ιδιαίτερα επιθετικά από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του. Είναι εθνοπατέρας!«Εδώ βουλευτής Μυλωνάκης», συστήνεται, πλέον, όταν σε καλεί στο τηλέφωνό σου, θυμίζοντάς μας τον θρυλικό βουλευτή Μαντά, που ενσάρκωσε με επιτυχία ο Ανδρέας Μπάρκουλης στο «Τζένη Τζένη». Η νέα ιδιότητά του, ο βουλευτής, είναι άλλος ένας νέος ρόλος τον οποίο υποδύεται στη ζωή του, όπως εξάλλου, μια εναλλαγή ρόλων, ήταν και είναι ολόκληρη η ζωή του!

    image (1)

    Η αρχή της νέας χιλιετίας βρίσκει τον πιλότο της Αεροπορίας του Ε.Σ. απόστρατο συνταγματάρχη -άγνωστο πως το έχει καταφέρει από τόσο μικρός να αποστρατευτεί- στέλεχος σε Χρηματιστηριακή εταιρεία. Είναι η εποχή που όλη η Ελλάδα παίζει και χάνει χωράφια, σπίτια και περιουσίες στο κτίριο της οδού Σοφοκλέους. Άγνωστο γιατί, ο ίδιος στο βιογραφικό του αποφεύγει όπως ο «διάβολος το λιβάνι» να αναφερθεί σε εκείνη την περίοδο. Επόμενος σταθμός, ήταν η τηλεόραση, πρώτα στα περίεργα κανάλια της συμπρωτεύουσας με τα παραπλανητικά τηλεπαιχνίδια όπου είχε διοικητική θέση και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα.

    Στην Αθήνα, ο αποκαλούμενος από την πιάτσα «άρχοντας της τσόντας» και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky, κάποιος Κισσανδράκης από την Κρήτη, θα τον ορίσει στο Δ.Σ. Στην αρχή θα είναι υπεύθυνος για τις παραγγελίες χαρτιού υγείας. Ο ίδιος θα παρακολουθεί στενά στο κανάλι τις κινήσεις του οικοδεσπότη της εκπομπής «Ραντεβού με την Επικαιρότητα», που παρουσιάζει ο γερόλυκος της δημοσιογραφίας, Γιώργος Ζερβός. Θα πείσει τον ιδιοκτήτη του σταθμού να αναλάβει αντίστοιχη εκπομπή με τηλεφωνικές παρεμβάσεις. Η πρότασή του θα εισακουστεί.

    hqdefault

    Ο Μυλωνάκης θα βγει στον αέρα με τη «Φωνή του Πολίτη».

    eikona 2

    Στις εκλογές του 2009 θα συστρατευτεί δίπλα στον Καρατζαφέρη και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

    Μετά τις εκλογές με «δάκτυλο» Καρατζαφέρη θα βρεθεί στο κανάλι EXTRA, συμφερόντων Βρυώνη, δίπλα σε «μεγαθήρια» της τηλεόρασης, όπως ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο Γιώργος Τράγκας, ο Άκης Παυλόπουλος.

    SP KARATZAFERIS APOKALIPTIKO DELTIO

    Ο ίδιος στις συσκέψεις, θα τους μελετά έναν προς έναν. Τι λένε, τι κινήσεις κάνουν, πώς προετοιμάζουν τα θέματά τους, πώς μιλάνε στους πολιτικούς. Συνεργάτες του στο κανάλι του Περιστερίου ακόμα και σήμερα τον θυμούνται κρυφά στον καθρέφτη της τουαλέτας να κάνει τις δικές του πρόβες λίγο πριν βγει στον αέρα ώστε να βρίσκεται επάξια δίπλα στα πρότυπά του. Οι παρεμβάσεις του στον αέρα θα είναι όλες, λίγο με μια απόχρωση, ένα «copy paste», Καρατζαφέρη, Χίου, Παπαγιάννη, μόνο το προσωπικό στυλ δεν θα καταφέρει να εκφράσει ποτέ. Το 2014 για εμπορικούς λόγους το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» θα περάσει στα χέρια του Κυριάκου Βελόπουλου για τον οποίο ο Μυλωνάκης «βγάζει καπνούς». Ο ίδιος αποχωρεί από το Περιστέρι για να βρεθεί στις Τζιτζιφιές.

    image

    Από το τίποτα θα καταφέρει να στήσει το πιο μαχητικό δελτίο της ελληνικής τηλεόρασης. Εδώ, πλέον, θα είναι το αφεντικό. Εδώ θα μπει για τα καλά στον ρόλο των δημοσιογράφων που μελετούσε όλα αυτά τα χρόνια. Τα ξεσπάσματά του στον αέρα έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Λέξεις όπως «προδότης», «κατσαπλιάς», «μπολσεβίκος» και «λαμόγια», καθιερώνονται και το «Εκρηκτικό» γρήγορα γίνεται ο φόβος των μεγάλων καναλιών.

    αντωνης

    Δείτε πως απειλούσε να τσακίσει συνάδελφο στρατιωτικό του

    O «ρόλος» του παρουσιαστή, ωστόσο, τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του. Η πολιτική, πλέον, αντικαθιστά τον «φακό» σε προτεραιότητα. Ο ίδιος από το παρασκήνιο θα επιδιώξει να ανατρέψει τον μέντορά του, Γιώργο Καρατζαφέρη, και να αναλάβει την αρχηγεία του ΛΑΟΣ. Ο πρόεδρος «χέρι χέρι», παλιά… αλεπού στην πιάτσα, θα το αντιληφθεί άμεσα, αφήνοντας ωστόσο τον χρόνο να κυλάει. Τον Δεκέμβριο του 2018 θα έρθει η μεγάλη ρήξη. Ο ιδιοκτήτης του Αρτ θα τον πετάξει κλοτσηδόν από το γραφείο του.

    Ο Μυλωνάκης θα παρουσιάσει εκείνο το βράδυ το τελευταίο δελτίο του και την επόμενη μέρα θα βρεθεί στην… αγκαλιά του μισητού εχθρού του, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος απλόχερα του προσφέρει την παρουσίαση του «Ανατρεπτικού Δελτίου» χωρίς, ωστόσο, να σημειώσει την αντίστοιχη επιτυχία που κατέγραψε με το «Εκρηκτικό».

    Σοκ-από-τον-Αντώνη-Μυλωνάκη-τώρα-στο-alert-tv-Πήραν-500.000-ευρώ-δάνειο-οι…

    Μέχρι τότε ο Κ. Βελόπουλος τον αποκαλούσε “βρωμιάρη”

    Πάρτε μια ανάσα και δείτε το

    Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αναδειχθεί βουλευτής Ανατολικής Αττικής με την Ελληνική Λύση.

    εικονα 3

    mylwnakis

    Οι τρεις πρώτοι μήνες στην Βουλή θα απογοητεύσουν τους ψηφοφόρους και άλλοτε θαυμαστές του. Ακόμα και στο κανάλι του Βελόπουλου το Alert, o νέος παρουσιαστής Ανδρέας Καψαμπέλης θα του λέει στον αέρα:

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ Χαμός στο δελτίο με Ανδρέα Καψαμπέλη και Αντώνη Μυλωνάκη! Γιατί άλλαξε χρώμα ο Βουλευτής του Βελόπουλου στον αέρα. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Στην πρώτη του ομιλία από το βήμα της Εθνικής Αντιπροσωπείας και μιλώντας για τη Μακεδονία οι λέξεις «προδότης» και «προδοσία» που χρησιμοποιούσε ως τηλεπαρουσιαστής έχουν ξεχαστεί. Ο ίδιος περνά αρκετές ώρες στο κτίριο της Βουλής διαβάζοντας νομοσχέδια, ενώ μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων κάνει αυτό που γνωρίζει καλά: μελετά τους παλαιούς της Βουλής, τις κινήσεις τους, τις εκφράσεις τους, όπως έκανε και τότε στο EXTRA. Μιλώντας σε φιλικό του κύκλο δηλώνει απογοητευμένος: «Δεν έχω προσωπική ζωή, είμαι όλη μέρα στη Βουλή». Ακόμα και η αγαπημένη του συνήθεια τις Κυριακές να μεταβαίνει στο Καζίνο Λουτρακίου και να απολαμβάνει για ώρες τα τυχερά μηχανήματα με ένα ποτό στο χέρι, έχει κοπεί. Με τους συναδέλφους του από την Ελληνική Λύση δεν νιώθει άνετα, ενώ με τον πρόεδρο του κόμματος αρέσκεται στα απολύτως τυπικά. Στις παρέες του, ανήκουν κυρίως βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα στους στενούς συνομιλητές του και ο ισχυρός υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τον οποίο γνωρίζει από την περίοδο του «Εκρηκτικού» όταν συναντιόταν κρυφά, μακριά από τα μάτια του Καρατζαφέρη σε μπαρ του κέντρου, καταστρώνοντας πολιτικά σχέδια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντώνη Μυλωνάκη, ο επόμενος «ρόλος», θα είναι η Νέα Δημοκρατία.

    Όταν ο Μυλωνάκης θέτει στόχους, τους κατακτά. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ο ίδιος ξεχνάει, ωστόσο, ότι επιστρέφει και πάλι σε αυτό που έκανε τη μισή ζωή του: να «βαράει προσοχή» στους ανωτέρους, όπως τότε, ως ένστολος στο ένδοξό μας Στράτευμα, χωρίς να μπορεί να εκφράζει ποτέ την προσωπική του άποψη. Σήμερα, εξάλλου, και στον ρόλο του βουλευτή, η νέα στολή του αποτελείται από τα πανάκριβα ιταλικά κοστούμια του και τις γαλλικές μεταξωτές γραβάτες του.

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!

    Διαβάστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2019. Γιατί ο Αντώνης Μυλωνάκης, χτυπά την στήλη πολιτικά άνανδρα και ύπουλα κάτω από την ζώνη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Το “94 κάναμε Παρμενίων β μοίρα Καταδρομών.Απο Αλεξάνδρεια Λέσβο με το c130 συνάντησα και αυτό το φρούτο,δεν ξέρω τι ακριβώς ειδικότητα είχε, πιλότος φροντιστής μηχανικός δεν ξέρω.
      Για βλήμα ταίριαζε πιο πολύ.Φτανοντας Μυτιλήνη και ξεφωρτόνοντας το c130,, κάτι μαλακία έγινε και αρχίζει και φώναζει σαν μαλάκας σε ένα κομάντο,και μου γυρνάει το μυαλό κι όπως έτρεχα φορτωμενος μπέρκινγκ, εξάρτυση,fn, πολυβόλο,ένα όλμο 60αρι,και μια κάσα σφαίρες,τον κοπαναω δεν ξέρω που βρέθηκε πως σηκώθηκε η μοσχαροκεφαλη, αλλά αποκλείεται μετά από αυτό να πιλοταρισε,πίσω σε Ελευσίνα.Οπότε μάλλον κάποια άλλη ειδικότητα είχε,για πιλότος χλωμό…

    2. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ? ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ

    3. Απο λαμόγια αλλο τίποτα στην χώρα μας Πατριώτες μας λείπουν δυστυχώς !!! ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΗΔΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΗΓΕΤΗΣ !!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!!! Παρ ολα αυτά ηθελα την Χ.Α. μέσα στη Βουλή για ενα και μόνο λόγο επειδή ΟΛΟΙ ηταν εναντίον της !!!!!!! ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!

    4. Μας απογοήτευσε πάρα πολύ ο Μυλωνάκης. Τελικά κύριε Χίο νομίζω ότι μόνο εσείς θα μείνετε αυτός που είστε.

    5. Η μονή σταθερή αξία στην πολιτική έχει γυναικείο όνομα ζωή ξυπνήστε ραγιάδες!!!

    6. Καλά θέλετε ορισμένοι να τα ακούσετε ε?
      Δεν ξέρατε τι είδος φρούτο ήταν αυτός και ο χοντροκέφαλος ανάχωμα αφεντικό του Καρατζατρομπας και σύσσωμοι όλοι ψοφοδεξίοι που συντάχθηκαν πλήρως με το τυραννίκο τόξο για να πολεμήσουν τους εθνικιστές και την Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια για να μην αποσταθεροποίησει το πολιτικό τους καθεστώς?

      Χαχαχχα μα πόσο βλαμμένα είστε πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά με τον νέοραγιά ψοφοφόρο

    7. ρε Χίο εσύ μας τα είχες πρίξει με τον λακαμα,όταν στα λέγαμε μας έσβηνες…

    8. Τα λέγαμε για τον αχρείο μυλωνακη , ήδη πριν 2 χρόνια αλλά τα σχόλια με τα μπινελικια απορρίπτονταν…

    9. μυλωνακη μην τσακιζεις πολυ για πες μας πως πηρες συνταξη στα 40 σου λαμογιο? και τωρα σαν κοτα λυρατη τσεπωνεις τα 8000 και λες μπουρδες

    10. ΚΡΙΜΑ…ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ “ΞΕΠΛΕΝΕΙ “ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!..
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ!

    11. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ……………….

    12. Που το παραξενο ρε παιδια;Οι περισσοτεροι που πολιτευονται και εκλεγονται με τα μικρα νεοφωτιστα κομματα,το κανουν για να μπουν απο την πισω πορτα σε καποιο “μεγαλο” κομμα.Αυτο εγινε και με την ΔΗΜΑΡ του μπαρμπα-Φωτη,με το ΛΑΟΣ του κυρ-Γιωργη,με το Ποταμι του Σταυρακα,με την ενωση κεντρωων του Λεβεντη,και το ιδιο θα γινει και με την Ελληνικη λυση και με το Βαρουφακειο Μερα25.Ακομα και οι αρχηγοι των κομματων αυτων μεταπηδουν στα μεγαλα.Ολοι ξερουν οτι αυτα τα κομματα ειναι μιας χρησης σαν τις καποτες και λειτουργουν και σαν πατεριτσες και αιμοδοτες για τα μεγαλα κομματα.Πρεπει να ειναι καποιος πολυ χαζος για να πιστευει στην ειλικρινια του οποιουδηποτε πολιτικαντη.

    13. Επεσα απο τα συννεφα…

      Βελοπουλε θεε δωσε μας τα φωτα σου.

    14. Στέφανε Χίε, φτιάξε ένα πατριωτικό κίνημα. Προσπάθησε να ενώσεις όλους τους Έλληνες πατριώτες.
      Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος μας πούλησε για να βολέψει και αυτός φίλους & συγγενείς. Που ήταν ο Μιχαλολιάκος όταν ξεπουλιόταν η Μακεδονία? Γιατί δεν έβγαλε τον κόσμο έξω? Γιατί δεν έριξαν καμιά φάπα στη βουλή και να τα κάνουν όλα λίμπα?
      Που στο καλό είναι οι γαλονάδες που βλέπουν να ισλαμοποιείται η πατρίδα και δεν αντιδρούν? Για να μη χάσουν τον μισθό τους?
      Τα ίδια σκατά είναι και ο Βελόπουλος, Μυλωνάκης, Καρατζαφέρης.
      Ο μόνος πατριώτης είναι ο γερο-Πλεύρης.
      Στέφανε σκέψου το.

    15. Ενώ μέχρι να φύγει ήταν καλός σκατοφασίστες είστε όλοι ρε πάρτε το χαμπάρι ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΣΚΑΤΟΕΘΝΙΚΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ….

      1. Σκασε βρωμιαρα αριστερη εσυ. Αιντε παιξε με τους φιλους σου τους Πακιστανους στην Ομονοια. Σκληρε τιμωρε με το σκισμενο καλτσον.

      2. Τράβα στην τρύπα σου, ξεφτιλισμένη και ξεχειλωμένη κομμούνα.

    16. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
      ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
      ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
      ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
      ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΜΟΥ ΠΟΥ
      ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΕΙ
      Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΛΑ.ΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    17. Το χοντρουλικο γερασμενο στρατογκαβλο απο τις Βουκολιες ΧΑΝΙΩΝ κανει την μπαζα του για την επομενη ζωη φαινεται….βρε κωλογερε τρως τρως γινεσαι συστημικος τωρα πουχεις ποιαστει υπαρχη και θεος ομως………..τσαρλατανος αισχιστου ειδους και κοπης εισαι κρημα ποσοι σε πιστευσαν ποσους παραμυθειασες ψευτοπατριωτη της πλακας………………..

    18. Στο λεγα στεφανε τι καραγκιόζης είναι αυτός.Για ρωτά και κανένα συμμαθητή του να δεις τι νούμερο ήταν στο Στρατό,θα βγάλεις πολύ γελιο

    19. Μπινγκο! Παλι μεσα, επεσα! Οταν ομως καποτε, τον σχολιαζα αρνητικα, ανηκε στους προστατευμενους και τα σχολια, τα ετρωγε, η μαρμαγκα! Ετσι, δεν ειναι;;;

      1. Μια από τα ίδια και σε μένα. Δημοσιεύεται εδώ μέσα ότι συμφέρει σε κάθε περίπτωση κάποιους…

    20. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ
      ΜΕΧΡΙ ΚAI ΤΟ 1998 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΡΕΛΟ ΒΥΣΜΑ
      ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΡΕΛΟ ΒΥΣΜΑ ,ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ,
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ “ΕΚΑΝΕ ΤΣΜΠΚΙΑ”????

    21. Ρε είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που πίστεψε σε αυτή τη φάτσα?

    22. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ?????ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ !!!! ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΤΩΡΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ !!! ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    23. Ο Μυλωνάκης που κάποτε νοιαζόταν για το κέντρο της Αθήνας κι έλεγε συχνά ότι ζει στα Κάτω Πατήσια κι όχι στα βόρεια προάστια και γνωρίζει την παθογένεια, τελικά μένει στην κάτω Κηφισιά;;;

    24. Ο Βελό τον έλεγε βρωμιάρη και μετά τον έβαλε μέσα στο κόμμα και τον έκανε βουλευτή?Ρε σε τί θέατρο ζούμε?Όλα γύρω ψεύτικα

    25. Μυλωνακης αλλος ενας κωλοτουμπας που θα το δειξει συντομα καποτε εβριζε την ΧΑ τωρα παει με το κομμα που θα του δωσει υπουργειο θα το κανει συντομα οπως και αλλοι που λεγανε ουτε νεκροι στη νδ δεν προκειτε να παω ολοι τους ειναι φουσκες για φτυσιματα

    26. ΕΛΛΑΔΑ, Η ΧΩΡΑ. ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗΔΕΣ, ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ,

    27. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ, ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΜΟΥΛΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΙΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΕ, Α ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ, ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΗΣ

    28. Ππυ είσαι ρε μπαρμα Βασίλη απο τον Αγιο Παντελεήμονα …
      Για τον γαμπρό, τον Μυλονακη, που θα πουλουσε τον Χιο.
      Χιο θυμασαι????.

    29. Ππυ είσαι ρε μπαρμα Βασίλη απο τον Αγιο Παντελεήμονα …
      Για τον γαμπρό, τον Μυλονακη, που θα πουλουσε τον Χιο.
      Χιο θυμασαι????

    30. Στην νδ, ειναι πολυ υποκριτης κ ψευτικος ανθρωπος! Οργανωμενο σχεδιο! Τοοοοοοσο πολυ;;;;;θα δειξει…

    31. Να γιατι μας γαμανε ολοι … Με τετοιο στρατο τι περιμενεις?

    32. Ο Μυλωνάκης ήταν μόνο για να βρίζει τη Χ.Α και να κάνει πολιτική καριέρα
      Φάτε σανό κάνει καλό, πήζει το μυαλό.

    33. Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ….ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

    34. Η στην Α ή στην Β,όλοι πάνε γιά την μαρμίτα.(Κωστής Ραπτόπουλος)

    35. Τωρα ερχεται ο Μυλωνακης να μας σωσει…
      Μνημονια και ΔΝΤ μεχρι να γινετε ουρακοταγκοι….

    36. H στρατολαγνεια και η αστυνομολαγνεια αποτελουν την παιδικη αρρωστια του Εθνικιστικου Χωρου.Ο νοων νωοειτω !

    37. Στρατιωτικος ημουν και εγω,τον ειχα μυριστει απο τα πρωτα του βηματα.
      Λετε να εφτασε με κουπι εκει που ειναι τωρα?
      Κανεις μα κανεις δεν γινεται φιρμα μπροστα στον φακο αν δεν εχει δωσει κατι τις απο τον εαυτο του!
      Συντροφοι πατριωτες να φοβαστε τους πατριωτες που οργιζονται μπροστα στο φακο.

    38. Άξιος ο μισθός σου κ. Μυλωνάκη. Δεν το λέει τυχαία ο λαός μας ότι όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν

    39. Ο τύπος επένδυσε τα πάντα για την πολιτική καριέρα του.
      Όπως τα λέτε είναι. Μας πούλησε πατριωτισμό για να τον εμπιστευτούμε. Τωρα αν θα πάει στη ΝΔ θα δείξει. Τίποτα δεν αποκλείω.

    40. Καλα ρε υπηρχε περιπτωση να εκανε κατι αντιθετο σαν γνησιως κιναιδοδεξιος που ειναι?
      Και βασικα πολυ καλα εκανε,τετοιο ηλιθιο λαο και στον ηλιθιο ψοφοφορο τετεια τους αξιζει.

    41. Eπαιρνε στο καναλι του Γιωργη 7.000Ευρω?Προφανως, οχι.Τα χρηματα ειναι καλα.Αυτα προδωσαν τον Χριστο.Ειναι και αυτος πατριδοκαπηλος.Βγηκε στην συνταξη στα 40 του!..

    42. Μια απο τα ιδια ειναι ολοι τους,εκει που εφτυναν τωρα γλυφουν.Το ειδαμε το εργο και με αλλους.Μαλλον επιθυμει υπουργοποιηση,που ο βελοπουλος δεν μπορει να προσφερει.Π.Χ. βλεπε γεωργιαδη,βοριδη κλπ.

    43. O κ. Μυλωνάκης μας έχει απογοητεύσει.

    Comments are closed.