Πριν λίγες μέρες ο Ιλχάν Κιουτσούκ Küçük, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) από τη Βουλγαρία που εκπροσωπεί την ομάδα Renew Europe και είναι τουρκικής καταγωγής, υπέβαλε γραπτή ερώτηση στην Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Στιγματισμός Ομάδων της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα». Όπως καταλαβαίνετε αναφέρεται στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, της οποίας ανακάλυψε ότι τα δικαιώματα καταπατούνται, προωθώντας δηλαδή την προπαγάνδα της Άγκυρας.
Η ερώτηση, που αφορά την Έκθεση για το Κράτος Δικαίου για το 2024 που δημοσιεύτηκε από την Επιτροπή της ΕΕ, αναφέρεται στην κατάσταση του κράτους δικαίου και της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα.
Στην ερώτησή του ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής επισήμανε το… συνεχιζόμενο ζήτημα του στιγματισμού και της στόχευσης των ευάλωτων ομάδων, ιδιαίτερα των μειονοτήτων, στην Ελλάδα. Ως παράδειγμα, αναφέρει υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διάφορες οργανώσεις που εκπροσωπούν την… τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης!
Μάλιστα στην ερώτησή του, ο Κιουτσούκ ρωτά την Επιτροπή της ΕΕ για τα βήματα που σκοπεύει να λάβει για να αντιμετωπίσει τις σοβαρές οπισθοδρομήσεις στη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα, ιδιαίτερα όσον αφορά τον στιγματισμό ατόμων και οργανώσεων που εκπροσωπούν την… τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης και ζητά διευκρίνιση σχετικά με τα μέτρα που θα εφαρμόσει η ΕΕ για την προστασία αυτών των ομάδων και το δικαίωμά τους να λειτουργούν ελεύθερα (χρησιμοποιώντας τον όρο «τουρκικός») και χωρίς να στοχοποιούνται άδικα!
Όταν οι Βούλγαροι αναγνώρισαν τουρκική μειονότητα πανω από ένα εκατομμύριο είναι δεδομένο ότι εξυπηρέτησαν τις τουρκικές ορέξεις.Επειδη εξισλαμίστηκαν σε κάποια στιγμή της ιστορίας αυτό δε σημαίνει ότι είναι Τούρκοι.Διαφορετικα ας περάσουν τα σύνορα κι ας ζήσουν σαν Τούρκοι …ένα τσιγάρο δρόμος είναι.
Δεν κατάλαβες … Τις δικές τους σιαγόνες ακονίζουν όχι τις τούρκικες ..ποτέ δεν έπαυσαν να σκέφτονται το ίδιο με τους ομοφύλους τους … Άλλωστε η απόπειρα απόκτησης ακινήτων στην περιοχή της Θράκης είναι χαρακτηριστική και καταγγέλθηκε ότι ημερών από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης
Βουλγαροι σκοπιανοι αλβανοι ολοι εναντιον μας μιας και ο αγας τους εχει ταξει σιγουρα εδαφη μας δεν υπαρχει αμφιβολια πια.
Οσο για τους δικους μας κανουν ζωαρα με τον μισθο που παιρνουν αβασανιστα και στα τετοια τους η πατριδα
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι ψυχίατρος-σεξολόγος, κοινωνικός ακτιβιστής και ευρωβουλευτής … κάτι δεν πάει καλά
Επί Τσίπρα είχαμε υπουργό Ναυτιλίας τον Παναγιώτη Κουρουμπλή … κάτι ξέρουν και βάζουν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλα θέσεις.
θα καθαρισει η λατινοπουλου…το χει…(α χα χα)
Οι δικοί μας ευρωβουλευτές είναι μόνο για το τριαντάρι το μήνα και YOLO.
Βρίσκονται ακόμα σε LGBTQ+ WOKE mode.