Σύμφωνα με το Bloomberg, το πρωί της Δευτέρας η Τράπεζα της Ελλάδος έδωσε εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ, του οποίου είχαμε καθυστερήσει τις δόσεις και προς την ΕΚΤ, καθώς σήμερα έληγε η πληρωμή ομολόγου ύψους 3,5 δισ. ευρώ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό πρακτορείο, από την Ελλάδα «έφυγαν» 6,8 δισεκατομμύρια ευρώ προς τους δύο δανειστές. Το συνολικό πρόγραμμα-γέφυρα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας μέχρι τον Αύγουστο. Κάτι που καθιστά τη συμφωνία για το τρίτο πακέτο στήριξης ακόμη πιο επιτακτική.
Τώρα θα βάλουν και όλη την Χρυσή Αυγή φυλακή για να μην έχει κανέναν αντίπαλο ο Τσίπρας αφού οι άλλοι τον υποστηρίζουν
η λυση ειναι μια ΤΩΡΑ ΦΠΑ ΣΤΟ 90%
Μη τους βάζεις ιδέες, με αριστερούς βλάκες έχεις να κάνεις.
Όταν πληρώσουμε όλους τους τόκους, τότε θα αποφανθεί ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή μαλακία ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Ο Τσιπρας πρεπει να πεσει.Συνεχιζει την πολιτικη του βρωμοσαμαρα και του βρωμοβενιζελου.Αποδειχτηκε κι αυτος πιονι της καρι ολας της Μερκελ.