NEA YΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΩΡΟΥ 2.5 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ(VIDEO)

    Κοινοποίηση:
    roma-apagogi

     

    Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου από σήμερα το μεσημέρι.

    Στα πλαίσια των ερευνών που διεξάγονται σε όλη την επικράτεια στους καταυλισμούς των Ρομά μετά τη γνωστή υπόθεση της μικρής Μαρίας βρέθηκε ένα αγοράκι στον καταυλισμό της Βόρειας Παράκαμψης της Μυτιλήνης το οποίο είχε ένα ζευγάρι και το οποίο δεν έμοιαζε για τσιγγανόπουλο.

    Από την έρευνα που έγινε το αγοράκι το είχε ένα νέο ζευγάρι – ένας 21χρονος και μία 19χρονη – το οποίο συζεί.

    Δεν μπόρεσαν ωστόσο να δικαιολογήσουν αν ήταν δικό τους παιδί ή άλλης οικογένειας.

    Στη συνέχεια της έρευνας αποκάλυψαν ότι είχαν πάρει το αγοράκι μαζί με τη βοήθεια της μητέρας του νεαρού από ένα ζευγάρι από την Αθήνα χωρίς και πάλι να ξεκαθαρίσουν αν το πήραν με τη συγκατάθεση της οικογένειας ή αν το απήγαγαν.

    Οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

    Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης ότι πρόκειται για αγοράκι 2.5 μηνών το οποίο όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες δεν ανήκει στην οικογένεια των Ρομά.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ

    Τα βίντεο με πληροφορίες από το lesvonews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Γέμισε η Ελλάδα ξαφνικά απο πονόψυχους. Που είναι η πονοψυχία σας απέναντι στις χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων που ψωμολυσάνε και που χάνουν τις περιουσίες τους αβέρτα? Που είναι η πονοψυχία σας στα χιλιάδες παιδάκια ΕΛΛΗΝΩΝ που ξεσπιτώνοντε με τις κατασχέσεις και πάνε απο πόρτα σε πόρτα να βρούν ενα κατάλλυμα για μια νύχτα?? που είναι??? Πονόψυχοι του κ@λου….!!!!

    Comments are closed.